Canım benArkadaslar diklestirme yapanlardan neden ses cikmiyor,ters t teknigiyle ameliyat olanlar iz durumundan memnun mu,doktorum ters t olacak dedi,lolipop yapacak bir doktor arasam mi,zaman daraldi.... su 2 teknikle ilgili yasayanlar lutfen fikir verir misiniz
Ben 1yıldır hergün okuyorum benimki de 1000 kat olduŞu süreçleri okuyorum ya korkum 2 kat oldu
Bu ne ya herkes ölüyor bitiyor resmen 1 hafta boyunca acı içinde kivraniyorlar tamam ameliyat ama ben açıkçası 2 gün yatarım sonra kalkar hafif hafif normal hayatıma döner işime gücüme giderim diyordum ve dr görüşmemi de yaptım bu korkularımdan bahsettim kas altinida ameliyqttayken uyuştururum çok sıkıntı yaşamazsın dedi acaba kizlarinkine böyle birşey yapmadı mı kiBen 1yıldır hergün okuyorum benimki de 1000 kat oldu
Canım yaaa. Korkmayın. İnanın korkulacak gibi bir şey değil meme estetiği. Herkesin süreci farklı oluyor elbette ki ama en kötü süreçler bile Bence katlanılmayacak gibi ağrı lar değildir yaa. Ve inanın tüm ağrı siziya değer. Ben ameliyatimin 3. günü alışveriş merkezi ne dahi gittim gezdim. Yürümek iyi geliyor du çünkü. Meme ameliyatı 29 yıllık hayatımda almış olduğum en doğru karardı. Ve her gün sukrediyorum Allah'a böyle bir şey i nasip ettiği için. İyiki silikon diye bir şey var ve iyiki doktorlarımız var . Ben gibi sıfır dokuya sahip bı kadın için kesinlikle gerekliydi bu ameliyat. Ameliyat öncesi yaşantımda ki mutsuz hayatımı aglayislarimi , hüznümu , eşime karşı kendimi her zaman eksik hissedisimi ve yaşadığım ozguvensizligi bir Allah biliyordu bir de ben. Şükür ler olsun ki artık herhalde benden mutlu ikinci bir insan daha yoktur. Çünkü memesiz olmak hayatımın her alanında olumsuz yönde etkiliyor du beni. İhtiyaci olan herkes kesinlikle ve kesinlikle yaptirmali . Ve tekrar altını çiziyor um asla korkulacak bı operasyon değil. İlk gün bildiğin robot gibi hissediyorsun kendini ama her geçen gün de hızlı bir şekilde iyileşiyor sun. Ve insan Kendi bile inanamiyor bu iyileşme süreci ne. Ben ameliyat tan 20 gün sonra ameliyat olduğumu bile unutmuştum. O derece hızlı iyileşme oluyor . Velhasıl maddi imkanı elverişli olan herkes yaptırmalı ,korkmamaliBen 1yıldır hergün okuyorum benimki de 1000 kat oldu
her doktorun tekniği farklı her hastasında bünyesi farklı.siz ne güzel görüşmeye de gitmişsiniz umarım en kısa sürede sorunsuz atlatırsınız bu süreci.ben buraya üye olmasaydım meme derisinin altına yerleştirilip sabah olsam aksama çıkarım eve gelip duş alıp gecelik giyerim diye hayal ediyordumBu ne ya herkes ölüyor bitiyor resmen 1 hafta boyunca acı içinde kivraniyorlar tamam ameliyat ama ben açıkçası 2 gün yatarım sonra kalkar hafif hafif normal hayatıma döner işime gücüme giderim diyordum ve dr görüşmemi de yaptım bu korkularımdan bahsettim kas altinida ameliyqttayken uyuştururum çok sıkıntı yaşamazsın dedi acaba kizlarinkine böyle birşey yapmadı mı ki
