Cnm eczane den alcam yarın henüz almadım reçete verdi bakmadom bile yarın paylaşırım isminiKremin adı nedir acabs?
Hmm anladom canısı ben şubatta yine gitcem kontrole bir ay sonra bütün sütyenleri kullanabilirsin dediYok bebeğim belki kontrolde verir ben buğday tenliyin bide ama bende dikiş izi yok ondan vermemiş olabilir benimki yapıştırma sütur yok bende
İşte öneriler doktordan doktora değişiyor benim ki de 2 ay tamamladığın gün balenli sütyenlere geç dedi bakalım bekliyoruzHmm anladom canısı ben şubatta yine gitcem kontrole bir ay sonra bütün sütyenleri kullanabilirsin dedi
Rahatlık açısından zaten sorın yok o yüzden bir ay daha giyerim sporcu sütyeni sorın yokİşte öneriler doktordan doktora değişiyor benim ki de 2 ay tamamladığın gün balenli sütyenlere geç dedi bakalım bekliyoruz
Evet bende o kadar alıştım ki hiç çıkarmıyorum anca özel bi yere giderken crop kullanıyorumRahatlık açısından zaten sorın yok o yüzden bir ay daha giyerim sporcu sütyeni sorın yok
2. Aydan sonra giyilebilir demişti benim doktorumKızlar normal telli südyen ne zaman giyebiliriz ???
Canım sen kaç cc taktırdın?foto ykledim arkadaşlar ameliyat sonrası halini
225 canim ben kucuk istyrdumCanım sen kaç cc taktırdın?
Ay hiç kimseye demedim beni de izle diye :) herkes diyo. bi şansımı deniyim hahahah :) izler misin acaba?Ben akşam yada bi kaç gün sonra foto paylaşıcam yine bi sürü çamaşır aldımdaha hiçbirini denemedim sizden yorum bekliyorum artık
Benim de boyum 170 kilom 54, bu ölçülere 400 ve üzeri okuyorum genelde. Ama 255 taktırıp 400 gibi duranlarda var :) herkeste farklıııKızlar herkeze merhaba ben 1buçuk yıl önce meme büyütme ameliyatı oldum..kısa bir bilgi olarak 1.73 boy 58 kilodayım bana 400 cc takıldı ama bana küçük geliyor 500 cc olsaydı keşke diyorum ama şuan o kadar doğal ve güzellerki bakmaya doyamıyorum ben büyük sevenlerdenim o yüzden biraz daha büyük oldaydı hiç te fena olmaz dı .Ayrıca boyum uzun kaldırırdı..
Kişinin gögüs çevresi dar ise bel kısmı zatıfsa dolgun durabilir birde kişinin isteğine göre değişir bakış açısı ben büyük seviyorum sütyenle ve bikini ile büyük duruyor ama ben yine de biraz daha büyük isterdim ..birde göğüs dokusu var mı o da büyük etkenBenim de boyum 170 kilom 54, bu ölçülere 400 ve üzeri okuyorum genelde. Ama 255 taktırıp 400 gibi duranlarda var :) herkeste farklııı
Resimlerine bakabilirmiyim, benimde bir yıl oldu ameliyatımKızlar herkeze merhaba ben 1buçuk yıl önce meme büyütme ameliyatı oldum..kısa bir bilgi olarak 1.73 boy 58 kilodayım bana 400 cc takıldı ama bana küçük geliyor 500 cc olsaydı keşke diyorum ama şuan o kadar doğal ve güzellerki bakmaya doyamıyorum ben büyük sevenlerdenim o yüzden biraz daha büyük oldaydı hiç te fena olmaz dı .Ayrıca boyum uzun kaldırırdı..
Masaj hareketlerini resimli olarak paylaşcam kızlar benim doktor da tam olarak demedi nasıl yapcamı ama ben resimli şekilde buldum genelde öylr yapılıyo bide bebe yagıyla yap dedi banaKızlar bu masaj işini nasıl yapıyorsunuz sağolsun hemşire bana pek bi bilgi vermedi günde ne kadar yapmalıyız ve ne zamana kadar devam edecek doktorunuz verdiği bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim
Oooo baya uzunmuş ya ben hiç bilmiyordumYanlardan öne doğru yukardan aşağıya doğru bastırarak bi kaç dakika yapıyorum ben 3 ila 6 ay devam dedi doktorum
Masaj hareketlerini resimli olarak paylaşcam kızlar benim doktor da tam olarak demedi nasıl yapcamı ama ben resimli şekilde buldum genelde öylr yapılıyo bide bebe yagıyla yap dedi bana[/QUOTEvalla paylaş canım sabırsızlıkla bekliyorum ben bugün başladım yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?