Boyun varmış senin bayaki. 415 cc rahat kaldırmıştır. Güle güle kullan .Bence yapma. Çünkü bu sefer toparlama gerekebilir. Boş yere iz olur. Bıçak degmesin boşuna. Hepimiz memeye hasretiz. Bu forumda olan keske biraz büyük olsaymış diyor hep. Boy ve kilonu bilmiyorum da vücudun kabul etmis demek ki koymus doktorun. Büyük memelerinin tadını çıkar
Ben de cok korkuyordum 400 lu cclerden. 170cm 65 kiloyum. 415 cc kullanmış doktorum ve gayet memnunum çok şükür.
Refakatcin olmazsa zor. Çünkü ılk geçende wc ye kalkmak sorun olur. Destek Alman lazım. Hemşire lerden yardım istersin o ayrı bir konu. Valize gelince bir valiz taşırsın ertesi günü taburcu olduğumda ben taşıyabildim. Çok çok İki parça yaparsın.O zaman yazmisken şunu sorayim.. Bu ameliyati tek basimiza olduk diyelim..taburcu olunca valizimizi alip hastaneden ayribilir miyiz..kollarimiz asla kullanamayack durumda mi oluyor veya agri esigimiz yuksekse valizle taksiye atlayip ordan Aştiye gidip yolculuk yapabilir miyiz? Yani suan benim kafaya taktigim sey ameliyat icin gelirken yanimda getirdiğim valizim..hastanede birakip mi gtsem napsam..cnku refakatcim olmayacak
O zaman yazmisken şunu sorayim.. Bu ameliyati tek basimiza olduk diyelim..taburcu olunca valizimizi alip hastaneden ayribilir miyiz..kollarimiz asla kullanamayack durumda mi oluyor veya agri esigimiz yuksekse valizle taksiye atlayip ordan Aştiye gidip yolculuk yapabilir miyiz? Yani suan benim kafaya taktigim sey ameliyat icin gelirken yanimda getirdiğim valizim..hastanede birakip mi gtsem napsam..cnku refakatcim olmayacak
Bana da yazdıBana da yazdı özelden. Demek ki herkes e yazmış
Ne konustuk ya sacma sapan sorular yagdirip durdun. Sana hepimizde dedik mayolu pozlarla belli olmaz normal halini koy diye .Ama orali bile olmadin. O mayolu pozlar sana ait degil samimi gelmedi bana yazdiklarinSanada Cok sasirdim yuh artik o kadar iyi konustuk bide senin yaptigin terbiyesizlik kusura bakma bianda hakkimda Boyle iftiralar atmaniz Cok kötü Busey inanmiyorsaniz izlemeyin bu kadar basit Benimkimseyi inandirma gibi bi derdim Yok ama hakkimda Boyle konusmayin
Asistana soruyorum refakatci de dahilmis ödediğimiz paraya acaba o refakatci hep bizim yanimizda mi kaliyor yani odamizin dışında mi bekliyor istenildigi zaman mi cagiriliyor acabaRefakatcin olmazsa zor. Çünkü ılk geçende wc ye kalkmak sorun olur. Destek Alman lazım. Hemşire lerden yardım istersin o ayrı bir konu. Valize gelince bir valiz taşırsın ertesi günü taburcu olduğumda ben taşıyabildim. Çok çok İki parça yaparsın.
Sectigim doktorumun kontrol suresi ameliyattan 2 hafta sonraymis o nedenle ve calistigim icin memlektime donmek zorundayım..ve ameliyat gunu 1 gece hastanede kalip ertesi gun taburcu ettiklerinde otobus yolculugu düşündüm zaten tek basima otelde de kalmak istemedim..haklisiniz urec herkeste farkli oluyor ama benim bu süreci tek atlatacagim kesin tek olacagim yaniBu soruların cevabı ne yazık ki çok muallak çünkü süreç herkeste farklı işliyor. Bana soracak olursan ameliyat olunan gün yolculuk ameliyattan sonraki 1 veya 2. güne göre çok daha kolay olur. Narkoz + ağrı kesicilerin etkisiyle olayın çok farkında olmuyor insan ve sürekli uyuyorsun zaten. Ama valiz çekmeni önermem çünkü dikişler çok yeni.
