- 6 Mayıs 2017
- 140
- 72
- 98
Teşekkürler arzumArkadaşlar.... sosyal medya hesapları üzerinden bikinili veya giyinik fotolar bulup “ Bende ameliyat olacağım,albüm yaptım” diyen şüphe duyduğum üyeler var!! Lütfen özel albümlerinizi açmadan daha net emin olacağınız fotolar görmeden ekleme yapmayın..
Ayrıca ameliyat oldum,öncesi sonrası foto ekledim diyen üyelerde var. Birçok site var,ameliyat öncesi sonrası fotolar bulunabilecek... Daha farklı açılardan,daha amatörce çekilmiş yada Ne bileyim anlarsınız,öyle fotolarda görmeden özel fotolarınızı açmayın bence...
Unzile banti olan sen miydin? Bant verdiyse doktorun dişini sık ve tak. 3 hafta taktım bEvet cnm memnunum yani sislikleri var protezde asagi inmedi daha seklini bulmadi ama buyukluk bnm istedigim gibi olacak gibi zaman gectikce
Ben minyonum istedigim olcu mankenlerin kucuk olan memeleri var ya ole bisi istemistim zaten
Biraz gevşetme imkanin varsa gevşetip tak. Nasıl bi bant takiyorsun bilmiyorum. Biraz gevşek takarsan agrin olmaz. Ben 3 hafta taktim. Protezler yukarda meme dokum aşağıdaydı. Cok guzel indi yerine.Su insin protezler diye verdigi bir bant var ya bana onu kontorlde verdi 2 gundur takmaya calisiyorum ama cok fena kramplar agrilar girio onu 1 saat takinca onu takmasam inmez mi protezler acaba.suan memelerim agzimda rrsmen de
Evet canim benim bantla basim belada sana da agri yapiyormuyduUnzile banti olan sen miydin? Bant verdiyse doktorun dişini sık ve tak. 3 hafta taktım b
Biraz gevşetme imkanin varsa gevşetip tak. Nasıl bi bant takiyorsun bilmiyorum. Biraz gevşek takarsan agrin olmaz. Ben 3 hafta taktim. Protezler yukarda meme dokum aşağıdaydı. Cok guzel indi yerine.
Doktora da sordum da sisliklerin daha cabuk gecer daha cabuk asagi iner dediUnzile banti olan sen miydin? Bant verdiyse doktorun dişini sık ve tak. 3 hafta taktım b
Biraz gevşetme imkanin varsa gevşetip tak. Nasıl bi bant takiyorsun bilmiyorum. Biraz gevşek takarsan agrin olmaz. Ben 3 hafta taktim. Protezler yukarda meme dokum aşağıdaydı. Cok guzel indi yerine.
Benim de ole cnm meme dokum asagida protezler yukarida suanEvet canim benim bantla basim belada sana da agri yapiyormuydu
Sagol canim uyardigin icinArkadaşlar.... sosyal medya hesapları üzerinden bikinili veya giyinik fotolar bulup “ Bende ameliyat olacağım,albüm yaptım” diyen şüphe duyduğum üyeler var!! Lütfen özel albümlerinizi açmadan daha net emin olacağınız fotolar görmeden ekleme yapmayın..
Ayrıca ameliyat oldum,öncesi sonrası foto ekledim diyen üyelerde var. Birçok site var,ameliyat öncesi sonrası fotolar bulunabilecek... Daha farklı açılardan,daha amatörce çekilmiş yada Ne bileyim anlarsınız,öyle fotolarda görmeden özel fotolarınızı açmayın bence...
Her doktorun farklı oluyor bana göğüs altı kesisi 20. Gün çıkar dedi zaten bakar yara iyi değilse tekrar takar bantlarıBen bu çarşamba gitcem bantlar cıkarılcak doktor iz tedavisine başlicaz dedi ama çarşamba günü 15 gün olıyo erken degil mi
Arzum uyarın için teşekkürler. Aynı bahsettigin şekilde yeni bir üye mesaj attı bana özelden ve üye olalı daha bir gün olmuş tek bir mesaj dahi yazmamış forum da ve bana albüm oluştur dum beni izler misin diye yazmış özel den. Hiç güvenilir gelmedi ve cevap dahi yazmadim. Bu şekilde şüphe uyandıran bir kişi daha var .... ! Çok dikkatli olmaliyizArkadaşlar.... sosyal medya hesapları üzerinden bikinili veya giyinik fotolar bulup “ Bende ameliyat olacağım,albüm yaptım” diyen şüphe duyduğum üyeler var!! Lütfen özel albümlerinizi açmadan daha net emin olacağınız fotolar görmeden ekleme yapmayın..
