Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben akşam yada bi kaç gün sonra foto paylaşıcam yine bi sürü çamaşır aldım daha hiçbirini denemedim sizden yorum bekliyorum artık

Yok bebeğim belki kontrolde verir ben buğday tenliyin bide ama bende dikiş izi yok ondan vermemiş olabilir benimki yapıştırma sütur yok bende
Hmm anladom canısı ben şubatta yine gitcem kontrole bir ay sonra bütün sütyenleri kullanabilirsin dedi

İşte öneriler doktordan doktora değişiyor benim ki de 2 ay tamamladığın gün balenli sütyenlere geç dedi bakalım bekliyoruz
Rahatlık açısından zaten sorın yok o yüzden bir ay daha giyerim sporcu sütyeni sorın yok

Bebe yagıyla masaj yapan var mı kızlar?? Yoksa sade mi yapıyosunuz

Kızlar herkeze merhaba ben 1buçuk yıl önce meme büyütme ameliyatı oldum..kısa bir bilgi olarak 1.73 boy 58 kilodayım bana 400 cc takıldı ama bana küçük geliyor 500 cc olsaydı keşke diyorum ama şuan o kadar doğal ve güzellerki bakmaya doyamıyorum ben büyük sevenlerdenim o yüzden biraz daha büyük oldaydı hiç te fena olmaz dı .Ayrıca boyum uzun kaldırırdı..

Benim de boyum 170 kilom 54, bu ölçülere 400 ve üzeri okuyorum genelde. Ama 255 taktırıp 400 gibi duranlarda var :) herkeste farklııı

Benim de boyum 170 kilom 54, bu ölçülere 400 ve üzeri okuyorum genelde. Ama 255 taktırıp 400 gibi duranlarda var :) herkeste farklııı
Kişinin gögüs çevresi dar ise bel kısmı zatıfsa dolgun durabilir birde kişinin isteğine göre değişir bakış açısı ben büyük seviyorum sütyenle ve bikini ile büyük duruyor ama ben yine de biraz daha büyük isterdim ..birde göğüs dokusu var mı o da büyük etken

Resimlerine bakabilirmiyim, benimde bir yıl oldu ameliyatım

Kızlar bu masaj işini nasıl yapıyorsunuz sağolsun hemşire bana pek bi bilgi vermedi günde ne kadar yapmalıyız ve ne zamana kadar devam edecek doktorunuz verdiği bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim

Yanlardan öne doğru yukardan aşağıya doğru bastırarak bi kaç dakika yapıyorum ben 3 ila 6 ay devam dedi doktorum

Kızlar bu masaj işini nasıl yapıyorsunuz sağolsun hemşire bana pek bi bilgi vermedi günde ne kadar yapmalıyız ve ne zamana kadar devam edecek doktorunuz verdiği bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim
Masaj hareketlerini resimli olarak paylaşcam kızlar benim doktor da tam olarak demedi nasıl yapcamı ama ben resimli şekilde buldum genelde öylr yapılıyo bide bebe yagıyla yap dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…