- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Canim senin Sargilar acilmadimi dahaUzerimdeki doktorun taktigi, etiketine bakip internette arattim. Ebru diye bir markanin toparlayici penye sutyen diye geciyor, 12tl (benim dr.ucuzcu mu cikti anlamadim) ama rahat degil.80b olcusu bu arada. Benimkiler kucuk oldu galiba.
Size ne takilmisti ?
Bugun benim 4.cu gunum. 325cc , yuvarlak, high profil protez takildi.Canim senin Sargilar acilmadimi daha
Fotolarinda cok belki olmuyor
Kac takilmisti sana
Cnm doktor ameliyatta ilgisi yok psikolojik olabilir dedi bende cok araştırdım aslında bünyeden bünyeye değişiyor ben hassas oldugum için bunum ameliyat sürecinde aldıgımız ilaçlarla ilgisi var zstrn agrı kesici kanı kesiyo yani o kadar içtik antibiyotik vs ondan dolayı psikolojik olarakta stres yaptıgım içim onunda etkisi varBenim hiç düzensizlik olmazdı ameliyattan sonra ki adetim gecikmişti şimdi yine gecikti benim doktorada sorsam net bi cevap vermez biliyorum sen cevap alınca yazarmısın canım
Anladim canim.Bugun benim 4.cu gunum. 325cc , yuvarlak, high profil protez takildi.
Uyandigimda uzerimde siyah penye sutyen vardi. Hastaneden cikarkende bildigin normal elastik bandaj takildi.gerci o da elastik bandajdan cok sargi bezine benziyor. Anlamadim ki ben bu isi.
Sutyende bandaj da gordugum kadariyla pek uygun urunler degiller.
Kendim alayim bari dedim ama ne alacagimi bilemedim. Ilk 15-20 gun ameliyat sonrasi sutyen( korse gibi olan) sonra sporcu sutyeni( ayyildizin falan olan) onerilmis ve kullanilmis hep.
Ben ne yapmaliyim simdi bilemedim.
Merhaba sakıncası yoksa ben de görebilir miyim?Yorum yapmışsınız fotoları görebiliyomusunuz sadece takip ettigim üyelerin görmesi lazım
3. Günüm canimkacıncı gunundesin cnm
Öyle yapıyorum canim ama bazen uykum gelince yatıyorum.tabiki kalkamıyorum.bu arada sana kaç cc ve hangi marka takıldıDevamli yatar pozisyonda durma hareket etmelisin :) bir de oturur vaziyeti tercih edersen kalkman daha kolay olacaktir :)
Canim bende agir kaldirmiyorum. Kollarimi tam olarak yukari kaldirmiyorum. Benim dr 6 hafta demisti bana dikkat et diye.Kızlar agır kaldırma konusun da bide kollarınızı tam yukarı kaldırma konusunda kaçıncı gün yapabildiniz bazen cok agır olmasa da agır şeyler kaldırmak zorunda kalıyorum hemem hemem bir ayım olcak sorın olır mu izlerime zararı olur mu yani?
Elimden geldiğince dikkat ediyorum ama illaki arada oloyo bazen ya umarım herhangi bi sorun olmaz gerçi bazen dikiş yerlerim acıyoCanim bende agir kaldirmiyorum. Kollarimi tam olarak yukari kaldirmiyorum. Benim dr 6 hafta demisti bana dikkat et diye.
24cu gunumdeyim
Ben ilk 3 hafta hep oturur vaziyetteydim desem yalan olmaz :) 255 cc damla.mentor marka protez takildi.Öyle yapıyorum canim ama bazen uykum gelince yatıyorum.tabiki kalkamıyorum.bu arada sana kaç cc ve hangi marka takıldı
Tüm İç çamaşırcılarda bulunan klasik sporcu sütyeni. Tek geçerim :)Kızlar başka bir soru daha,
Üzerimde doktorun taktığı siyah balensiz klasik bir sütyen var. Pazartesi iş başı yapacağım ve ten rengi bir sütyene ihtiyacım olacak. Şimdi internetten sipariş vereyim dedim ama birşey bulamadım. Ameliyat sonrası kullanıp, rahat ettiğiniz, önereceğiniz bir marka ve model var mıdır?
Slm , Schiesser markasının günlük kullanım için çok iyi südyeni var onu tavsiye edebilirim. Türkiye’de yaşıyorsan Ayyıldızın ameliyat sonrası için varmış. Bir çok arkadaşımız memnun kalmışlardı diye biliyorum ben .Kızlar başka bir soru daha,
Üzerimde doktorun taktığı siyah balensiz klasik bir sütyen var. Pazartesi iş başı yapacağım ve ten rengi bir sütyene ihtiyacım olacak. Şimdi internetten sipariş vereyim dedim ama birşey bulamadım. Ameliyat sonrası kullanıp, rahat ettiğiniz, önereceğiniz bir marka ve model var mıdır?
Bende cevap bekliyorumMasaja başlayan arkadaşlar masajı hafta damı ayda mı ne kadar yapmalıyız bide kaç dk boyunca yapıyosunuz fazlasıda zararlı yani bende başlicam yardımcı olursanız sevinirim..
Cnm ben 6 ay boyunca sbaah akşam kullancam seninki de öyledir büyük ihtimalle bende scarex kullanıyorum. Masaja gelince bastırarak yapımı daha iyi diyolar ama bazıları bastırmadan diyo napcamızı şaşırdık ben şubatta yine kontrole gitcem o zaman sorcamKızlar ben çalıştığım için doktoruma 1.ay kontrolüne gidemedim asistanı aradım masaja geçin artık dairesel hareketlerle çok sıkmadan yapın dedi.. bide iz kremine başlıcam contrabex mi ne yazıyodu üstünde evde oda günde kaç kere sürüyoruz acaba
Klasik sporcu sütyeninin giyilmesi zor olmuyor mu? Bildiğim kadarıyla onda çıtçıt yada fermuar yok, kollarını kaldırıp biraz zor giyip,çıkarılıyor diye biliyorum.Tüm İç çamaşırcılarda bulunan klasik sporcu sütyeni. Tek geçerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?