Benim Yarin ameliyat a 2 hafta olucak.Krem icin erken vé daha hangi kremi kullanicam bilmiyorum.Drum istanbulda vé onu suan gorme imkanim yok zaten.Bana herhangi bir krem onermedI. Arrik yasadigim yerde uygun bir iz kremi alicam. Dun aksam ilk defa kesi yerlerini gordum vé gerçekten Inanamadim. Meme ucu cevresinde hic iz yok asagiya inen cizgi bile cok belirsiz.Ameliyat oncesi hep kesiden korkmustum ama simdi cok rahatladim.Kızlar iz kremi mi soran olmuştu adı SCAREX
Krem için erken derken yani benim de şuan 16.günüm şuan kesi yerleri kapalı zaten ince çizgi var sadece zaten bu krem açık olan yaraya asla sürülmez bilginiz olsun yara kapandıktan sonra hiç bi sorun yok 6 ay boyunca sabah akşam sürcemBenim Yarin ameliyat a 2 hafta olucak.Krem icin erken vé daha hangi kremi kullanicam bilmiyorum.Drum istanbulda vé onu suan gorme imkanim yok zaten.Bana herhangi bir krem onermedI. Arrik yasadigim yerde uygun bir iz kremi alicam. Dun aksam ilk defa kesi yerlerini gordum vé gerçekten Inanamadim. Meme ucu cevresinde hic iz yok asagiya inen cizgi bile cok belirsiz.Ameliyat oncesi hep kesiden korkmustum ama simdi cok rahatladim.
Canim bana 1 ay sonra kreme baslamam soylendi. Dedigin gibi yara suan bantla kapali zaten.1 ay dolunca druma foto gondericem.Sonra uygun gorurse kreme basliycamKrem için erken derken yani benim de şuan 16.günüm şuan kesi yerleri kapalı zaten ince çizgi var sadece zaten bu krem açık olan yaraya asla sürülmez bilginiz olsun yara kapandıktan sonra hiç bi sorun yok 6 ay boyunca sabah akşam sürcem
Canim benimkileri gordun sanirim.Merhaba arkadaşlar bana sadece bir arkadaşımız yardımcı oldu oda Meliss ona tşk ederim.ben ameliyat olmadım ama mart nisan gibi olacam o yüzden 400 cc taktıran arkadaşlardan görüntü Nasıl olur aşagı yukarı bilgim olması amaçlı lütfen beni izleyebilirlermi
Benim bantlar dün cıkarıldı o yüzden sorın olmayınca bugun de kreme başladımCanim bana 1 ay sonra kreme baslamam soylendi. Dedigin gibi yara suan bantla kapali zaten.1 ay dolunca druma foto gondericem.Sonra uygun gorurse kreme basliycam
Bende 15 . günden sonra başlamıştım iz merhemine ve hâlâ da devam ediyorum.Benim bantlar dün cıkarıldı o yüzden sorın olmayınca bugun de kreme başladım
Krem sürdükten sonra mikrop kapmasın falan diye üstünü kapatmıyorız dimi. Bende normal az miktarda sürdüm elimle sürerken bile tırsıyom :))Bende 15 . günden sonra başlamıştım iz merhemine ve hâlâ da devam ediyorum.
Ameliyatinizi kime oldugunuzu ogrene bilirmiyim lutfen ben daha doktor konusunda karar vermedimBenim Yarin ameliyat a 2 hafta olucak.Krem icin erken vé daha hangi kremi kullanicam bilmiyorum.Drum istanbulda vé onu suan gorme imkanim yok zaten.Bana herhangi bir krem onermedI. Arrik yasadigim yerde uygun bir iz kremi alicam. Dun aksam ilk defa kesi yerlerini gordum vé gerçekten Inanamadim. Meme ucu cevresinde hic iz yok asagiya inen cizgi bile cok belirsiz.Ameliyat oncesi hep kesiden korkmustum ama simdi cok rahatladim.
Yok canım. Rahat olabilir sin :)Krem sürdükten sonra mikrop kapmasın falan diye üstünü kapatmıyorız dimi. Bende normal az miktarda sürdüm elimle sürerken bile tırsıyom :))
Ozelden yazdim canimAmeliyatinizi kime oldugunuzu ogrene bilirmiyim lutfen ben daha doktor konusunda karar vermedim
Masaj 1 ay sonra başlıyor senin 1 ay oldu muHmm anladom bendr yarın başlicam masaja ve iz tedavisine
16.günüm doktorum yapabilirsin dedi ama ben şuan yapmicam çünkü tam olarak elleyemiyorım mememi çünkü bastırıncaa acıyo bende 1 ay dolsun öyle başlicam ama bugun kreme başladım iz içinMasaj 1 ay sonra başlıyor senin 1 ay oldu mu
Krem normalde masaj için erken bence benim 1 ay doldu daha yeni başladım masaj yapmaya onda bile korkarak yapıyorum o yüzden söyledim16.günüm doktorum yapabilirsin dedi ama ben şuan yapmicam çünkü tam olarak elleyemiyorım mememi çünkü bastırıncaa acıyo bende 1 ay dolsun öyle başlicam ama bugun kreme başladım iz için
Aynen bende 1 ay sonra yapcamKrem normalde masaj için erken bence benim 1 ay doldu daha yeni başladım masaj yapmaya onda bile korkarak yapıyorum o yüzden söyledim
Ece ben varimMerhaba kızlar bugün doktor randevum vardı .Bana dikleştirme ve protez dedi.Dikleştirme+protez daha mı ağrılı oluyor.Bilgi verirseniz sevinirim.Sadece protez istediğimi söyledim o zaman büyük bir protez koymamız lazım bu sefer de büyük ve sarkık olur dedi. Ne yapacağım ben 3.4 saati buluyor ameliyat.İyice korktum .Dikkeştirme olan var mı aranızda ?
Canim masaji nasil yapiyorsunuz??belki bir sekli varmi.Aynen bende 1 ay sonra yapcam
Masaja henüz başlamadım cnm bir ay olson öyle başlicam doktor tam olarak göstermedi zaten bende sormadım çünkü biliyorum nasol yapılcanı burda da paylaşım bi kaç arkadaşta istemişti. Resimli şekilde paylaşıyorum birazdan..Canim masaji nasil yapiyorsunuz??belki bir sekli varmi.
Bi arkadasım oldu dikleştirme ve kas altı silikon takıldı.cok rahattı valla.ben cesaret edemiyordum ama onu görünce karar verdim silikon taktırmaya.benimki de belki onunki gibi kolay olur diye:))Merhaba kızlar bugün doktor randevum vardı .Bana dikleştirme ve protez dedi.Dikleştirme+protez daha mı ağrılı oluyor.Bilgi verirseniz sevinirim.Sadece protez istediğimi söyledim o zaman büyük bir protez koymamız lazım bu sefer de büyük ve sarkık olur dedi. Ne yapacağım ben 3.4 saati buluyor ameliyat.İyice korktum .Dikkeştirme olan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?