- 20 Kasım 2017
- 104
- 25
- 98
emniyet kemeri takmadan kullanırım kullanmsınada yakalanıp ceza yemekte var sonunda :)) ama bir hafta sonra kullanmam lazım bakalım sanki herşey bittide tek derdim araba kullanmak ama işte herşeyi düşünüyorumBende 10.cu gunde ise dondum ve aktif olarak araba kullanmaya basladim.
Ama hala emniyet kemerini takmiyorum ve koltugu en one cektim ki kol direksiyon nesafesi kisalsin diye. Aksi halde direksiyonu donduremiyorum.
tesekkur ederim sana da gecmis olsun.zorlandim biraz ama yapacak bisey yok.Valla bravo yinede kullanabilmissin,ben bu durumda imkansiz kullanamam,araba kullanmak onemli bir konu kendinden emin olmadan trafige cikma dikkatli ol,iyi hissetmezsen bir bahane bul bikac gun sure kazan bence,gecmis olsun sanada...
gecmis olsun bir kac gum zor oluyor ama geciyor azaloyor agrilarSelam arkadaşlar, ameliyatımı oldum şükür
1 buçuk saat sürdü. Odadan ameliyathaneye giderken heyecan yapmadım, sakinleştirici vurdular zaten. Ameliyathanede en fazla bi kac dak hatırlıyorum, damar yolundan aneztezi verdiler. Sonrası Yok Odada kendime geldim , üstünde ameliyat sütyeni artı bandaj. Yerinden tek kalkamıyorsun zaten. Biseyler yedikten sonra yürüttüler başim döndü biraz ama iki tur atabildim. Saatten saate iyiye gidiyor ağrıya da alışıyorsun
Neredeyse 1 senedir bu forma üyeyim malesef kimse ile böyle tutarsız ölçüsüz "yaylan" "kapiş" gibi ciddiyetsiz diyaloglarla itham edilmedim ve kimseye saygısızlık yapmadığımı düşünüyorum. Bu formu her daim doğrularla yapılan fikir alışverişi saygı çerçevesinde tartışmalar ve sohbet yanlış yaptığımız yöntemlerle kendimize ders çıkardığımız bir yer olarak adlandırdım. İlk ameliyat tecrübem 9 ay ikinci ameliyat tecrübem 8 ay olacak ve yaşadığım araştırdığım yanlış yaptı isem en doğrusunu benden daha önce yaşamış tecrübesi olan kişilere danışıp doğrusunu öğrenmişimdir ve bundam asla gocunmamışımdır. Ama görüyorum ki hiçbir hakaret icermeyen aksine karşı tarıfın konuyu kendi üstüne çekip uygunsuz bir tarzda yazılar yazması ve onunla aynı gün ceza alıp aynı gün aktifleştirilmiş olmak bana pek adaletli gözükmedi ve kendi isteğimle bu durumu protesto ediyor ve üyeliğimi iptal ediyorum. Sizlerden öğrendiğim ve paylaştığım çok şey oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Özellikle @arzum77 ♡Kızlar sakin.... Ne olmuş böyle boşu boşuna birde ceza almısşınız...
Her doktorum tekniği hastaya önerisi farklıdır. Kimi doktor ameliyattan hemen Sonra bile sütyen takmıyor bandaj yapıyor. Masaj bile herkese önerilmiyor ...
Tabi bence doğrusu bir ay kadar ameliyat sütyeni ,sonrasında sporcu sütyeni,üçüncü aydan Sonra saatlik diger sütyenler kullanılabilir ama yine gece yatarken falan sporcu sütyeni ..
Zaten ilk altı ay balenli telli sütyen kullanamazsınız rahatsız eder.. Göğsünüzün şekli değişir,şişer . Dantelli sütyen giyseniz dantelin izi göğsünüze çıkar :)) Üçüncü aydan Sonra sporcu sütyeni dışında illaki cicili sütyen takacaksanız sütyen takmayın daha iyi Yani
Beni de izler misin cnmKizlar bugunku resimlerimide koydum,sizce gogusler asagi dusunce yanlardan genisleyip tasarmi?Bende buna taktım,ortada bitişik ikisi yanlara doğru hiç gogus yokyani cok kucukde konulmadiki o kadar,evet istedigimden kucuk ama 365 cc biraz yanlardan taşma yapmalıdır bence..Kaburgammı çok geniş göğsü yuttu resmen nedir anlamadımki
Cok cok gecmis olsun. Insallah bir hafta sonra.iyi ki olmusum dersin :))
Cok cok gecmis olsun. Insallah bir hafta sonra.iyi ki olmusum dersin :))
Cok teşekkür ederim, azalır insallah, Kolay bir ameliyat degil ama çekilmeyecek agtılarda yoktesekkur ederim sana da gecmis olsun.zorlandim biraz ama yapacak bisey yok.
gecmis olsun bir kac gum zor oluyor ama geciyor azaloyor agrilar
Teşekkür ederim, azalır tabi iyi olucam insallahtesekkur ederim sana da gecmis olsun.zorlandim biraz ama yapacak bisey yok.
gecmis olsun bir kac gum zor oluyor ama geciyor azaloyor agrilar
kolay degil ameliuat olduk dimi yaaaa. Iyi olacagiz insallahTeşekkür ederim, azalır tabi iyi olucam insallah
.beni de..izler .misiniz ??Beni de izler misin cnm
Ben izledim cnm.beni de..izler .misiniz ??
