Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ona da iyi diyorlar Aya2018.Ancak ben araştırırken doktor ismi ve şikayet gibi kelimeler girerek Google dan da bakıyorum.Bir arkadaş göğüs dikleştirme ve protez yaptırmış ona, çok pişmanım diyip fotosunu atmış.Fotoları görünce çok etkilendim ben.beş altı cm kadar çukur yara izleri vardı.Sakın ona yaptırmayın demiş ama ne kadar doğrudur bilinmez.Hastanın kendine dikkat etmesiyle de alakalı bence.Sen de yeni olacaksın galiba.Bana da benim dediğim doktorların dışında isim bulursan yazar mısın canım?Ara tatilde olacağım ben kararlıyım bir aksilik olmazsa

Yanlışlıkla kedikumru senin mesajı attım galiba canım.Onun altına mesaj yazayım derken oldu.Ebru Durmuşu sildim kesinlikle kafamdan .Cenk Tokatı çok okudum forumda

İzmirde olup da memnun kalan arkadaşlar bana önerebileceğiniz doktor var mı?Benim doktor araştırması uzun oldu ama kısmetse ameliyat tarihini hızlı belirleyeceğim inşallah .İçime sinsin yeter

Bende gordum o fotografi kendisinede soracagim aslini pazar gunu bence bazi doktorlara reklam yapiliyor bazilari karalaniyor ben arastirdigim doktorlarin once oz gecmisini bakiyorum bence fatih uygur 17 senelik estetik doktoru docent olmus bir cok alanda uzmanlik kazanmis odulleri var ve nasil boyle bir ameliyat yapabilir birde 5000 den fazla ameliyat yaptim diyor bu kadar insani bunca zaman madur eden bir doktoru nasil ekol hastanesi kadrosuna alip birde televizyonda reklam yapar bana cok sacma geliyor hic inandirici degil dogrusu bence sende oyle yap doktor ararken kac senelik doktor hangi hastanelerde ne kadar calismis onlara bakmak gerekiyor kolay degil ben bircok sikayet yorumunda okumustum hastane yetkilileri yazmis sizin bizim hastanemizde kaydiniz yok hakkinizda hukiki islem yapilacak diye cok var malesef kime inanacagimizi sasiriyoruz

Ara tailler ne zaman ben Mart ayinda olmak istiyorum birde estetik international da bulent cihantimur var oda cok iyi bir doktor ama randevu verirmi bilmiyorum gonderdigim fotograflarin daha cevabini klmadim 3 gunde Mail e cevap verne kime bilir ne zamana randevu venir onun cevabinida bekliyorum

Konusmaları gorunce dayanamadım. Cok yenıyım burada ama konuya yabancı degılım. 1 ay once sılıkon takdırdım bende. Tecrubelerımı paylasmak ıstedım. 29 yasındayım keske cok daha onceden yaptırsaydım dıyorum

Foto paylaşsana laydtulina.Daha yeni üye olmuşsun ilk mesajın .Sen nerede oldun ameliyatı?Kas altı mı oldun

Merhaba kızlar, bende aylardır takip ediyorum. Olanlara da imreniyorum. Bi cesaret yaptırma kararı aldım. Öncelikle burada konuyu açan ve birbirine fikirleriyle, önerileriyle yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Aslında sormak istediğim çok şey var. Birincisi özel hastahane dr. larında bu işlemi yaptırmanın zararı varmıdır? İkinci sorum bir gece yatırıyorlar sanırım. Refakatçi şart mı?

Refakatçi şart canım çünkü ben arkadaşların anlattıklarını duyunca iki üç gün refakatçi şart dedim kendimce

Foto paylaşsana laydtulina.Daha yeni üye olmuşsun ilk mesajın .Sen nerede oldun ameliyatı?Kas altı mı oldun
Foto paylasmak, bıraz utanabılırım bu durumdan sonucta mahrem bolge ama kımsenın tanımayacagını dusunerek paylasabılırım. Kas altı oldum cunku hıc meme dokusu yoktu. Oglan cocugu gıbıydım. Cok arastırma yaptım bır suru yontem var ama ben doktora bıraktım kendımı. Arastırma yaptıkca kafam karıstı.

Ben 1 gece yattim vé yanlizdim. Zaten herseÿle hemsireler ilgileniyor. Kimse ye gerek yok.Ozel bir klinikte ameliyat oldum. Ozel hastane drlarin da yaptirmanin zarari derken neyi kastettin pek anlayamadim

Refakatçi şart canım çünkü ben arkadaşların anlattıklarını duyunca iki üç gün refakatçi şart dedim kendimce
Ece canim herseyin le hemsireler ilgileniyor.Ama eve geldigin zaman tabiki birine ihtiyac duyabilirsin.Yataktan kalkmak ilk hafta zor oluyor

Ben 1 gece yattim vé yanlizdim. Zaten herseÿle hemsireler ilgileniyor. Kimse ye gerek yok.Ozel bir klinikte ameliyat oldum. Ozel hastane drlarin da yaptirmanin zarari derken neyi kastettin pek anlayamadim
Cevap için teşekkürler kızlar, hastahaneyi atlatırsam ev daha kolay olur sanırım. Özel hastahaneden kastım aslında evime yakın özel hastahanelerdeki estetik cerrahlara bakıyorum. Normal şartlarda Defne Hanım yada Ayşegül Hanıma bakıyordum ama uzak.

Canım Ebru durmuşa olma derim çok ilgisiz biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…