Ben kas altı oldum. Ve ameliyat in ertesi günü bile kendimi gayet iyi hissediyor dum. Ameliyat sonrası Ablam da kaldım . Eniştem kayınvalidem falan hiç kimse anlamadi ameliyat olduğumu ( onlardan gizli olmuştum ameliyat) sadece yatıp kalkmak ölüm gibi geldi ilk bir hafta başkasına ihtiyaç hissediyorsun seni yatırıp kaldirmasi için . Ama bir haftadan sonra kendim yatıp kalkmaya başlamıştım. Elbette ki bunu yapmak zor oluyordu bı başıma ama neticede bu şekilde yatıp kalkabiliyor insan tek başına 1 hafta geçtikten sonra. 20gunden sonra yan yatmaya da başlayınca artık tamamiyle ameliyt olduğumu unutmuştum benBu ne ya herkes ölüyor bitiyor resmen 1 hafta boyunca acı içinde kivraniyorlar tamam ameliyat ama ben açıkçası 2 gün yatarım sonra kalkar hafif hafif normal hayatıma döner işime gücüme giderim diyordum ve dr görüşmemi de yaptım bu korkularımdan bahsettim kas altinida ameliyqttayken uyuştururum çok sıkıntı yaşamazsın dedi acaba kizlarinkine böyle birşey yapmadı mı ki
Canım tam bende o durumdayım kendimi çok mutsuz hissediyorum İnan dün pentiye girdim birkaç çamaşır denedim kabinden gözlerim dolu çıktım .eşimden de utanıyorum Özgüvenim yerlerde.sen ne güzel atlatmışsın sağlıkla kullan canımCanım yaaa. Korkmayın. İnanın korkulacak gibi bir şey değil meme estetiği. Herkesin süreci farklı oluyor elbette ki ama en kötü süreçler bile Bence katlanılmayacak gibi ağrı lar değildir yaa. Ve inanın tüm ağrı siziya değer. Ben ameliyatimin 3. günü alışveriş merkezi ne dahi gittim gezdim. Yürümek iyi geliyor du çünkü. Meme ameliyatı 29 yıllık hayatımda almış olduğum en doğru karardı. Ve her gün sukrediyorum Allah'a böyle bir şey i nasip ettiği için. İyiki silikon diye bir şey var ve iyiki doktorlarımız var . Ben gibi sıfır dokuya sahip bı kadın için kesinlikle gerekliydi bu ameliyat. Ameliyat öncesi yaşantımda ki mutsuz hayatımı aglayislarimi , hüznümu , eşime karşı kendimi her zaman eksik hissedisimi ve yaşadığım ozguvensizligi bir Allah biliyordu bir de ben. Şükür ler olsun ki artık herhalde benden mutlu ikinci bir insan daha yoktur. Çünkü memesiz olmak hayatımın her alanında olumsuz yönde etkiliyor du beni. İhtiyaci olan herkes kesinlikle ve kesinlikle yaptirmali . Ve tekrar altını çiziyor um asla korkulacak bı operasyon değil. İlk gün bildiğin robot gibi hissediyorsun kendini ama her geçen gün de hızlı bir şekilde iyileşiyor sun. Ve insan Kendi bile inanamiyor bu iyileşme süreci ne. Ben ameliyat tan 20 gün sonra ameliyat olduğumu bile unutmuştum. O derece hızlı iyileşme oluyor . Velhasıl maddi imkanı elverişli olan herkes yaptırmalı ,korkmamali
Aslında o yatma süreci korkutuyor beni.4yaşında bir cimcimem var imkanı yok 2dk uzanmama bile fırsat vermiyor benimle yatıyor tekme tokat atarak uykuya dalıyorBen kas altı oldum. Ve ameliyat in ertesi günü bile kendimi gayet iyi hissediyor dum. Ameliyat sonrası Ablam da kaldım . Eniştem kayınvalidem falan hiç kimse anlamadi ameliyat olduğumu ( onlardan gizli olmuştum ameliyat) sadece yatıp kalkmak ölüm gibi geldi ilk bir hafta başkasına ihtiyaç hissediyorsun seni yatırıp kaldirmasi için . Ama bir haftadan sonra kendim yatıp kalkmaya başlamıştım. Elbette ki bunu yapmak zor oluyordu bı başıma ama neticede bu şekilde yatıp kalkabiliyor insan tek başına 1 hafta geçtikten sonra. 20gunden sonra yan yatmaya da başlayınca artık tamamiyle ameliyt olduğumu unutmuştum ben
