Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim :) ben 15bini nereden buldum aceba :)
Devlet hastanesi küçültme yapıyor diye duymuştum. istanbuldayım kim iyidir kim değildir bilmiyorum. Devlette olan arkadaşlar var mı forumda

Bir kaç gün foruma bakmadım neler olmuşşş!!!! İyi niyeti suistimal neden ne biçim insanlar var !!!!

Boyun varmış senin bayaki. 415 cc rahat kaldırmıştır. Güle güle kullan .

Refakatcin olmazsa zor. Çünkü ılk geçende wc ye kalkmak sorun olur. Destek Alman lazım. Hemşire lerden yardım istersin o ayrı bir konu. Valize gelince bir valiz taşırsın ertesi günü taburcu olduğumda ben taşıyabildim. Çok çok İki parça yaparsın.

Bu soruların cevabı ne yazık ki çok muallak çünkü süreç herkeste farklı işliyor. Bana soracak olursan ameliyat olunan gün yolculuk ameliyattan sonraki 1 veya 2. güne göre çok daha kolay olur. Narkoz + ağrı kesicilerin etkisiyle olayın çok farkında olmuyor insan ve sürekli uyuyorsun zaten. Ama valiz çekmeni önermem çünkü dikişler çok yeni.

Burada arkadaşlar genel olarak refakatçi olmasının, 1 gece hastanede kalmanın gerekli olduğunu söylüyor, belki konfor için haklilar. Sonucta 1 hafta tuvalete gitmekte bile zorlananlar da var aramızda. Benim refakatçim yoktu ama tuvalet dahil bütün ihtiyaçlarımı kendim zorlanmadan karsiladim, (yataktan kalkmak biraz zordu sadece) hemşire odaya yürütmeye geliyordu , ben zaten kalktım 10 dakika yürüdüm diyordum şaşırıyordu vs.. Övünmek için değil, gerçekten ameliyat sonrası iyi ya da kötü her turlu sürecin olabilecegini göstermek için yaziyorum.

Bunun dışında en azindan birkaç gün sonra kontrole gidip şehirden öyle ayrılmanız senin için daha iyi olur diye düşünüyorum; Allah korusun herhangi bir komplikasyon olması durumunda rahatca müdahale edebilirler boylece

Ne konustuk ya sacma sapan sorular yagdirip durdun. Sana hepimizde dedik mayolu pozlarla belli olmaz normal halini koy diye .Ama orali bile olmadin. O mayolu pozlar sana ait degil samimi gelmedi bana yazdiklarin

Bu arada arkadaslar, insanlara cc söylemek biraz yaniltici, doktorlarına karşı da güvensizliğe kapilmalarina sebep olabilir, dikkat edelim. Boy ve kilo yeterli kriterler değil; insanların kemik yapilari, kilo dagilimlari, meme dokuları ve gogus kafeslerinin genişliği hakkında da fikir sahibi olmak gerek. 170'e 60 olan bir arkadaşla ilgili 400 ve üzeri yorumlar yapılmış boyu gerekçe gösterilerek, belki de 450 yapilir, yapılabilir orasını bilemem ama ben 174 boya 61 kilo olarak girdim ameliyata, 315 yapıldı. Hatta doktor 295-300 yaparız muhtemelen demişti. Ve kesinlikle D cup istemediğimi söylediğim halde su an D, C'den daha rahat oluyor 315 cc'de bile; o yüzden lütfen dikkat edelim

Asistana soruyorum refakatci de dahilmis ödediğimiz paraya acaba o refakatci hep bizim yanimizda mi kaliyor yani odamizin dışında mi bekliyor istenildigi zaman mi cagiriliyor acaba

Sectigim doktorumun kontrol suresi ameliyattan 2 hafta sonraymis o nedenle ve calistigim icin memlektime donmek zorundayım..ve ameliyat gunu 1 gece hastanede kalip ertesi gun taburcu ettiklerinde otobus yolculugu düşündüm zaten tek basima otelde de kalmak istemedim..haklisiniz urec herkeste farkli oluyor ama benim bu süreci tek atlatacagim kesin tek olacagim yani

Sen bilşrsin o zaman beni ödemler ve yara izi için bilğilendirirmisin

Canım ben kas altı oldum ve en ağrılı yöntem diyenler bilinir hep. Ama şanslıyım ki rahat atlattım ben. Sormuş olduğun soruya gelecek olursak ; kendi tecrübemle cevap vereyim. Ameliyat in ertesi günü eşim eşlik etti bana ama Kendi başıma gidebilecek kadar da iyiydim yani. Ama valiz tasima durumuna gelince, onu yapabilmek bence imkansız. Çünkü kollarla degil ağırlık taşımak saçınızı bile toplayamiyor sunuz özellikle de ilk bir kaç gün.

Asistana soruyorum refakatci de dahilmis ödediğimiz paraya acaba o refakatci hep bizim yanimizda mi kaliyor yani odamizin dışında mi bekliyor istenildigi zaman mi cagiriliyor acaba
refakatçi yanımızda kalıyor taburcu olana dek. Bence imkanın varsa mutlaka bı refakatçi bul kendine

Allah yardımcın olsun canım. Ameliyat tarihin belli değil henüz dimi

Offf terbiyesizlikten baska birsey degil
Banada ozelden sacma sapan sordu durdu.
Ne anliyorlar boyle seylerden
Birdaha asla albumu olmayanida yeni uyeyide izlemek yok.
Bari cikip dese ki fake degilim diye ama besbelli
Bende özelden çok konuştum ya baya sorular sordu hatta öıplak foto at ki daha rahat bilgi vereyim falan dedim atmadı hepimizi yemiş fake hesap

Banada atti mesaj,benim albumumde yok,neyse gelmis gitmis iste,ben daha once rinoplastide olmustum orda foto paylasimi sorun degildi tabii,bolge ozel olunca paylasimlar sıkıntı,banada koca kk de 1 kisi yardimci oldu sagolsun,bende resim pesinde kosmaktan vazgectim,ameliyat oncesi sonrasi merak edilen bir surec,bu konudaki fikirler resimden onemli bence,bazen ozelden konusmak daha etkili olabiliyor,yeni uyelere dikkat,paylasima devam o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…