Merci canimMasaja henüz başlamadım cnm bir ay olson öyle başlicam doktor tam olarak göstermedi zaten bende sormadım çünkü biliyorum nasol yapılcanı burda da paylaşım bi kaç arkadaşta istemişti. Resimli şekilde paylaşıyorum birazdan..
Bana 1 ay bantlari kullanmam gerek denildi.Yaranin iyice duzelmesi icin.Ama bantlari duzenli degisiyorumKızlarr ya bişi sorcam bantlar cıkarıldı bugun duşta aldom Bantsız ilk kez izler kapalı zaten de yine ay mikrop kapar ay şöyle olor böyle olor diye içimde korku oloyo yani tekrar üstünü kapatim mi sütyenin tivleri sanki oraya bulaşmış siyahlar olmuş gibime geldi de sütyen degiyo yani sonuçta bilş olamz dimi
Yani 3. gün cıkaran var cnm erken degil ki benim 16.günüm zaten kapanmış kesi yerleri ama ben yine de bişi olor diye korkuyorum su degince bile aklım gidiyo bişi olcsk diyeBana 1 ay bantlari kullanmam gerek denildi.Yaranin iyice duzelmesi icin.Ama bantlari duzenli degisiyorum
Sen erken cikarmsissin ama dr ne diyorsa oyle yap canim.
Evet bende de hafif hafif yanma oluyor sanki ama çok hızlı bi şekilde izler gidiyor sanki gün geçtikçe daha hafif gözüküyorKızlar iz kremini sürdükten sorna yanma olması normal mi kullanan arkadaşlar yazsin lütfen
Bende hic olmadı yanmaKızlar iz kremini sürdükten sorna yanma olması normal mi kullanan arkadaşlar yazsin lütfen
Sen ne kadar süredir yapıyon cnm ben bugün başladım bidr bişi dicem hani sizin dikişlerin kenarınds bişi vardı misina ipmi ne geçen konusmustuk ha iştr bende kontrılde bantları cıkardılar sonra iki yandan bişi kestiler bende eve gelince zaten baktım sağ da ufak siyah bişi var ama tabi ellemiyorom hiç bi şekilde bian siz aklıma geldiniz bende korktum bişi olor diye siz doktordan yana alıntı sıkıntı flssn yaşadınız bide ondsn ama şuan dikiş izlerim normal kırmızı yani bi çizgi yine de bişi olcsk diye korkuyorum yaEvet bende de hafif hafif yanma oluyor sanki ama çok hızlı bi şekilde izler gidiyor sanki gün geçtikçe daha hafif gözüküyor
Merhaba benim 11 ay oldu iz kremine 1,5-2 ay sonra basladım 3. Hafta sonuna kadar kesi yeri açıktı siz ne zaman basladınız merak ediyorum bende yanma vs olmadı. Bu arada contractubex kullandımKızlar iz kremini sürdükten sorna yanma olması normal mi kullanan arkadaşlar yazsin lütfen
Merhaba benim de siyah dikişler uzun süre göründüler dışardan fakat sakın koparmayın umutsamayın eriyen dikişler olduğu için zamanla görüntüsü de hissiyatı da geçecektir.Sen ne kadar süredir yapıyon cnm ben bugün başladım bidr bişi dicem hani sizin dikişlerin kenarınds bişi vardı misina ipmi ne geçen konusmustuk ha iştr bende kontrılde bantları cıkardılar sonra iki yandan bişi kestiler bende eve gelince zaten baktım sağ da ufak siyah bişi var ama tabi ellemiyorom hiç bi şekilde bian siz aklıma geldiniz bende korktum bişi olor diye siz doktordan yana alıntı sıkıntı flssn yaşadınız bide ondsn ama şuan dikiş izlerim normal kırmızı yani bi çizgi yine de bişi olcsk diye korkuyorum ya
Mrb ben 16.günüm ama bantlar açıldı kesi yerleri açık olsaydı doktor kreme başla demezdi zaten kapalı oldugu için başla dedi yani bende onun dedigini yapıyorum krem sürmeden hariç ellemiyorım dikiş yerlerini asla krem sürdükten sorna hafif bi yanma tarzı bişi oloyo ama cokta aşırı degil yani iz tedavisi için erken mi ki bilmiyorum valla her doktor farklı yapıyo kafamız allak bullak mesela masaj da verdi ama ben henüz başlamadım çünkü erken bir ay geçsin öyle yapcam şuan benşm içim önemli olan şu izin sag salim gitmesi...Bende scarex kullanıyorumMerhaba benim 11 ay oldu iz kremine 1,5-2 ay sonra basladım 3. Hafta sonuna kadar kesi yeri açıktı siz ne zaman basladınız merak ediyorum bende yanma vs olmadı. Bu arada contractubex kullandım
