- 3 Ocak 2018
- 192
- 73
- 23
- 42
Kızlar normal telli südyen ne zaman giyebiliriz ???
Bizimkilere göre 1 ay sonra giyebilirmisiz, terbiyemi bozmayacağım2 ay olacak haftaya, balenli sutyenler hala oturmuyor, konforlu da degil. Muhtemelen 1.5-2 ayda balensiz, üç aydan sonra da balenliler uygun olmaya başlar
canım ben surekli dus alıyorum 3. gunden itibaren korkma birşey olmuoyor su değinceKızlarr bantları cıkardılar şimdi kontrol den cıktım iz kremi verdiler eczaneden alcam onun dışında şuan sorun rahat olabilirsin dediler istedigin gibi ama yine de duş alırken orayı kapatim mu su degse sorın olur mu olmıyo dediler duşta alabilirson korkma dediler ama yinede tırsıyom:))
Tmm cnm peki sen iz kremine başladın mı bide bana bebe yagıyla masaj yap dedicanım ben surekli dus alıyorum 3. gunden itibaren korkma birşey olmuoyor su değince
yok ben iz kremine başlayamadım daha cuma gunu doktorum buraya gelecekmiş denk gelebilirsek gidicem kontrole o zaman verir belki.(kırsehirde ameliyat oldum ama ben istanbulda yaşıyorum)Tmm cnm peki sen iz kremine başladın mı bide bana bebe yagıyla masaj yap dedi
fotograflarını görebilir miyim kedikumu
izleyebilirmisin beni
muray ameliyattan sonraki hallerimi koydum bakarmısın biraraTmm cnm peki sen iz kremine başladın mı bide bana bebe yagıyla masaj yap dedi
Ben bu balensizlerden çok sıkıldım ya balenli de daha hoş duruyor ama giymeye korktum bi sorun olur diye :)Bizimkilere göre 1 ay sonra giyebilirmisiz, terbiyemi bozmayacağım2 ay olacak haftaya, balenli sutyenler hala oturmuyor, konforlu da degil. Muhtemelen 1.5-2 ayda balensiz, üç aydan sonra da balenliler uygun olmaya başlar
ben resmini gördüm ama çok yakışmısBen bu balensizlerden çok sıkıldım ya balenli de daha hoş duruyor ama giymeye korktum bi sorun olur diye :)
ben banyodan sonra iyi kurumasını saglıyorum ustune hafifce havlu koyarak sonra bepantene suruyorum her zaman degıl ama bepantaneBundsn sonra nasıl bakom yapmam gerekiyor yani sadece iz kremi sürcem onun dışında masaj yapcam o kadar ama mikrop flan kapmaması için napmam lazım
ayrıca birşey yapmana gerek yok ilk zamanlar ben batikon suruyordum mıkrop kapmasın dieBundsn sonra nasıl bakom yapmam gerekiyor yani sadece iz kremi sürcem onun dışında masaj yapcam o kadar ama mikrop flan kapmaması için napmam lazım
canım beni de izleyebilirmisinKızlar cumartesi günü 1 ay olucak yumuşamalar o kadar güzel oldu ki iyice oturmaya başladı kontrole gidicem doktoruma artık küçük geliyordu gözüme ödemler gitti ona rağmen küçülmedi bide salsalar bi kendilerini daha iyi olcak iz konusunda bende napcağımı bilmiyorum
Ozmam sadece iz kremi sürcem o kadar ayriyeten bişi yapmama gerek yok bide bebe yagıyla masaj yapcam sanada önerdimi doktorayrıca birşey yapmana gerek yok ilk zamanlar ben batikon suruyordum mıkrop kapmasın die
ama benim 3. gunlukken açılmıştı daha yeniydi senin baya zaman oldu bence artık bişi olmaz korkma
yapman gerekse solerlerdi bence
Doktor iz kremi vermedi mi sna cnm ben 6 ay boyunca kullancam zaten beyaz tenli oldıgım için cokta kötü durmuyor izler sorın degil ya bi şekilde gitcek sonuçta önemli olan sonuç güzel olsunKızlar cumartesi günü 1 ay olucak yumuşamalar o kadar güzel oldu ki iyice oturmaya başladı kontrole gidicem doktoruma artık küçük geliyordu gözüme ödemler gitti ona rağmen küçülmedi bide salsalar bi kendilerini daha iyi olcak iz konusunda bende napcağımı bilmiyorum
Kremin adı nedir acabs?Ozmam sadece iz kremi sürcem o kadar ayriyeten bişi yapmama gerek yok bide bebe yagıyla masaj yapcam sanada önerdimi doktor
Yok bebeğim belki kontrolde verir ben buğday tenliyin bide ama bende dikiş izi yok ondan vermemiş olabilir benimki yapıştırma sütur yok bendeDoktor iz kremi vermedi mi sna cnm ben 6 ay boyunca kullancam zaten beyaz tenli oldıgım için cokta kötü durmuyor izler sorın degil ya bi şekilde gitcek sonuçta önemli olan sonuç güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?