Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar foto yükledim. Bir fikir verin . Aldıklarım m beden. Küçük mu geldiler. Ki. Orta çizgi meme başına değil koltuk altima doğru meme başından bir cm geride duruyor. Ay bilemedim. Küçük mu iyi mi. L beden de hiç denemedim. Hadi fikir verin bana

Fiyatı ve hastanede yatış süresi hakkında bilgi verir misiniz? Aynı gün taburcu olabiliyor muyuz
Ben aynı gün oldum istege göre eger aynı gün cıkmak istersen sbaah erkenden gidiyosın hastaneye.. Ben sabah olup öglen den sonra cıktım ama hastanede kalman daha iyi olor

Neredeysee her doktor farklı ilaç oneriyor scarfade filan da var örneğin. Ama evet, bizim doktorun verdiği bu
İşte acaba bizimkine güvenilir mi bide dediler bizden alın dışardakiyle aynı fiyat inadına almadım onlarda 55 dışarda 48 burdan bile para alacaklar ya

Kızlar İstanbul’da Ayşegül sivriye ameliyat olanlar vardı o hangi leke ilacını öneriyordu

Canım çok yakışmış bence bedenin Budur bende bedenimi tam olarak bilemiyorum penti de nasıl ölçtürdün bedenini

Canım çok yakışmış bence bedenin Budur bende bedenimi tam olarak bilemiyorum penti de nasıl ölçtürdün bedenini
Sütyen alcaM ama kilo aldım bir olcermisin dedim. Sende zayıfladım de. Yada bedenimi biliyorum da olabilir. :) mezura ile ölçüyor.

Son düzenleme:
İşte acaba bizimkine güvenilir mi bide dediler bizden alın dışardakiyle aynı fiyat inadına almadım onlarda 55 dışarda 48 burdan bile para alacaklar ya
Di mi Bana da direkt satmaya çalışmışlardı da gerek yok eczaneden alırım demistim. Bu kremlerin içerdiği şeyler hep ayni, üretici firma farkı var sadece. Genel olarak çok da yararlı olmadığını söyledi gerçi bir arkadaşım dun; işin büyük kısmı bizim hücrelerin yapısına genetiğe filan düşüyor

Anladım canım saol bakalım be kadar geçirecek zaten ben çok takmıyorum izleri

Kızlar telli südyen ne zaman giyebiliriz sizce 1 ay sonunda giyiliyor diye biliyorum ama rahatsız olan arkadaşlar vardı birde şu hamur yoğurur gibi masaj bana hemşire gösterdi ne kadar yapıcaz onu

20. Gün bantlar alınınca başlanıyor canım ben biraz geciktirdim 25. gün başladım bantları aldırmaya geç gittim
Ben bu çarşamba gitcem bantlar cıkarılcak doktor iz tedavisine başlicaz dedi ama çarşamba günü 15 gün olıyo erken degil mi

Bence yapma. Çünkü bu sefer toparlama gerekebilir. Boş yere iz olur. Bıçak degmesin boşuna. Hepimiz memeye hasretiz. Bu forumda olan keske biraz büyük olsaymış diyor hep. Boy ve kilonu bilmiyorum da vücudun kabul etmis demek ki koymus doktorun. Büyük memelerinin tadını çıkar
Ben de cok korkuyordum 400 lu cclerden. 170cm 65 kiloyum. 415 cc kullanmış doktorum ve gayet memnunum çok şükür.

Kızlar telli südyen ne zaman giyebiliriz sizce 1 ay sonunda giyiliyor diye biliyorum ama rahatsız olan arkadaşlar vardı birde şu hamur yoğurur gibi masaj bana hemşire gösterdi ne kadar yapıcaz onu
Ay ben sutyen kullanmiycam.Hep hayalimdi sutyensiz dimdik Duran memeler
Azcik hevesimi alayim sutyen mutyen yok.Su bir ay bir rahatça gecirsem

Arkadaşlar.... sosyal medya hesapları üzerinden bikinili veya giyinik fotolar bulup “ Bende ameliyat olacağım,albüm yaptım” diyen şüphe duyduğum üyeler var!! Lütfen özel albümlerinizi açmadan daha net emin olacağınız fotolar görmeden ekleme yapmayın..
Ayrıca ameliyat oldum,öncesi sonrası foto ekledim diyen üyelerde var. Birçok site var,ameliyat öncesi sonrası fotolar bulunabilecek... Daha farklı açılardan,daha amatörce çekilmiş yada Ne bileyim anlarsınız,öyle fotolarda görmeden özel fotolarınızı açmayın bence...

Boy ve kilonu gormemisim az once de. Minyon da olsan cok buyuk deil bence. Doktorlar yapmam demez. Para alacaklar sonucta. Iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…