Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Offf terbiyesizlikten baska birsey degil
Banada ozelden sacma sapan sordu durdu.
Ne anliyorlar boyle seylerden
Birdaha asla albumu olmayanida yeni uyeyide izlemek yok.
Bari cikip dese ki fake degilim diye ama besbelli
Bana da yazdı özelden. Demek ki herkes e yazmış

Bana da yazdı özelden. Demek ki herkes e yazmış
Bazı fotoları mı sildim bile ya alırlar diye bendr kimseyi izlemicem zaten albümü olmayanı izlemiyodım ama sırf yardımcı olmak amaçlo izlenmeye aldım yaptıklarına bak ya kız kıza konusuyorız burda güvenmekle hata yapmışız bundan sonra dikkat edelim kızlar...

Evet canım ama hep böyle olmuyor. Böylesi çürük elmalar arada sırada çıkıyor işte. Yapmamız gereken ler öncelikle güven vermesi , forumda paylaşımlar a yorumlari ile katılmış olması ve fotoğraf larinin gerçekçi olduğuna kanaat getirmek...... Kişinin profil in den bakmalıyız ne zaman üye olmuş hangi mesajları yazmış vs diye. Ben genelde bu söylediklerim i uyguluyor dum ama iste gaflet anima geldi kabul ediverdim bu şahsı. Ama hiçte güvenilir gelmedi işte. Arzum da suphelenmis olacak ki böylesi bir uyarıda bulundu... Ben şahsen böylesi biri için fotoğraflarm i kaldırmayı düşünmüyorum. Çünkü ben ameliyat öncesi çok yararlandım bı forumdaki arkadaşların bilgilerinden ve onlar cesaret verdi bana ameliyat olmaya. Fotoğraf lari ile de daha da çok cesaret topladım değişimleri gördüğüm de. Bu yüzden başka arkadaşlarin faydalanmasi açısından kendime bir borç biliyorum bunu

Evet orası öyle sonıçta birbirimize yardım ediyoruz benim de bian boşlugıma geldi neyse bundsn sonra dikkat ederiz..

Suan neden bi anda Boyle saçma bi itamda bulunma geregi duydun anlamadim ciplak resim koymuyorum koyanlara saygi duyuyorum ama herkes koyacak diye hicbir mecburiyet Yok ayrica albumumdede genel yaziyor dikkat edersen göğüs yazmiyor Sen nasil istedigin resmi koyarsan bende koyabilirim ayrica Boyle yersiz bi atami buraya yazmandaa hic hos bulmadim inandiirici bulmuyyorsann izleme sadece yani ciplak resim koyunca fake oluyormu gayette olabilir bunun dedigin seyle alakasz

Yok artik gercekten inanamiyorum size insanlaara Boyle iftira atmaniz hic hos degil Ben napiyim sizin fotolarinizi ne isim olur kendimde varken birisi bi tas atiyor herkes inaniyor bravo yani ayrica Benim arkadasim baska bi Ameliyat ortasinda uyanmisti arartirirsan bu yasanan bi durum Biseye saçma demeden once arastir bence

Offf terbiyesizlikten baska birsey degil
Banada ozelden sacma sapan sordu durdu.
Ne anliyorlar boyle seylerden
Birdaha asla albumu olmayanida yeni uyeyide izlemek yok.
Bari cikip dese ki fake degilim diye ama besbelli
Sanada Cok sasirdim yuh artik o kadar iyi konustuk bide senin yaptigin terbiyesizlik kusura bakma bianda hakkimda Boyle iftiralar atmaniz Cok kötü Busey inanmiyorsaniz izlemeyin bu kadar basit Benimkimseyi inandirma gibi bi derdim Yok ama hakkimda Boyle konusmayin

Ben ve. Burdaki arkadaşlar sebepsiz yere hiç kimseye bişi demedik iftarada atmadık burda hepimiz birbirimize yardım ediyoruz ama sen hem buraya yazip hemde bi kaç kişiye özelden yazıyo sun sence sen bizim yerimizde olsan inanırmoydın bizde snaa yardımcı olmaya çalıştık bide saçma sapan sorular sordun madem arkadaşın ameliyat oldu ona sor anestezi nasol uyanma nasıl bize niye soruyosun bu arada biz seni hobi olarak izlemedik kendin izlemeye al dedin burdaki arkadaşlar ve bana bizde yardımcı olmak açmaçlo aldık keşke almasaydık zten. Kimseye de durduk yere bişi demeyiz biz Bunu da kafana sok yardım isticeksen o zaman başka yerden iste burası senlik degil güven veremiceksen bu sayfa da işin neeeeee

Pardon bu sayfanin kali misin? Senin real oldugunun kaniti ne? Ciplak olman mi komik tabiki iftira Ben kendi resimlerimi koyuyorum degil diyorsunuz niye fazla mi iyi? Ozelden konusulacak Hersey Burda konusulmaz ayrica Ben de kimsenin kafasina silah dayamadim gosterin resimleri diye guvemediysen gostermeseydin Ben buraya fikir almak icin geldim Boyle iftiralara Maruz kalmaya degil

Arkadaşlar,rahatsız olduğunuz yorumların altında şikayet et butonuna tıklayıp şikayetiniz yazın.. Forum yönetimi gerekeni yapacaktır.

Arkadaslar niye hakkimda Boyle gercek disi seyler soyleyip beni yalanci cikartiyorsunuz tecrubesi olanlara yazdimki ne kadar kisiden bilgi alirsam o kadar iyi diye bumu yani insanlardan bilgi almak fikir sormak sahte hesapmi oluyor Ben zaten buraya fikir danismaya geldim Ben kimseyi zorlamadim foto Goster diye yeni olmama ragmen album olusturdum ki real oldugum anlasilsin diye ama hala Boyle seyler duyduma Cok sasiriyorum lutfen hakkimda Boyle seyler konusmayin guvenmeyen izlemesin bu kadar

Evet ben yaklaşık bine yakın sayfa okudum. Saçma sorular sormayayim kimseye Die. Yeni uyelerde bi zahmet okusun. Istemeyen de cevap vermez . Albümü olmayani bende izleneyecegim. . Bilmediginden de çok değişik basit sorular soruyor insanlar. Neyse boş verin. Biz memelerimizle mutluyuz.

Hahahah son cümlene bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…