- 3 Ocak 2018
- 192
- 73
- 23
- 42
Evet canim herkesin kafasindaki sevdigi boyut farkli herkesin istedigi gibi lur insYani oda senin kararın istediğin gibi olduysa ne mutlu sana ben taktırmış olsaydım memnun kalamazsın çünkü ben büyük istiyodım cok büyük degil yani dolgun olsun diyordum hep öyle de oldu zateb ilerde çocuk flan olunca yine büyicek taşıyamazdım zaten bundan büyük olsa
Cnm bana öyle bişi vermediler yani bi fikrim yok ama bana bi yönden saçma geliyo sonıçta protezler oldıgı yerde durur yukarı nasıl çıksın ki yani zaten büyük bişi giriyo vücuda yanş ben anlam veremiyorum ama bazı doktorlar taktırıyo ben öyle bişi takmadım ve hatta aşa iniyolar Bile şekil almaya başladılar ödem fslan olmadı fazla zatenSu insin protezler diye verdigi bir bant var ya bana onu kontorlde verdi 2 gundur takmaya calisiyorum ama cok fena kramplar agrilar girio onu 1 saat takinca onu takmasam inmez mi protezler acaba.suan memelerim agzimda rrsmen de
Benimkiler cok yukarda suan insinler die verdi onu kontrolde bi hafta sonra yani benim bulmam bana gelmesi felan surdu biraz ama iki gundur taktiktan yarim saat bir saat sonra hic agrimadigi kadar agrio ben de cikariyorumCnm bana öyle bişi vermediler yani bi fikrim yok ama bana bi yönden saçma geliyo sonıçta protezler oldıgı yerde durur yukarı nasıl çıksın ki yani zaten büyük bişi giriyo vücuda yanş ben anlam veremiyorum ama bazı doktorlar taktırıyo ben öyle bişi takmadım ve hatta aşa iniyolar Bile şekil almaya başladılar ödem fslan olmadı fazla zaten
1.65 e 50 kilo bana zayif gibi geldiKizlar Bana da fikir verir misiniz boyum 1.65 50 kiloyum ama zayif degilim suan vucut olculerim 91/58/95 sizce Bana 400cc high profile nasil olur?
Cnm. Sen doktoruna sor takmasam olor mu diye yani her doktorun farklı tekniği var sen yine de doktorınu dinleBenimkiler cok yukarda suan insinler die verdi onu kontrolde bi hafta sonra yani benim bulmam bana gelmesi felan surdu biraz ama iki gundur taktiktan yarim saat bir saat sonra hic agrimadigi kadar agrio ben de cikariyorum
Size vermedilerse ben de takmicam o zaman ya demek ki takmadan da inio nihayetinde
Bence sen nasil birsey istiyorsun ona karar ver hatta begendigin bi gogus resmini de goster bole olmasi icin sana ne takilmali hangi sekil takilmali bi sor.ne istedigine iyi karar ver ve iyi anlat arada kalmasinKizlar Bana da fikir verir misiniz boyum 1.65 50 kiloyum ama zayif degilim suan vucut olculerim 91/58/95 sizce Bana 400cc high profile nasil olur?
Yarin bir sorayim cnm.hergun bugun belki agritmaz die bi deniom hep ayni oluoCnm. Sen doktoruna sor takmasam olor mu diye yani her doktorun farklı tekniği var sen yine de doktorınu dinle
Bence büyük şahsi görüşüm. Benden 10 cm uzunsun bana 310 takıldı şuan cok iyi dolgunlugu falan 400 ü düşünemiyorum ama tabi senin kararınKizlar Bana da fikir verir misiniz boyum 1.65 50 kiloyum ama zayif degilim suan vucut olculerim 91/58/95 sizce Bana 400cc high profile nasil olur?
Sor cnm ona göre takmazsın..Yarin bir sorayim cnm.hergun bugun belki agritmaz die bi deniom hep ayni oluo
bence hiç taktırma.. ölçülerin çok iyiKizlar Bana da fikir verir misiniz boyum 1.65 50 kiloyum ama zayif degilim suan vucut olculerim 91/58/95 sizce Bana 400cc high profile nasil olur?
Tesekkur ederim canim Ama Ben buyuk göğüs istiyorum kalcamla ayni olsun istiyorum :)bence hiç taktırma.. ölçülerin çok iyi
Izleyebilir misin beni? Foton varsaBence büyük şahsi görüşüm. Benden 10 cm uzunsun bana 310 takıldı şuan cok iyi dolgunlugu falan 400 ü düşünemiyorum ama tabi senin kararın
Benimde kalça büyüktü psikolojik olarak hep rahatsız ediyodu beni meme küçüklüğü ki benim de dokum vardı doktorlar hep memen vücuduna göre normal dediler ama yine de küçük hissediyodım hep yaptırdım ve istedigim gibi oldu... Normal de albümü olmayanı izlemeye almıyorum.. Ama kafanda fikir oluşsun alıyom şuanIzleyebilir misin beni? Foton varsa
Bende basen Yok arkaya dogru cikik kalca esit olmasi icin hep destekli takmak yoruyor fotonuzu gordum ideal boyutta gayet guzel olmus ozelden mesaj gondermeye calistim ama gitmedi?Benimde kalça büyüktü psikolojik olarak hep rahatsız ediyodu beni meme küçüklüğü ki benim de dokum vardı doktorlar hep memen vücuduna göre normal dediler ama yine de küçük hissediyodım hep yaptırdım ve istedigim gibi oldu... Normal de albümü olmayanı izlemeye almıyorum.. Ama kafanda fikir oluşsun alıyom şuan
canım zaten meme dokun var anladığım. o nedenle 300 yeter. kötü tecrbemle konuşuyorumTesekkur ederim canim Ama Ben buyuk göğüs istiyorum kalcamla ayni olsun istiyorum :)
Evet tam istedigim gibi oldu cnm..Bende basen Yok arkaya dogru cikik kalca esit olmasi icin hep destekli takmak yoruyor fotonuzu gordum ideal boyutta gayet guzel olmus ozelden mesaj gondermeye calistim ama gitmedi?
Onceden meme dokun var miydi pekiEvet tam istedigim gibi oldu cnm..
Canim sadece albumu olanlari izliyorum.
Albumun varsa sende béni izlemeye alirsin
Siz kaç taktirmistinizcanım zaten meme dokun var anladığım. o nedenle 300 yeter. kötü tecrbemle konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?