Kas alti oldum canim, 325cc yuvarlak, high profile koyuldu. Doktor ne buzdan ne de kas gevseticiden bahsetmedi.Geçmiş olsun kas altı olduysan ilk 4 5 gün agrın fazla olabilir ben de ilk günler kötüydüm 3 tane farklı ilaç vermişti doktorum onlarla idare ettim ama yine de ben saglam acı çektim inşallah sen öyle olmazsın bol bol su iç ben sürekli ayaktaydım hareketsiz kalma ve doktorun soyledimi bilmiyorum ama buz koy ben koydum 1 hafta bol bol ödemlere iyi geliyo
Ben yaptırdım nolır nolmaz diye yani zaten senede bi kontrol yaptırmak saglık açısından iyi bişi ben bide ameliyat olmadan önce kafamda soru işareti kalmasın her hangi bi sorın var mı yok mı ye yaptırdım sonuç gayet temiz cıktı sonucu da saklıyorum sende istersen yaptır zor bişi degil yani en azından için rahat olorKizlar ameliyat oncesi ultrason yada mamogram yapilmasi gerekmiyor mu? Rutin kontrollerde yok,yaptiran var mi?
Herhangi kas gsvsetici olur cnmKas alti oldum canim, 325cc yuvarlak, high profile koyuldu. Doktor ne buzdan ne de kas gevseticiden bahsetmedi.
Kas gevsetici ne alabilirim?
Birde bandaj var nasil buz uygulayabilirim?
Benden meme ultrasonu istemisti doktor, ameliyat gunu dd kan tahlili, ciger filmi ve ekg aldilarKizlar ameliyat oncesi ultrason yada mamogram yapilmasi gerekmiyor mu? Rutin kontrollerde yok,yaptiran var mi?
3 tane agrı kesici verdi isimlerini yazim ama sen doktoruna sor yine de alveres, minoset, augmentın(en etkili olanı buydu hastanede de bu uygulandı) sen almadan önce dr danış buza gelince bana bandaj takılmadı o yüzden zorluk yaşamadım benim orta kısımda iki memenin arasında morluk oldı baya onlar için ortaya koydum buz bide göğüslerimin en üstüne boyun kısmına ve koltuk altıma koydum ödemeleri alıyo cok iyi geliyo beni baya rahatlattıKas alti oldum canim, 325cc yuvarlak, high profile koyuldu. Doktor ne buzdan ne de kas gevseticiden bahsetmedi.
Kas gevsetici ne alabilirim?
Birde bandaj var nasil buz uygulayabilirim?
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdaydım bi dönem çalışamadım ve sürekli yatmadan önce dua ederdim 17 yaşımdan bu yana istedim ve sonunda nasip oldu hiç üzülme senin de Birgün olur bizde dua ederiz sanaKızlar sizlerin yazdıklarını görünce çok mutlu oluyorum iyiki imkanınız var ve yaptırabiliyorsunuz. Benim evliliğime çok az kaldı ve göğüslerim o kadar küçük ki kendimi çok mutsuz hissediyorum kadınsı bulmuyorum ve evleneceğim insanın da iri göğüslerden hoşlanması da beni çok üzüyor. Keşke bende sizler gibi ameliyat olup mutlu olabilsem. Çalışmadığım için kredi bile çekemiyorum. Bu benim için hayal olarak kalacak ama sizlerin ameliyat olup hayalinize kavuştuğunuzu gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki Rabbim bu ameliyat süreçlerinizi sağlıklı sıhhatli atlatmanızı ve hep mutlu olmanızı nasip etsin.
Kız minyon seni yerim ya maşallah fiziğine de memiktolarına daKızlar foto koydum bitanecik şimdilik
Boyu mu falan merak edenler kısacası beni profile kendimi koydum minyonlugumı görün diye
Utandırma kızKız minyon seni yerim ya maşallah fiziğine de memiktolarına da
Canımm geçmiş olsun herşey istediğin gibi olur umarımİyi dilekleriniz için çok teşekkürlet çıkınca inş mutlu bir şekilde mj atarım
Olaysııınnnnnnn maşallahhhh diyimBende albüme son halimi koydum kilo vermeye çalışıyorumödem var ödem
Artık dr adı sormaktan çıkıcak konu hahhaah :) çamaşırlarınızı nerden alıyosunuz olucak. Zevkin süper:) oysho ya bugün baktım ben de. Çok güzel modeller varCanımm geçmiş olsun herşey istediğin gibi olur umarım
Canımm geçmiş olsun herşey istediğin gibi olur umarım[/QUOTE. Benide izlermisin
Ben mavi ve tonlarının aşığıyım ve genelde hep aynı seçtiğim tonlar pastel renkler oluyo yeni aldım bi sürü ama foto koyamadım henüzArtık dr adı sormaktan çıkıcak konu hahhaah :) çamaşırlarınızı nerden alıyosunuz olucak. Zevkin süper:) oysho ya bugün baktım ben de. Çok güzel modeller var
Ben coktan başladım iz tedavisine kız sen yeni mi başliyon bende scarex jel kullanıyorumDermatix silikon jel verdigi bana izler icin kizlar
Bana 3 hafta olunca basla demisti cnmBen coktan başladım iz tedavisine kız sen yeni mi başliyon bende scarex jel kullanıyorum
Hmm anladom cnmBana 3 hafta olunca basla demisti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?