Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hanimlar yazilarinizi bir kac gunde biri okuyorum siz boyle sizlanirken ben korkmaya basladim ben birde karin germe yag aldirma même diklestirme ve buyutme hepsinin birde yaptirmayi dusunuyorum gozum korkmaya basladi gogusler icin ben daha basit saniyordum

Cekilmicek sıkinti degil
Ama ole basite de alma yasacagin sikintilari bilefek gir bence
Ama dedigim gibi cekilmicek sikinti degil
Ornegin ben en cok sirtustu yatmaya alisik degilim sirt agrim cok oldu en cok ondan cektim herkesin farkli

Korkuyoruz diye hayallerimizin peşinimi bırakalımmm? dikensiz gül olmayacağı gibi agrısız sızısızda ameliyat olmaz güzel olmak istiyosan katlancaksın biz acı yok desek yada var desek yalan olur klasik bi cümle olcak ama kişiden kişiye değişir

Isin reklamlar kismi tabiki guzel
Ama hepsi birden agir olur.Sonrasinda rahat dinleniceksen tabiki yaptir.Ama cocuklarin kucukmus seni rahat birakirlarmi?Sana yardim edecek kimse varsa tamam ama yoksa iyi cesaretlisin.
Ben 5 yasînda oglum var sürekli sarilmak icin yanima geliyor ama yapamiyorum.Olurda bir yerime carpar diye.Ev islerini falan gectim zaten.

Katlanmaya hazirim ama sanki hepsi birden agir gelirmi diye dusundum sadece Turkiye de 1 hafta kalacagim sonra yolculuk evede geldigimde ev 4 cocuk beni bekliyor olacak idare edebilirmiyim diye dusundum ben même ameliyatlarini daha basit biliyordum korktugum karin germe ameliyati

Yardim edemim toi malesef esim islerine 1 hafta à ta verecek ben Turkiyedeyken sonrasi tel basimayim en kucuk kizim 18 aylik birde 3 yasinda kizim daha var onlar benim zorlar gibi geliyor buyuk kizim 7 yasinda oglumda 10 yasinda onlarin bana zarari olmaz

Meme buyutme kasalti mi yapilacak

Ayri yaptirsam daha zor olmazmi sizce tam iyi oldum eerken tekrar bir ameliyat daha zor olur gibi dusunuyorum

Henuz detaylari bilmiyorum pazar gunu gorusecegim doktorla hangisi daha kolay oluyor cok cesit var diye duydum

Ben ccleri örnek göstermek istemiştim. Mesela 300 ile 350 cc arasinda 4te bir su bardagi pirinç hacmi kadar fark var. Bunu bilmeyen arkadaşlar olabilir. Onun icin tekrar ameliyata değmeyecegini anlatmaya çalıştım ama araya boy kilo degerleri girince yanlis anlaşılmasın. Tabiki doktorlar en olacağını bilirler

canım bana da İzmir’de üç doktor önermişlerdi.Cenk Tokat Ufuk Bilkay ve Ebru durmuş .Demek ki çok da güvenmemek lazım.Bir an önce iyileşmen dileğiyle .CEnk Bey de çok yoğun ben hafta sonu istiyorum bu hafta ameliyatta haftaya kongre sonraki hafta dediler bana

Bende fatih uygur u dusunuyordum izmirde onunla ilgili bir bilginiz varmi izmir ekol hastanesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…