Bana da yazdı özelden. Demek ki herkes e yazmışOfff terbiyesizlikten baska birsey degil
Banada ozelden sacma sapan sordu durdu.
Ne anliyorlar boyle seylerden
Birdaha asla albumu olmayanida yeni uyeyide izlemek yok.
Bari cikip dese ki fake degilim diye ama besbelli
Bazı fotoları mı sildim bile ya alırlar diye bendr kimseyi izlemicem zaten albümü olmayanı izlemiyodım ama sırf yardımcı olmak amaçlo izlenmeye aldım yaptıklarına bak ya kız kıza konusuyorız burda güvenmekle hata yapmışız bundan sonra dikkat edelim kızlar...Bana da yazdı özelden. Demek ki herkes e yazmış
Evet canım ama hep böyle olmuyor. Böylesi çürük elmalar arada sırada çıkıyor işte. Yapmamız gereken ler öncelikle güven vermesi , forumda paylaşımlar a yorumlari ile katılmış olması ve fotoğraf larinin gerçekçi olduğuna kanaat getirmek...... Kişinin profil in den bakmalıyız ne zaman üye olmuş hangi mesajları yazmış vs diye. Ben genelde bu söylediklerim i uyguluyor dum ama iste gaflet anima geldi kabul ediverdim bu şahsı. Ama hiçte güvenilir gelmedi işte. Arzum da suphelenmis olacak ki böylesi bir uyarıda bulundu... Ben şahsen böylesi biri için fotoğraflarm i kaldırmayı düşünmüyorum. Çünkü ben ameliyat öncesi çok yararlandım bı forumdaki arkadaşların bilgilerinden ve onlar cesaret verdi bana ameliyat olmaya. Fotoğraf lari ile de daha da çok cesaret topladım değişimleri gördüğüm de. Bu yüzden başka arkadaşlarin faydalanmasi açısından kendime bir borç biliyorum bunuBazı fotoları mı sildim bile ya alırlar diye bendr kimseyi izlemicem zaten albümü olmayanı izlemiyodım ama sırf yardımcı olmak amaçlo izlenmeye aldım yaptıklarına bak ya kız kıza konusuyorız burda güvenmekle hata yapmışız bundan sonra dikkat edelim kızlar...
Evet orası öyle sonıçta birbirimize yardım ediyoruz benim de bian boşlugıma geldi neyse bundsn sonra dikkat ederiz..Evet canım ama hep böyle olmuyor. Böylesi çürük elmalar arada sırada çıkıyor işte. Yapmamız gereken ler öncelikle güven vermesi , forumda paylaşımlar a yorumlari ile katılmış olması ve fotoğraf larinin gerçekçi olduğuna kanaat getirmek...... Kişinin profil in den bakmalıyız ne zaman üye olmuş hangi mesajları yazmış vs diye. Ben genelde bu söylediklerim i uyguluyor dum ama iste gaflet anima geldi kabul ediverdim bu şahsı. Ama hiçte güvenilir gelmedi işte. Arzum da suphelenmis olacak ki böylesi bir uyarıda bulundu... Ben şahsen böylesi biri için fotoğraflarm i kaldırmayı düşünmüyorum. Çünkü ben ameliyat öncesi çok yararlandım bı forumdaki arkadaşların bilgilerinden ve onlar cesaret verdi bana ameliyat olmaya. Fotoğraf lari ile de daha da çok cesaret topladım değişimleri gördüğüm de. Bu yüzden başka arkadaşlarin faydalanmasi açısından kendime bir borç biliyorum bunu
Suan neden bi anda Boyle saçma bi itamda bulunma geregi duydun anlamadim ciplak resim koymuyorum koyanlara saygi duyuyorum ama herkes koyacak diye hicbir mecburiyet Yok ayrica albumumdede genel yaziyor dikkat edersen göğüs yazmiyor Sen nasil istedigin resmi koyarsan bende koyabilirim ayrica Boyle yersiz bi atami buraya yazmandaa hic hos bulmadim inandiirici bulmuyyorsann izleme sadece yani ciplak resim koyunca fake oluyormu gayette olabilir bunun dedigin seyle alakaszN Natalia19 sende üye olalı daha iki gün olmuş ve albüm oluşturmuş sun . Kusura bakma ama senin gerçek bı profil olduğuna inanmıyorum. Belki başka arkadaşlar da farketmiştır bunu. Çünkü koymuş olduğun fotoğraf lar da hem bikinili sin hem de gayet dolgun göğüsler e sahipsin. Neresine silikon taktiracaksin anlamış değilim. Hadi diyelim daha da büyük olsun istiyorsun ona da ok !!! Ama memenden çok poponu sergilemissin sen . Bu başlık popo değil meme ile ilgili bı başlık dikkat ini çekerim. Ben o koymuş olduğun fotoğraflarin çalıntı olduğunu düşünüyorum. Heee yok öyle değil benim gerçek resimlerim diyorsan o halde ispatla ve çıplak resim koy bizler gibi. arkadaşlar ben şahsı çıkardım izlemeden. Size güvenilir geliyorsa orasını bilemem !
