Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim senin Sargilar acilmadimi daha
Fotolarinda cok belki olmuyor
Kac takilmisti sana

Canim senin Sargilar acilmadimi daha
Fotolarinda cok belki olmuyor
Kac takilmisti sana
Bugun benim 4.cu gunum. 325cc , yuvarlak, high profil protez takildi.
Uyandigimda uzerimde siyah penye sutyen vardi. Hastaneden cikarkende bildigin normal elastik bandaj takildi.gerci o da elastik bandajdan cok sargi bezine benziyor. Anlamadim ki ben bu isi.
Sutyende bandaj da gordugum kadariyla pek uygun urunler degiller.
Kendim alayim bari dedim ama ne alacagimi bilemedim. Ilk 15-20 gun ameliyat sonrasi sutyen( korse gibi olan) sonra sporcu sutyeni( ayyildizin falan olan) onerilmis ve kullanilmis hep.
Ben ne yapmaliyim simdi bilemedim.

Benim hiç düzensizlik olmazdı ameliyattan sonra ki adetim gecikmişti şimdi yine gecikti benim doktorada sorsam net bi cevap vermez biliyorum sen cevap alınca yazarmısın canım
Cnm doktor ameliyatta ilgisi yok psikolojik olabilir dedi bende cok araştırdım aslında bünyeden bünyeye değişiyor ben hassas oldugum için bunum ameliyat sürecinde aldıgımız ilaçlarla ilgisi var zstrn agrı kesici kanı kesiyo yani o kadar içtik antibiyotik vs ondan dolayı psikolojik olarakta stres yaptıgım içim onunda etkisi var

Anladim canim.
Ben il fotoda gorebilirsin bende siki bir sutyen vermislerdi onu kullandim. Yarin dan itibaren rahat bir sutyene gecicem.Hic degilse ilk haftalarda kayma olmasin diye ameliyat sutyeni verilmeliydi ama dr oyle uygun gordu demekkI.
Yada en azindan bir kez ara dru emin olmak icin sor derim ben

Kızlar agır kaldırma konusun da bide kollarınızı tam yukarı kaldırma konusunda kaçıncı gün yapabildiniz bazen cok agır olmasa da agır şeyler kaldırmak zorunda kalıyorum hemem hemem bir ayım olcak sorın olır mu izlerime zararı olur mu yani?

Canim bende agir kaldirmiyorum. Kollarimi tam olarak yukari kaldirmiyorum. Benim dr 6 hafta demisti bana dikkat et diye.
24cu gunumdeyim

Canim bende agir kaldirmiyorum. Kollarimi tam olarak yukari kaldirmiyorum. Benim dr 6 hafta demisti bana dikkat et diye.
24cu gunumdeyim
Elimden geldiğince dikkat ediyorum ama illaki arada oloyo bazen ya umarım herhangi bi sorun olmaz gerçi bazen dikiş yerlerim acıyo

Tüm İç çamaşırcılarda bulunan klasik sporcu sütyeni. Tek geçerim :)

Slm , Schiesser markasının günlük kullanım için çok iyi südyeni var onu tavsiye edebilirim. Türkiye’de yaşıyorsan Ayyıldızın ameliyat sonrası için varmış. Bir çok arkadaşımız memnun kalmışlardı diye biliyorum ben .

Masaja başlayan arkadaşlar masajı hafta damı ayda mı ne kadar yapmalıyız bide kaç dk boyunca yapıyosunuz fazlasıda zararlı yani bende başlicam yardımcı olursanız sevinirim..

Masaja başlayan arkadaşlar masajı hafta damı ayda mı ne kadar yapmalıyız bide kaç dk boyunca yapıyosunuz fazlasıda zararlı yani bende başlicam yardımcı olursanız sevinirim..
Bende cevap bekliyorum
D'un aksam ilk kez sporcu sutyeni giydim .Ama garip hissettim.Diger sutyen siki bir sekilde tutuyordu ona alismisim.Sanki Goguslerim korunmasiz kaldi .Masaja hala baslamadim. Ama su bir gercekki Turkiyedeki drlar belki hepsi degil ama bir cogu ameliyat sonrasi ilgisiz. Dru arasam asistani cevap veriyor ama bastan savma. Dra sitesinden yaziyorum cevap yok.

Kızlar ben çalıştığım için doktoruma 1.ay kontrolüne gidemedim asistanı aradım masaja geçin artık dairesel hareketlerle çok sıkmadan yapın dedi.. bide iz kremine başlıcam contrabex mi ne yazıyodu üstünde evde oda günde kaç kere sürüyoruz acaba

Cnm ben 6 ay boyunca sbaah akşam kullancam seninki de öyledir büyük ihtimalle bende scarex kullanıyorum. Masaja gelince bastırarak yapımı daha iyi diyolar ama bazıları bastırmadan diyo napcamızı şaşırdık ben şubatta yine kontrole gitcem o zaman sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…