Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ne konustuk ya sacma sapan sorular yagdirip durdun. Sana hepimizde dedik mayolu pozlarla belli olmaz normal halini koy diye .Ama orali bile olmadin. O mayolu pozlar sana ait degil samimi gelmedi bana yazdiklarin
Sevgi13 e de dedim şu anki halini koy birde,önden çekilmiş diye ama hem beni engelledi hemde cevap yazmıyor bak foruma girmesine rağmen :))) Hep özel mesajlarda nedense :))

Sevgi13 e de dedim şu anki halini koy birde,önden çekilmiş diye ama hem beni engelledi hemde cevap yazmıyor bak foruma girmesine rağmen :))) Hep özel mesajlarda nedense :))
Iyiki
Iyiki uyardin canim sagol
Ben daha emin olmadikca kimseyi izlemeye almiycam

Kizlar birde protez sonrasi masaja ne zaman basladiniz. Nasil yapiyordunuz?
Masaj yapmami onerdi dr .
Bende pek sormadim nasil yapmaliyim diye

İzlediklerim yaptım ama fotoğraf koycak yeri bulamıyorum 25.gün fotosu koycam ama bitürlü bulamadim
Profil inin ust kisminda 3 tane parelel cizgi var canim .Oraya tiklasan albumler
Sonrada varolan Albume ekle yaziyor.
Bende cok anlamiyorum .Bugun yine epey ugrastim foto eklemek icin.
Daha bilgili olan kizlar yardim lutfen

Yapabildin mi canım..aynen Melis in anlattığı gibi yapmalısın. Takip ettiklerim diye işaretle

Arkadaşlar selam.neler olmuş bu forumda.foto koymayan kişilerin beni izle demesi çok saçma.ben henüz ameliyat olmadım.persembe yada cuma gün alicam insallah.albumum yok kimseye de beni izleyin falan diye özelden yazmadım.cunku çok haklısınız tedirginliginizde.dikkatli olun.ozelinizi paylaşıyorsunuz sonuçta

KediKumu aynı sendeki gibi yaranın kenarından içerdeki dikiş çıkmış benşmde ama çekemiyorum korkuyorum napıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…