Burada arkadaşlar genel olarak refakatçi olmasının, 1 gece hastanede kalmanın gerekli olduğunu söylüyor, belki konfor için haklilar. Sonucta 1 hafta tuvalete gitmekte bile zorlananlar da var aramızda. Benim refakatçim yoktu ama tuvalet dahil bütün ihtiyaçlarımı kendim zorlanmadan karsiladim, (yataktan kalkmak biraz zordu sadece) hemşire odaya yürütmeye geliyordu , ben zaten kalktım 10 dakika yürüdüm diyordum şaşırıyordu vs.. Övünmek için değil, gerçekten ameliyat sonrası iyi ya da kötü her turlu sürecin olabilecegini göstermek için yaziyorum.
Bunun dışında en azindan birkaç gün sonra kontrole gidip şehirden öyle ayrılmanız senin için daha iyi olur diye düşünüyorum; Allah korusun herhangi bir komplikasyon olması durumunda rahatca müdahale edebilirler boylece
Sen bilşrsin o zaman beni ödemler ve yara izi için bilğilendirirmisinBnde burdan buldum doktorumu sagolsunlar yardimci oldular karar verdigim doktora ameliyat olanlara sordum cevapladilar ama.hala sorularim var...sinirlendim burda dönen muhabbete yazmak istedim yoksa sessiz sedasiz cok msj atmayan bir uyeyim ama 1.5 yildir asla 1 msji dahi atlamadan okudum Allah biliyor ya..ne ogrendiysem ameliyat sutyen cesitleri iz şekilleri..ne bilim bandajlar doktor.isimleri yöntemler..kac kisi geldi geçti bu forumda ameliyat oldular 2 3 ay daha takildilar forumda sonra kayboldular sonra yeni isimler 2 ay sonra daha farkli isimler nick name'ler gelecek...hak veriyorim ameliyat olduktan snra ne yapacak belki bende birakirim ameliyat olduktan snra buralari bir birakmayan arzum hanimarzum77 kac senedir ne olursa olsun cevap yaziyor yazmayabilir de degil mi..
Kolay gelsin.Ben is basi yaptim bugun 12. Gunumde haydi hayirlisi bakalim
Tesekkur ederimKolay gelsin.
Canım ben kas altı oldum ve en ağrılı yöntem diyenler bilinir hep. Ama şanslıyım ki rahat atlattım ben. Sormuş olduğun soruya gelecek olursak ; kendi tecrübemle cevap vereyim. Ameliyat in ertesi günü eşim eşlik etti bana ama Kendi başıma gidebilecek kadar da iyiydim yani. Ama valiz tasima durumuna gelince, onu yapabilmek bence imkansız. Çünkü kollarla degil ağırlık taşımak saçınızı bile toplayamiyor sunuz özellikle de ilk bir kaç gün.O zaman yazmisken şunu sorayim.. Bu ameliyati tek basimiza olduk diyelim..taburcu olunca valizimizi alip hastaneden ayribilir miyiz..kollarimiz asla kullanamayack durumda mi oluyor veya agri esigimiz yuksekse valizle taksiye atlayip ordan Aştiye gidip yolculuk yapabilir miyiz? Yani suan benim kafaya taktigim sey ameliyat icin gelirken yanimda getirdiğim valizim..hastanede birakip mi gtsem napsam..cnku refakatcim olmayacak
refakatçi yanımızda kalıyor taburcu olana dek. Bence imkanın varsa mutlaka bı refakatçi bul kendineAsistana soruyorum refakatci de dahilmis ödediğimiz paraya acaba o refakatci hep bizim yanimizda mi kaliyor yani odamizin dışında mi bekliyor istenildigi zaman mi cagiriliyor acaba
Allah yardımcın olsun canım. Ameliyat tarihin belli değil henüz dimiSectigim doktorumun kontrol suresi ameliyattan 2 hafta sonraymis o nedenle ve calistigim icin memlektime donmek zorundayım..ve ameliyat gunu 1 gece hastanede kalip ertesi gun taburcu ettiklerinde otobus yolculugu düşündüm zaten tek basima otelde de kalmak istemedim..haklisiniz urec herkeste farkli oluyor ama benim bu süreci tek atlatacagim kesin tek olacagim yani
Ya ben o doktora çok güveniyorum da ondan sordum benim doktorum başka bir ilaç verdiBen Aysegul hanima evde bepanthen plus var yara icin kullansam olur mu dedim olur tabi dedi daha 3 4 gun oldu baslayali.
Bende özelden çok konuştum ya baya sorular sordu hatta öıplak foto at ki daha rahat bilgi vereyim falan dedim atmadı hepimizi yemiş fake hesapOfff terbiyesizlikten baska birsey degil
Banada ozelden sacma sapan sordu durdu.
Ne anliyorlar boyle seylerden
Birdaha asla albumu olmayanida yeni uyeyide izlemek yok.
Bari cikip dese ki fake degilim diye ama besbelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?