Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen canım gazlı bez koydum şimdi İnş bişey olmaz
Yani bide tam anlamadım şu olayı bantlar cıktıktan sonra iz tedavisi oloyo ondan sonra mı açılma oldı tam olarak nasıl süreç benim de bantlar cıkarılcak çünkü hani böylr bişeyle karşılaşma imkanım oldıgında napmam gerekli acaba siz yaşamışsınız üzüldüm sizin adınıza da kızlar ya (

Canım benim açılma yok bizim doktorun tekniği bu sanırım içerden dikiyor dış deriyi yapıştırıyor ama içerden diktiği misinayı ( ben kendi dilime göre anlatıyorum isimlerini bilmediğim için ) dışarda düğüm yapıyor o düğümde gözle görülüyor şuan yara kapandı ama misinanın düğümü dışarda duruyor

Hmm anladom cnm ya valla nasıl doktor anlamadım o kadar para alıyolar bide ilgi sıfır

Ben de tekerlekli valiz düşünmüştüm hastaneden cikip taksiye atlar direk otogara giderim dedim ama inanin bende bilmiyorum o anlık gidemeyecek durumda olursam onceden rezerve yaptigim otele de gidip kalabilirim 1 gun daha...ve saç kismini hic düşünmedim ki benim sacim da cabuk yaglanir off yaa

Allah yardımcın olsun canım. Ameliyat tarihin belli değil henüz dimi
Canim refakatci bulmam imkansiz gibi tum arkadaşlarım çalışıyor ankarada değiller üstelik...ayrica ben henuz randevu aldim 14 subata..ama bu kadar gec bir tarihe vereceklerini asla bilmiyordum 3 hafta oldu ben randevu alali...ertelenen oldu bu seferse ben gidemedim kismet

Evet 4.günden sonra bile gidebilirsin işe yani 1 hafta sonrada fark etmez ben ev işi bile yaptom cok agır olmayan iş olmadıgı sürece sorın yok
Peki ameliyattan ciktiniz ertesi günü nasildi kendi basiniza kalkip evinize gidebildiniz mi? Kollarinizda hareket kısıtligi ne derece oldu ? Ve ağrılar ne durumdaydi ameliyattan sonraki ilk 4 gunu gün gün paylasirsaniz sevinirim

Merhaba hanimlar ben karin germe ve même diklestirme ve buyutme operasyonu yaptirmak istiyorum sizin fikrinizide almak istedim aklimda iki yer var fatih uygur izmir ekol mu yoksa estetik international de mi yaptirmami tavsiye edersiniz ben yeniyim bu forumda yada daha iyi bir doktor Istanbul tercihim yardimci olursaniz sevinirim cok kararsiz kaldim

Fransada kaliyorum bu ameliyatlari olduktan 1 hafta sonra donecegim doktorlar bi hasta yeterli dedi ama ben yine biraz tedirgin oldum iki ameliyattan 1 hafta sonra yoculuk yapmak ne kadar dogru?

Yakin donemde ameliyat olan arkadaşlar ilk 3 4gununu burdan 1.gun 2.gun 3.gun yasadiklarini biz ameliyat olmayi düşünenlerle paylasabilir misiniz..agri aci durumu kol hareketleri yeme icme tuvalet ihtiyaci uyku araba cocuk ev isleri vs..akliniza ne geliyorsa

Canım herkesin süreci farklı elbette ki . Herkeste değişkenlik gösterir bu durum. Şöyle söyleyeyim: ameliyat tan çıktım kendime geldikten 6 saat sonra yemek yememe izin verildi ve yanımda eşim olmasına rağmen kendim yavaş hareketlerle yiyebildim yemeğimi ( kas altı oldu ameliyat im ) ilk gece çokta iyi geçmedi çünkü bildiğin robot gibi olmuştum ve kimildayamiyordum bile neredeyse. Yatıp kalkmama wc ye gitmeme hep eşim yardımcı oldu. Hatta tuvalet imi yapmam icin eşim indirmisti iç çamaşırı mi.yemegi yiyebilmistim ama çamaşır imi aşağı ya indirecek güç yoktu kollarımda. 2.gün kendimi çok daha iyi hissettim ve taburcu oldum. Ve WC de dahil olmak üzere işlerimi kendim hallettim. Saçlarımı da toplayabildim diş te fircalayabildim... Yalnızca giysi giyinip çıkarırken birine ihtiyaç duydum.ama geceleri çok zor geçti. Ağrım hiç olmadı yanlış anlama. Sadece sırt üstü yatıp kalkmak tek başına mümkün olmadığı için gecenin köründe birilerine muhtaç oluyorsun seni kaldırması için. Ve sırt üstü yatmak tan sırt ağrısından perişan oluyor insan... 4 . Gün ise artık kendi başıma kalkmaya da başladım yataktan ( iyileşme süreci inanılmaz derece de hızlı ilerledi bende ) ve bir hafta nin sonunda gayet rahat bir şekilde duş umu aldım saçlarımı da yikayabildim kendi başıma. Ve bütün bunların yanında 3 yaşındaki kızım la da ilgilendim

Fransada kaliyorum bu ameliyatlari olduktan 1 hafta sonra donecegim doktorlar bi hasta yeterli dedi ama ben yine biraz tedirgin oldum iki ameliyattan 1 hafta sonra yoculuk yapmak ne kadar dogru?
Canim drlarin bir hafta yeterli demesine kanma. Herkesin bunyesi farkli.Ikiside agir ameliyat. KalicakSan 2 hafta kal. Yolculuk cok yorucu.Ben même protez vé vajinoplasti olmustum bir hafta sonra yolculuk yaptim ki bana yol oncesi igne yapildi.Yinede kolay degil.Ustelik karin germe daha zor.

Ayy var ya o sirt agrisi beni bitirdi hepsinden cekmedim ondan cektim

Cnm sen şıan nasılsın senle aynı gün olduk malum öbürgün bantlar cıkarılcak senin cıkarıldomı yatma da flan sorın oloyo mu
Canim ben bantlari 3. Gun cikardim doktoruma sorup banyo yaptim batikon surdum 3. Gunden beri de bantlarim yok acik dikis bi problem olmadi
Eriyen dikis yapmis tek tuk estetik dikis de varmis onlari da kontrolde 7. Gun aldi

Canim ben bantlari 3. Gun cikardim doktoruma sorup banyo yaptim batikon surdum 3. Gunden beri de bantlarim yok acik dikis bi problem olmadi
Eriyen dikis yapmis tek tuk estetik dikis de varmis onlari da kontrolde 7. Gun aldi
Bantlar derken dikisin ustundeki minik bantlardan bahsediosun di mi

Ayy var ya o sirt agrisi beni bitirdi hepsinden cekmedim ondan cektim
Bence bu ameliyat in en zor kısmı sırt üstü yatmak zorunda kalmak. Allah'ım berbat bişey di yaa. Resmen işkence çektim geceleri.ama bu sırt yatma olayı da tamı tamına 20 gün sürdü. Yani sadece sabır gerekiyor. ( Gerçi o yirmi gün yirmi yıl gibi geldi bana ama sonuçta geldi geçti )

Ahh canim ya ayni iste hala cekiyorum
Sirt ustu yatmaya hic alisik degilim ole agrio ki sirtim gece surekli kalkip oturuyorum sirtimin agrisindan
20 gun sinra sirt mi alisiyor yoksa yan mk yatmaya basladin da kurtuldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…