Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar yardim ameliyata 1 hafta kaldi hasta oluyorum,ilac bitki cayi yok o yok bu yok,napicam bogaz soguk alginligi icin ne onerirsiniz,oksure tiksira giricem artik,yok iptal luksum...

Kizlar yardim ameliyata 1 hafta kaldi hasta oluyorum,ilac bitki cayi yok o yok bu yok,napicam bogaz soguk alginligi icin ne onerirsiniz,oksure tiksira giricem artik,yok iptal luksum...
Saglıgın önemli burda çünkü o halde seni ameliyata alamazlar diye düşünüyorum çünkü doktorum bana bile grip vs olursan önce den bana soyle demişti sende eger geçmezse doktoruna soyle mutlaka sorın cıksın istemem senin adına ameliyata 10 gün kala flssn kan sulandırıcı şeyler içmemeni tavsiye ediyorum bitki çaylarıda dahil ben de düzenli bitki çayı içiyomdım bilmedigim için içmiştim ve morarmam o yüzden cok oldu bende zaten anestezi uzmanı soruyo içtiğiniz bitki çayı varmı diye.. Ameliyatw engel degil ama morarmam normal den fazla oldu tabi şıan hepsi gitti. Sen doktoruna sor istersen

Doktora sorarsam iptal eder diye korkuyorum valla,izinler bahaneler ayarlandi :) zaten kestim bitki caylarini filan,nane limonda yasakli listede degil di mi,bi o var galiba elde kalan,ateslenmensem kurtaririm gibi,umarim...

Doktora sorarsam iptal eder diye korkuyorum valla,izinler bahaneler ayarlandi :) zaten kestim bitki caylarini filan,nane limonda yasakli listede degil di mi,bi o var galiba elde kalan,ateslenmensem kurtaririm gibi,umarim...
Haklısın ama hepsinden önemli olan saglıgın onu unutma

Doktora sorarsanız immün sisteminizi güçlendirecek bir şeyler verir ya da ameliyat öncesi serumda daha geniş çaplı/güçlü bir proflaktik hazırlar. Gerekirse de ameliyatı erteler. Söylememeniz çok riskli ve hatalı bir hareket; ameliyat sonrası enfeksiyon kapıp hem sağlığınızdan hem silikonlarınızdan olmak istemezsiniz sanıyorum. ^^

Allah korusun ya,yine anestezi korkumda hortladi,corbaydi limondu 2 gun dogal takviyeyle sansimi deneyeyim olmadi doktora soylemeli tabii,tesekkurler yorum ve uyarilariniz icin ...

Bu telasede bi sorum daha olacak,googleda high profil ornegi cok fazla var ama,orta plus bulamadim,bulan olursa paylasabilir mi acaba yada siteye yonlendirebilir mi? Hp de israr etmedigime pisman olmam insallah...

Doktora git,ameliyat olacağını söyle ona göre antibiyotik veya ilaç tedavisi yapılıyor. Her antibiyotik yada ağrı kesici kullanılmaz ama kullanılabilien ilaçlar var.
Umarım düzelir ameliyata kadar,yoksa ertelenir.
Yarın hemen aile hekimine yada dahiliye,kulak burun Boğaz... artık şikayetin tam olarak neyse o doktora git ihmal etme Geçmiş olsun.

Tesekkurler arzum en gec cuma duruma gore doktora gidicem zaten tahlil gunum o gun,anestezi uzmanina sorarim olmadi,umarim gecer...yoksa hersey altust olacak...

Tesekkurler arzum en gec cuma duruma gore doktora gidicem zaten tahlil gunum o gun,anestezi uzmanina sorarim olmadi,umarim gecer...yoksa hersey altust olacak...
Bence simdiden doktorunu ara sor danis o senim iyilesmen icin ne kullanabilirsin solesin iyilesmek icin zamanin olsun .hastayken anestezi doktoru ameliyata okey vermez

Senin adına üzüldüm gerçekten. Bende minyonum. 153 falan boyum 45 te kilom. Vucudum un alabileceği en büyük silikonu istiyorum diyerek ameliyat masasına. Doktorum 375 takmış. Vucudum için gerçekten ideal. Ama deseydi ki vucudun 600 cc yi alır. Onu da tak derdim. Evet doğallık diyoruz ama bu kadar eziyeti çekiyorsak bence büyük olmalı. Keşke vucudum al saydı da daha büyük takılsaydı diyorum. Büyük silikon dan küçük silikon a geçersen mantık en düşününce çirkin bir görüntü olur. Eğer mümkünse fotoğraf ını görebilir miyim.gerçekten çok büyük dediğin göğüsleri merak ettim.

kızlar doktorunuz size ne kadar süre ameliyat sutyenini takmanız gerektiğini soledi
1 ay ama ben 2 ay rahat bişiler takcam balenli sütyenler takmam çünkü hem rahatlık açısından hemde protezler tam yerine oturmadan takmam :)

Ben de rahat balensiz telsiz seler takicam da ameliyat sutyeninden cikmak istiom sadece
Ameliyat sütyeni için 1 ay süre verdi kendi doktorum bir aydan sonra cıkarabilir dedi yani sen doktorına sor ama bir ay yetiyo bence çünkü bende cıkarmak istiyorum artık :)))

Ameliyat sütyeni için 1 ay süre verdi kendi doktorum bir aydan sonra cıkarabilir dedi yani sen doktorına sor ama bir ay yetiyo bence çünkü bende cıkarmak istiyorum artık :)))
Bnm de doktorum bir ay dedi.doktorum bnm biraz cabuk cabuk izin verio o yuzden size de bir sorayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…