Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok saçma başka bir derdim daha oldu.
Sağ elimin işaret parmağı dünden beri aralıksız olarak seyiriyor yani istemsiz olarak hareket ediyor. Böyle birşey başınıza geldi mi? Çok rahatsız edici bir durum, acaba bandaj falan çok sıkı da o yuzden mi oluyor.

Klasik sporcu sütyeninin giyilmesi zor olmuyor mu? Bildiğim kadarıyla onda çıtçıt yada fermuar yok, kollarını kaldırıp biraz zor giyip,çıkarılıyor diye biliyorum.
Ben klasik takılıyorum zorluk yaşamıyorum

Masaja başlayan arkadaşlar masajı hafta damı ayda mı ne kadar yapmalıyız bide kaç dk boyunca yapıyosunuz fazlasıda zararlı yani bende başlicam yardımcı olursanız sevinirim..
Bana günlük yap demişti doktorum. 2-3 dakika kadar dışardan içi bastır , üstden alta doğru hafif bastır ve parmak uçlarınla top tutar gibi yap bırak demişti.

Kızlar gögüslerinim üstünden orta kısımda küçük küçük sivilce degil de kabarcıklar var ve kaşınıyo sizde de oldu mu

Aynisi oldu muray
Sasiriyrm seninle surecimize :)
Hmm cok takılmıyorum cıkmasına da normal mi diye sordum :))) demek ki normalmiş sende de varsa. Sürecimiz aynı ama tek sorunum hala adet olamamam sanırım bünyem o kadar agrı kesici yi kaldıramadı gecikti bu kadar çünkü normalde de agrı kesici kanı kesiyo

Evet ben orda ayriliyrm cnm senden regl oldum ben ama ben de baya gec kalarak oldum
Anlattigin seyin aynisi var sivilce kadar buyuk degil kucul kucuk acio

Psikolojik olabilir...Şu an farkında olmasanızda aslında tedirginsiziniz,bu da vücudunuzda bu tarz sonuclar doğuruyor bence

İz kremi kullanan arkadaşlar sizde şey oloyo mu ben kremi ince katman halinde normal sürüyorm ama kabuklanıyo sanki sürdügüm krem orda donmuş kalmış ellemiyorım kabukları bu sizde de oldu mu???

Görüntü hiç sorun degil başka açıdan sorın olmasın da görüntü vs pek umursamıyorm. Bu arada siz masaja ne zaman başladınız ne kadar sure yaptınız
Benim doktorum bana masaja gerek yok dedi başka hastalarına önermiş bana önermedi kişiden kişiye değişir.

Açıkcası 16 günde krem sürmek nasıl olur bilmiyorum doktoru dinlemekte fayda var ama ben 1 aydan önce sürmezdim ya ben biraz pinpirikliyimdir habire elinle dokun falan enfeksiyon kapmasın diye. Temiz bir aparatla sür bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…