Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bendeki 400 cc
Patliycak balon gibiler
7 cI gunum

Benim sünük değil ama içi baya boş göğsüm var yani sutyensiz yandan az bir çıkıntı oluyor bu şekilde 400 cc Nasıl durur acaba çünkü gerçekten yaptırmışken büyük olsun istiyorum

Izlemeye aldim seni gorebilirsin
Sende béni izle
Ayyyy ayyy ayyy bayıldım gerçekten tam istediğim gibi dolu dolu olmuşlar.Artık 400 altını asla düşünmem kafamda baya netleşti çünkü benimde göğüs büyüklüğüm sizin eski haliniz kadar var.Küçülürmü acaba sizinki yani şişlikler ne durumda

Bu arada kızlar memeler büyüdüğü için çatlamaması için birşey yapıyormusunuz ben en çok çatlak oluşmasından korkuyorum

Bugün 7ci gunum
Dr Odemler gecicek vé 1 yil içinde protez yuzde 10 kuculucek demisti.Bende zaten az kuculsunler istiyorum. Suan cok sert yumusayinca vé Odemler inince daha iyi olucak umuyorum

Bu arada kızlar memeler büyüdüğü için çatlamaması için birşey yapıyormusunuz ben en çok çatlak oluşmasından korkuyorum
Bana Duzenli olarak Masaj yagiyla Masaj onerildi. Zaten yeterince nemlenirse catlak olmaz saniyorum. Bende once catlak vardi ama fazla deri diklestirmeyle alindigi icin catlaklar gitmis

Fotolarin yokmu
Izlemeye alirmisin béni
Bana yag injekte etmisti dr belkide o yüzden odem cok oldu.Vé diklestirme de yapildi
Kusura bakma çok soru sordum ama göğüs dokun baya varmış neden ayrıca yağ enjekte edilmiş.bu konu hakkında ne kadar bilgilenirsem okadar güzel sonuç alırım

Kusura bakma çok soru sordum ama göğüs dokun baya varmış neden ayrıca yağ enjekte edilmiş.bu konu hakkında ne kadar bilgilenirsem okadar güzel sonuç alırım
Bence cc lere bu kadar takılmayın çünkü sizin için en iyi kararı doktor vercek siz sadece tam olarak ne istediğinizi doktora anlatın gerisini doktora bırakın inan bende olmadan önce milyon kez araştırma yaptım defalarca foto baktım burdaki arkadaşlarda yardımcı oldı saolsunlar ama ben artık kendime dur dedim yani çünkü o kadar kafam allak bullak oldu ki anlatamam ben zayıfım 310 la 340 cc arasında kaldım büyük olsın istiyodum yaptırmoşken degsin küçük olmasın büyük olsın dedim gönlüm hep 340 dan yanaydı ama doktor bana 310 koymuş en iyi kararı vermiş hem vücuduma uygun büyüklükte hemde dogal eger 340 olsaydı sıgmazdı ve koltuk altından taşırdı hiçte güzel olmazdı hatta ameliyattan önce doktor gülerek dedi he şimdi 340 mı koycaz sana dedi bende dedim valla ben kendimi size bırakıyorum ve size güveniyorum dedim koltuk altımdan taşicak saçma büyüklük istemiyorum o kadar dedim.. Yani uzun lafın kısası kızlar bence ne istediginizi doktora net bi şekilde anlatın ben ona güvenin sadece bu kadar basit ben yaşamış biri olarak diyorum

sehat tuncer ya da bülent tekerekoğluna yaptırmayı düşünüyorum hastası olan var mı benim 2. ameliyatım olucak çok kararsızım

Bende bugun ömer ekin hocaya muayeneye gittim senin memen ideal meme neden yaptirmak istiyosun dedi..
Hocam zayiflayinca küçülüyor dedim 5-6kg fazlam var..ozaman zayiflayinca bakalim dedi nasil heveslenmistim

Bende yakin zamanda göğüs buyutme Ameliyati olucam Kas ustu acaba zor mu Cok aci oluyor mu tecrubeli arkadaslar bilgi verir misiniz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…