Katılıyorum sana, Ağrı sancı olacak tabiki ama en kötü şekilde geçireceğimi bilsem dahi yine düşünmeden bu ameliyat için evet derdim .Canım yaaa. Korkmayın. İnanın korkulacak gibi bir şey değil meme estetiği. Herkesin süreci farklı oluyor elbette ki ama en kötü süreçler bile Bence katlanılmayacak gibi ağrı lar değildir yaa. Ve inanın tüm ağrı siziya değer. Ben ameliyatimin 3. günü alışveriş merkezi ne dahi gittim gezdim. Yürümek iyi geliyor du çünkü. Meme ameliyatı 29 yıllık hayatımda almış olduğum en doğru karardı. Ve her gün sukrediyorum Allah'a böyle bir şey i nasip ettiği için. İyiki silikon diye bir şey var ve iyiki doktorlarımız var . Ben gibi sıfır dokuya sahip bı kadın için kesinlikle gerekliydi bu ameliyat. Ameliyat öncesi yaşantımda ki mutsuz hayatımı aglayislarimi , hüznümu , eşime karşı kendimi her zaman eksik hissedisimi ve yaşadığım ozguvensizligi bir Allah biliyordu bir de ben. Şükür ler olsun ki artık herhalde benden mutlu ikinci bir insan daha yoktur. Çünkü memesiz olmak hayatımın her alanında olumsuz yönde etkiliyor du beni. İhtiyaci olan herkes kesinlikle ve kesinlikle yaptirmali . Ve tekrar altını çiziyor um asla korkulacak bı operasyon değil. İlk gün bildiğin robot gibi hissediyorsun kendini ama her geçen gün de hızlı bir şekilde iyileşiyor sun. Ve insan Kendi bile inanamiyor bu iyileşme süreci ne. Ben ameliyat tan 20 gün sonra ameliyat olduğumu bile unutmuştum. O derece hızlı iyileşme oluyor . Velhasıl maddi imkanı elverişli olan herkes yaptırmalı ,korkmamali
Kesinlikle canımKatılıyorum sana, Ağrı sancı olacak tabiki ama en kötü şekilde geçireceğimi bilsem dahi yine düşünmeden bu ameliyat için evet derdim .
Haklısın canım. Ama benim durumum farklıydı biraz...adamin senin memen güzel yada çirkin diyebileceği bı memem oladi ki hiç. Neredeyse uclardan ibarettim çünkü. Ben erkek olsam bende istemezdim karımın dümdüz bı görüntü de olmasını. .. ama genel olarak çok doğru söylüyorsun. Bizi bu yola itenler de onlar ne yazikkiNeyi anlatıyoruz onu anlamıyorum. Bende aynı şekilde durumumu üzüntümü ifade ettim. Aslında gerçek ne biliyormusun uz kızlar... bize bu hissi yasattiranlar Onlar. Birde onlardan izin alıyoruz. Asla kelimelerle senin ki güzel değil demedi benimki ama bir şekilde hissettiriyor lar. Ki biz bu yollardayız. Neyse...
Yumuşamaya başlamı3 ay oldu
aslında izin almak değil destek bekliyorum açıkcası ben eşimden bir yorum duymadım Hissetmedim de .sadece benim kendimi aynaya bakınca kötü hissettiğim bir görüntü beni üzüyor.yeni yeni dile getiriyorum.üzüldüğümü anlıyordur muhakkak ama asla rencide etmedi beni .Neyi anlatıyoruz onu anlamıyorum. Bende aynı şekilde durumumu üzüntümü ifade ettim. Aslında gerçek ne biliyormusun uz kızlar... bize bu hissi yasattiranlar Onlar. Birde onlardan izin alıyoruz. Asla kelimelerle senin ki güzel değil demedi benimki ama bir şekilde hissettiriyor lar. Ki biz bu yollardayız. Neyse...
Yumuşamaya 1. Aydan itibaren başladı ve hâlâ da devam ediyorYumuşamaya başlamı
aslında izin almak değil destek bekliyorum açıkcası ben eşimden bir yorum duymadım Hissetmedim de .sadece benim kendimi aynaya bakınca kötü hissettiğim bir görüntü beni üzüyor.yeni yeni dile getiriyorum.üzüldüğümü anlıyordur muhakkak ama asla rencide etmedi beni .
