Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sevgi13 ün de fotolarının fake olduğunuz düşünüyorum. Sizi onu izliyorsunuz. Kendisinden şu anki halinin fotosunu istedim,fotolarınında başka yerden alınan fake fotolar gibi oldugunu yazınca beni izlemeden çıkartmış cevapda yazmamış :))
Yinede bilginiz olsun diye yazıyorum,karar sizin

Vadaaa anam ne diyim ya hemen bakıyorum.

Pofff nerden cıkoyo şöyle insalar karşımıza ya bide bize sahte muamelesi yapıyolar fotoları bile gerçekçi degildi bi bakışta insan anlıyo ki burda bi kişi degil cok kişi aynı kişiden şüpeleniyosa dmeek ki bi sorın var ben de ameliyat olmuş biri olarak ki sürecimi burdaki arkadaşlar biliyo bende dahil olmak üzere bissürü tecrübeli arkadaşlarımız var.. Daha yeni üye olmuş bide bize artistlik taslayanlar varrr

Teşekkür ler arzum. Hallettim.

yildiztoprak000 bu kişininde kesinlikle erkek olduğunu düşünüyorum. İsterseniz bı bakın fotoğraf larına. İlk suphelendigim kişi bu olmuştu zaten. Özelden yazdı bir iki gün önce ve albümü olduğunu izlemeye almami istedi. Baktım profil sayfası na ve daha bir gün önce üye olmuştu foruma ve sıfır mesaj vardı kutusunda. Cevap dahi yazmadim. Eğer izlemeye alan varsa bu kişiyi de çıkarsın bence

Bende var :) ay ne kadar dikkatliymisim.m. bana da brovo diyorum. Yok yok imiş bende. Hemen hallediyorum. Teşekkürler tatlim

1.5yıldır şu forumu okuyorum..ve 3 4 gunde bazen 1 haftada biriken mesajlardan sonuna kadar okuyorum..Allah razi olsun bazi arkadaşlar çok yardimci oldu..arzum hanim benim icin doktoruyla konuştu..cok tesekkr ederim..daha gecenlerde yazdım foruma soru sordum biriniz cevap vermediniz ama gelip de daha 1 2 günlük uye olanlari ve albüm olusturanlari izlemeye almakla kalmayip ozelden konusmussunuz ya Allah askina 90.58.95 olculerindeyim diyor bu olculerde birine silikon mu. Ben daha o msji okuyunca anladim fake olduğunu..bu insanlara guvenip izlemeye aliyorsunuz da benim gibi bazi arkadaslarim soru soriyor deneyimlerinizi forumda yaziyor ozelden konusma baslatmiyor ama birinizin cevap verdiği yok..ben gecen yil agustostan beri okuyorum burdan guzel dertlestigim uyeler de oldu ama ne yazikki ameliyati olup sureci atlatip burayi unuttular isi gucu var herkesin bildigimiz bilmedigimiz problemleri var..ben de calisiyorum aksamlari uyumadan once girip ancak yazilanlari okuyup çıkıyorum..bundan once ne yazsam coguna cevap verilmedi..yazmiyorum da o nedenle..1 2 günlük uye once bir forumu okur anlamaya çalışır..fotolardan anlasilir da..gecmis olsun bu insani izlemeye alanlara diyorum..benim de albumum olmasina ragmen ve gercek bir uye olmama ragmen yorum yazmama ragmen soru sormama ragmen kayde alinmadim..herkese direkt atlamayin sevgili arkadaşlarım..ortalik fena gerçekten..pes diyorim buraya yeltenenlere alay edenlere..hic usenmeyip insanlari kandiranlara..

Burda herkes kendini belli ediyor.. burun kulak karin meme ameliyatlari bla bla...bunlari gercekten isteyenler bu forumda vakit öldürüyor..telefonu eline aliyorsun bir bakmissin 2 saat gecmis..bakin 12den beri yazilanlari okuyorum saat 2 yi geçmiş..amaclari farkli olanlar tum uyelere msj atıyor hemen foto yükleniyor şüphe duyulacak vücut olculeri yazılıyor...bunlar emek vermek değil..atlamayin saf olmayin arkadaslar suan üzüldüm fotolarinizi gormesine bu uyenin sinirlendim bir bayan olarak...ayrica benim aklimda 2 doktor vardi ve bu 2 doktora ameliyat olan arkadaşlarıma ozelden yazdim sorular sordum sagolsunlar geri dönüş yaptilar ama buraya genel yazdigim herkesin fikrini merak ettigim seylere cevap alamadim..

