- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Bendeki 400 ccMerhaba resimlerinizi merak ediyorum görmem mümkünmü.bende devlette olmayı düşünüyorum ve göğsüm biraz var ama desteksiz sütyen giyemiyorum tabi o yüzen büyük olsun istiyorum ve 400 cc Nasıl durur merak ediyorum
Arkadaşlar Nasıl görebilirim yani bende yaptırdığımda az çok Nasıl görüşeceğini merak ediyorumBendeki 400 cc
Patliycak balon gibiler
7 cI gunum
Izlemeye aldim seni gorebilirsinArkadaşlar Nasıl görebilirim yani bende yaptırdığımda az çok Nasıl görüşeceğini merak ediyorum
Ayyyy ayyy ayyy bayıldım gerçekten tam istediğim gibi dolu dolu olmuşlar.Artık 400 altını asla düşünmem kafamda baya netleşti çünkü benimde göğüs büyüklüğüm sizin eski haliniz kadar var.Küçülürmü acaba sizinki yani şişlikler ne durumdaIzlemeye aldim seni gorebilirsin
Sende béni izle
Benide izlermisin ? Bende 400cc üzeri yaptırdım . Büyüklüğü sende nasıl duruyor kıyaslamak isterim.Izlemeye aldim seni gorebilirsin
Sende béni izle
Bakmam mümkünmü 400sizde Nasıl durmuş acaba birde kendi göğüs dokunuz varmıydıBenide izlermisin ? Bende 400cc üzeri yaptırdım . Büyüklüğü sende nasıl duruyor kıyaslamak isterim.
Aliyorum izlemeyeBenide izlermisin ? Bende 400cc üzeri yaptırdım . Büyüklüğü sende nasıl duruyor kıyaslamak isterim.
Benim bir yılım bitti. Çok fazla ödem olmadı sanki bende. Veya bana öyle geldi .Aliyorum izlemeye
Ama benim daha cok yeni vé odem dolu
Bugün 7ci gunumAyyyy ayyy ayyy bayıldım gerçekten tam istediğim gibi dolu dolu olmuşlar.Artık 400 altını asla düşünmem kafamda baya netleşti çünkü benimde göğüs büyüklüğüm sizin eski haliniz kadar var.Küçülürmü acaba sizinki yani şişlikler ne durumda
Fotolarin yokmuBenim bir yılım bitti. Çok fazla ödem olmadı sanki bende. Veya bana öyle geldi .
Bana Duzenli olarak Masaj yagiyla Masaj onerildi. Zaten yeterince nemlenirse catlak olmaz saniyorum. Bende once catlak vardi ama fazla deri diklestirmeyle alindigi icin catlaklar gitmisBu arada kızlar memeler büyüdüğü için çatlamaması için birşey yapıyormusunuz ben en çok çatlak oluşmasından korkuyorum
Sabah aksam Izler icin krem surerken badem yagi ile dikis yerlerine sürmeden nemlendiriyorum. Simdilik sorun yok :)Bu arada kızlar memeler büyüdüğü için çatlamaması için birşey yapıyormusunuz ben en çok çatlak oluşmasından korkuyorum
Şu anki halin ile foton varsa alırım tabiki izlemeye.Bakmam mümkünmü 400sizde Nasıl durmuş acaba birde kendi göğüs dokunuz varmıydı
Kusura bakma çok soru sordum ama göğüs dokun baya varmış neden ayrıca yağ enjekte edilmiş.bu konu hakkında ne kadar bilgilenirsem okadar güzel sonuç alırımFotolarin yokmu
Izlemeye alirmisin béni
Bana yag injekte etmisti dr belkide o yüzden odem cok oldu.Vé diklestirme de yapildi
Bence cc lere bu kadar takılmayın çünkü sizin için en iyi kararı doktor vercek siz sadece tam olarak ne istediğinizi doktora anlatın gerisini doktora bırakın inan bende olmadan önce milyon kez araştırma yaptım defalarca foto baktım burdaki arkadaşlarda yardımcı oldı saolsunlar ama ben artık kendime dur dedim yani çünkü o kadar kafam allak bullak oldu ki anlatamam ben zayıfım 310 la 340 cc arasında kaldım büyük olsın istiyodum yaptırmoşken degsin küçük olmasın büyük olsın dedim gönlüm hep 340 dan yanaydı ama doktor bana 310 koymuş en iyi kararı vermiş hem vücuduma uygun büyüklükte hemde dogal eger 340 olsaydı sıgmazdı ve koltuk altından taşırdı hiçte güzel olmazdı hatta ameliyattan önce doktor gülerek dedi he şimdi 340 mı koycaz sana dedi bende dedim valla ben kendimi size bırakıyorum ve size güveniyorum dedim koltuk altımdan taşicak saçma büyüklük istemiyorum o kadar dedim.. Yani uzun lafın kısası kızlar bence ne istediginizi doktora net bi şekilde anlatın ben ona güvenin sadece bu kadar basit ben yaşamış biri olarak diyorumKusura bakma çok soru sordum ama göğüs dokun baya varmış neden ayrıca yağ enjekte edilmiş.bu konu hakkında ne kadar bilgilenirsem okadar güzel sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?