- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Insallah en kisa surede bu hayaline kavusursun canim.Yeterki iste hersey mumkunMerhaba evleneceğim insanın da maddi durumu buna yeterli değil maalesefO yüzden benim için hayal olarak kalacak
İnşallah canım benim inşallah çok istiyorum çünkü bu beni psikolojik olarak da kötü etkiliyor buna gerçekten ihtiyacım varInsallah en kisa surede bu hayaline kavusursun canim.Yeterki iste hersey mumkun
Ben öğrenciyim ve öyle çok bir şey de almıyorum harçlık olarak. Kendim para biriktirdim, direkt bunun için de değildi ustelik, 5 yıl sonunda biriktirdigim butun parayi bu ameliyata kullanmaya karar verdim. Demek istedigim, vakit alabilir ama imkansız değil =)İnşallah canım benim inşallah çok istiyorum çünkü bu beni psikolojik olarak da kötü etkiliyor buna gerçekten ihtiyacım var
Canım benimde eşim kredi çekicek çünkü bende senin gibi çok istiyorum.İnşallah canım benim inşallah çok istiyorum çünkü bu beni psikolojik olarak da kötü etkiliyor buna gerçekten ihtiyacım var
Canım bende görebilirmiyimKızlarr foto koydum bakarmısınız iz durumum yorum bekliyorum :)))
Yorum yapmışsınız fotoları görebiliyomusunuz sadece takip ettigim üyelerin görmesi lazımCanım bende görebilirmiyim
Haklısın canım sen çok iyi yapmışsın ama benim ailemin kredi borcu olduğu için ve doğru düzgün iş bulup çalışamadığım için kenara para atıp biriktirme şansım olmadı. Evlenmeden yaptırmak istediğim için kısa sürede parayı denkleştirmem imkansızBen öğrenciyim ve öyle çok bir şey de almıyorum harçlık olarak. Kendim para biriktirdim, direkt bunun için de değildi ustelik, 5 yıl sonunda biriktirdigim butun parayi bu ameliyata kullanmaya karar verdim. Demek istedigim, vakit alabilir ama imkansız değil =)
İnşallah hayaline kavuşursun canım benim yüzünü güldüren sonuçlar alman dileğiyle :)Canım benimde eşim kredi çekicek çünkü bende senin gibi çok istiyorum.
Dr nuz kimdi ve ne kadar fiyat istedi..bende bu aralar dr araştırıyorum..kısa zamanfa olur inş19 aralikta ameliyat oldum.. 2 hafta.daha sırt üstu yatacam.:) doktorum öyle dedi:))
Geçmiş olsun...acaba dr nuz kimdi ve ne kadara mal oldu size merakettim..Sen ne kadar süredir yapıyon cnm ben bugün başladım bidr bişi dicem hani sizin dikişlerin kenarınds bişi vardı misina ipmi ne geçen konusmustuk ha iştr bende kontrılde bantları cıkardılar sonra iki yandan bişi kestiler bende eve gelince zaten baktım sağ da ufak siyah bişi var ama tabi ellemiyorom hiç bi şekilde bian siz aklıma geldiniz bende korktum bişi olor diye siz doktordan yana alıntı sıkıntı flssn yaşadınız bide ondsn ama şuan dikiş izlerim normal kırmızı yani bi çizgi yine de bişi olcsk diye korkuyorum ya
Bana bir ay dedi doktorum ama 1.5 ay mi dedi senin doktorunDr nuz kimdi ve ne kadar fiyat istedi..bende bu aralar dr araştırıyorum..kısa zamanfa olur inş
Haldun Kamburoglu 11 000 tlDr nuz kimdi ve ne kadar fiyat istedi..bende bu aralar dr araştırıyorum..kısa zamanfa olur inş
Canim sana sadece silokon takildi degilmi ? Diklestirme yokHaldun Kamburoglu 11 000 tl
Özelden yaz istersen öylr bilgi verimGeçmiş olsun...acaba dr nuz kimdi ve ne kadara mal oldu size merakettim..
Mrb ben ank devlet hastabesi esabil ekere okacsgım kısmetse fiyst 6000 ben karın germr ile daha uyguna gelebilir diye düşünüyürumKızlar galiba devlet hastanelerinde uygun fiyata ameliyat yapıyorlarmış. Ankara’da yakın zamanda devlet hastanesinde ameliyat olan varsa bana ücret ve dr bilgisi verebilir mi?
Haydi hayırlısı canım benim :) Çok mutlu oldum senin adına fiyat olarak da diğerlerine göre daha uygunmuş inşallah sonuç beklediğinin üzerinde olur ve mutlu olursun :) bende para sorununu çözebilirsem gidip görüşeyim kendisiyleMrb ben ank devlet hastabesi esabil ekere okacsgım kısmetse fiyst 6000 ben karın germr ile daha uyguna gelebilir diye düşünüyürum
İnş halledersin ameliyat ücreti 1500tutuyor 4.500 de protez proteze taksşt yapılabiliyormuş bende öyle olabileceğim inş netleşirse kesin bilği veririm bende şartlarımı zorlutorum inş halledersinHaydi hayırlısı canım benim :) Çok mutlu oldum senin adına fiyat olarak da diğerlerine göre daha uygunmuş inşallah sonuç beklediğinin üzerinde olur ve mutlu olursun :) bende para sorununu çözebilirsem gidip görüşeyim kendisiyle
Bu taksit olayı iyiymiş gerçekten haberlerini bekliyorum canım umarım bir şekilde şartları zorlayarak bile olsa hayalimize kavuşuruz :)İnş halledersin ameliyat ücreti 1500tutuyor 4.500 de protez proteze taksşt yapılabiliyormuş bende öyle olabileceğim inş netleşirse kesin bilği veririm bende şartlarımı zorlutorum inş halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?