Teşekkür edrim canım tamamCanım bak telefonundaki fotoları mail adresine gönder. Oradan geri indir. Indirmelerde n bak resimlerinie. Şimdi Tamam. Daha sonra albüm de foto ekle var ya oraya baş galeriden değil belgeler var oraya baş. Oradanda indirilenler e tıkla yada direk indirilenler çıkar eklersin. Bazı telefonlar direk galeriden paylaşım yapmıyor.
ben izledim seni ama herkes e açık fotoğrafin. İstersen " takip ettiklerim " diye düzelt canimKizlar beni de izleyebilir misiniz guvenirseniz
Ameliyattan onceki fotomu koydum
Yeni halini heniz cekmedim cekince koyacagim
gerçekten mi ay ama ben oymadan once sadece takip ettikerlim yaptım ole koydum eyvah eyvahben izledim seni ama herkes e açık fotoğrafin. İstersen " takip ettiklerim " diye düzelt canim
Doktorlar bir hafta yeterli dediler ama tabi bende onlara guvendim ama burda okuduklarimdan sonra farkli dusunmeye basladim gelemezsemde mecbur kalacagim artik ama otelde ne yapacagim 2 hafta oda var birsey olsa burdada yine yanlizim cocuklarimda kucuk ikisi en kucugum 18 aylik onun buyuktu 3 yasinda 7 yasinda bir kizim 10 yasindada bir oglum var tabi dinlenemiyecegim doktor agir kaldirma 5 hafta dedi o yuzden icime sinecek guvenilir bir doktor ariyorumCanim haklisin da sana birsey olsa yine cocuklarin ortada kalir.Guclu kuvvetli olmasinki onlar la ilgilenesin. Bende 2 co cugumu bosandigim babalarina biraktim. Tabiki benim kadar ilgilenmedi. Tabiki bende uzuldum cocuklarimdan ayriyim diye.Hergun defalarca goruntulu konusup naptilar nettiler ne yediler diye herseylerini didikledim. Ama kendimi tam hazir hissetmeden yola cikmak istemedim.Eger gerekseydi biletimi ertelerdim.
Karin germe oyle basit degil..Bu ameliyati olan arkadasim 3 ay gecti hala eskisi gibi degil.Tabiki surec herkese farkli isliyor. Ama s'en gidince anladigim kadar yine dinlenemiyceksin cocuklar var diye.
O Zaman tamamdır canım. Ama ben baktım seni izlemeye almadan fotoğraflarına. Acıktı . Gorebildim yani izlemeden de. Dur izlemeden çıkarayım seni sende beni çıkar. Bide öyle bakayım tekrarama ayarlarını kontrol eiyorum bu resim sadece takip ettiğiniz kişier tarafından görülebilir diyor neyi yanlış yapıyorm acaba
tamam canımO Zaman tamamdır canım. Ama ben baktım seni izlemeye almadan fotoğraflarına. Acıktı . Gorebildim yani izlemeden de. Dur izlemeden çıkarayım seni sende beni çıkar. Bide öyle bakayım tekrar
izlemeden cıkardım canım seni bi bakıp donermisin gözukuyor muO Zaman tamamdır canım. Ama ben baktım seni izlemeye almadan fotoğraflarına. Acıktı . Gorebildim yani izlemeden de. Dur izlemeden çıkarayım seni sende beni çıkar. Bide öyle bakayım tekrar
Gözükmüyor canım. Tamam olmuşizlemeden cıkardım canım seni bi bakıp donermisin gözukuyor mu
cok sağol canım , olmayan mememi cumle alem görcekti :):)Gözükmüyor canım. Tamam olmuş
Canım sertlik durumu memeden memeye değişkenlik gösterebilir o normal bı durum. Meme ucu hassasiyet i bende de oldu bı sure . Sonradan geçiyor merak etme. İlk iki ay falan devam etti bende sonradan geçtiVe sağ göğsüm sola göre daha sert...
Evet canım çok normal bişey benimde 6 7 gün sürdü o acı sonra geçiyor sanırım yumuşadığı içim acıma oluyor benim acıdan sonra uçları baya yumuşadıKızlar sol meme ucum cok acıyo ya böyle bişi yoktu iki gündür var cok hassas ufacık elim bile degse sızlıyo sizde de oldu mu sütyen sıktıgı için mi acaba
Peki kızlar adetiniz de gecikme oldu mu benim normal de ameliyat haftam adet haftamdı ameliyat oldıgım için gecikme oldu ama 2 hafta oldu halen olmadım bu kadar gecikmesi normal mi?Canım sertlik durumu memeden memeye değişkenlik gösterebilir o normal bı durum. Meme ucu hassasiyet i bende de oldu bı sure . Sonradan geçiyor merak etme. İlk iki ay falan devam etti bende sonradan geçti
a muray tm tamına aynı durumdayım senle ay sonu olmam lazımdı olmadımPeki kızlar adetiniz de gecikme oldu mu benim normal de ameliyat haftam adet haftamdı ameliyat oldıgım için gecikme oldu ama 2 hafta oldu halen olmadım bu kadar gecikmesi normal mi?
Cnm senle her şeyimiz aynıa muray tm tamına aynı durumdayım senle ay sonu olmam lazımdı olmadım
Adet gecikmesi bende de oldu. Oda normal yanı kizlarPeki kızlar adetiniz de gecikme oldu mu benim normal de ameliyat haftam adet haftamdı ameliyat oldıgım için gecikme oldu ama 2 hafta oldu halen olmadım bu kadar gecikmesi normal mi?
Benimde oyle bugun tum gun sol même ucu kotu sizliyo. Arada elektrik carpmis gibi oluyor. Masaj yaparkende ayni sekildeKızlar sol meme ucum cok acıyo ya böyle bişi yoktu iki gündür var cok hassas ufacık elim bile degse sızlıyo sizde de oldu mu sütyen sıktıgı için mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?