Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkür edrim canım tamam

Kizlar beni de izleyebilir misiniz guvenirseniz
Ameliyattan onceki fotomu koydum
Yeni halini heniz cekmedim cekince koyacagim

ama ayarlarını kontrol eiyorum bu resim sadece takip ettiğiniz kişier tarafından görülebilir diyor neyi yanlış yapıyorm acaba

Doktorlar bir hafta yeterli dediler ama tabi bende onlara guvendim ama burda okuduklarimdan sonra farkli dusunmeye basladim gelemezsemde mecbur kalacagim artik ama otelde ne yapacagim 2 hafta oda var birsey olsa burdada yine yanlizim cocuklarimda kucuk ikisi en kucugum 18 aylik onun buyuktu 3 yasinda 7 yasinda bir kizim 10 yasindada bir oglum var tabi dinlenemiyecegim doktor agir kaldirma 5 hafta dedi o yuzden icime sinecek guvenilir bir doktor ariyorum

ama ayarlarını kontrol eiyorum bu resim sadece takip ettiğiniz kişier tarafından görülebilir diyor neyi yanlış yapıyorm acaba
O Zaman tamamdır canım. Ama ben baktım seni izlemeye almadan fotoğraflarına. Acıktı . Gorebildim yani izlemeden de. Dur izlemeden çıkarayım seni sende beni çıkar. Bide öyle bakayım tekrar

O Zaman tamamdır canım. Ama ben baktım seni izlemeye almadan fotoğraflarına. Acıktı . Gorebildim yani izlemeden de. Dur izlemeden çıkarayım seni sende beni çıkar. Bide öyle bakayım tekrar
izlemeden cıkardım canım seni bi bakıp donermisin gözukuyor mu

Kızlar sol meme ucum cok acıyo ya böyle bişi yoktu iki gündür var cok hassas ufacık elim bile degse sızlıyo sizde de oldu mu sütyen sıktıgı için mi acaba

Ve sağ göğsüm sola göre daha sert...
Canım sertlik durumu memeden memeye değişkenlik gösterebilir o normal bı durum. Meme ucu hassasiyet i bende de oldu bı sure . Sonradan geçiyor merak etme. İlk iki ay falan devam etti bende sonradan geçti

Kızlar sol meme ucum cok acıyo ya böyle bişi yoktu iki gündür var cok hassas ufacık elim bile degse sızlıyo sizde de oldu mu sütyen sıktıgı için mi acaba
Evet canım çok normal bişey benimde 6 7 gün sürdü o acı sonra geçiyor sanırım yumuşadığı içim acıma oluyor benim acıdan sonra uçları baya yumuşadı

Canım sertlik durumu memeden memeye değişkenlik gösterebilir o normal bı durum. Meme ucu hassasiyet i bende de oldu bı sure . Sonradan geçiyor merak etme. İlk iki ay falan devam etti bende sonradan geçti
Peki kızlar adetiniz de gecikme oldu mu benim normal de ameliyat haftam adet haftamdı ameliyat oldıgım için gecikme oldu ama 2 hafta oldu halen olmadım bu kadar gecikmesi normal mi?

Peki kızlar adetiniz de gecikme oldu mu benim normal de ameliyat haftam adet haftamdı ameliyat oldıgım için gecikme oldu ama 2 hafta oldu halen olmadım bu kadar gecikmesi normal mi?
Adet gecikmesi bende de oldu. Oda normal yanı kizlar

Benimde oyle bugun tum gun sol même ucu kotu sizliyo. Arada elektrik carpmis gibi oluyor. Masaj yaparkende ayni sekilde
Cok hassaslasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…