Canım ben bide iç çamaşırı satıyorum .fantazi gecelikler falan. Hem bunların saticisi olup hem de kendin giyememek... Beni anlıyorsun dur muhakkak. O kadar berbat ve o kadar üzücü bi psikolojiydiki. 4 yıllık evliyim ve ceyizime aldığım iç çamaşırları öylece durdu çekmece de yıllarca. Bir kere bile giyemedim. Ama şimdi istediğimi de giyiyorum ve özgüven im de yerine geldi. İnşallah sana da nasıp olur. Üç beş gün ağrı sızı çeker sin ama sonunda hayal ettigin görüntüye kavusursun. Bana deseler ki ameliyat sonrası bir ay ağrıdan sizi dan kivranacaksin. Yine de değer derim.amelyat olmuş biri olarak bunu tecrübe ettim çünkü. Gerçekten değer . . Kadın demek meme demek çünkü. Diğer türlü erkek ten farkımız kalmıyor pek. Dolgulu sutyenler le bi şekilde dışarıya meme varmış görüntüsü kazandırılıyor ama evli olunca iş değişiyor işte. Ben çok memnunum inşallah sana ve tüm isteyenlere de nasip olurCanım tam bende o durumdayım kendimi çok mutsuz hissediyorum İnan dün pentiye girdim birkaç çamaşır denedim kabinden gözlerim dolu çıktım .eşimden de utanıyorum Özgüvenim yerlerde.sen ne güzel atlatmışsın sağlıkla kullan canım
Benim de 3 yaşında kızım var ve ona ameliyat sonrası sargılı olan goguslerim i gösterdim .hasta olduğumu ve Onu bir süre kucağıma alamayacağımi vs herşeyi anlattim. Ve oda anladı şükürler olsun ki. O yüzden sıkıntı yaşamadım ben o konuda. İnşallah sende bir şekilde atlatirsin canımAslında o yatma süreci korkutuyor beni.4yaşında bir cimcimem var imkanı yok 2dk uzanmama bile fırsat vermiyor benimle yatıyor tekme tokat atarak uykuya dalıyorgrip olmaya bile korkuyorum şuan o yüzden de erteliyorum açıkcası
Slm, beni izlersen seni izlemeye alabilirimMerhaba Kızlar bende ameliyat olmak isteyip cesaretini toplayamayanlardanım küçük olan göğüslerim emzirmeden sonra iyice küçüldü ve içi boşaldı birkaç tane foto yükledim sizce kasüstü olucak kadar dokum var mı ? Ameliyat olan arkadaşlar bende sizin fotolarınızı görsem en azından nasıl Durucak bir fikir olur bana.rica etsem protez taktıranlar beni izlermisi
Ah canım inşallah bana da nasip olur ya kafaya koydum ben doğru zamanı bekliyorum sadece .eşime arada söylüyorum saçmalama diye kestirip atıyor.evlendiğim zamanda küçüktü ama dolgundu o kadar dert etmiyordum hamile kalınca büyür laflarına odaklanmıştım baya.doğumdan sonra 1 gecede büyüdü büyümesine ama sütün verdiği büyüme sonra balon gibi söndü o kadar üzülüyorum ki anlatamam .eşim görücek diye aklım çıkıyor hep saklama derdindeyim onda farkında ama silikon olayına da yanaşmıyorCanım ben bide iç çamaşırı satıyorum .fantazi gecelikler falan. Hem bunların saticisi olup hem de kendin giyememek... Beni anlıyorsun dur muhakkak. O kadar berbat ve o kadar üzücü bi psikolojiydiki. 