Arkadaşlar birde uyuşukluk var.kontrole gidince sorucam ama tecrübenizden faydalanmak istiyorum.gecer değil mi bu uyuşukluk hissizlik
Beni izlermisinKizlar , 2.ci gun resimlerimi koydum bakar misiniz?
Benim sutyenim ve bandajim normal degil sanirim.
Sol gogsum sagin 2 kati nerdeyse, sadece sol cok agriyor. O kadar sistim ki sutyen kesi yerlerime oturdu canimi cok yakiyor. Bandaj kollarimin altini kesti. Offf
Bugun 3. Cu gun . Banyo yapacagim. Insallah iyi gelir.
Kesi yerlerine gelmemesi lazım niye bu kadar kasıyon acıtıyosa doktoruna soylr takma ben hiç takmadım bandajKizlar , 2.ci gun resimlerimi koydum bakar misiniz?
Sol gogsum sagin 2 kati nerdeyse, sadece sol cok agriyor. O kadar sistim ki sutyen kesi yerlerime oturdu canimi cok yakiyor. Bandaj kollarimin altini kesti. Offf
Kesi yerlerime sutyen oturuyor, bandaj yukarda kaliyor o koltuk altlarima oturdu. Sutyenimi degistirmeliyim acabaKesi yerlerine gelmemesi lazım niye bu kadar kasıyon acıtıyosa doktoruna soylr takma ben hiç takmadım bandaj
Sütyen nasol oturuyo bandajdan dolayı oturmuştur bana öyle bişi olmadı sütyeni ona göre ayarlıyo lar normalde otormaması lazım seninkini çözemedim valla sen doktoruna sor benceKesi yerlerime sutyen oturuyor, bandaj yukarda kaliyor o koltuk altlarima oturdu. Sutyenimi degistirmeliyim acaba
Bende de bandaj yok canimKizlar , 2.ci gun resimlerimi koydum bakar misiniz?
Izlemeye aliyorum seni canimKizlar bandajli halde resimleriniz var mi? Sanki benimkinde bi problem var. Bandajli resimlere bakmam icin izlememe izin verir misiniz?
Benimde operasyon oncesi albumum var
Fotolarına baktım peki her hangi bi doktorla görüştün müKızlar bende ameliyat olucam formu çokuzun zamandir takip ediyorum. Doğum sonrasında üst kısım çok boşaldı ve sarkma oldu. 75b kullanıyorum.yorumlarınizı bekliyorum.lutfen takip edin ki bende sizin fotolarınızdan kendimce fikir edinebileyim
Henüz görüşmedim subat ayı icerisinde gorusup mart ayi gibi operasyona girmeyi planliyorum sizce dikleştirme olmadan sadece protezle ust kisim doldurulur muFotolarına baktım peki her hangi bi doktorla görüştün mü
Aynı senin durumda olup sadece protez koyduran arkadaşlarda var ben öyle olmadım için bilmiyorum ama dikleşmede gerekebilir belki sen doktorla bi görüş bi kaç doktorla ona göre hareket edersinHenüz görüşmedim subat ayı icerisinde gorusup mart ayi gibi operasyona girmeyi planliyorum sizce dikleştirme olmadan sadece protezle ust kisim doldurulur mu
Ilginiz için çok teşekkür ederim.Aynı senin durumda olup sadece protez koyduran arkadaşlarda var ben öyle olmadım için bilmiyorum ama dikleşmede gerekebilir belki sen doktorla bi görüş bi kaç doktorla ona göre hareket edersin
Geçmiş olsun kaç cc koyuldu bakmam mümkünmüKizlar , 2.ci gun resimlerimi koydum bakar misiniz?
Canim Bence sana diklestirme olmasa da sadece protezle bile guzel olur .Même ucun normal yerinde.Cok sarkik degil zatenMeme başım yeri göstermiyor. Sadece üst kısım boşaldı. Sanırım buna drlar yalancı meme sarkması diyor. Dual plan ile yapılacak bi operasyonla dikleştirme olmadan büyütebilir ve üst kısım dekolte görüntüsünü dolgun gösterebilir miyim. Yoksa protezle birlikte dikleştirme şart mı? Benim durumunda olan arkadaşlardan yorum bekliyorum
Ayyy ağzın bal yesin umarım haklı çıkarsın canımCanim Bence sana diklestirme olmasa da sadece protezle bile guzel olur .Même ucun normal yerinde.Cok sarkik degil zaten
Protez yeterli olur ama tabiki dr karar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?