Mrb ben 16.günüm ama bantlar açıldı kesi yerleri açık olsaydı doktor kreme başla demezdi zaten kapalı oldugu için başla dedi yani bende onun dedigini yapıyorum krem sürmeden hariç ellemiyorım dikiş yerlerini asla krem sürdükten sorna hafif bi yanma tarzı bişi oloyo ama cokta aşırı degil yani iz tedavisi için erken mi ki bilmiyorum valla her doktor farklı yapıyo kafamız allak bullak mesela masaj da verdi ama ben henüz başlamadım çünkü erken bir ay geçsin öyle yapcam şuan benşm içim önemli olan şu izin sag salim gitmesi...Bende scarex kullanıyorum
Görüntü hiç sorun degil başka açıdan sorın olmasın da görüntü vs pek umursamıyorm. Bu arada siz masaja ne zaman başladınız ne kadar sure yaptınızMerhaba benim de siyah dikişler uzun süre göründüler dışardan fakat sakın koparmayın umutsamayın eriyen dikişler olduğu için zamanla görüntüsü de hissiyatı da geçecektir.
Canım süreci yazsrmısın kaç cc tskıldı ben 85 b ve c arasında kararsız kaldımArkadaslar elimden geldiğinde arada bakıyorum fakat her geçen gün büyüyoruz sayımız artıyor takip edemiyorum. Keşke hepinizin sorusunu yanıtlasam ve yardımcı olsam. Ameliyat sürecimde buradan bana yardım eden bir çok kişi oldu ve belki olmasaydı kafamda soru işaretleri olurdu tekrardan hepiniz iyiki varsınız ve buradasınız. İsteyen herkese Allah ameliyat olmayı nasip etsin.
Acaba ne kestiler senden ? Korkma artık ne olabilir ki ? Ne güzel iyileşiyorsun keyfini çıkar benceSen ne kadar süredir yapıyon cnm ben bugün başladım bidr bişi dicem hani sizin dikişlerin kenarınds bişi vardı misina ipmi ne geçen konusmustuk ha iştr bende kontrılde bantları cıkardılar sonra iki yandan bişi kestiler bende eve gelince zaten baktım sağ da ufak siyah bişi var ama tabi ellemiyorom hiç bi şekilde bian siz aklıma geldiniz bende korktum bişi olor diye siz doktordan yana alıntı sıkıntı flssn yaşadınız bide ondsn ama şuan dikiş izlerim normal kırmızı yani bi çizgi yine de bişi olcsk diye korkuyorum ya
Fotoları paylasırım tabıkı , Suleyman Taş’a oldum. Doktorum kas altını uygun gordugu ıcın kas altı oldu.Foto paylaşsana laydtulina.Daha yeni üye olmuşsun ilk mesajın .Sen nerede oldun ameliyatı?Kas altı mı oldun
Istıyorsan hıc korkma bence , delı gıbı arastırdım bende. sımdıye kadar gıttıgım doktorlara odedıgım parayla bır amelıyat daha yapılabılırdı en son Suleyman Taş’a gittim. Çok içime sindi sonucta ne ıstedıgım bellı ne olacagı bellı. Ellerı gercekten sıhırlı galıba. Surecte cok guzeldı. Sımdı bıkını mevsımını sabırsızlıkla beklıyorummmMerhaba kızlar, bende aylardır takip ediyorum. Olanlara da imreniyorum. Bi cesaret yaptırma kararı aldım. Öncelikle burada konuyu açan ve birbirine fikirleriyle, önerileriyle yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Aslında sormak istediğim çok şey var. Birincisi özel hastahane dr. larında bu işlemi yaptırmanın zararı varmıdır? İkinci sorum bir gece yatırıyorlar sanırım. Refakatçi şart mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?