Sevgi13 e de dedim şu anki halini koy birde,önden çekilmiş diye ama hem beni engelledi hemde cevap yazmıyor bak foruma girmesine rağmen :))) Hep özel mesajlarda nedense :))Ne konustuk ya sacma sapan sorular yagdirip durdun. Sana hepimizde dedik mayolu pozlarla belli olmaz normal halini koy diye .Ama orali bile olmadin. O mayolu pozlar sana ait degil samimi gelmedi bana yazdiklarin
Bende görebileceksem gelsin derim :)Kızlarrrrr 13.gün fotosu gelsin miiii
Bende göremediğim için yorum yapmayacagımKızlarrrrr 13.gün fotosu gelsin miiii
Cnm sende beni izlemeye alır mısınBende görebileceksem gelsin derim :)
IyikiSevgi13 e de dedim şu anki halini koy birde,önden çekilmiş diye ama hem beni engelledi hemde cevap yazmıyor bak foruma girmesine rağmen :))) Hep özel mesajlarda nedense :))
Iyiki uyardin canim sagolSevgi13 e de dedim şu anki halini koy birde,önden çekilmiş diye ama hem beni engelledi hemde cevap yazmıyor bak foruma girmesine rağmen :))) Hep özel mesajlarda nedense :))
Alıyorum canımCnm sende beni izlemeye alır mısın
Canim izlediklerim olarak isaretle .Kızlar foto koycam ama bulamıyorum yardım lütfen
İzlediklerim yaptım ama fotoğraf koycak yeri bulamıyorum 25.gün fotosu koycam ama bitürlü bulamadimCanim izlediklerim olarak isaretle .
Bende zar zor yapmistim albumu
Profil inin ust kisminda 3 tane parelel cizgi var canim .Oraya tiklasan albumlerİzlediklerim yaptım ama fotoğraf koycak yeri bulamıyorum 25.gün fotosu koycam ama bitürlü bulamadim
Profil inin ust kisminda 3 tane parelel cizgi var canim .Oraya tiklasan albumler
Sonrada varolan Albume ekle yaziyor.
Bende cok anlamiyorum .Bugun yine epey ugrastim foto eklemek icin.
Daha bilgili olan kizlar yardim lutfen
Fotoğraf yükle diyor fakat galerime giremiyorum off yapamadım ya caniYapabildin mi canım..aynen Melis in anlattığı gibi yapmalısın. Takip ettiklerim diye işaretle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?