Düğünün ne zamanBu taksit olayı iyiymiş gerçekten haberlerini bekliyorum canım umarım bir şekilde şartları zorlayarak bile olsa hayalimize kavuşuruz :)
Onu bende düşündüm ama zaten zoraki denkleştiriyor parayı şimdi bunu ona söylesem ben ne derdindeyim sen ne derdindesin durumu olur ondan diyemedim ona böyle birşeyiEsabil hoca 4 ay sonraya gün veriyor haberin olsun nişanlınla konuş düğün parasından bi miktar ayırtmaya çalış kafaya koyarsan ikna edersin erkekler yanaşmıyor pek ama sennkararlınolursan başarırsın bende zor ikna ettim.
Canim sana sadece silokon takildi degilmi ? Diklestirme yok
Yani pahali yapmis
Atıyım dedim ama bu kıllanıcıya özel mesaj gönderilemior yazdıÖzelden yaz istersen öylr bilgi verim
Evet görülüyordu şu anda bilmiyorum bakmadım tekrarYorum yapmışsınız fotoları görebiliyomusunuz sadece takip ettigim üyelerin görmesi lazım
Yeniden bakar mısın gözüküyormu diyeEvet görülüyordu şu anda bilmiyorum bakmadım tekrar
MerhabaMerhabalar ben ufuk bilkay a goguslerimi yaptirmayi dusunuyorum ufuk bey hakkinda bilgisi olan varmi yardimci olursaniz sevinirim
hayırlı olsun canımMerhaba
Ben 30 ocak icin gün aldım. Cok araştırma yaptum herkes baska bir isim soyledi. Ilk ufuk beye gittim bir de Manisada bir dr.a gityim sadece görüş almak için yaptirmak amaclı değil. Sonra da baskasina gitmeden gün aldim somestrede yaptirmam lazim çünkü. Iyi bir doktordur diye dusunuyorum biraz soguk ama güvenilir geldi. Sen gorustun mu?
Amin isallah sorunsuz geçer. Biraz korkuyorum aslındahayırlı olsun canım
Korkacak birsey yok canim doktora ne istedigini iyi anlat istemedigin bir sonuc almamak icinAmin isallah sorunsuz geçer. Biraz korkuyorum aslında
Cnm bişi sorcam sen adet oldun mu senle aynı gün olduk ya ben halen olmadım ya bu kadar gecikmesi normal mi yaniKorkacak birsey yok canim doktora ne istedigini iyi anlat istemedigin bir sonuc almamak icin
Agri tabi ki oluyor ama ole dayanilmaz felan degil zaten agri kesici kas gevsetici aliosun cekilmicek seyler degil.onun disinda sirtustu yatmaya alisik degilsen onda zorlaniyorsun.ama mesela 15 gun gecince baya rahatliosun gecio bitio
ben de ameliyat oldugum hafta olmam lazımdı 2 gun once oldum ben canım normal sanırım benim de baya geciktiCnm bişi sorcam sen adet oldun mu senle aynı gün olduk ya ben halen olmadım ya bu kadar gecikmesi normal mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?