Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Esabil hoca 4 ay sonraya gün veriyor haberin olsun nişanlınla konuş düğün parasından bi miktar ayırtmaya çalış kafaya koyarsan ikna edersin erkekler yanaşmıyor pek ama sennkararlınolursan başarırsın bende zor ikna ettim.

Onu bende düşündüm ama zaten zoraki denkleştiriyor parayı şimdi bunu ona söylesem ben ne derdindeyim sen ne derdindesin durumu olur ondan diyemedim ona böyle birşeyi

Evli veya uzun birlikteliği olupta silikon taktıran arkadaşlar partnerinizde Nasıl bir değişim oldu bunu merak ediyorum.Mesela şuan benim eşim elini çok nadir göğsüme atar uyurken çünkü eline gelen fazla bişey yok,olanda içi boş inmiş balon gibi.Acaba diyorum silikon olunca Kocaman memeler eline daha çok geleceği için hoşuna gidermi dahamı çok ilgisini çeker

Bende Balıkesir devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum bence çokta iyi olacak içimde öyle bir his var ama yinede Balıkesir merkez Atatürk devlet hastanesinde silikon taktıran varsa tecrübelerini paylaşabilirse iyi olur tabi

Arkadaşlar mrb allah rızası için bnada yardımcı olun emzirdikten sonra goguslerim sarktı ve büyük goguslerim bende devlette küçültme artı silikon istiyorum bu mumkunmudur ikincisi de fiyat ne olur yaptırıp bilen varsa lütfen dönsün bana burda izmirdeyim

Merhabalar ben ufuk bilkay a goguslerimi yaptirmayi dusunuyorum ufuk bey hakkinda bilgisi olan varmi yardimci olursaniz sevinirim

Tekrar merhaba kızlar,
Hepi topu 15 gün kadar giremedim kklubune ve ne göreyim neredeyse 200 sayfa entry girilmiş.Maşallah sizlere.
Bu süreçte ameliyat olan arkadaşlara yeni memişleriniz hayırlı olsun diyorum.
Benim cicilere kavuşmama 1,5 gün kaldı. Perşembe günü öğle saatlerinde kısmetse operasyon olacak.
O zamana kadar yıl sonu kapanışı yeni yılın bütçeleri için gece gündüz çalıştığm için buralara pek uğrayamadım.
Ama umarım operasyon ve sonraki süreç iyi geçer de ben de sizlerle paylaşıyor olurum.
İtiraf edeyim bir terslik olacak diye çok korkuyorum, aynı anda pozitif düşün kötü enerji çekme diye kendime telkinde bulunmaya çalışsam da bir türlü kendimi rahatlatamıyorum.
Sizlerden ricam dualarınızı eksik etmeyin benden.
Hepinizi çok öpüyorum.

Merhabalar ben ufuk bilkay a goguslerimi yaptirmayi dusunuyorum ufuk bey hakkinda bilgisi olan varmi yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba
Ben 30 ocak icin gün aldım. Cok araştırma yaptum herkes baska bir isim soyledi. Ilk ufuk beye gittim bir de Manisada bir dr.a gityim sadece görüş almak için yaptirmak amaclı değil. Sonra da baskasina gitmeden gün aldim somestrede yaptirmam lazim çünkü. Iyi bir doktordur diye dusunuyorum biraz soguk ama güvenilir geldi. Sen gorustun mu?

Kızlar bugün 2. ayımı doldurdum, albümü yaptım, girip bakabilirsiniz. =) Albüm açıklamasında süreçle ilgili bilgiler de var.

hayırlı olsun canım

Amin isallah sorunsuz geçer. Biraz korkuyorum aslında
Korkacak birsey yok canim doktora ne istedigini iyi anlat istemedigin bir sonuc almamak icin
Agri tabi ki oluyor ama ole dayanilmaz felan degil zaten agri kesici kas gevsetici aliosun cekilmicek seyler degil.onun disinda sirtustu yatmaya alisik degilsen onda zorlaniyorsun.ama mesela 15 gun gecince baya rahatliosun gecio bitio

Cnm bişi sorcam sen adet oldun mu senle aynı gün olduk ya ben halen olmadım ya bu kadar gecikmesi normal mi yani

Cnm bişi sorcam sen adet oldun mu senle aynı gün olduk ya ben halen olmadım ya bu kadar gecikmesi normal mi yani
ben de ameliyat oldugum hafta olmam lazımdı 2 gun once oldum ben canım normal sanırım benim de baya gecikti
sanırım bunyeden bunyeye sen de yakında olursun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…