Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kas alti oldum canim, 325cc yuvarlak, high profile koyuldu. Doktor ne buzdan ne de kas gevseticiden bahsetmedi.
Kas gevsetici ne alabilirim?
Birde bandaj var nasil buz uygulayabilirim?

Kizlar ameliyat oncesi ultrason yada mamogram yapilmasi gerekmiyor mu? Rutin kontrollerde yok,yaptiran var mi?
Ben yaptırdım nolır nolmaz diye yani zaten senede bi kontrol yaptırmak saglık açısından iyi bişi ben bide ameliyat olmadan önce kafamda soru işareti kalmasın her hangi bi sorın var mı yok mı ye yaptırdım sonuç gayet temiz cıktı sonucu da saklıyorum sende istersen yaptır zor bişi degil yani en azından için rahat olor

Kas alti oldum canim, 325cc yuvarlak, high profile koyuldu. Doktor ne buzdan ne de kas gevseticiden bahsetmedi.
Kas gevsetici ne alabilirim?
Birde bandaj var nasil buz uygulayabilirim?
3 tane agrı kesici verdi isimlerini yazim ama sen doktoruna sor yine de alveres, minoset, augmentın(en etkili olanı buydu hastanede de bu uygulandı) sen almadan önce dr danış buza gelince bana bandaj takılmadı o yüzden zorluk yaşamadım benim orta kısımda iki memenin arasında morluk oldı baya onlar için ortaya koydum buz bide göğüslerimin en üstüne boyun kısmına ve koltuk altıma koydum ödemeleri alıyo cok iyi geliyo beni baya rahatlattı

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdaydım bi dönem çalışamadım ve sürekli yatmadan önce dua ederdim 17 yaşımdan bu yana istedim ve sonunda nasip oldu hiç üzülme senin de Birgün olur bizde dua ederiz sana

Kızlar foto koydum bitanecik şimdilik
Boyu mu falan merak edenler kısacası beni profile kendimi koydum minyonlugumı görün diye

Artık dr adı sormaktan çıkıcak konu hahhaah :) çamaşırlarınızı nerden alıyosunuz olucak. Zevkin süper:) oysho ya bugün baktım ben de. Çok güzel modeller var
Ben mavi ve tonlarının aşığıyım ve genelde hep aynı seçtiğim tonlar pastel renkler oluyo yeni aldım bi sürü ama foto koyamadım henüz ben nerde güzel bilir görürsem alıyorum penti, intimissimi, sosyete pazarı falan neresi olursa

Arkadaşlar selam .dun akşam ameliyat oldum.315 takmis doktorum.alabilen cc yi takın demiştim.saat 4 ten beri çok agrim var.hem kas agrim hem de dikbyatmaktan sırt agrim.mahvoldum ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…