Ben Aysegul hanima evde bepanthen plus var yara icin kullansam olur mu dedim olur tabi dedi daha 3 4 gun oldu baslayali.Kızlar İstanbul’da Ayşegül sivriye ameliyat olanlar vardı o hangi leke ilacını öneriyordu
Bende cikardimN Natalia19 sende üye olalı daha iki gün olmuş ve albüm oluşturmuş sun . Kusura bakma ama senin gerçek bı profil olduğuna inanmıyorum. Belki başka arkadaşlar da farketmiştır bunu. Çünkü koymuş olduğun fotoğraf lar da hem bikinili sin hem de gayet dolgun göğüsler e sahipsin. Neresine silikon taktiracaksin anlamış değilim. Hadi diyelim daha da büyük olsun istiyorsun ona da ok !!! Ama memenden çok poponu sergilemissin sen . Bu başlık popo değil meme ile ilgili bı başlık dikkat ini çekerim. Ben o koymuş olduğun fotoğraflarin çalıntı olduğunu düşünüyorum. Heee yok öyle değil benim gerçek resimlerim diyorsan o halde ispatla ve çıplak resim koy bizler gibi. arkadaşlar ben şahsı çıkardım izlemeden. Size güvenilir geliyorsa orasını bilemem !
Canim sen takip ettiklerim diye işaretle hepsini. Ve bu şekilde yaptıktan sonra da için rahat olsun kimse göremez senin iznin olmadan.Kızlar benim onayım olmadan beni takip edenler fotolarımın ayarını benim izlediklerim yaptığımdan görmüyorlardır dimi.Ama benim onayım olmadan izleniyor mu öyle çünkü beni izleyenlerin içinde hiç fotosu olmayan ve benim izlemediklerim de var.Benim profilime bakar mısın canım .Kurt düştü içime bir an.
Sen ayarlarını takip ettiklerim yaptıysan göremezler canım. Sadece arkadaşlarımın aktiviteleri kısmında yorumlarını okuyabilirler,takip edebilirlerKızlar benim onayım olmadan beni takip edenler fotolarımın ayarını benim izlediklerim yaptığımdan görmüyorlardır dimi.Ama benim onayım olmadan izleniyor mu öyle çünkü beni izleyenlerin içinde hiç fotosu olmayan ve benim izlemediklerim de var.Benim profilime bakar mısın canım .Kurt düştü içime bir an.
Bende cıkardım he yaN Natalia19 sende üye olalı daha iki gün olmuş ve albüm oluşturmuş sun . Kusura bakma ama senin gerçek bı profil olduğuna inanmıyorum. Belki başka arkadaşlar da farketmiştır bunu. Çünkü koymuş olduğun fotoğraf lar da hem bikinili sin hem de gayet dolgun göğüsler e sahipsin. Neresine silikon taktiracaksin anlamış değilim. Hadi diyelim daha da büyük olsun istiyorsun ona da ok !!! Ama memenden çok poponu sergilemissin sen . Bu başlık popo değil meme ile ilgili bı başlık dikkat ini çekerim. Ben o koymuş olduğun fotoğraflarin çalıntı olduğunu düşünüyorum. Heee yok öyle değil benim gerçek resimlerim diyorsan o halde ispatla ve çıplak resim koy bizler gibi. arkadaşlar ben şahsı çıkardım izlemeden. Size güvenilir geliyorsa orasını bilemem !
Kızlar bende adını vermek istemiyorum ama bide özelden konuştuk ya bana bende insaniyetli yaklaşıp bide yardımcı olmaya çalıştım izlemeden cıkardım zsten sorduğu sorulardan biride ameliyat ortasından uyanmıyorz dimi diyo ne kadar saçma soru ya sanki doktorlar o kadar salak ameliyatta uyancan tobe Tobe ya gerçekten dikkatli olun arkadaşlar belkide fotolarımızı almak için neler neler yapıyolarArzum uyarın için teşekkürler. Aynı bahsettigin şekilde yeni bir üye mesaj attı bana özelden ve üye olalı daha bir gün olmuş tek bir mesaj dahi yazmamış forum da ve bana albüm oluştur dum beni izler misin diye yazmış özel den. Hiç güvenilir gelmedi ve cevap dahi yazmadim. Bu şekilde şüphe uyandıran bir kişi daha var .... ! Çok dikkatli olmaliyiz
Offf terbiyesizlikten baska birsey degilBende cıkardım he ya
Kızlar bende adını vermek istemiyorum ama bide özelden konuştuk ya bana bende insaniyetli yaklaşıp bide yardımcı olmaya çalıştım izlemeden cıkardım zsten sorduğu sorulardan biride ameliyat ortasından uyanmıyorz dimi diyo ne kadar saçma soru ya sanki doktorlar o kadar salak ameliyatta uyancan tobe Tobe ya gerçekten dikkatli olun arkadaşlar belkide fotolarımızı almak için neler neler yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?