Ay cok duygulandımNeredeyse 1 senedir bu forma üyeyim malesef kimse ile böyle tutarsız ölçüsüz "yaylan" "kapiş" gibi ciddiyetsiz diyaloglarla itham edilmedim ve kimseye saygısızlık yapmadığımı düşünüyorum. Bu formu her daim doğrularla yapılan fikir alışverişi saygı çerçevesinde tartışmalar ve sohbet yanlış yaptığımız yöntemlerle kendimize ders çıkardığımız bir yer olarak adlandırdım. İlk ameliyat tecrübem 9 ay ikinci ameliyat tecrübem 8 ay olacak ve yaşadığım araştırdığım yanlış yaptı isem en doğrusunu benden daha önce yaşamış tecrübesi olan kişilere danışıp doğrusunu öğrenmişimdir ve bundam asla gocunmamışımdır. Ama görüyorum ki hiçbir hakaret icermeyen aksine karşı tarıfın konuyu kendi üstüne çekip uygunsuz bir tarzda yazılar yazması ve onunla aynı gün ceza alıp aynı gün aktifleştirilmiş olmak bana pek adaletli gözükmedi ve kendi isteğimle bu durumu protesto ediyor ve üyeliğimi iptal ediyorum. Sizlerden öğrendiğim ve paylaştığım çok şey oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Özellikle @arzum77 ♡
Ya yine mi sen kızım konusma sana benim hakkımda aldın cevabını şimdi iptal mi ediyosun napıyosan yap dogru olsan zaten suçsuz olup üyeliğini iptal ettirmezdin kaçış yolu arıyon cok biliyosan git tıp oku herkesin bildigine yanloş diyerek burds işin yok zaten senle muhatap olmak istemiyorum da iştr saçma gereksiz sözler dedigin için kendimi tutamıyorum yine cvp yazıyorım adımı agzına alma zaten kendi yazdıgın kelimelere bakta sorna başlası hk yorum yap nejse işim olmaz.Neredeyse 1 senedir bu forma üyeyim malesef kimse ile böyle tutarsız ölçüsüz "yaylan" "kapiş" gibi ciddiyetsiz diyaloglarla itham edilmedim ve kimseye saygısızlık yapmadığımı düşünüyorum. Bu formu her daim doğrularla yapılan fikir alışverişi saygı çerçevesinde tartışmalar ve sohbet yanlış yaptığımız yöntemlerle kendimize ders çıkardığımız bir yer olarak adlandırdım. İlk ameliyat tecrübem 9 ay ikinci ameliyat tecrübem 8 ay olacak ve yaşadığım araştırdığım yanlış yaptı isem en doğrusunu benden daha önce yaşamış tecrübesi olan kişilere danışıp doğrusunu öğrenmişimdir ve bundam asla gocunmamışımdır. Ama görüyorum ki hiçbir hakaret icermeyen aksine karşı tarıfın konuyu kendi üstüne çekip uygunsuz bir tarzda yazılar yazması ve onunla aynı gün ceza alıp aynı gün aktifleştirilmiş olmak bana pek adaletli gözükmedi ve kendi isteğimle bu durumu protesto ediyor ve üyeliğimi iptal ediyorum. Sizlerden öğrendiğim ve paylaştığım çok şey oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Özellikle @arzum77 ♡
Yaaaa gitme canım lütfenNeredeyse 1 senedir bu forma üyeyim malesef kimse ile böyle tutarsız ölçüsüz "yaylan" "kapiş" gibi ciddiyetsiz diyaloglarla itham edilmedim ve kimseye saygısızlık yapmadığımı düşünüyorum. Bu formu her daim doğrularla yapılan fikir alışverişi saygı çerçevesinde tartışmalar ve sohbet yanlış yaptığımız yöntemlerle kendimize ders çıkardığımız bir yer olarak adlandırdım. İlk ameliyat tecrübem 9 ay ikinci ameliyat tecrübem 8 ay olacak ve yaşadığım araştırdığım yanlış yaptı isem en doğrusunu benden daha önce yaşamış tecrübesi olan kişilere danışıp doğrusunu öğrenmişimdir ve bundam asla gocunmamışımdır. Ama görüyorum ki hiçbir hakaret icermeyen aksine karşı tarıfın konuyu kendi üstüne çekip uygunsuz bir tarzda yazılar yazması ve onunla aynı gün ceza alıp aynı gün aktifleştirilmiş olmak bana pek adaletli gözükmedi ve kendi isteğimle bu durumu protesto ediyor ve üyeliğimi iptal ediyorum. Sizlerden öğrendiğim ve paylaştığım çok şey oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Özellikle @arzum77 ♡
4 ay oldu canım..ama küçülme olmadı gibi.Teşekkürler canım ne kadar olmuştu sen yaptıralı son olarak küçülme var mı boyutunda Ben de küçülmesini merakla bekliyorum.
