Canım benim de öyle artık bitki çayı falan içebiliyosundur bol bol iç inan çok işe yarıyor vücutta hala ödem olduğundan belki de düzen şaşmıştırKızlar şu adet gecikmesi neden oluyor bilen var mı ameliyattan sonra ikinci regl dönemim ve yine gecikti bu zamana kadar günü gününe gelirdi ameliyattan sonra şaştı benim durumum da olan varsa yazabilir mi yoksa şişkinlik ve regl dönemi sinirinden ölücem
Bende gecikme olmadı canim .ameliyat sonrası tam gününde geldi.bi doktora git istersenKızlar şu adet gecikmesi neden oluyor bilen var mı ameliyattan sonra ikinci regl dönemim ve yine gecikti bu zamana kadar günü gününe gelirdi ameliyattan sonra şaştı benim durumum da olan varsa yazabilir mi yoksa şişkinlik ve regl dönemi sinirinden ölücem
Senin yine ikinci ben ameliyattan sonra hiç olmadım ya baya gecikti bekliyorum halenKızlar şu adet gecikmesi neden oluyor bilen var mı ameliyattan sonra ikinci regl dönemim ve yine gecikti bu zamana kadar günü gününe gelirdi ameliyattan sonra şaştı benim durumum da olan varsa yazabilir mi yoksa şişkinlik ve regl dönemi sinirinden ölücem
Valla şişkinlikten sinirden kudurdum ya nasıl etkiyorlar bu kadar anlamadımCanım benim de öyle artık bitki çayı falan içebiliyosundur bol bol iç inan çok işe yarıyor vücutta hala ödem olduğundan belki de düzen şaşmıştır
Gerçekten mi doktora sordun mu peki bişey dedi miSenin yine ikinci ben ameliyattan sonra hiç olmadım ya baya gecikti bekliyorum halen
Benim geçmiş zamanlarda da adet düzensizliği sorunum vardı Çünkü triod hastalıgı var ondan dolayı ama tam düzene girdi 4 aydır düzenli oluyordum taki ameliyat olana kadar tekrar bozuldu şimdi. Doktora sordum bakim ne dicek yani ameliyat sürecinden sonra baya ilaç falan da içtim agrı kesicisi osu busu derken onlar etkiledi gecikme normaldir diye düşünüyorumGerçekten mi doktora sordun mu peki bişey dedi mi
Merhabaa öncelikle geçmiş olsun nasılsın şuan.Arkadaşlar selam .dun akşam ameliyat oldum.315 takmis doktorum.alabilen cc yi takın demiştim.saat 4 ten beri çok agrim var.hem kas agrim hem de dikbyatmaktan sırt agrim.mahvoldum ki ben
Agrilarim var canim.yattigim yerden kalkarken birine cok ihtiyacım oluyor.ama ilk günkü gibi değilim.en cok da sırtım mahvediyor beniMerhabaa öncelikle geçmiş olsun nasılsın şuan.
kacıncı gunundesin cnmAgrilarim var canim.yattigim yerden kalkarken birine cok ihtiyacım oluyor.ama ilk günkü gibi değilim.en cok da sırtım mahvediyor beni
kendime sutyen modellerine bakarken dikkatimi cekti Sizin sutyeniniz toparlayici sutyene benziyor.. ayyildizin var estetik operasyon .sonrasi sutyen modeli diye geciyor. Burada bir arkadas yazmisti cok rahatmis. Ama biraz pahali :) en iyisi kendiniz gidip.almaniz. her yerde vardir bence :)Kızlar başka bir soru daha,
Üzerimde doktorun taktığı siyah balensiz klasik bir sütyen var. Pazartesi iş başı yapacağım ve ten rengi bir sütyene ihtiyacım olacak. Şimdi internetten sipariş vereyim dedim ama birşey bulamadım. Ameliyat sonrası kullanıp, rahat ettiğiniz, önereceğiniz bir marka ve model var mıdır?
Devamli yatar pozisyonda durma hareket etmelisin :) bir de oturur vaziyeti tercih edersen kalkman daha kolay olacaktir :)Agrilarim var canim.yattigim yerden kalkarken birine cok ihtiyacım oluyor.ama ilk günkü gibi değilim.en cok da sırtım mahvediyor beni
Benim hiç düzensizlik olmazdı ameliyattan sonra ki adetim gecikmişti şimdi yine gecikti benim doktorada sorsam net bi cevap vermez biliyorum sen cevap alınca yazarmısın canımBenim geçmiş zamanlarda da adet düzensizliği sorunum vardı Çünkü triod hastalıgı var ondan dolayı ama tam düzene girdi 4 aydır düzenli oluyordum taki ameliyat olana kadar tekrar bozuldu şimdi. Doktora sordum bakim ne dicek yani ameliyat sürecinden sonra baya ilaç falan da içtim agrı kesicisi osu busu derken onlar etkiledi gecikme normaldir diye düşünüyorum
Uzerimdeki doktorun taktigi, etiketine bakip internette arattim. Ebru diye bir markanin toparlayici penye sutyen diye geciyor, 12tl (benim dr.ucuzcu mu cikti anlamadim) ama rahat degil.80b olcusu bu arada. Benimkiler kucuk oldu galiba.kendime sutyen modellerine bakarken dikkatimi cekti Sizin sutyeniniz toparlayici sutyene benziyor.. ayyildizin var estetik operasyon .sonrasi sutyen modeli diye geciyor. Burada bir arkadas yazmisti cok rahatmis. Ama biraz pahali :) en iyisi kendiniz gidip.almaniz. her yerde vardir bence :)
Benim ki nuha marka 80bUzerimdeki doktorun taktigi, etiketine bakip internette arattim. Ebru diye bir markanin toparlayici penye sutyen diye geciyor, 12tl (benim dr.ucuzcu mu cikti anlamadim) ama rahat degil.80b olcusu bu arada. Benimkiler kucuk oldu galiba.
Size ne takilmisti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?