Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sadece üst taraflara vücut kremi sürüyorum yumuşaması için bide cildim kuru pul pul dökülmesin diye duştan sonra sürüyorum başka da bişey kullanmadım
Hmm anladom bendr yarın başlicam masaja ve iz tedavisine

Uzun zamandır girmiyordum insan ilk zamanlar heycanli meraklı endişeli oluyor tabi şimdi 6 buçuk ay geride kaldı sizlere tek tavsiyem ne istediğinizi doktorunuzun kafasına iyi sokun ben ameliyattan çıktığımda ilk goguslerime baktım tabiki o heycanla birde ne göreyim sargilar içinde 85 bedenı dolduracak bir meme ben şok tabi şiş hali buysa dedim inince bana ne kalcak o gün aciyida bahane ederek aglamistim o kadar moralim bozulmustuki para verip acı çekip bıçak altına yatıp karşılığını görmek ister tabi şimdi sonuc bu memeler sanki hep benim

Cnm merhaba boy kaç ve kaç cc takıldı seni memnun etmeyen

Şişlikler inince bana kalan 80 beden bir sutyeni dolduran memişler canım buraya girip yorum yazmak bile istemiyordu bir foto çekip bile koymadim neyi koycaktim sanki dolu dolu bir göğüs yoktu ortada şimdi kendimi nasıl tesellı ediyorum eşimin çok beğenmesiyle ,eskiden bu da yoktu,sağlıklı bir operasyon oldu hasta değilim dikislerim iyi gibi cümlelerle yetiniyorum işte napiyim benimde kaderim buymuş buraya da döktüm derdimi kusura bakmayın kızlar

Merhaba benim kas altı 275 takıldı en düşük Allah tan oymus yoksa ne yapardı acaba dokum yoktu
Ama eger vücudun o kadarını alıyosa doktor onu koymak zorunda ki bence bu kadar sıkma canını sonuçta eskisine göre iyi yani :))

Merhaba canim sikma canini doktorda hata var tabi ne kadarda gerekeni yaptiysada sana anlatmasi gerekirdi ona gore beklentin olurdu Mantikli dusunursek buyuk bir protez koysaydi memeden cok silikon gorunurdu yeterli dokun olmadigindan burda senin durumunda olan bir kadini gormustum oda memnun degildi doktora gosterdigi fotografida paylasmisti bana gore beklentileri cok yuksek À boneden D boneye gecmek istiyor Ama yeterli dokun yoksa bir ameliyatla olmaz zamanla bir kac ameliyattan sonra istenilen boyuta geliyormus diyor doktorlar ben burda kimsenin fotografini gormek istemiyorum cunku ayni ameliyat ayni silikon bile olsa herkesin vucut yapisinda farkli duruyor kendinle barisik olmalisin mutlu olmak istiyorsan

Mrb 85 b kaç cc denk geliyor biliyornusun yada ben 350 cc taktırmak için kaç beden

Mrb 85 b kaç cc denk geliyor biliyornusun yada ben 350 cc taktırmak için kaç beden
Cnm o bircok seye gore degisir varolan dokuna gogus kafesine omuz genisligine her cc herkeste ayni olcu olmaz.doktoruna sorabilirsin bana su beden olmak istiyrm kac cc takmaniz gerekir diye

Arkadaşlar bende Bayadır takip ediyorum yeni üye oldum devlette küçültme artı silikon istiyorum bu mümkündür deme 1 2 doktora telden sordum diklestirme yeter diyo ama ben istyorum silikon ve devlette yapıp fiyat bilgisi olanlar lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

Benim de boyum 170 kilom 54, bu ölçülere 400 ve üzeri okuyorum genelde. Ama 255 taktırıp 400 gibi duranlarda var :) herkeste farklııı
Benim de boyum 1.70 53tüm 54 olmuşum göğsüm ölçüm de üstten 90 belim 63 kalçam da 90 350 cc takıldı Gayette kendini gösteriyor önceden nasıldı bırak bunlar gayet büyük diyo annem başkasında 350 daha büyük durabilir gerçi ama bilemiyorum.. izledim canım seni

Ayy cok sevindim sağol cnm, hemen baktım çok çok yakışmış! Benim de istediğim görüntü.gayet dolgun.
Benim bel 64, kalça 94. Bakalım gögüs kaç olacak :)

Ayy cok sevindim sağol cnm, hemen baktım çok çok yakışmış! Benim de istediğim görüntü.gayet dolgun.
Benim bel 64, kalça 94. Bakalım gögüs kaç olacak :)
Umarım istediğin görüntÜyü elde edersin canım benim için önemli olan büyükten ziyade dolgun olmasıydı çünkü bekar bi kızım ilerde kilo alma ihtimalim ve Doğumdan sonra ki halini de düşünmek gerekiyor daha büyüğü bana olmayacaktı bu iyi oldu bence bide tam anlamıyla yumuşasalar

Benim de 400 civarından kastım doğum yaptım emzirdim, göğsüm küçük ama içi boş. Yani elastik deri şuan. İçine alır diye düşünüyorum. Görüşmeye gidicem bakalım ne dycek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…