Lütfen gitme... Ameliyat öncesi Bana en ama en çok yardımcı olan arkadaşlarım dan bir tanesisin. Şuan çok üzüldüm bu yazıyı okuyunca. Senin gibi iyi kalpli ve yardımsever, bıkmadan usanmadan sorularıma yanıt veren bı arkadaşımı kaybetmek istememNeredeyse 1 senedir bu forma üyeyim malesef kimse ile böyle tutarsız ölçüsüz "yaylan" "kapiş" gibi ciddiyetsiz diyaloglarla itham edilmedim ve kimseye saygısızlık yapmadığımı düşünüyorum. Bu formu her daim doğrularla yapılan fikir alışverişi saygı çerçevesinde tartışmalar ve sohbet yanlış yaptığımız yöntemlerle kendimize ders çıkardığımız bir yer olarak adlandırdım. İlk ameliyat tecrübem 9 ay ikinci ameliyat tecrübem 8 ay olacak ve yaşadığım araştırdığım yanlış yaptı isem en doğrusunu benden daha önce yaşamış tecrübesi olan kişilere danışıp doğrusunu öğrenmişimdir ve bundam asla gocunmamışımdır. Ama görüyorum ki hiçbir hakaret icermeyen aksine karşı tarıfın konuyu kendi üstüne çekip uygunsuz bir tarzda yazılar yazması ve onunla aynı gün ceza alıp aynı gün aktifleştirilmiş olmak bana pek adaletli gözükmedi ve kendi isteğimle bu durumu protesto ediyor ve üyeliğimi iptal ediyorum. Sizlerden öğrendiğim ve paylaştığım çok şey oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Özellikle @arzum77 ♡
Selena kaçıncı gunundesin? 365 cc gayet buyuk bence.Bana 325 yuvarlak kas alti yapildi benimde ortada hic yok hepsi yanlara tasik. 9. Gunumdeyim. Zamanla hepimizin kendi ortasini bulacağını düşünüyorum :)Kizlar bugunku resimlerimide koydum,sizce gogusler asagi dusunce yanlardan genisleyip tasarmi?Bende buna taktım,ortada bitişik ikisi yanlara doğru hiç gogus yokyani cok kucukde konulmadiki o kadar,evet istedigimden kucuk ama 365 cc biraz yanlardan taşma yapmalıdır bence..Kaburgammı çok geniş göğsü yuttu resmen nedir anlamadımki
Canim tesekkurler bugun 5. gunumdeyim,bandaji uyguluyorum elimden geldigince,asagi iniyor gibiler.Su an cok erken tabiki 6 ayi bulacak tam seklini almasi.Cok gecmis olsun sanada,bir resim koydum burda mesajlarima,ilk andan 6 aya gogsun degisimini gosteriyor,ondada ilk 6 aya kadar ara hep ayrik ama sonra cizgi olusuyorSelena kaçıncı gunundesin? 365 cc gayet buyuk bence.Bana 325 yuvarlak kas alti yapildi benimde ortada hic yok hepsi yanlara tasik. 9. Gunumdeyim. Zamanla hepimizin kendi ortasini bulacağını düşünüyorum :)
Hadi bakalim insallah memislerimiz gonlumuze gore olur canim :) dün kontrolum vardi doktorum da ayni seyi söyledi zamann. Bu arada burada arkadaslar bandaj ve sutyen bahsediyorlar.Ayri ayri kullaniyorlar sanirim anlamadim ben o kismi. Seninki nasil birsey canim? Benim doktorum ameliyat sonrasi medikale bir korse getirtmis ustunde de bandaji var yani zorunlu olarak korse bandaj kullaniyorum.Ise yariyor bence ama canimi da aliyor öyle skiyor kiCanim tesekkurler bugun 5. gunumdeyim,bandaji uyguluyorum elimden geldigince,asagi iniyor gibiler.Su an cok erken tabiki 6 ayi bulacak tam seklini almasi.Cok gecmis olsun sanada,bir resim koydum burda mesajlarima,ilk andan 6 aya gogsun degisimini gosteriyor,ondada ilk 6 aya kadar ara hep ayrik ama sonra cizgi olusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?