Aynen masaj yapmayı geçtim elimi süremiyorum kiBenimde oyle bugun tum gun sol même ucu kotu sizliyo. Arada elektrik carpmis gibi oluyor. Masaj yaparkende ayni sekilde
Cok hassaslasti
Cekilmicek sıkinti degilHanimlar yazilarinizi bir kac gunde biri okuyorum siz boyle sizlanirken ben korkmaya basladim ben birde karin germe yag aldirma même diklestirme ve buyutme hepsinin birde yaptirmayi dusunuyorum gozum korkmaya basladi gogusler icin ben daha basit saniyordum
Korkuyoruz diye hayallerimizin peşinimi bırakalımmm?Hanimlar yazilarinizi bir kac gunde biri okuyorum siz boyle sizlanirken ben korkmaya basladim ben birde karin germe yag aldirma même diklestirme ve buyutme hepsinin birde yaptirmayi dusunuyorum gozum korkmaya basladi gogusler icin ben daha basit saniyordum
Isin reklamlar kismi tabiki guzelHanimlar yazilarinizi bir kac gunde biri okuyorum siz boyle sizlanirken ben korkmaya basladim ben birde karin germe yag aldirma même diklestirme ve buyutme hepsinin birde yaptirmayi dusunuyorum gozum korkmaya basladi gogusler icin ben daha basit saniyordum
Katlanmaya hazirim ama sanki hepsi birden agir gelirmi diye dusundum sadece Turkiye de 1 hafta kalacagim sonra yolculuk evede geldigimde ev 4 cocuk beni bekliyor olacak idare edebilirmiyim diye dusundum ben même ameliyatlarini daha basit biliyordum korktugum karin germe ameliyatiKorkuyoruz diye hayallerimizin peşinimi bırakalımmm?dikensiz gül olmayacağı gibi agrısız sızısızda ameliyat olmaz güzel olmak istiyosan katlancaksın biz acı yok desek yada var desek yalan olur klasik bi cümle olcak ama kişiden kişiye değişir
Yardim edemim toi malesef esim islerine 1 hafta à ta verecek ben Turkiyedeyken sonrasi tel basimayim en kucuk kizim 18 aylik birde 3 yasinda kizim daha var onlar benim zorlar gibi geliyor buyuk kizim 7 yasinda oglumda 10 yasinda onlarin bana zarari olmaz
Isin reklamlar kismi tabiki guzel
Ama hepsi birden agir olur.Sonrasinda rahat dinleniceksen tabiki yaptir.Ama cocuklarin kucukmus seni rahat birakirlarmi?Sana yardim edecek kimse varsa tamam ama yoksa iyi cesaretlisin.
Ben 5 yasînda oglum var sürekli sarilmak icin yanima geliyor ama yapamiyorum.Olurda bir yerime carpar diye.Ev islerini falan gectim zaten.
Meme buyutme kasalti mi yapilacakKatlanmaya hazirim ama sanki hepsi birden agir gelirmi diye dusundum sadece Turkiye de 1 hafta kalacagim sonra yolculuk evede geldigimde ev 4 cocuk beni bekliyor olacak idare edebilirmiyim diye dusundum ben même ameliyatlarini daha basit biliyordum korktugum karin germe ameliyati
Meme dokun var miHenuz detaylari bilmiyorum pazar gunu gorusecegim doktorla hangisi daha kolay oluyor cok cesit var diye duydum
Evet var 90 buyutmeye ihtiyacim yok ama 4 cocuk emzirdigim icin söndü diyelim doktor diklestirme ve silikon dediMeme dokun var mi
Varsa kasalti degil de kaszarialti olabilirsin o zaman memede isin kolaylasir
Ama diger ameliyatlari bilmiyorum zorlugunu
Teşekkürler cnmBoyun varmış senin bayaki. 415 cc rahat kaldırmıştır. Güle güle kullan .
Ben ccleri örnek göstermek istemiştim. Mesela 300 ile 350 cc arasinda 4te bir su bardagi pirinç hacmi kadar fark var. Bunu bilmeyen arkadaşlar olabilir. Onun icin tekrar ameliyata değmeyecegini anlatmaya çalıştım ama araya boy kilo degerleri girince yanlis anlaşılmasın. Tabiki doktorlar en olacağını bilirlerBu arada arkadaslar, insanlara cc söylemek biraz yaniltici, doktorlarına karşı da güvensizliğe kapilmalarina sebep olabilir, dikkat edelim. Boy ve kilo yeterli kriterler değil; insanların kemik yapilari, kilo dagilimlari, meme dokuları ve gogus kafeslerinin genişliği hakkında da fikir sahibi olmak gerek. 170'e 60 olan bir arkadaşla ilgili 400 ve üzeri yorumlar yapılmış boyu gerekçe gösterilerek, belki de 450 yapilir, yapılabilir orasını bilemem ama ben 174 boya 61 kilo olarak girdim ameliyata, 315 yapıldı. Hatta doktor 295-300 yaparız muhtemelen demişti. Ve kesinlikle D cup istemediğimi söylediğim halde su an D, C'den daha rahat oluyor 315 cc'de bile; o yüzden lütfen dikkat edelim
Yani hangi kremi önerecek onu merak ettimNeden ki
Hmm benim de bi bilgim yok yarın olsun ona göre paylaşırım sizleYani hangi kremi önerecek onu merak ettim
Bende fatih uygur u dusunuyordum izmirde onunla ilgili bir bilginiz varmi izmir ekol hastanesindecanım bana da İzmir’de üç doktor önermişlerdi.Cenk Tokat Ufuk Bilkay ve Ebru durmuş .Demek ki çok da güvenmemek lazım.Bir an önce iyileşmen dileğiyle .CEnk Bey de çok yoğun ben hafta sonu istiyorum bu hafta ameliyatta haftaya kongre sonraki hafta dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?