Haklısın arkadaşım . Hepimize ders olsun bu. Bı anlık gaflet ve iyi niyetimizle izlemeye aldik hepimiz de. Ama işte etraf art niyetli insanlar la dolu . Unutuyoruz bunu... Bu arada canım sanırım sen ameliyat olmamistin . Hatırlıyorum ben seni. Kendi adıma konusayim Sormuş olduğun sorulara eğer verebilecek bir cevabım yada bilgim olsaydı muhakkak cevap yazardım. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü. Bu forumda bana fazlasıyla yardımcı olan arkadaşlar oldu çünkü. Allah razı olsun hepsinden de. Bu yüzden ahde vefa olarak bende yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince

1dk arkadaşlar bunlar kafayı mı yemiş bisürü meme resmi var arama motorlarında niye buraya gelirler ki buda ayrı sapıklık demekki
Çok enteresan şaşırdım cidden
Bu arada bnm sorumda kaynadı arada

Canım hepimiz acemiydik ve gorduklerimize yardımcı olmaya çalıştık. Ben de aynı süreçler den geçtim. Albüm yaptım. Yardıma ihtiyacım vardı. Saolsun lar yardım da ettiler . Bizde yardimimiz dokunursa dedik. Senin benimle bir iletişimin olmadı. Hatırlamıyorum. Olsa emin ol ben eklerdim . Ya kandirilmak değil üzen . Zaten uzmusler beni. Birde burda yardımcı olmak adına üzülmek. Gerizekalilar işte görsen ne olacak burdaki memeleri . Aptallar. ,,,,, Ben buradan dr buldum. Surecimi buradan Arkadaş larla birlikte iyimi kötümü paylaştım. Yardım aldım. Ondandır çabam. Herkesin kalbine göre versin. Ne diyeyim Arkadaş.

Daha dikkatli olun fatrec gercekten cok üzüldüm..yardımcı oldu arkadaşlar ama hala aklimda bir sürü soru var ama doktor görüşmesi yapabilseydim iyi olacakti..ama ben herseye hazrlikli olmak istiyorum..neyse konumuz bu insanlarin niye bu foruma dadandigi..kiz olsun erkek olsun hele kızsa bunu yapan pes..atlamayin herkesin yazdigina zaman vermelisiniz herkese bu forumu 4 sene once kesfettim ama 1.5 yıldır uyeyim keske 4 sene once uye olsaymisim..5 senedir de ameliyat olmak istiyorum ama kismet bi türlü olamadim..forumu.okudum 4 sene 1.5 senedir de burdaki uyelerden daha net bilgi almak adina uye oldum..her yeni uye forumu okur zaman gecirir oyle yazar bu gercek uyedir..ha direkt uye oluo yazan da olabilir..ama illaki şüpheli gelir bakin ben dedim o vucut ölçülerine asla silikon yapilmaz hic bir doktor da dogal olmayan meme yapmiyor zaten..konusma sekli tarzi..belki bayanda olabilir ama insana düşündürüyor

Dikleştirme ve silikon fiyat aralığı nedir
170 60 kiloya kaç cc olur biraz büyük olsun ama

Evet ölçüler konusunda bende takıldım. Ama insan psikoloji olabilir dedim. Kesin değil ama gerçek olmayabilir kisi. Aldatilmayi yaşamak kötü. Neyse . Diyelim.

Evet ölçüler konusunda bende takıldım. Ama insan psikoloji olabilir dedim. Kesin değil ama gerçek olmayabilir kisi. Aldatilmayi yaşamak kötü. Neyse . Diyelim.
Dikleştirme ve silikon fiyat aralığı nedir
170 60 kiloya kaç cc olur biraz büyük olsun ama
Canım devlette 6-8 bin civarı , özelde 7-13 bin civarı. Ben öyle fiyat almıştım.

Bnde burdan buldum doktorumu sagolsunlar yardimci oldular karar verdigim doktora ameliyat olanlara sordum cevapladilar ama.hala sorularim var...sinirlendim burda dönen muhabbete yazmak istedim yoksa sessiz sedasiz cok msj atmayan bir uyeyim ama 1.5 yildir asla 1 msji dahi atlamadan okudum Allah biliyor ya..ne ogrendiysem ameliyat sutyen cesitleri iz şekilleri..ne bilim bandajlar doktor.isimleri yöntemler..kac kisi geldi geçti bu forumda ameliyat oldular 2 3 ay daha takildilar forumda sonra kayboldular sonra yeni isimler 2 ay sonra daha farkli isimler nick name'ler gelecek...hak veriyorim ameliyat olduktan snra ne yapacak belki bende birakirim ameliyat olduktan snra buralari bir birakmayan arzum hanim arzum77 kac senedir ne olursa olsun cevap yaziyor yazmayabilir de degil mi..

Aynen arzum77 Can.

O zaman yazmisken şunu sorayim.. Bu ameliyati tek basimiza olduk diyelim..taburcu olunca valizimizi alip hastaneden ayribilir miyiz..kollarimiz asla kullanamayack durumda mi oluyor veya agri esigimiz yuksekse valizle taksiye atlayip ordan Aştiye gidip yolculuk yapabilir miyiz? Yani suan benim kafaya taktigim sey ameliyat icin gelirken yanimda getirdiğim valizim..hastanede birakip mi gtsem napsam..cnku refakatcim olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…