Yok artik gercekten inanamiyorum size insanlaara Boyle iftira atmaniz hic hos degil Ben napiyim sizin fotolarinizi ne isim olur kendimde varken birisi bi tas atiyor herkes inaniyor bravo yani ayrica Benim arkadasim baska bi Ameliyat ortasinda uyanmisti arartirirsan bu yasanan bi durum Biseye saçma demeden once arastir benceBende cıkardım he ya
Kızlar bende adını vermek istemiyorum ama bide özelden konuştuk ya bana bende insaniyetli yaklaşıp bide yardımcı olmaya çalıştım izlemeden cıkardım zsten sorduğu sorulardan biride ameliyat ortasından uyanmıyorz dimi diyo ne kadar saçma soru ya sanki doktorlar o kadar salak ameliyatta uyancan tobe Tobe ya gerçekten dikkatli olun arkadaşlar belkide fotolarımızı almak için neler neler yapıyolar
Sanada Cok sasirdim yuh artik o kadar iyi konustuk bide senin yaptigin terbiyesizlik kusura bakma bianda hakkimda Boyle iftiralar atmaniz Cok kötü Busey inanmiyorsaniz izlemeyin bu kadar basit Benimkimseyi inandirma gibi bi derdim Yok ama hakkimda Boyle konusmayinOfff terbiyesizlikten baska birsey degil
Banada ozelden sacma sapan sordu durdu.
Ne anliyorlar boyle seylerden
Birdaha asla albumu olmayanida yeni uyeyide izlemek yok.
Bari cikip dese ki fake degilim diye ama besbelli
Ben ve. Burdaki arkadaşlar sebepsiz yere hiç kimseye bişi demedik iftarada atmadık burda hepimiz birbirimize yardım ediyoruz ama sen hem buraya yazip hemde bi kaç kişiye özelden yazıyo sun sence sen bizim yerimizde olsan inanırmoydın bizde snaa yardımcı olmaya çalıştık bide saçma sapan sorular sordun madem arkadaşın ameliyat oldu ona sor anestezi nasol uyanma nasıl bize niye soruyosun bu arada biz seni hobi olarak izlemedik kendin izlemeye al dedin burdaki arkadaşlar ve bana bizde yardımcı olmak açmaçlo aldık keşke almasaydık zten. Kimseye de durduk yere bişi demeyiz biz Bunu da kafana sok yardım isticeksen o zaman başka yerden iste burası senlik degil güven veremiceksen bu sayfa da işin neeeeeeYok artik gercekten inanamiyorum size insanlaara Boyle iftira atmaniz hic hos degil Ben napiyim sizin fotolarinizi ne isim olur kendimde varken birisi bi tas atiyor herkes inaniyor bravo yani ayrica Benim arkadasim baska bi Ameliyat ortasinda uyanmisti arartirirsan bu yasanan bi durum Biseye saçma demeden once arastir bence
Pardon bu sayfanin kali misin? Senin real oldugunun kaniti ne? Ciplak olman mi komik tabiki iftira Ben kendi resimlerimi koyuyorum degil diyorsunuz niye fazla mi iyi? Ozelden konusulacak Hersey Burda konusulmaz ayrica Ben de kimsenin kafasina silah dayamadim gosterin resimleri diye guvemediysen gostermeseydin Ben buraya fikir almak icin geldim Boyle iftiralara Maruz kalmaya degilBen ve. Burdaki arkadaşlar sebepsiz yere hiç kimseye bişi demedik iftarada atmadık burda hepimiz birbirimize yardım ediyoruz ama sen hem buraya yazip hemde bi kaç kişiye özelden yazıyo sun sence sen bizim yerimizde olsan inanırmoydın bizde snaa yardımcı olmaya çalıştık bide saçma sapan sorular sordum madem arkadaşın ameliyat oldu ona sor anestezi nasol uyanma nasıl bize niye soruyosun bu arada biz seni hobi olarak izlemedik kendin izlemeye al dedin burdaki arkadaşlar ve bana bizde yardımcı olmak açmaçlo aldık keşke almasaydık zten. Kimseye de durduk yere bişi demeyiz biz Bunu da kafana sok yardım isticeksen o zaman başka yerden iste burası senlik degil güven veremiceksen bu sayfa da işin neeeeee
Aaa bana da yazdııııııBana da yazdı özelden. Demek ki herkes e yazmış
Herkese yazmış canım...Aaa bana da yazdıııııı
Zaten bu topikte konuşuluyor.okuyup, öğrenip, fikir alıyoruz. özelden basit soruları yazması garip gelmişti. DeğişikkkkHerkese yazmış canım...
Sana gore basit olan set baskasina gore onemli olabilir sacmaysa yanitlamasaydinZaten bu topikte konuşuluyor.okuyup, öğrenip, fikir alıyoruz. özelden basit soruları yazması garip gelmişti. Değişikkkk
Herkese tek tek özelden yazmaktansa oturup bu topiği baştaaan okuyabilirsin. Fake değilsen. O kadar cok kişi var ki deneyimini paylaşan. Kaç gün okudum ben kimbilir.Sana gore basit olan set baskasina gore onemli olabilir sacmaysa yanitlamasaydin
Hahahah son cümlene bayıldım.Evet ben yaklaşık bine yakın sayfa okudum. Saçma sorular sormayayim kimseye Die. Yeni uyelerde bi zahmet okusun. Istemeyen de cevap vermez . Albümü olmayani bende izleneyecegim. . Bilmediginden de çok değişik basit sorular soruyor insanlar. Neyse boş verin. Biz memelerimizle mutluyuz.
Ne diyim ya :) pasif e döndü hesabı.Hahahah son cümlene bayıldım.
Aynen oh oldu ona kendince millete laf sokuyor(...)Ne diyim ya :) pasif e döndü hesabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?