- 3 Ocak 2018
- 192
- 73
- 23
- 42
Ertesi gun taburcu oluyorsunuz ayni gun degilFiyatı ve hastanede yatış süresi hakkında bilgi verir misiniz? Aynı gün taburcu olabiliyor muyuz
Fiyat aralığı nedir aceba ben en son baktığımda 10 15bin civarıydı. Ben kaldırma da düşünüyorumErtesi gun taburcu oluyorsunuz ayni gun degil
Kızlar ilaç bu demi eczane verirken çok tereddüt etti emin olamadım
Ben aynı gün oldum istege göre eger aynı gün cıkmak istersen sbaah erkenden gidiyosın hastaneye.. Ben sabah olup öglen den sonra cıktım ama hastanede kalman daha iyi olorFiyatı ve hastanede yatış süresi hakkında bilgi verir misiniz? Aynı gün taburcu olabiliyor muyuz
İşte acaba bizimkine güvenilir mi bide dediler bizden alın dışardakiyle aynı fiyat inadına almadım onlarda 55 dışarda 48 burdan bile para alacaklar yaNeredeysee her doktor farklı ilaç oneriyor scarfade filan da var örneğin. Ama evet, bizim doktorun verdiği bu
Canım çok yakışmış bence bedenin Budur bende bedenimi tam olarak bilemiyorum penti de nasıl ölçtürdün bedeniniKızlar foto yükledim. Bir fikir verin . Aldıklarım m beden. Küçük mu geldiler. Ki. Orta çizgi meme başına değil koltuk altima doğru meme başından bir cm geride duruyor. Ay bilemedim. Küçük mu iyi mi. L beden de hiç denemedim. Hadi fikir verin bana
Sütyen alcaM ama kilo aldım bir olcermisin dedim. Sende zayıfladım de. Yada bedenimi biliyorum da olabilir. :) mezura ile ölçüyor.Canım çok yakışmış bence bedenin Budur bende bedenimi tam olarak bilemiyorum penti de nasıl ölçtürdün bedenini
Di miİşte acaba bizimkine güvenilir mi bide dediler bizden alın dışardakiyle aynı fiyat inadına almadım onlarda 55 dışarda 48 burdan bile para alacaklar ya
Ahahha süper taktik saol canım :)Sütyen alcaM ama kilo aldım bir olcermisin dedim. Sende zayıfladım de. Yada bedenimi biliyorum da olabilir. :) mezura ile ölçüyor.
Anladım canım saol bakalım be kadar geçirecek zaten ben çok takmıyorum izleriDi miBana da direkt satmaya çalışmışlardı da gerek yok eczaneden alırım demistim. Bu kremlerin içerdiği şeyler hep ayni, üretici firma farkı var sadece. Genel olarak çok da yararlı olmadığını söyledi gerçi bir arkadaşım dun; işin büyük kısmı bizim hücrelerin yapısına genetiğe filan düşüyor
İz tedavisine ameliyattan ne kadar süre sonra başladınAnladım canım saol bakalım be kadar geçirecek zaten ben çok takmıyorum izleri
20. Gün bantlar alınınca başlanıyor canım ben biraz geciktirdim 25. gün başladım bantları aldırmaya geç gittimİz tedavisine ameliyattan ne kadar süre sonra başladın
Ben bu çarşamba gitcem bantlar cıkarılcak doktor iz tedavisine başlicaz dedi ama çarşamba günü 15 gün olıyo erken degil mi20. Gün bantlar alınınca başlanıyor canım ben biraz geciktirdim 25. gün başladım bantları aldırmaya geç gittim
Bence yapma. Çünkü bu sefer toparlama gerekebilir. Boş yere iz olur. Bıçak degmesin boşuna. Hepimiz memeye hasretiz. Bu forumda olan keske biraz büyük olsaymış diyor hep. Boy ve kilonu bilmiyorum da vücudun kabul etmis demek ki koymus doktorun. Büyük memelerinin tadını çıkarkızlar nadiren giriyorum siteye, bunun da zararını olduğum operasyonda gördüm. yardım bekliyorum yada yorum. 7 ay önce protez takıldı, yuvarlak, high, 350 cc.. aslında 350 cc normal boy gibi okumuştum hep ama bende öyle büyük oldular kisanırsın samanta fox çok mutsuzum. boyun 155- kilom 55.. zaten minyonum. kamuda çalışıyorum. dekolteye de ihtiyacım yoktu sanırım ne istediğimi doktoruma iyi anlatamadım. şimdi tekrar operasyonla çıkarttırıcam .. 275 taktırmak istiyorum ama meme boş kalacak bu kez. sarkar mı hiç silikonu çıkarıp küçük taktıran var mı acaba?
Ay ben sutyen kullanmiycam.Hep hayalimdi sutyensiz dimdik Duran memelerKızlar telli südyen ne zaman giyebiliriz sizce 1 ay sonunda giyiliyor diye biliyorum ama rahatsız olan arkadaşlar vardı birde şu hamur yoğurur gibi masaj bana hemşire gösterdi ne kadar yapıcaz onu
Boy ve kilonu gormemisim az once de. Minyon da olsan cok buyuk deil bence. Doktorlar yapmam demez. Para alacaklar sonucta. Iyi düşünBence yapma. Çünkü bu sefer toparlama gerekebilir. Boş yere iz olur. Bıçak degmesin boşuna. Hepimiz memeye hasretiz. Bu forumda olan keske biraz büyük olsaymış diyor hep. Boy ve kilonu bilmiyorum da vücudun kabul etmis demek ki koymus doktorun. Büyük memelerinin tadını çıkar
Ben de cok korkuyordum 400 lu cclerden. 170cm 65 kiloyum. 415 cc kullanmış doktorum ve gayet memnunum çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?