Benim 17 gün oldu ozmam erken sanırım. Yani sırt üstü yatmaya peki alışık değildim hatta hiç sevmezdim deli gibi yatardım ama şimdi sırt üstü yatmak zorunda kaldıgım için tutulıyo hepCanım benım ıkıncı ay bıtcek Doktorum 2 ay sonra dedı bende yenı yenı basladım. Yuzustu yatmıyorum ama yan yatabılıyorum zorlanmadan
Istıyorsan hıc korkma bence , delı gıbı arastırdım bende. sımdıye kadar gıttıgım doktorlara odedıgım parayla bır amelıyat daha yapılabılırdı en son Suleyman Taş’a gittim. Çok içime sindi sonucta ne ıstedıgım bellı ne olacagı bellı. Ellerı gercekten sıhırlı galıba. Surecte cok guzeldı. Sımdı bıkını mevsımını sabırsızlıkla beklıyorummm
Evet o donemler bırazcık zorlanabılırsın ama sonrası cok guzel. Suan bıle ıcerde baska bır malzeme varmıs gıbı hıssetmıyorum. O kadar dogalkı sankı hep boyleymısım gıbıBenim 17 gün oldu ozmam erken sanırım. Yani sırt üstü yatmaya peki alışık değildim hatta hiç sevmezdim deli gibi yatardım ama şimdi sırt üstü yatmak zorunda kaldıgım için tutulıyo hep
İstanbulda Suleyman Taş , fıyatlar degısıyor canım , 300 tl muayene ucretı var.Korkmuyorum artık canım ne istediğimi biliyorum çünkü Dr. Araştırması içindeyim. Süleyman beyin ücretleri ne kadar? muayenehanesi hangi şehirde?
2 ci haftadan itibaren yan yatiyorum.Kızlar yan yatmaya kaçıncı gün başladınız. Ben hala dönemiyorum
Sevindim adına cnmEvet o donemler bırazcık zorlanabılırsın ama sonrası cok guzel. Suan bıle ıcerde baska bır malzeme varmıs gıbı hıssetmıyorum. O kadar dogalkı sankı hep boyleymısım gıbıben cok sevdım , doktorum da zaten cok ıyı , daha ıyısı olamazdı
Ben henüz yatamıyorum zamanla inşallah artık2 ci haftadan itibaren yan yatiyorum.
20. gün deKızlar yan yatmaya kaçıncı gün başladınız. Ben hala dönemiyorum
Been de yatamiyrm cnm henuz deniyorum arada acio ben de sabirsizlikla o zamani bekliyrmBen henüz yatamıyorum zamanla inşallah artık
Fatrec ben de 20.gun hemen yine deniycem belki senin gibi olurum kimbilir:)20. gün de
Fatrec ben de 20.gun hemen yine deniycem belki senin gibi olurum kimbilir:)[/QUOTE
Ay hadi inşallah canım
Hadi inşallah canımFatrec ben de 20.gun hemen yine deniycem belki senin gibi olurum kimbilir:)
Evet yurt disinda gidenlere daha fazla fiyat uygulaniyor.Banada ayni fiyati vermislerdi ama pazarlik yapabilirsin. 10 bin tlye oldum ben.Bana 6 bin euro vé 4 bin euro gibi fiyat verenlerde oldu.Merhaba arkadaslar, ben ingiltereden istanbula meme buyutme operasyonu icin gelmeyi dusunuyorum fakat Istanbulda cok fikir sahibi olabilicegim insanlar olmadigi icin internetten arastirmalarimla Dora Hospital veya Este World dusunuyordum, sizce hangisinde olmaliyim? Dora hospital yurtdisindan aradigim icin 2700 euro (13000TL) gibi bi fiyat verdi, Istanbulda normalde fiyat araliklari nedir?
Aysegul sivriyi arastir istersen kafana yatarsa fiyat alirsin ve bence de kesinlikle yurtdiaindam geldigini soleme aysegul sivri watsapdan yazisiosin zaten asistaniylaMerhaba arkadaslar, ben ingiltereden istanbula meme buyutme operasyonu icin gelmeyi dusunuyorum fakat Istanbulda cok fikir sahibi olabilicegim insanlar olmadigi icin internetten arastirmalarimla Dora Hospital veya Este World dusunuyordum, sizce hangisinde olmaliyim? Dora hospital yurtdisindan aradigim icin 2700 euro (13000TL) gibi bi fiyat verdi, Istanbulda normalde fiyat araliklari nedir?
Evet yurt disinda gidenlere daha fazla fiyat uygulaniyor.Banada ayni fiyati vermislerdi ama pazarlik yapabilirsin. 10 bin tlye oldum ben.Bana 6 bin euro vé 4 bin euro gibi fiyat verenlerde oldu.
Belkide en iyi si yurtdisindan gittigini soylememek
Aysegul sivriyi arastir istersen kafana yatarsa fiyat alirsin ve bence de kesinlikle yurtdiaindam geldigini soleme aysegul sivri watsapdan yazisiosin zaten asistaniyla
Canim zaten watsaptan yazisinca yabanci numara oldugu anlasiliyor. Bana vajinoplasti icin 15 bin demislerdi. Bende kkya uyeyim bugune dek hic bu kadar bir fiyat okumadim demistim.Ki benim buyuk capli bir duzeltme degildi. 7500 tl verdim ama hala yuksek buluyorum fiyatiAysegul sivriyi arastir istersen kafana yatarsa fiyat alirsin ve bence de kesinlikle yurtdiaindam geldigini soleme aysegul sivri watsapdan yazisiosin zaten asistaniyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?