Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkürler arzum

Evet cnm memnunum yani sislikleri var protezde asagi inmedi daha seklini bulmadi ama buyukluk bnm istedigim gibi olacak gibi zaman gectikce
Ben minyonum istedigim olcu mankenlerin kucuk olan memeleri var ya ole bisi istemistim zaten
Unzile banti olan sen miydin? Bant verdiyse doktorun dişini sık ve tak. 3 hafta taktım b
Su insin protezler diye verdigi bir bant var ya bana onu kontorlde verdi 2 gundur takmaya calisiyorum ama cok fena kramplar agrilar girio onu 1 saat takinca onu takmasam inmez mi protezler acaba.suan memelerim agzimda rrsmen de
Biraz gevşetme imkanin varsa gevşetip tak. Nasıl bi bant takiyorsun bilmiyorum. Biraz gevşek takarsan agrin olmaz. Ben 3 hafta taktim. Protezler yukarda meme dokum aşağıdaydı. Cok guzel indi yerine.

Evet canim benim bantla basim belada sana da agri yapiyormuydu

Doktora da sordum da sisliklerin daha cabuk gecer daha cabuk asagi iner dedi
Takmazsam bikac ay daha tepede kalirmis
Takmam lazim

Sagol canim uyardigin icin
Tam da bugun biri icin boyle dusunuyordum. Acaba gercekmi degilmi diye emin olamadim.

Kızlar maliyeti hakkında bilgi verir misiniz. Büyütme ve kaldırma
Boy 170 60 kiloyum büyük olsun istiyorum cc olarak ne olur bana hiç bilgim yok kaç cc kaç beden sütyeni doldurur vs

Ben bu çarşamba gitcem bantlar cıkarılcak doktor iz tedavisine başlicaz dedi ama çarşamba günü 15 gün olıyo erken degil mi
Her doktorun farklı oluyor bana göğüs altı kesisi 20. Gün çıkar dedi zaten bakar yara iyi değilse tekrar takar bantları

Arzum uyarın için teşekkürler. Aynı bahsettigin şekilde yeni bir üye mesaj attı bana özelden ve üye olalı daha bir gün olmuş tek bir mesaj dahi yazmamış forum da ve bana albüm oluştur dum beni izler misin diye yazmış özel den. Hiç güvenilir gelmedi ve cevap dahi yazmadim. Bu şekilde şüphe uyandıran bir kişi daha var .... ! Çok dikkatli olmaliyiz

Teşekkürler arzum77.Bana da fotosu olmayanlar izle dediğinde izlemiyorum.Ayarlarımı da sizlerin uyarısıyla benim izlediklerim yaptım.Bu arada ben bu hafta Cenk Beye gidemedim.Ama önümüzdeki hafta kesin.Ameliyatı iş sebebiyle ara tatilde olmak istediğimi de söyledim,onu ayarlarız dedi.Yorumlarınızı okuyorum,korkuyla beraber heyecan da hissediyorum .Bakalım ben de 19 Ocaktan sonra neler yaşayacağım.Kızlar memnun değilim diyen yok hiç demek ki gerçekten acılara değer

N Natalia19 sende üye olalı daha iki gün olmuş ve albüm oluşturmuş sun . Kusura bakma ama senin gerçek bı profil olduğuna inanmıyorum. Belki başka arkadaşlar da farketmiştır bunu. Çünkü koymuş olduğun fotoğraf lar da hem bikinili sin hem de gayet dolgun göğüsler e sahipsin. Neresine silikon taktiracaksin anlamış değilim. Hadi diyelim daha da büyük olsun istiyorsun ona da ok !!! Ama memenden çok poponu sergilemissin sen . Bu başlık popo değil meme ile ilgili bı başlık dikkat ini çekerim. Ben o koymuş olduğun fotoğraflarin çalıntı olduğunu düşünüyorum. Heee yok öyle değil benim gerçek resimlerim diyorsan o halde ispatla ve çıplak resim koy bizler gibi. arkadaşlar ben şahsı çıkardım izlemeden. Size güvenilir geliyorsa orasını bilemem !

Bende cikardim

Kızlar benim onayım olmadan beni takip edenler fotolarımın ayarını benim izlediklerim yaptığımdan görmüyorlardır dimi.Ama benim onayım olmadan izleniyor mu öyle çünkü beni izleyenlerin içinde hiç fotosu olmayan ve benim izlemediklerim de var.Benim profilime bakar mısın canım .Kurt düştü içime bir an.

Canim sen takip ettiklerim diye işaretle hepsini. Ve bu şekilde yaptıktan sonra da için rahat olsun kimse göremez senin iznin olmadan.

Sen ayarlarını takip ettiklerim yaptıysan göremezler canım. Sadece arkadaşlarımın aktiviteleri kısmında yorumlarını okuyabilirler,takip edebilirler

Bende cıkardım he ya
Kızlar bende adını vermek istemiyorum ama bide özelden konuştuk ya bana bende insaniyetli yaklaşıp bide yardımcı olmaya çalıştım izlemeden cıkardım zsten sorduğu sorulardan biride ameliyat ortasından uyanmıyorz dimi diyo ne kadar saçma soru ya sanki doktorlar o kadar salak ameliyatta uyancan tobe Tobe ya gerçekten dikkatli olun arkadaşlar belkide fotolarımızı almak için neler neler yapıyolar

Offf terbiyesizlikten baska birsey degil
Banada ozelden sacma sapan sordu durdu.
Ne anliyorlar boyle seylerden
Birdaha asla albumu olmayanida yeni uyeyide izlemek yok.
Bari cikip dese ki fake degilim diye ama besbelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…