İnşallah cnm olmayı bekliyorm bakalım ne zaman Olcamben de ameliyat oldugum hafta olmam lazımdı 2 gun once oldum ben canım normal sanırım benim de baya gecikti
sanırım bunyeden bunyeye sen de yakında olursun bence
Saglıgın önemli burda çünkü o halde seni ameliyata alamazlar diye düşünüyorum çünkü doktorum bana bile grip vs olursan önce den bana soyle demişti sende eger geçmezse doktoruna soyle mutlaka sorın cıksın istemem senin adına ameliyata 10 gün kala flssn kan sulandırıcı şeyler içmemeni tavsiye ediyorum bitki çaylarıda dahil ben de düzenli bitki çayı içiyomdım bilmedigim için içmiştim ve morarmam o yüzden cok oldu bende zaten anestezi uzmanı soruyo içtiğiniz bitki çayı varmı diye.. Ameliyatw engel degil ama morarmam normal den fazla oldu tabi şıan hepsi gitti. Sen doktoruna sor istersenKizlar yardim ameliyata 1 hafta kaldi hasta oluyorum,ilac bitki cayi yok o yok bu yok,napicam bogaz soguk alginligi icin ne onerirsiniz,oksure tiksira giricem artik,yok iptal luksum...
Haklısın ama hepsinden önemli olan saglıgın onu unutmaDoktora sorarsam iptal eder diye korkuyorum valla,izinler bahaneler ayarlandi :) zaten kestim bitki caylarini filan,nane limonda yasakli listede degil di mi,bi o var galiba elde kalan,ateslenmensem kurtaririm gibi,umarim...
Doktora sorarsam iptal eder diye korkuyorum valla,izinler bahaneler ayarlandi :) zaten kestim bitki caylarini filan,nane limonda yasakli listede degil di mi,bi o var galiba elde kalan,ateslenmensem kurtaririm gibi,umarim...
Doktora git,ameliyat olacağını söyle ona göre antibiyotik veya ilaç tedavisi yapılıyor. Her antibiyotik yada ağrı kesici kullanılmaz ama kullanılabilien ilaçlar var.Kizlar yardim ameliyata 1 hafta kaldi hasta oluyorum,ilac bitki cayi yok o yok bu yok,napicam bogaz soguk alginligi icin ne onerirsiniz,oksure tiksira giricem artik,yok iptal luksum...
Bence simdiden doktorunu ara sor danis o senim iyilesmen icin ne kullanabilirsin solesin iyilesmek icin zamanin olsun .hastayken anestezi doktoru ameliyata okey vermezTesekkurler arzum en gec cuma duruma gore doktora gidicem zaten tahlil gunum o gun,anestezi uzmanina sorarim olmadi,umarim gecer...yoksa hersey altust olacak...
Senin adına üzüldüm gerçekten. Bende minyonum. 153 falan boyum 45 te kilom. Vucudum un alabileceği en büyük silikonu istiyorum diyerek ameliyat masasına. Doktorum 375 takmış. Vucudum için gerçekten ideal. Ama deseydi ki vucudun 600 cc yi alır. Onu da tak derdim. Evet doğallık diyoruz ama bu kadar eziyeti çekiyorsak bence büyük olmalı. Keşke vucudum al saydı da daha büyük takılsaydı diyorum. Büyük silikon dan küçük silikon a geçersen mantık en düşününce çirkin bir görüntü olur. Eğer mümkünse fotoğraf ını görebilir miyim.gerçekten çok büyük dediğin göğüsleri merak ettim.kızlar nadiren giriyorum siteye, bunun da zararını olduğum operasyonda gördüm. yardım bekliyorum yada yorum. 7 ay önce protez takıldı, yuvarlak, high, 350 cc.. aslında 350 cc normal boy gibi okumuştum hep ama bende öyle büyük oldular kisanırsın samanta fox çok mutsuzum. boyun 155- kilom 55.. zaten minyonum. kamuda çalışıyorum. dekolteye de ihtiyacım yoktu sanırım ne istediğimi doktoruma iyi anlatamadım. şimdi tekrar operasyonla çıkarttırıcam .. 275 taktırmak istiyorum ama meme boş kalacak bu kez. sarkar mı hiç silikonu çıkarıp küçük taktıran var mı acaba?
1 ay +1 hafta daha takıcam. önümüzdeki hafta 1 haftalık sürem de bitmiş olacak :))kızlar doktorunuz size ne kadar süre ameliyat sutyenini takmanız gerektiğini soledi
2 ay canımkızlar doktorunuz size ne kadar süre ameliyat sutyenini takmanız gerektiğini soledi
1 ay ama ben 2 ay rahat bişiler takcam balenli sütyenler takmam çünkü hem rahatlık açısından hemde protezler tam yerine oturmadan takmam :)kızlar doktorunuz size ne kadar süre ameliyat sutyenini takmanız gerektiğini soledi
Ben de rahat balensiz telsiz seler takicam da ameliyat sutyeninden cikmak istiom sadece1 ay ama ben 2 ay rahat bişiler takcam balenli sütyenler takmam çünkü hem rahatlık açısından hemde protezler tam yerine oturmadan takmam :)
Ameliyat sütyeni için 1 ay süre verdi kendi doktorum bir aydan sonra cıkarabilir dedi yani sen doktorına sor ama bir ay yetiyo bence çünkü bende cıkarmak istiyorum artık :)))Ben de rahat balensiz telsiz seler takicam da ameliyat sutyeninden cikmak istiom sadece
Tesekkurlerhayırlı olsun canım
Bnm de doktorum bir ay dedi.doktorum bnm biraz cabuk cabuk izin verio o yuzden size de bir sorayim dedimAmeliyat sütyeni için 1 ay süre verdi kendi doktorum bir aydan sonra cıkarabilir dedi yani sen doktorına sor ama bir ay yetiyo bence çünkü bende cıkarmak istiyorum artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?