Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tesekkurler izlemeye alirsan sevinirim,benim ameliyat ocak sonu,su an album yok bende,seninkisi lolipop olmus,benimkinde birde yatay cizgi olacak,hangibirini kamufle edicem bu kamufle konusundada haberleselim bence :)

Bende bugun ömer ekin hocaya muayeneye gittim senin memen ideal meme neden yaptirmak istiyosun dedi..
Hocam zayiflayinca küçülüyor dedim 5-6kg fazlam var..ozaman zayiflayinca bakalim dedi nasil heveslenmistim
Ya cnm. Doktor oyle dedigine gore bi meme dokun varmış demek. Dolgulu sütyen kullanıyor musun? Yoksa boş kap mi? Bedenin kaç?

Kusura bakma çok soru sordum ama göğüs dokun baya varmış neden ayrıca yağ enjekte edilmiş.bu konu hakkında ne kadar bilgilenirsem okadar güzel sonuç alırım
Ben kas alti protez oldum .Vé dra ozellikle belirttim gogus uclarim sivri dursun istiyorum vé elleyince ele silikon gelmesin dedim.Drumda ona gore yag enjekte etmis.

kızlar nadiren giriyorum siteye, bunun da zararını olduğum operasyonda gördüm. yardım bekliyorum yada yorum. 7 ay önce protez takıldı, yuvarlak, high, 350 cc.. aslında 350 cc normal boy gibi okumuştum hep ama bende öyle büyük oldular ki sanırsın samanta fox çok mutsuzum. boyun 155- kilom 55.. zaten minyonum. kamuda çalışıyorum. dekolteye de ihtiyacım yoktu sanırım ne istediğimi doktoruma iyi anlatamadım. şimdi tekrar operasyonla çıkarttırıcam .. 275 taktırmak istiyorum ama meme boş kalacak bu kez. sarkar mı hiç silikonu çıkarıp küçük taktıran var mı acaba?

Öncelikle cok cok geçmiş olsun cnm üzüldüm senin adına bizde senle aynı boydayız kilom 45 benim bende 340 la 310 arasında kaldım hep ama iyiki 310 takmış doktorum ona güvenerek girdim ameliyata Allahtan 340 takmamış çünkü gerçekten biz minyon tipiz bana cok cok büyük olurdu 310 tam bana göre oldu hem istedigim büyüklük hemde dogal duruyo bugünle 12 gün oldu cok cok mutluyum belki bi kaç ay sonra azda olsa küçülme olırmu bilmiyorum ama olsa bile yine güzel yani.. Senşn adına üzüldüm cnm ya tekrar dan geçmiş olsun inş bu sefer istedigin gibi olor

teşekkürler. ben B kup giyebiliyordum. üstler boştu . şu an D oldu forumda 350 altı takmayın diyenler var. marka farkı, cüsse farkı, meme farkı hepsi etken sanırım çok canım sıkkın. benim göğüsler 1 aydan sonra pek küçülmedi. aynı kaldı ama ben küçülsün diye çok dua etttim. kısmet. tekrar anestezi ameliyat. çok mutsuzum.. birde damla koyacağız bu kez. zaten kocaman poş açıldı.. orda döner mi of offff

Döncegini sanmıyorum sen yine doktora sorarsın onlar daha iyi bilir ama bu sefer kendini iyi anlat ben ameliyattan önce kendimi cok iyi anlattım anlatmamış olsam senşn gibi olurdum heralde 340 koysa yabi burda bana 340 taktr hiçte büyük degil ler diyen oldu ama hiçte öylr degil biz zayıfz bizde abartı olır du burda önemli olan doktora net bi şekilde kendini anlatmak ve ona güvenmek...

evet canım.. anlattım bu kez

Evet cnm memnunum yani sislikleri var protezde asagi inmedi daha seklini bulmadi ama buyukluk bnm istedigim gibi olacak gibi zaman gectikce
Ben minyonum istedigim olcu mankenlerin kucuk olan memeleri var ya ole bisi istemistim zaten
Yani oda senin kararın istediğin gibi olduysa ne mutlu sana ben taktırmış olsaydım memnun kalamazsın çünkü ben büyük istiyodım cok büyük degil yani dolgun olsun diyordum hep öyle de oldu zateb ilerde çocuk flan olunca yine büyicek taşıyamazdım zaten bundan büyük olsa

Su insin protezler diye verdigi bir bant var ya bana onu kontorlde verdi 2 gundur takmaya calisiyorum ama cok fena kramplar agrilar girio onu 1 saat takinca onu takmasam inmez mi protezler acaba.suan memelerim agzimda rrsmen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…