Tekrar Google dan girerek dene. Bu şekilde muhakkak olacaktır.album uoluşturyorum fotoğrafı nerden bulup koycam galeriye girmio
Cnm dikiş cıkması nasol oloyo eriyen dikiş degil mi zaten ay bana da olmaz öyle inşallah bende ondsn korkuyorumKediKumu aynı sendeki gibi yaranın kenarından içerdeki dikiş çıkmış benşmde ama çekemiyorum korkuyorum napıcam ben
KediKumu aynı sendeki gibi yaranın kenarından içerdeki dikiş çıkmış benşmde ama çekemiyorum korkuyorum napıcam ben
Cnm dikiş cıkması nasol oloyo eriyen dikiş degil mi zaten ay bana da olmaz öyle inşallah bende ondsn korkuyorum
Umarım geçer kısa zamanda ya nedir bu dikişlerden çektiginiz doktorunuzda cok ilgisizmiş gerçektenBen bizden başka dikişi dışarıda olan görmedim. Tamamen doktordan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Son düğüm yerini kocaman bir şekilde dışarıda bırakıyor
Her ikinizinde doktoru aynı mi yaniBen bizden başka dikişi dışarıda olan görmedim. Tamamen doktordan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Son düğüm yerini kocaman bir şekilde dışarıda bırakıyor
Canım bak telefonundaki fotoları mail adresine gönder. Oradan geri indir. Indirmelerde n bak resimlerinie. Şimdi Tamam. Daha sonra albüm de foto ekle var ya oraya baş galeriden değil belgeler var oraya baş. Oradanda indirilenler e tıkla yada direk indirilenler çıkar eklersin. Bazı telefonlar direk galeriden paylaşım yapmıyor.album uoluşturyorum fotoğrafı nerden bulup koycam galeriye girmio
Her ikinizinde doktoru aynı mi yani
Evet 4.günden sonra bile gidebilirsin işe yani 1 hafta sonrada fark etmez ben ev işi bile yaptom cok agır olmayan iş olmadıgı sürece sorın yokÇok zahmetli ve acılı bir süreç ama sonrasına değer bence.İş hayatına bir hafta sonra dönülür mü ya da araç kullanabilecek miyim bir hafta sonunda acaba.Ben ara tatilde olurum diye düşünüyorum umarım bir aksilik olmaz
İzmir’de mi oldunuz kızlar
Ben 8.gun arac kullandim duz vites vites atarken zodlandim biraz otomatikse cok rahat kullanilir kasalti oldum buaradaÇok zahmetli ve acılı bir süreç ama sonrasına değer bence.İş hayatına bir hafta sonra dönülür mü ya da araç kullanabilecek miyim bir hafta sonunda acaba.Ben ara tatilde olurum diye düşünüyorum umarım bir aksilik olmaz
Cnm sen şıan nasılsın senle aynı gün olduk malum öbürgün bantlar cıkarılcak senin cıkarıldomı yatma da flan sorın oloyo muBen 8.gun arac kullandim duz vites vites atarken zodlandim biraz otomatikse cok rahat kullanilir kasalti oldum buarada
Resmen orda misina gibi bişey var elimle elledim hissediyorum hatta iç çamaşırıma takılıyor azıcık oynadım baktım içine doğru gidiyor yarın hemen arıcam hemşire fark etti onu en son gittiğimde dönüp dolaşıp baktı ona bende ben ne oldu diye sorunca kabuk bağlamış orası dedi bende işgillendim bi baktım kabuk falan değil valla o ilacıda sürdüm resmen oraya İnş bişey olmaz ipin olduğu yer nokta şeklinde açık ordan mikrop kapar mı kiÇekme sakın, çok erken. Zaten benim yaptığım da mantıklı bir hareket değildi. Çıkan ip uzunsa ve yarayı tahriş ediyorsa kısalt/kısalttır sadece. Temiz tutmaya çok özen göster, çevresinde açıklık var gibiyse oraya scarex sürme. Er ya da geç atacaktır vücut. Sabır ve dikkat. =) O bölgede hassasiyet, yanma filan olursa (umarım olmaz) fucicort kullanırsın
Evet aynı canımHer ikinizinde doktoru aynı mi yani
Ewt cnm bana da cok agri yapti ilk gunler. Dayanamadim doktora yazdim. Birz gevset dedi agrimaz dedi. Gerçekten de çok sıkıymış. Gevsetince biraz takabildim.Benim de ole cnm meme dokum asagida protezler yukarida suan
Cnm ben yaşamadıgım içim bişi diyemiyorum ama cok geçmiş olsun.. En azından şunu diye bilirim hani mikrop kalmaması için orayı bi gazlı bezle falan bişeyle kapasan iy olmaz mı elin falan da gitmesin bişi olmasın da yine de dikkat et yarın ilk iş ara bence allah korusun yani inşallah kötü bişi olmaz kafana da cok takma düzelir inşallahResmen orda misina gibi bişey var elimle elledim hissediyorum hatta iç çamaşırıma takılıyor azıcık oynadım baktım içine doğru gidiyor yarın hemen arıcam hemşire fark etti onu en son gittiğimde dönüp dolaşıp baktı ona bende ben ne oldu diye sorunca kabuk bağlamış orası dedi bende işgillendim bi baktım kabuk falan değil valla o ilacıda sürdüm resmen oraya İnş bişey olmaz ipin olduğu yer nokta şeklinde açık ordan mikrop kapar mı ki
Kesinlikle tavsiye etmiyoruzBiz İzmir'de olduk, Ebru Durmuş'a. =) Şahsen tavsiye etmiyorum.
Aynen canım gazlı bez koydum şimdi İnş bişey olmazCnm ben yaşamadıgım içim bişi diyemiyorum ama cok geçmiş olsun.. En azından şunu diye bilirim hani mikrop kalmaması için orayı bi gazlı bezle falan bişeyle kapasan iy olmaz mı elin falan da gitmesin bişi olmasın da yine de dikkat et yarın ilk iş ara bence allah korusun yani inşallah kötü bişi olmaz kafana da cok takma düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?