Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar masaj bu şekilde ama tabi kimin doktoru nasıl gösterdiyse öyle yapsın ben sadece isteyen arkadaşlar oldu o yüzden paylaştım bende henüz başlamadım ama başlayınca bu şekilde yapcam tavsiyem kuru kuru degil de bebe yagıyla yapmanızı öneririm :)))

Merci canim

Kızlarr ya bişi sorcam bantlar cıkarıldı bugun duşta aldom Bantsız ilk kez izler kapalı zaten de yine ay mikrop kapar ay şöyle olor böyle olor diye içimde korku oloyo yani tekrar üstünü kapatim mi sütyenin tivleri sanki oraya bulaşmış siyahlar olmuş gibime geldi de sütyen degiyo yani sonuçta bilş olamz dimi

Bana 1 ay bantlari kullanmam gerek denildi.Yaranin iyice duzelmesi icin.Ama bantlari duzenli degisiyorum
Sen erken cikarmsissin ama dr ne diyorsa oyle yap canim.

Bana 1 ay bantlari kullanmam gerek denildi.Yaranin iyice duzelmesi icin.Ama bantlari duzenli degisiyorum
Sen erken cikarmsissin ama dr ne diyorsa oyle yap canim.
Yani 3. gün cıkaran var cnm erken degil ki benim 16.günüm zaten kapanmış kesi yerleri ama ben yine de bişi olor diye korkuyorum su degince bile aklım gidiyo bişi olcsk diye

Kızlar iz kremini sürdükten sorna yanma olması normal mi kullanan arkadaşlar yazsin lütfen

Evet bende de hafif hafif yanma oluyor sanki ama çok hızlı bi şekilde izler gidiyor sanki gün geçtikçe daha hafif gözüküyor
Sen ne kadar süredir yapıyon cnm ben bugün başladım bidr bişi dicem hani sizin dikişlerin kenarınds bişi vardı misina ipmi ne geçen konusmustuk ha iştr bende kontrılde bantları cıkardılar sonra iki yandan bişi kestiler bende eve gelince zaten baktım sağ da ufak siyah bişi var ama tabi ellemiyorom hiç bi şekilde bian siz aklıma geldiniz bende korktum bişi olor diye siz doktordan yana alıntı sıkıntı flssn yaşadınız bide ondsn ama şuan dikiş izlerim normal kırmızı yani bi çizgi yine de bişi olcsk diye korkuyorum ya

Kızlar iz kremini sürdükten sorna yanma olması normal mi kullanan arkadaşlar yazsin lütfen
Merhaba benim 11 ay oldu iz kremine 1,5-2 ay sonra basladım 3. Hafta sonuna kadar kesi yeri açıktı siz ne zaman basladınız merak ediyorum bende yanma vs olmadı. Bu arada contractubex kullandım

Merhaba benim de siyah dikişler uzun süre göründüler dışardan fakat sakın koparmayın umutsamayın eriyen dikişler olduğu için zamanla görüntüsü de hissiyatı da geçecektir.

Arkadaslar elimden geldiğinde arada bakıyorum fakat her geçen gün büyüyoruz sayımız artıyor takip edemiyorum. Keşke hepinizin sorusunu yanıtlasam ve yardımcı olsam. Ameliyat sürecimde buradan bana yardım eden bir çok kişi oldu ve belki olmasaydı kafamda soru işaretleri olurdu tekrardan hepiniz iyiki varsınız ve buradasınız. İsteyen herkese Allah ameliyat olmayı nasip etsin.

Merhaba benim 11 ay oldu iz kremine 1,5-2 ay sonra basladım 3. Hafta sonuna kadar kesi yeri açıktı siz ne zaman basladınız merak ediyorum bende yanma vs olmadı. Bu arada contractubex kullandım
Mrb ben 16.günüm ama bantlar açıldı kesi yerleri açık olsaydı doktor kreme başla demezdi zaten kapalı oldugu için başla dedi yani bende onun dedigini yapıyorum krem sürmeden hariç ellemiyorım dikiş yerlerini asla krem sürdükten sorna hafif bi yanma tarzı bişi oloyo ama cokta aşırı degil yani iz tedavisi için erken mi ki bilmiyorum valla her doktor farklı yapıyo kafamız allak bullak mesela masaj da verdi ama ben henüz başlamadım çünkü erken bir ay geçsin öyle yapcam şuan benşm içim önemli olan şu izin sag salim gitmesi...Bende scarex kullanıyorum

Merhaba benim de siyah dikişler uzun süre göründüler dışardan fakat sakın koparmayın umutsamayın eriyen dikişler olduğu için zamanla görüntüsü de hissiyatı da geçecektir.
Görüntü hiç sorun degil başka açıdan sorın olmasın da görüntü vs pek umursamıyorm. Bu arada siz masaja ne zaman başladınız ne kadar sure yaptınız

Canım süreci yazsrmısın kaç cc tskıldı ben 85 b ve c arasında kararsız kaldım

Acaba ne kestiler senden ? Korkma artık ne olabilir ki ? Ne güzel iyileşiyorsun keyfini çıkar bence

Istıyorsan hıc korkma bence , delı gıbı arastırdım bende. sımdıye kadar gıttıgım doktorlara odedıgım parayla bır amelıyat daha yapılabılırdı en son Suleyman Taş’a gittim. Çok içime sindi sonucta ne ıstedıgım bellı ne olacagı bellı. Ellerı gercekten sıhırlı galıba. Surecte cok guzeldı. Sımdı bıkını mevsımını sabırsızlıkla beklıyorummm

Kızlar yan yatmaya kaçıncı gün başladınız. Ben hala dönemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…