Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Demek ki hemen hemen hemen hepimizde varmış bu sırt ağrısı bende şuan uyandım bi tutulmuş anlatamam bende geceleri sürekli kalkıp geziyom açılsın diye sırtım bi anca kurtulsak şu pozisyondan deli gibi yatmayı özledim

Canim ben bantlari 3. Gun cikardim doktoruma sorup banyo yaptim batikon surdum 3. Gunden beri de bantlarim yok acik dikis bi problem olmadi
Eriyen dikis yapmis tek tuk estetik dikis de varmis onlari da kontrolde 7. Gun aldi
Benimkiside eriyen dikiş ama cok korkuyorum duş alırken ayriyeten üstünü kapatıyom en üste beyaz bant vardı onu 4.gün cıkardım ama en altta başka ince bi bant var onu doktor elleme kontrol de ben cıkarcam dedi yarın da kontrol var bakalım nolcak

Ben cikardim canim 3. Gun
Ustteki banti taburcu olurken doktor cikarmisti
3. Gunde de alttakileri ben cikardim doktora sorarak merak etme hicbisi olmuo korkcak bisi diil
Hatta hava alirken daha cabuk iyilesir
Ilk zamanlar banyo yapinca batikon surdum ustune

4 cocugum var onlari birakmak kolay olmayacak hic ayri kalmadim cocuklarimdan biride hasta onunla sadece ben ilgileniyorum esimede guvenemiyorum aklim hep onda kalir ben nasil bir hafta kalirim diye dusunuyorum iki hafta kalmam cok zor olur hayirlisi INSALLAH bi sorun olmaz

Ben su deger diye cok korktum o yüzden hiç oraya su mu degdirmedim yarın gittigimde de sorın yoksa iz tedavisine başlicak direk doktor öyle dedi bildigim kadarıyla..

Ahh canim ya ayni iste hala cekiyorum
Sirt ustu yatmaya hic alisik degilim ole agrio ki sirtim gece surekli kalkip oturuyorum sirtimin agrisindan
20 gun sinra sirt mi alisiyor yoksa yan mk yatmaya basladin da kurtuldun
20 gün sonra artık yan yatabilmeye başladım ve böylelikle sırt yatmak zorunda kalmaktan kurtuldum. Ve ohh be dünya varmış dedim o zaman. Siz de biraz disinizi sıkın kızlar. Sizlerde taş çatlasın 30 gün sonra başlarsınız yan yatabilmeye

Ayh ne guzel yhaaa ins

Bende 1 sene önce izmitte Ali Aliyev'e oldum. Doktorumdan çok memnunum. Herşeyin doğalını yaptıran çok kaliteli ilgili bir doktor. 15 gün sonra işime döndüm 1 ay sonra araç kullanmaya başladım. Evet süreç ve ağrı biraz sürüyor ama herşeye değer.

Canim haklisin da sana birsey olsa yine cocuklarin ortada kalir.Guclu kuvvetli olmasinki onlar la ilgilenesin. Bende 2 co cugumu bosandigim babalarina biraktim. Tabiki benim kadar ilgilenmedi. Tabiki bende uzuldum cocuklarimdan ayriyim diye.Hergun defalarca goruntulu konusup naptilar nettiler ne yediler diye herseylerini didikledim. Ama kendimi tam hazir hissetmeden yola cikmak istemedim.Eger gerekseydi biletimi ertelerdim.
Karin germe oyle basit degil..Bu ameliyati olan arkadasim 3 ay gecti hala eskisi gibi degil.Tabiki surec herkese farkli isliyor. Ama s'en gidince anladigim kadar yine dinlenemiyceksin cocuklar var diye.

Fatrec ben kac gundur yan yatiyorum. Umarim bir zarari olmaz.Sen 20 gun sonra basladim demissin.Benim 11 ci gun.Ama yan yatinca cok daha rahat oluyorum

Fatrec ben kac gundur yan yatiyorum. Umarim bir zarari olmaz.Sen 20 gun sonra basladim demissin.Benim 11 ci gun.Ama yan yatinca cok daha rahat oluyorum
Canım valla eğer 11. günde yan yatabiliyorsan ne güzel. Benim icin böyle bir şey mümkün olmadı. Kesinlikle yan dönemedim ilk 20 gün. Ve bu yüzden de çok sıkıntı çektim . Öldüm sırt ağrısından. Ama istersen sen yine de bi doktoruna sor bı sıkıntı olur mu diye.

Druma birebir ulasmam mumkun degil malesef.Asistani da cani isterse cevap veriyor.Sutyen uzerine bandaji siki bir sekilde takiyorum ki protez kayacagi varsa da kaymasin diye oyle yatiyorum.Sirt ustu yatmaktan daha rahat

Druma birebir ulasmam mumkun degil malesef.Asistani da cani isterse cevap veriyor.Sutyen uzerine bandaji siki bir sekilde takiyorum ki protez kayacagi varsa da kaymasin diye oyle yatiyorum.Sirt ustu yatmaktan daha rahat
Sırt üstü yatmak tan daha rahat tır tabi canım. Bende doktor uma birebir ulaşamadım hiç. Asistanina yazıyordum asistanı soruyordu benim adıma. İnşallah sıkıntı yaşamazsın canım.

benim doktorum sırtımın cok agrıdıgını soleyince eger memen izin veriyorsa hafifce saga donebilirsin demisti ama tabi bnm ki izin vermio

benim doktorum sırtımın cok agrıdıgını soleyince eger memen izin veriyorsa hafifce saga donebilirsin demisti ama tabi bnm ki izin vermio
Aynen canım. 10. günden sonra her akşam yan yatabilmeyi denedim. ama maalesef memelerim izin vermedi yan yatmama.Ağrım oldu. Ama 20. Günden sonra mucize gibi yan yatmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…