Kas altı mı sizin kiAma ben oyle oldum. Ayni gun eve geldim dus aldim ve hafif yan bile yattim. Ertesi gun cocugumun yemegini yedirebildim falan.. ya agri esigiyle alakali yada dr etkisi bilmiyorum ama inanin cok sukur maasalah iyi atlattim
Tesekkurler,arzum hanimin diklestirmesi yoktu hatirladigim kadariyla ama fikir almak isterim tabi,diklestirme yaptirdigini soyleyen uyelerin cogu aktif degil,guzel hedefe ulasinca kk unutuluyor galiba :) ters t ruyama girdi resmen,hala ariyorum yok mu yaptiran !Canım benarzum77 nin yorumlarından okudum. Ters t daha iyi imiş. Potluk olmuyormuş. Bir de arzum â sor istersen.
Hepinizi çok detaylı takip ediyorum her yazdığınız beynime kazındı ondan belkide şimdi görüşme de yaptım. İş ciddiyet kazandı diye sabah akşam burdayim düşün psikolojimiBen kas altı oldum. Ve ameliyat in ertesi günü bile kendimi gayet iyi hissediyor dum. Ameliyat sonrası Ablam da kaldım . Eniştem kayınvalidem falan hiç kimse anlamadi ameliyat olduğumu ( onlardan gizli olmuştum ameliyat) sadece yatıp kalkmak ölüm gibi geldi ilk bir hafta başkasına ihtiyaç hissediyorsun seni yatırıp kaldirmasi için . Ama bir haftadan sonra kendim yatıp kalkmaya başlamıştım. Elbette ki bunu yapmak zor oluyordu bı başıma ama neticede bu şekilde yatıp kalkabiliyor insan tek başına 1 hafta geçtikten sonra. 20gunden sonra yan yatmaya da başlayınca artık tamamiyle ameliyt olduğumu unutmuştum ben
Nezaman normal hayatına dönebildin canım birde kas altımi kaç cc bi bilgi verirmisinKızlar 25. Gün kontrolüne gittim herşey yolundaymış ameliyat südyenini çıkarmama izin verdiler bide scalex verdi hepiniz bundan kullandınız demi
Canim diklestirme yaptiran vé protez yapan ben varim. Ama bugun 7 cu gunum daha.Tesekkurler,arzum hanimin diklestirmesi yoktu hatirladigim kadariyla ama fikir almak isterim tabi,diklestirme yaptirdigini soyleyen uyelerin cogu aktif degil,guzel hedefe ulasinca kk unutuluyor galiba :) ters t ruyama girdi resmen,hala ariyorum yok mu yaptiran !
Sevindim bunaKızlar 25. Gün kontrolüne gittim herşey yolundaymış ameliyat südyenini çıkarmama izin verdiler bide scalex verdi hepiniz bundan kullandınız demi
Canım aynı şeyleri bende yaşadım. Bende sen gibi gece gündüz forumda yatıp kalkiyordum. Ama oldu bitti ve üzerinden 3 ay geçti bile :)Hepinizi çok detaylı takip ediyorum her yazdığınız beynime kazındı ondan belkide şimdi görüşme de yaptım. İş ciddiyet kazandı diye sabah akşam burdayim düşün psikolojimi
Kızlar 25. Gün kontrolüne gittim herşey yolundaymış ameliyat südyenini çıkarmama izin verdiler bide scalex verdi hepiniz bundan kullandınız demi
1 buçuk hafta sonra işe başladım canım 7. Gün dışarı çıktım gezdim kas altı oldu benim ilk 3 gün kötüydü tabiNezaman normal hayatına dönebildin canım birde kas altımi kaç cc bi bilgi verirmisin
Eve güdeyim atıcam canım :)Hadi gecmis olsun =) Resimleri bekliyorum
Benide izlermisinGecikme icin ozur dilerim.19. Gun fotografı koydum :)
Merhaba resimlerinizi merak ediyorum görmem mümkünmü.bende devlette olmayı düşünüyorum ve göğsüm biraz var ama desteksiz sütyen giyemiyorum tabi o yüzen büyük olsun istiyorum ve 400 cc Nasıl durur merak ediyorumNeyi anlatıyoruz onu anlamıyorum. Bende aynı şekilde durumumu üzüntümü ifade ettim. Aslında gerçek ne biliyormusun uz kızlar... bize bu hissi yasattiranlar Onlar. Birde onlardan izin alıyoruz. Asla kelimelerle senin ki güzel değil demedi benimki ama bir şekilde hissettiriyor lar. Ki biz bu yollardayız. Neyse...
Göremiyorum maalesefIzledim canım görebilirsiniz resimleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?