- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Canim senin albumun varsa izleyebilirmisin béniSenin adına üzüldüm gerçekten. Bende minyonum. 153 falan boyum 45 te kilom. Vucudum un alabileceği en büyük silikonu istiyorum diyerek ameliyat masasına. Doktorum 375 takmış. Vucudum için gerçekten ideal. Ama deseydi ki vucudun 600 cc yi alır. Onu da tak derdim. Evet doğallık diyoruz ama bu kadar eziyeti çekiyorsak bence büyük olmalı. Keşke vucudum al saydı da daha büyük takılsaydı diyorum. Büyük silikon dan küçük silikon a geçersen mantık en düşününce çirkin bir görüntü olur. Eğer mümkünse fotoğraf ını görebilir miyim.gerçekten çok büyük dediğin göğüsleri merak ettim.
Banada 310 kondu ama bana göre ideal çünkü boyum 1.50 kilo 45 cok cok büyük degiller tam vücuduma göre.. Sen eger büyük istiyosan doktora kemdini iyi anlat eger vücudun daha büyük kaldıra biliyosaa 300 den fazla da olabilir çünkü boyun 1.70 miş şahsi görüşüm ama dokunlada alakalı bilmedigim için ne desem yalan olurIyi aksamlr kizlar ben de sali gunu ameliyat olacagim dr bana 250 300cc yuvarlak profil konacak boyum 170 kilom 56 acaba kucuk mu aklima takildi nasil durur bilmiyorum
Insallah sorunsuz sıkıntısız gecer :)) Ameliyattan sonra bol su ic ve hareketsiz kalma. Oturur vaziyette uyuman kalkarken sana kolaylik saglayacaktir. :))Ark yarın ameliyata gidiyorum.
Canım iyi geçer İnşallah ameliyatı n. Istedigin sonuç olsun senin için.Ark yarın ameliyata gidiyorum.
Albümüm yok canım. Telefon markasından dolayı Koyamadım olmadı yani.Canim senin albumun varsa izleyebilirmisin béni
Sende nasil durmus 375 cc
Ben hala sislikten sanirim arada krizlere giroyorum cok buyuk diye ama elbiseyle gayet normal duruyor.soyununca resmen 2 balon
Canım olsunmu ameliyati nasıl geçti merak ettim seniArk yarın ameliyata gidiyorum.
Canım bugün giriyorum öglene dogru inş kalktım hazırlık yapacagım inş iyi geçecek kombin olacak gögğs ve karın ayılırken çok agrı çekmem inş.heyecan var.Canım olsunmu ameliyati nasıl geçti merak ettim seni
konusayim doktorla biraz daha buyuk koysun tesekkur ederimBanada 310 kondu ama bana göre ideal çünkü boyum 1.50 kilo 45 cok cok büyük degiller tam vücuduma göre.. Sen eger büyük istiyosan doktora kemdini iyi anlat eger vücudun daha büyük kaldıra biliyosaa 300 den fazla da olabilir çünkü boyun 1.70 miş şahsi görüşüm ama dokunlada alakalı bilmedigim için ne desem yalan olur
simdiden hayirli olsun ve gecmis olsun agrisi az olur insallahArk yarın ameliyata gidiyorum.
Simdiden gecmis olsun heyecan yapcak bisi yokCanım bugün giriyorum öglene dogru inş kalktım hazırlık yapacagım inş iyi geçecek kombin olacak gögğs ve karın ayılırken çok agrı çekmem inş.heyecan var.
Simdiden hem hayirli hem gecmis olsun :)Canım bugün giriyorum öglene dogru inş kalktım hazırlık yapacagım inş iyi geçecek kombin olacak gögğs ve karın ayılırken çok agrı çekmem inş.heyecan var.
inşallah sorunsuz şekilde ameliyattan cıkarsın. Asıl sıkıntılar sonradan başlıyor :) merak etme hepsi geçecek :)) sadece zamana bırak fazla inceleme kendini dinleme doktorun söylediklerine dikkat et ve en önemlisi bol su iç hareketsiz kalma :))İyi dilekleriniz için çok teşekkürlet çıkınca inş mutlu bir şekilde mj atarım
Baska bir agri kesici ile donusumlu mu icsen mesela fazladan ictigini majezic midene dokunuo muMerhaba kizlar,
Dun saat 14 de ameliyata girdim. Biraz once de eve geldim. Bana protez ve yuze yag enjeksiyonu yapildi. Dun gecem cok rahat gecti. Hastanedeki agri kesicilerden sanirim.
Simdi evde giderek artan ozellikle sol gogsumde acayip bir agri var.
Doktor agri kesici olarak majezik verdi sabah 1 aksam 1 dedi. Ben dayanamayinca ogle yemegi yedikten sonra da ictim bir tane. Aksama kadar idare eder insallah beni. Cok olmaz di mi?
Daha once sadece siddetli regl agrim oldugunda veya basim agridiginda agri kesici ictim. Majezik dokunmadi migdeme ama cok alinirsa nolur bilmiyorum.Baska bir agri kesici ile donusumlu mu icsen mesela fazladan ictigini majezic midene dokunuo mu
Kas gevsetici ise yario cnmDaha once sadece siddetli regl agrim oldugunda veya basim agridiginda agri kesici ictim. Majezik dokunmadi migdeme ama cok alinirsa nolur bilmiyorum.
Birde dr. sadece antibiyotikle agri kesici yazmis. Burada bazi arkadaslara kas gevsetici de verildigini okumustum.
Kas gevsetici rahatlatiyor mu? Bende alsam mi acaba?
Geçmiş olsun kas altı olduysan ilk 4 5 gün agrın fazla olabilir ben de ilk günler kötüydüm 3 tane farklı ilaç vermişti doktorum onlarla idare ettim ama yine de ben saglam acı çektim inşallah sen öyle olmazsın bol bol su iç ben sürekli ayaktaydım hareketsiz kalma ve doktorun soyledimi bilmiyorum ama buz koy ben koydum 1 hafta bol bol ödemlere iyi geliyoDaha once sadece siddetli regl agrim oldugunda veya basim agridiginda agri kesici ictim. Majezik dokunmadi migdeme ama cok alinirsa nolur bilmiyorum.
Birde dr. sadece antibiyotikle agri kesici yazmis. Burada bazi arkadaslara kas gevsetici de verildigini okumustum.
Kas gevsetici rahatlatiyor mu? Bende alsam mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?