Ben klasik takılıyorum zorluk yaşamıyorumKlasik sporcu sütyeninin giyilmesi zor olmuyor mu? Bildiğim kadarıyla onda çıtçıt yada fermuar yok, kollarını kaldırıp biraz zor giyip,çıkarılıyor diye biliyorum.
Bana günlük yap demişti doktorum. 2-3 dakika kadar dışardan içi bastır , üstden alta doğru hafif bastır ve parmak uçlarınla top tutar gibi yap bırak demişti.Masaja başlayan arkadaşlar masajı hafta damı ayda mı ne kadar yapmalıyız bide kaç dk boyunca yapıyosunuz fazlasıda zararlı yani bende başlicam yardımcı olursanız sevinirim..
İzlermisin beni , bende seni alayım izlemeye5.ci gun fotolarimi koydum, bakar misiniz?
Kucuk olmus sanki biraz, odemler de gidince iyice kuculur mu?
Aynisi oldu murayKızlar gögüslerinim üstünden orta kısımda küçük küçük sivilce degil de kabarcıklar var ve kaşınıyo sizde de oldu mu
Hmm cok takılmıyorum cıkmasına da normal mi diye sordum :))) demek ki normalmiş sende de varsa. Sürecimiz aynı ama tek sorunum hala adet olamamam sanırım bünyem o kadar agrı kesici yi kaldıramadı gecikti bu kadar çünkü normalde de agrı kesici kanı kesiyoAynisi oldu muray
Sasiriyrm seninle surecimize :)
Evet ben orda ayriliyrm cnm senden regl oldum ben ama ben de baya gec kalarak oldumHmm cok takılmıyorum cıkmasına da normal mi diye sordum :))) demek ki normalmiş sende de varsa. Sürecimiz aynı ama tek sorunum hala adet olamamam sanırım bünyem o kadar agrı kesici yi kaldıramadı gecikti bu kadar çünkü normalde de agrı kesici kanı kesiyo
Sıkıntı yok onuda atlatırız takılcak bişi degil zamanla giderlerEvet ben orda ayriliyrm cnm senden regl oldum ben ama ben de baya gec kalarak oldum
Anlattigin seyin aynisi var sivilce kadar buyuk degil kucul kucuk acio
Psikolojik olabilir...Şu an farkında olmasanızda aslında tedirginsiziniz,bu da vücudunuzda bu tarz sonuclar doğuruyor benceÇok saçma başka bir derdim daha oldu.
Sağ elimin işaret parmağı dünden beri aralıksız olarak seyiriyor yani istemsiz olarak hareket ediyor. Böyle birşey başınıza geldi mi? Çok rahatsız edici bir durum, acaba bandaj falan çok sıkı da o yuzden mi oluyor.
Canım şükür. Çok geçmiş olsun.Ark kurtulduö şükür iyiyim maşallah
Olabilir cnmPsikolojik olabilir...Şu an farkında olmasanızda aslında tedirginsiziniz,bu da vücudunuzda bu tarz sonuclar doğuruyor bence
Kizlar bandajli halde resimleriniz var mi? Sanki benimkinde bi problem var. Bandajli resimlere bakmam icin izlememe izin verir misiniz?
Benimde operasyon oncesi albumum var
Canım beni de izlermisin
Sağol canım senin çok desteğini gördüm teşekkür ederim.Canım şükür. Çok geçmiş olsun.
Benim doktorum bana masaja gerek yok dedi başka hastalarına önermiş bana önermedi kişiden kişiye değişir.Görüntü hiç sorun degil başka açıdan sorın olmasın da görüntü vs pek umursamıyorm. Bu arada siz masaja ne zaman başladınız ne kadar sure yaptınız
Açıkcası 16 günde krem sürmek nasıl olur bilmiyorum doktoru dinlemekte fayda var ama ben 1 aydan önce sürmezdim ya ben biraz pinpirikliyimdir habire elinle dokun falan enfeksiyon kapmasın diye. Temiz bir aparatla sür bari.Mrb ben 16.günüm ama bantlar açıldı kesi yerleri açık olsaydı doktor kreme başla demezdi zaten kapalı oldugu için başla dedi yani bende onun dedigini yapıyorum krem sürmeden hariç ellemiyorım dikiş yerlerini asla krem sürdükten sorna hafif bi yanma tarzı bişi oloyo ama cokta aşırı degil yani iz tedavisi için erken mi ki bilmiyorum valla her doktor farklı yapıyo kafamız allak bullak mesela masaj da verdi ama ben henüz başlamadım çünkü erken bir ay geçsin öyle yapcam şuan benşm içim önemli olan şu izin sag salim gitmesi...Bende scarex kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?