Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar selam .dun akşam ameliyat oldum.315 takmis doktorum.alabilen cc yi takın demiştim.saat 4 ten beri çok agrim var.hem kas agrim hem de dikbyatmaktan sırt agrim.mahvoldum ki ben
Geçmiş olsun öncelikle 315 sende nasol durdu onu merak ettim, agrıya gelirsek bende kas altı oldıgım için seni cok iyi anlıyorum aynısını ben yaşadım çünkü ama merak etme ilk üç dört gün için geçerli yanında snaa yardım etcek birisi varsa yatıp kalkmada daha kolay olur senin için sırt üstü de ben hep ilk günler yastık flssn koymuştum yüksekte yattım merak etme hepsi gecicek yani sabret bende hiç geçmicek sanıyodım dört gün bana dört yıl gibi geldi ama şıan o kadar iyim ki hepsi geçti tabi sırt üstü yatma hariç benim 25 gün oldu hala sırt üstü yatıyom ona Çözüm yok alıştım artık

Arkadaşlar selam .dun akşam ameliyat oldum.315 takmis doktorum.alabilen cc yi takın demiştim.saat 4 ten beri çok agrim var.hem kas agrim hem de dikbyatmaktan sırt agrim.mahvoldum ki ben
Geçmiş olsun canım iyileşme süreci hızlı oluyor yarın daha da iyi olursun,doktorunun verdiği ağrı kesicilerle azaltabilirsin ağrını yardımsız kalkma ve bol bol su iç

Biraz toparlanınca albüm yapıcam canim.cok az dokum vardı benim.yani dün düz değil de erkek memesi gibiydi.85 bedeni doldursun istemiştim hep.bakalim biraz inince nasıl olacak.birde sağ sola göre daha sis neden acaba

Biraz toparlanınca albüm yapıcam canim.cok az dokum vardı benim.yani dün düz değil de erkek memesi gibiydi.85 bedeni doldursun istemiştim hep.bakalim biraz inince nasıl olacak.birde sağ sola göre daha sis neden acaba
Kalp kasından dolayı dicem de sağ şiş diyosun ödemdendir çünkü genelde sol daha şiş olur ama zamanla oturdukça geçer ve tam iki göğüs arana bol bol buz kompress yap ödemlerin azalsın

Gecmis olsun umarim cabuk toparlanirsin. Imkanin varsa igne yaptir cok iyi geliyor.Ben careyi igne de bulmustum. Hem uykuda yapiyordu dinlenmis oluyordum.
Ilk haftayi atlatirsan gerisi gelir

Benim de öyleydi cnm zamanla iniyor şişlikler senin cok yeni suan bende aynı böylr dedim ama suan ödemler gitti cık çok güzel oldu sen sabret zamanla iner genelde sol daha Şiş olor diyolar ama benim de senin gibi sağ göğsüm daha ödemliydi sorun etme düzelcek.

Geçmiş olsun canım. Ve hayırlı olsun. Sırt üstü yatmak zorunda kalmak bu ameliyat in en zor kısmı bence. Berbat bir şey. Ama insan ona bile alışıyor. Sabret canım daha çok yenisin

Merhaba kizlar,
Su elastik bant kollarimin altina toplaniyor ve kesiyor. Kesi yerimdekiler ise o kadar sistim ki geriliyor ve canim cok yaniyor.gogsumun agrisini unuttum bunlarin acisiyla ugrasiyorum. Ne yapabilirim bana bi tavsiye lutfen

Merhaba kizlar,
Su elastik bant kollarimin altina toplaniyor ve kesiyor. Kesi yerimdekiler ise o kadar sistim ki geriliyor ve canim cok yaniyor.gogsumun agrisini unuttum bunlarin acisiyla ugrasiyorum. Ne yapabilirim bana bi tavsiye lutfen
cok gecmis olsun. Bende 1 ay kullandim bantı. Koltuk altlarina gazli bez sıkıstir. Kesmesini onlemis olursun :)

Cok gecmis olsun. Uzanir vaziyette degil oturur vaziyette yatmaya gayret et. Bol su ic ve hareket et. Zaten baska turlu yatma sansimiz olmadigi icin popumuz ve sirtimiz yeterince agriyor :)) Hareket etmek o yuzden iyi gelecektir. :))

Arkadaşlar birde uyuşukluk var.kontrole gidince sorucam ama tecrübenizden faydalanmak istiyorum.gecer değil mi bu uyuşukluk hissizlik

Geçmiş olsun arkadaşım umarım iyileşme sürecini kolay atlatırsın

Arkadaşlar birde uyuşukluk var.kontrole gidince sorucam ama tecrübenizden faydalanmak istiyorum.gecer değil mi bu uyuşukluk hissizlik
Uyusukluk derken hissizlikten bahsediyorsan herkesde genel anlamda oluyor. Zamanla azalarak geciyor. Benim.hissizligim tam gecmis degil.ama.ilk.zamana gore epey azaldi. Daha 1 ay oldu. Operasyon basit ama sonucta ameliyat vucudumuza.yabanci bir cisim giriyor. Zamanla butun sıkıntılarımızın gececegini dusunuyorum :)) fazla dusunme kendini dinleme cok inceleme hersey geciyor :)

Kizlar bandajli halde resimleriniz var mi? Sanki benimkinde bi problem var. Bandajli resimlere bakmam icin izlememe izin verir misiniz?
Benimde operasyon oncesi albumum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…