4 yıllık evliyim ve ceyizime aldığım iç çamaşırları öylece durdu çekmece de yıllarca. Bir kere bile giyemedim. Ama şimdi istediğimi de giyiyorum ve özgüven im de yerine geldi. İnşallah sana da nasıp olur. Üç beş gün ağrı sızı çeker sin ama sonunda hayal ettigin görüntüye kavusursun. Bana deseler ki ameliyat sonrası bir ay ağrıdan sizi dan kivranacaksin. Yine de değer derim.amelyat olmuş biri olarak bunu tecrübe ettim çünkü. Gerçekten değer . . Kadın demek meme demek çünkü. Diğer türlü erkek ten farkımız kalmıyor pek. Dolgulu sutyenler le bi şekilde dışarıya meme varmış görüntüsü kazandırılıyor ama evli olunca iş değişiyor işte. Ben çok memnunum inşallah sana ve tüm isteyenlere de nasip olur
Allah yardımcı oluyor bir şekilde işte öyle yada böyle geçip gidiyor .siz ne zaman oldunuz ameliyatıBenim de 3 yaşında kızım var ve ona ameliyat sonrası sargılı olan goguslerim i gösterdim .hasta olduğumu ve Onu bir süre kucağıma alamayacağımi vs herşeyi anlattim. Ve oda anladı şükürler olsun ki. O yüzden sıkıntı yaşamadım ben o konuda. İnşallah sende bir şekilde atlatirsin canım
Aslında cesaretimizi toplayıp o masaya yatabilsek kalan süreci öyle ya da böyle atlatılır .
her doktorun tekniği farklı her hastasında bünyesi farklı.siz ne güzel görüşmeye de gitmişsiniz umarım en kısa sürede sorunsuz atlatırsınız bu süreci.ben buraya üye olmasaydım meme derisinin altına yerleştirilip sabah olsam aksama çıkarım eve gelip duş alıp gecelik giyerim diye hayal ediyordumokadar fransızmışım yanı .
İnşallah ikna olur canım ne diyeyim.benim esimde yanasmiyor du ama ona anlattım bu konuda ki üzüntümü kendimi psikolojik olarak çok kötü hissettiğimi vs. Ve anladı beni şükürler olsun ki.Ah canım inşallah bana da nasip olur ya kafaya koydum ben doğru zamanı bekliyorum sadece .eşime arada söylüyorum saçmalama diye kestirip atıyor.evlendiğim zamanda küçüktü ama dolgundu o kadar dert etmiyordum hamile kalınca büyür laflarına odaklanmıştım baya.doğumdan sonra 1 gecede büyüdü büyümesine ama sütün verdiği büyüme sonra balon gibi söndü o kadar üzülüyorum ki anlatamam .eşim görücek diye aklım çıkıyor hep saklama derdindeyim onda farkında ama silikon olayına da yanaşmıyor
3 ay olduAllah yardımcı oluyor bir şekilde işte öyle yada böyle geçip gidiyor .siz ne zaman oldunuz ameliyatı
Neyi anlatıyoruz onu anlamıyorum. Bende aynı şekilde durumumu üzüntümü ifade ettim. Aslında gerçek ne biliyormusun uz kızlar... bize bu hissi yasattiranlar Onlar. Birde onlardan izin alıyoruz. Asla kelimelerle senin ki güzel değil demedi benimki ama bir şekilde hissettiriyor lar. Ki biz bu yollardayız. Neyse...İnşallah ikna olur canım ne diyeyim.benim esimde yanasmiyor du ama ona anlattım bu konuda ki üzüntümü kendimi psikolojik olarak çok kötü hissettiğimi vs. Ve anladı beni şükürler olsun ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?