Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar birde uyuşukluk var.kontrole gidince sorucam ama tecrübenizden faydalanmak istiyorum.gecer değil mi bu uyuşukluk hissizlik

Uyuşukluk çok normal, hatta dokununca da karıncalanma gibi hissediyorsundur/hissetmeye başlarsın, epey rahatsız ediciydi bende de. Ama hepsi geçiyor zamanla. =) Bu arada geçmiş olsun, en kısa zamanda resim bekliyorum =)

Kizlar , 2.ci gun resimlerimi koydum bakar misiniz?
Benim sutyenim ve bandajim normal degil sanirim.
Sol gogsum sagin 2 kati nerdeyse, sadece sol cok agriyor. O kadar sistim ki sutyen kesi yerlerime oturdu canimi cok yakiyor. Bandaj kollarimin altini kesti. Offf
Bugun 3. Cu gun . Banyo yapacagim. Insallah iyi gelir.

Beni izlermisin

Kesi yerlerine gelmemesi lazım niye bu kadar kasıyon acıtıyosa doktoruna soylr takma ben hiç takmadım bandaj

Kesi yerlerime sutyen oturuyor, bandaj yukarda kaliyor o koltuk altlarima oturdu. Sutyenimi degistirmeliyim acaba
Sütyen nasol oturuyo bandajdan dolayı oturmuştur bana öyle bişi olmadı sütyeni ona göre ayarlıyo lar normalde otormaması lazım seninkini çözemedim valla sen doktoruna sor bence

Bende de bandaj yok canim

Seninki kadar kalın olmasa da ben de 1 ay bandaj kullandim. Ameliyat sutyeni takmama ragmen benimde kesi yerlerim aciyordu eczaneden aldigim.gazli bezleri koydum. Hala da ayni sekilde kullaniyorum. Normal suytene gecince ne olcak bilmiyorum :)

Kızlar bende ameliyat olucam formu çokuzun zamandir takip ediyorum. Doğum sonrasında üst kısım çok boşaldı ve sarkma oldu. 75b kullanıyorum.yorumlarınizı bekliyorum.lutfen takip edin ki bende sizin fotolarınızdan kendimce fikir edinebileyim

Fotolarına baktım peki her hangi bi doktorla görüştün mü

Henüz görüşmedim subat ayı icerisinde gorusup mart ayi gibi operasyona girmeyi planliyorum sizce dikleştirme olmadan sadece protezle ust kisim doldurulur mu
Aynı senin durumda olup sadece protez koyduran arkadaşlarda var ben öyle olmadım için bilmiyorum ama dikleşmede gerekebilir belki sen doktorla bi görüş bi kaç doktorla ona göre hareket edersin

Meme başım yeri göstermiyor. Sadece üst kısım boşaldı. Sanırım buna drlar yalancı meme sarkması diyor. Dual plan ile yapılacak bi operasyonla dikleştirme olmadan büyütebilir ve üst kısım dekolte görüntüsünü dolgun gösterebilir miyim. Yoksa protezle birlikte dikleştirme şart mı? Benim durumunda olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

Geçmiş olsun kaç cc koyuldu bakmam mümkünmü

Iyi aksamlar arkadaslar
Goguslerimde sarkma ve catlaklar var.3 yildir evliyim.Esim de ben de cok sikayetciyiz bu durumdan.istanbulda yasiyorum ve onerebileceginiz iyi bi doktora ihtiyacim var.Lutfen yardimci olur musunuz

Canim Bence sana diklestirme olmasa da sadece protezle bile guzel olur .Même ucun normal yerinde.Cok sarkik degil zaten
Protez yeterli olur ama tabiki dr karar verir

Kızlar şu adet gecikmesi neden oluyor bilen var mı ameliyattan sonra ikinci regl dönemim ve yine gecikti bu zamana kadar günü gününe gelirdi ameliyattan sonra şaştı benim durumum da olan varsa yazabilir mi yoksa şişkinlik ve regl dönemi sinirinden ölücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…