Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İnşallah canım benim inşallah çok istiyorum çünkü bu beni psikolojik olarak da kötü etkiliyor buna gerçekten ihtiyacım var
Ben öğrenciyim ve öyle çok bir şey de almıyorum harçlık olarak. Kendim para biriktirdim, direkt bunun için de değildi ustelik, 5 yıl sonunda biriktirdigim butun parayi bu ameliyata kullanmaya karar verdim. Demek istedigim, vakit alabilir ama imkansız değil =)

Haklısın canım sen çok iyi yapmışsın ama benim ailemin kredi borcu olduğu için ve doğru düzgün iş bulup çalışamadığım için kenara para atıp biriktirme şansım olmadı. Evlenmeden yaptırmak istediğim için kısa sürede parayı denkleştirmem imkansız

Geçmiş olsun...acaba dr nuz kimdi ve ne kadara mal oldu size merakettim..

Eser aydoğdu,
aylin karanlık kurt,
defne erkara bu doktorlardan birine ameliyat olan varmı acaba..hangisinü tercih etsem..istanbul dışında olduğum için gidip tek tek görüşme şansımda yokrandevu alıp ameliyat için gidebilirim ancak..

Kızlar galiba devlet hastanelerinde uygun fiyata ameliyat yapıyorlarmış. Ankara’da yakın zamanda devlet hastanesinde ameliyat olan varsa bana ücret ve dr bilgisi verebilir mi?

Kızlar galiba devlet hastanelerinde uygun fiyata ameliyat yapıyorlarmış. Ankara’da yakın zamanda devlet hastanesinde ameliyat olan varsa bana ücret ve dr bilgisi verebilir mi?
Mrb ben ank devlet hastabesi esabil ekere okacsgım kısmetse fiyst 6000 ben karın germr ile daha uyguna gelebilir diye düşünüyürum

Mrb ben ank devlet hastabesi esabil ekere okacsgım kısmetse fiyst 6000 ben karın germr ile daha uyguna gelebilir diye düşünüyürum
Haydi hayırlısı canım benim :) Çok mutlu oldum senin adına fiyat olarak da diğerlerine göre daha uygunmuş inşallah sonuç beklediğinin üzerinde olur ve mutlu olursun :) bende para sorununu çözebilirsem gidip görüşeyim kendisiyle

İnş halledersin ameliyat ücreti 1500tutuyor 4.500 de protez proteze taksşt yapılabiliyormuş bende öyle olabileceğim inş netleşirse kesin bilği veririm bende şartlarımı zorlutorum inş halledersin

İnş halledersin ameliyat ücreti 1500tutuyor 4.500 de protez proteze taksşt yapılabiliyormuş bende öyle olabileceğim inş netleşirse kesin bilği veririm bende şartlarımı zorlutorum inş halledersin
Bu taksit olayı iyiymiş gerçekten haberlerini bekliyorum canım umarım bir şekilde şartları zorlayarak bile olsa hayalimize kavuşuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…