- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Turk vatandasi olmamiza ragmen uyguladiklari sistem cok sacma 6 bin euro nedir ya
Kendisini instagramdan takip ettim simdi asistanina mesaj attim tesekkur ederim
Canim zaten watsaptan yazisinca yabanci numara oldugu anlasiliyor. Bana vajinoplasti icin 15 bin demislerdi. Bende kkya uyeyim bugune dek hic bu kadar bir fiyat okumadim demistim.Ki benim buyuk capli bir duzeltme degildi. 7500 tl verdim ama hala yuksek buluyorum fiyati
Sana ozelden yazdim canimNerde oldun sen amaliyatini? Aysegul Silivrinin asistanida 9500-11500 arasi dedi. Olmazsa turkiyedeki bi arkadasima aldiririm randevuyu kimligimle giris yaparim hastaneye.
Aynen, burda zaten 5000 pound, ben neden okdar para verim Turkiyede, burda yaptiririm daha iyi
Nerede yaptırdığınızı bana da yazarmısınız rica etsemSana ozelden yazdim canim
OkNerede yaptırdığınızı bana da yazarmısınız rica etsem
19 aralikta ameliyat oldum.. 2 hafta.daha sırt üstu yatacam.:) doktorum öyle dedi:))Kızlar yan yatmaya kaçıncı gün başladınız. Ben hala dönemiyorum
Benim de 18. günüm devam sırt üstü yatmaya19 aralikta ameliyat oldum.. 2 hafta.daha sırt üstu yatacam.:) doktorum öyle dedi:))
Merhaba estetik international bana 17 000tl fiyat yerdi karin germe ve meme buyutme ve diklestirme operasyonu icin ama dr yucel beyle dr Bulent cihantimur 10500 euro istiyor doktordan doktorada degisiyor ayni klinik olsada fatih uygur ise 7000 euros fiyat verdi ama indirim yapacaklarinida soyledi 3500 gogus 3500 euro karin icin ayri rdv var bakacagim artikMerhaba arkadaslar, ben ingiltereden istanbula meme buyutme operasyonu icin gelmeyi dusunuyorum fakat Istanbulda cok fikir sahibi olabilicegim insanlar olmadigi icin internetten arastirmalarimla Dora Hospital veya Este World dusunuyordum, sizce hangisinde olmaliyim? Dora hospital yurtdisindan aradigim icin 2700 euro (13000TL) gibi bi fiyat verdi, Istanbulda normalde fiyat araliklari nedir?
Slm, wattsapp’den yazdığın anda zaten numarandan biliyorlar yurt dışından yazdığını . Benim tavsiyem mail yolu ile bilgi alman beya trden birisinin senin adına fiyat alması.Turk vatandasi olmamiza ragmen uyguladiklari sistem cok sacma 6 bin euro nedir ya
Kendisini instagramdan takip ettim simdi asistanina mesaj attim tesekkur ederim
Çok pahalı ya , nedir bu böyle .Merhaba estetik international bana 17 000tl fiyat yerdi karin germe ve meme buyutme ve diklestirme operasyonu icin ama dr yucel beyle dr Bulent cihantimur 10500 euro istiyor doktordan doktorada degisiyor ayni klinik olsada fatih uygur ise 7000 euros fiyat verdi ama indirim yapacaklarinida soyledi 3500 gogus 3500 euro karin icin ayri rdv var bakacagim artik
Ayşegül sivri tam bir yıl evel bana 6000 tl fiyat vermişti.Nerde oldun sen amaliyatini? Aysegul Silivrinin asistanida 9500-11500 arasi dedi. Olmazsa turkiyedeki bi arkadasima aldiririm randevuyu kimligimle giris yaparim hastaneye.
Aynen, burda zaten 5000 pound, ben neden okdar para verim Turkiyede, burda yaptiririm daha iyi
Canim ihlamur kani sulandiriyormus kanin sulu olursa bir degerin yuksek cikio eger cok yuksek olursa problem olabilio ameliyat icin.bnm o biraz yuksekti yarin ameliyat girisi testini yenilicem eger yukselmeye devam etmisse ameliayt ertelenir demisti.ihlamur felan icme demisti bana o gece ordan biliyorum benm de senin gibi hafif oksurugum vardi.Arkadaşlar operasyon öncesi öksürük ve gece tek burun deligim tıkanmaya başladı.adacayi ıhlamur falan içsem sorun olur mu acaba.yarin doktorumla görüşmeye gidicem.tahlil falan yapıp cuma yada cumartesiye gün alicam.ama öksürük için ıhlamur adaçayını karıştırıp bugün içeyim diyorum ama bilemedim.bilginiz var mi.sakincasi olur mu acaba
Sen yine de yarin doktoruna danis.oksurugun kesilir ins cunku ameliyat sonrasi oksurursen cok acio memelerinArkadaşlar operasyon öncesi öksürük ve gece tek burun deligim tıkanmaya başladı.adacayi ıhlamur falan içsem sorun olur mu acaba.yarin doktorumla görüşmeye gidicem.tahlil falan yapıp cuma yada cumartesiye gün alicam.ama öksürük için ıhlamur adaçayını karıştırıp bugün içeyim diyorum ama bilemedim.bilginiz var mi.sakincasi olur mu acaba
Ben ameliyat tarihindr .2 hafta once c vitaminine baslamistim.doktorum verdigi yazida oyle belirtmisti. Ameliyat olduktan sonrada.kullaniyorum. C vitamini cildin iyilesmesinde de faydali oluyormus.iyi geldigi dusuncesindeyim.:))Arkadaşlar operasyon öncesi öksürük ve gece tek burun deligim tıkanmaya başladı.adacayi ıhlamur falan içsem sorun olur mu acaba.yarin doktorumla görüşmeye gidicem.tahlil falan yapıp cuma yada cumartesiye gün alicam.ama öksürük için ıhlamur adaçayını karıştırıp bugün içeyim diyorum ama bilemedim.bilginiz var mi.sakincasi olur mu acaba
Merhaba evleneceğim insanın da maddi durumu buna yeterli değil maalesefmerhaba ,evlenince bunu eşinizden talep edin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?