Evet vardı foto vardu da kaldırmıştım.. Herkes normal memen varmış zaten dedi ama bana yine de küçük geliyoduOnceden meme dokun var miydi peki
Canım ben 10 gün boyunca taktım takmazsan protezler yukarı çıkar dedi her dr un tekniği farklı sen doktorunu dinle bence sonra pişman olmaBenimkiler cok yukarda suan insinler die verdi onu kontrolde bi hafta sonra yani benim bulmam bana gelmesi felan surdu biraz ama iki gundur taktiktan yarim saat bir saat sonra hic agrimadigi kadar agrio ben de cikariyorum
Size vermedilerse ben de takmicam o zaman ya demek ki takmadan da inio nihayetinde
Benimde aynen orta buyuklukta Suan ama daha buyuk istiyorum ozelden mesaj yazamaz misiniz acabaEvet vardı foto vardu da kaldırmıştım.. Herkes normal memen varmış zaten dedi ama bana yine de küçük geliyodu
Hiiihhh ama benim 12.gunum oldu bile 7. Gun kontrolde bunu al die gosterdi.1.5 ay tak dedi.ay daha yukari cikarsa yanagima gelir heralde kabusssCanım ben 10 gün boyunca taktım takmazsan protezler yukarı çıkar dedi her dr un tekniği farklı sen doktorunu dinle bence sonra pişman olma
Canim pardon yaSeni izliyorum zaten :) 5. Ay fotograflarim da vardi ama gormedin sanirim
Izlersen bakalım canimKizlar bende album koydum bakip fikir verebilir misiniz :)
Simdi izliyorum canimIzlersen bakalım canim
Doktorun tahmin edememiş sanırım yukarı çıkacağını ondan geç kalmış sen dinle onu pişman olmazsın birazcık dayan evet çok çirkin bişey biliyorum ama kalıcı olmasından iyidirHiiihhh ama benim 12.gunum oldu bile 7. Gun kontrolde bunu al die gosterdi.1.5 ay tak dedi.ay daha yukari cikarsa yanagima gelir heralde kabusss
Beni izler misin ben seni izledimKizlar bende album koydum bakip fikir verebilir misiniz :)
IzliyorumBeni izler misin ben seni izledim
Benide izlermisinIzliyorum
Cok korktum zaten canim taktim hemen de bi agri kesici aldimDoktorun tahmin edememiş sanırım yukarı çıkacağını ondan geç kalmış sen dinle onu pişman olmazsın birazcık dayan evet çok çirkin bişey biliyorum ama kalıcı olmasından iyidir
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı agrı nasıldı doktor kimCok korktum zaten canim taktim hemen de bi agri kesici aldim
Canim albumun Yok ama?Benide izlermisin
27 sinde ameliyat oldum 11.gunum bugun kirsehirde ameliyat oldum elif seda keskin doktorum.ben ameliyat agrisi degil de kas agrisi cok cektim kasalyina koyuldu protez.sirtustu yatmaya alisik degilim sirtim da cok agrioSizin ne kadar oldu ameliyat olalı agrı nasıldı doktor kim
27 sinde ameliyat oldum 11.gunum bugun kirsehirde ameliyat oldum elif seda keskin doktorum.ben ameliyat agrisi degil de kas agrisi cok cektim kasalyina koyuldu protez.sirtustu yatmaya alisik degilim sirtim da cok agrio[/QUOTsırt agrısı zor bende şimdiden var nedwn bilmiyorum ama okduktan sonra atlatırız inş geçmişnolsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?