Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım benım ıkıncı ay bıtcek Doktorum 2 ay sonra dedı bende yenı yenı basladım. Yuzustu yatmıyorum ama yan yatabılıyorum zorlanmadan

Canım benım ıkıncı ay bıtcek Doktorum 2 ay sonra dedı bende yenı yenı basladım. Yuzustu yatmıyorum ama yan yatabılıyorum zorlanmadan
Benim 17 gün oldu ozmam erken sanırım. Yani sırt üstü yatmaya peki alışık değildim hatta hiç sevmezdim deli gibi yatardım ama şimdi sırt üstü yatmak zorunda kaldıgım için tutulıyo hep

Korkmuyorum artık canım ne istediğimi biliyorum çünkü Dr. Araştırması içindeyim. Süleyman beyin ücretleri ne kadar? muayenehanesi hangi şehirde?

Benim 17 gün oldu ozmam erken sanırım. Yani sırt üstü yatmaya peki alışık değildim hatta hiç sevmezdim deli gibi yatardım ama şimdi sırt üstü yatmak zorunda kaldıgım için tutulıyo hep
Evet o donemler bırazcık zorlanabılırsın ama sonrası cok guzel. Suan bıle ıcerde baska bır malzeme varmıs gıbı hıssetmıyorum. O kadar dogalkı sankı hep boyleymısım gıbı ben cok sevdım , doktorum da zaten cok ıyı , daha ıyısı olamazdı

Sevindim adına cnm

Merhaba kizlar bende yaptirmayi dusunuyorum bursada guzel bi doktor var mi onerebileceginiz daha yeni uye oldum pek de anlamiyorum burayi

Merhaba arkadaslar, ben ingiltereden istanbula meme buyutme operasyonu icin gelmeyi dusunuyorum fakat Istanbulda cok fikir sahibi olabilicegim insanlar olmadigi icin internetten arastirmalarimla Dora Hospital veya Este World dusunuyordum, sizce hangisinde olmaliyim? Dora hospital yurtdisindan aradigim icin 2700 euro (13000TL) gibi bi fiyat verdi, Istanbulda normalde fiyat araliklari nedir?

Evet yurt disinda gidenlere daha fazla fiyat uygulaniyor.Banada ayni fiyati vermislerdi ama pazarlik yapabilirsin. 10 bin tlye oldum ben.Bana 6 bin euro vé 4 bin euro gibi fiyat verenlerde oldu.
Belkide en iyi si yurtdisindan gittigini soylememek

Aysegul sivriyi arastir istersen kafana yatarsa fiyat alirsin ve bence de kesinlikle yurtdiaindam geldigini soleme aysegul sivri watsapdan yazisiosin zaten asistaniyla

Evet yurt disinda gidenlere daha fazla fiyat uygulaniyor.Banada ayni fiyati vermislerdi ama pazarlik yapabilirsin. 10 bin tlye oldum ben.Bana 6 bin euro vé 4 bin euro gibi fiyat verenlerde oldu.
Belkide en iyi si yurtdisindan gittigini soylememek

Turk vatandasi olmamiza ragmen uyguladiklari sistem cok sacma 6 bin euro nedir ya

Aysegul sivriyi arastir istersen kafana yatarsa fiyat alirsin ve bence de kesinlikle yurtdiaindam geldigini soleme aysegul sivri watsapdan yazisiosin zaten asistaniyla

Kendisini instagramdan takip ettim simdi asistanina mesaj attim tesekkur ederim

Canim zaten watsaptan yazisinca yabanci numara oldugu anlasiliyor. Bana vajinoplasti icin 15 bin demislerdi. Bende kkya uyeyim bugune dek hic bu kadar bir fiyat okumadim demistim.Ki benim buyuk capli bir duzeltme degildi. 7500 tl verdim ama hala yuksek buluyorum fiyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…