Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım benim de öyle artık bitki çayı falan içebiliyosundur bol bol iç inan çok işe yarıyor vücutta hala ödem olduğundan belki de düzen şaşmıştır

Bende gecikme olmadı canim .ameliyat sonrası tam gününde geldi.bi doktora git istersen

Senin yine ikinci ben ameliyattan sonra hiç olmadım ya baya gecikti bekliyorum halen

Arkadaşlar aranızda 400 cc ve üzeri damla protez taktıran varmı.Birde protezin markasına sizmi yoksa doktormu karar veriyor.Mesela ben daha yumuşak dedikleri için natrelle marka protez taktırmak istesem doktor takarmı

Canım benim de öyle artık bitki çayı falan içebiliyosundur bol bol iç inan çok işe yarıyor vücutta hala ödem olduğundan belki de düzen şaşmıştır
Valla şişkinlikten sinirden kudurdum ya nasıl etkiyorlar bu kadar anlamadım

Gerçekten mi doktora sordun mu peki bişey dedi mi
Benim geçmiş zamanlarda da adet düzensizliği sorunum vardı Çünkü triod hastalıgı var ondan dolayı ama tam düzene girdi 4 aydır düzenli oluyordum taki ameliyat olana kadar tekrar bozuldu şimdi. Doktora sordum bakim ne dicek yani ameliyat sürecinden sonra baya ilaç falan da içtim agrı kesicisi osu busu derken onlar etkiledi gecikme normaldir diye düşünüyorum

Kızlar başka bir soru daha,
Üzerimde doktorun taktığı siyah balensiz klasik bir sütyen var. Pazartesi iş başı yapacağım ve ten rengi bir sütyene ihtiyacım olacak. Şimdi internetten sipariş vereyim dedim ama birşey bulamadım. Ameliyat sonrası kullanıp, rahat ettiğiniz, önereceğiniz bir marka ve model var mıdır?

Ben de doktoru bekliyorum ameliyata girmem an meselsikorku var o ilk ağrıdan dolayı. Bıraksalar kaçacağım .

kendime sutyen modellerine bakarken dikkatimi cekti Sizin sutyeniniz toparlayici sutyene benziyor.. ayyildizin var estetik operasyon .sonrasi sutyen modeli diye geciyor. Burada bir arkadas yazmisti cok rahatmis. Ama biraz pahali :) en iyisi kendiniz gidip.almaniz. her yerde vardir bence :)

Benim hiç düzensizlik olmazdı ameliyattan sonra ki adetim gecikmişti şimdi yine gecikti benim doktorada sorsam net bi cevap vermez biliyorum sen cevap alınca yazarmısın canım

Slm kizlar
Yeni ameliyat olanlara gecmis olsun diyorum.Ilk haftayi atlatirsaniz gerisi daha kolay geliyor.
Ben bugun drla yazistim.Artik balensiz istedigim bir sutyeni takabilicegimi soyledi
Saat yonunde bastirarak masaj yap dedi ama nasil oluyor hic anlamadim desem dogrudur. Iz kremine basliycam.
Ama sutyeni cikardim diye sanki ciplak gibi hissettim kendimi.Oysaki ameliyat olupta normal sutyene gecmek buyuk bir hevesti.
Alisicam artik.

Uzerimdeki doktorun taktigi, etiketine bakip internette arattim. Ebru diye bir markanin toparlayici penye sutyen diye geciyor, 12tl (benim dr.ucuzcu mu cikti anlamadim) ama rahat degil.80b olcusu bu arada. Benimkiler kucuk oldu galiba.
Size ne takilmisti ?

Benim ki nuha marka 80b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…