Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Turk vatandasi olmamiza ragmen uyguladiklari sistem cok sacma 6 bin euro nedir ya

Kendisini instagramdan takip ettim simdi asistanina mesaj attim tesekkur ederim

Haklisin
Bende 6 bin euro yu duyunca zaten istemdisi birden (niye biz yurtdusindakilere cifte fiyat uyguluyorsunuz )demistim.Tabi dr bozuldu bu lafa. 6 bin euro yu verdikten sonra gider parisin en lux yerinde ameliyat olurdum vé omur boyu drlar garanti veriyor herhangi bir sorunda ilgileniyorlar.

Nerde oldun sen amaliyatini? Aysegul Silivrinin asistanida 9500-11500 arasi dedi. Olmazsa turkiyedeki bi arkadasima aldiririm randevuyu kimligimle giris yaparim hastaneye.

Aynen, burda zaten 5000 pound, ben neden okdar para verim Turkiyede, burda yaptiririm daha iyi

Sana ozelden yazdim canim

Merhaba estetik international bana 17 000tl fiyat yerdi karin germe ve meme buyutme ve diklestirme operasyonu icin ama dr yucel beyle dr Bulent cihantimur 10500 euro istiyor doktordan doktorada degisiyor ayni klinik olsada fatih uygur ise 7000 euros fiyat verdi ama indirim yapacaklarinida soyledi 3500 gogus 3500 euro karin icin ayri rdv var bakacagim artik

Turk vatandasi olmamiza ragmen uyguladiklari sistem cok sacma 6 bin euro nedir ya

Kendisini instagramdan takip ettim simdi asistanina mesaj attim tesekkur ederim
Slm, wattsapp’den yazdığın anda zaten numarandan biliyorlar yurt dışından yazdığını . Benim tavsiyem mail yolu ile bilgi alman beya trden birisinin senin adına fiyat alması.

Çok pahalı ya , nedir bu böyle .

Ayşegül sivri tam bir yıl evel bana 6000 tl fiyat vermişti.

Arkadaşlar operasyon öncesi öksürük ve gece tek burun deligim tıkanmaya başladı.adacayi ıhlamur falan içsem sorun olur mu acaba.yarin doktorumla görüşmeye gidicem.tahlil falan yapıp cuma yada cumartesiye gün alicam.ama öksürük için ıhlamur adaçayını karıştırıp bugün içeyim diyorum ama bilemedim.bilginiz var mi.sakincasi olur mu acaba

Canim ihlamur kani sulandiriyormus kanin sulu olursa bir degerin yuksek cikio eger cok yuksek olursa problem olabilio ameliyat icin.bnm o biraz yuksekti yarin ameliyat girisi testini yenilicem eger yukselmeye devam etmisse ameliayt ertelenir demisti.ihlamur felan icme demisti bana o gece ordan biliyorum benm de senin gibi hafif oksurugum vardi.

Sen yine de yarin doktoruna danis.oksurugun kesilir ins cunku ameliyat sonrasi oksurursen cok acio memelerin

Ben ameliyat tarihindr .2 hafta once c vitaminine baslamistim.doktorum verdigi yazida oyle belirtmisti. Ameliyat olduktan sonrada.kullaniyorum. C vitamini cildin iyilesmesinde de faydali oluyormus.iyi geldigi dusuncesindeyim.:))

Kızlar sizlerin yazdıklarını görünce çok mutlu oluyorum iyiki imkanınız var ve yaptırabiliyorsunuz. Benim evliliğime çok az kaldı ve göğüslerim o kadar küçük ki kendimi çok mutsuz hissediyorum kadınsı bulmuyorum ve evleneceğim insanın da iri göğüslerden hoşlanması da beni çok üzüyor. Keşke bende sizler gibi ameliyat olup mutlu olabilsem. Çalışmadığım için kredi bile çekemiyorum. Bu benim için hayal olarak kalacak ama sizlerin ameliyat olup hayalinize kavuştuğunuzu gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki Rabbim bu ameliyat süreçlerinizi sağlıklı sıhhatli atlatmanızı ve hep mutlu olmanızı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…