Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende 10.cu gunde ise dondum ve aktif olarak araba kullanmaya basladim.
Ama hala emniyet kemerini takmiyorum ve koltugu en one cektim ki kol direksiyon nesafesi kisalsin diye. Aksi halde direksiyonu donduremiyorum.
emniyet kemeri takmadan kullanırım kullanmsınada yakalanıp ceza yemekte var sonunda :)) ama bir hafta sonra kullanmam lazım bakalım sanki herşey bittide tek derdim araba kullanmak ama işte herşeyi düşünüyorum

Valla bravo yinede kullanabilmissin,ben bu durumda imkansiz kullanamam,araba kullanmak onemli bir konu kendinden emin olmadan trafige cikma dikkatli ol,iyi hissetmezsen bir bahane bul bikac gun sure kazan bence,gecmis olsun sanada...
tesekkur ederim sana da gecmis olsun.zorlandim biraz ama yapacak bisey yok.

gecmis olsun bir kac gum zor oluyor ama geciyor azaloyor agrilar

Neredeyse 1 senedir bu forma üyeyim malesef kimse ile böyle tutarsız ölçüsüz "yaylan" "kapiş" gibi ciddiyetsiz diyaloglarla itham edilmedim ve kimseye saygısızlık yapmadığımı düşünüyorum. Bu formu her daim doğrularla yapılan fikir alışverişi saygı çerçevesinde tartışmalar ve sohbet yanlış yaptığımız yöntemlerle kendimize ders çıkardığımız bir yer olarak adlandırdım. İlk ameliyat tecrübem 9 ay ikinci ameliyat tecrübem 8 ay olacak ve yaşadığım araştırdığım yanlış yaptı isem en doğrusunu benden daha önce yaşamış tecrübesi olan kişilere danışıp doğrusunu öğrenmişimdir ve bundam asla gocunmamışımdır. Ama görüyorum ki hiçbir hakaret icermeyen aksine karşı tarıfın konuyu kendi üstüne çekip uygunsuz bir tarzda yazılar yazması ve onunla aynı gün ceza alıp aynı gün aktifleştirilmiş olmak bana pek adaletli gözükmedi ve kendi isteğimle bu durumu protesto ediyor ve üyeliğimi iptal ediyorum. Sizlerden öğrendiğim ve paylaştığım çok şey oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Özellikle @arzum77 ♡

Beni de izler misin cnm

Cok cok gecmis olsun. Insallah bir hafta sonra.iyi ki olmusum dersin :))
Cok cok gecmis olsun. Insallah bir hafta sonra.iyi ki olmusum dersin :))
tesekkur ederim sana da gecmis olsun.zorlandim biraz ama yapacak bisey yok.

gecmis olsun bir kac gum zor oluyor ama geciyor azaloyor agrilar
Cok teşekkür ederim, azalır insallah, Kolay bir ameliyat degil ama çekilmeyecek agtılarda yok

Ne guzel konusuyorsunuz,insallah iyi olalim ama tez zamanda,heryerim nasil yaniyor anlatamam,agri cekmek bile daha iyi,bu acinin yanmanin batmanin cozumude yok katlanmaktan baska!

Ay cok duygulandım
Ya yine mi sen kızım konusma sana benim hakkımda aldın cevabını şimdi iptal mi ediyosun napıyosan yap dogru olsan zaten suçsuz olup üyeliğini iptal ettirmezdin kaçış yolu arıyon cok biliyosan git tıp oku herkesin bildigine yanloş diyerek burds işin yok zaten senle muhatap olmak istemiyorum da iştr saçma gereksiz sözler dedigin için kendimi tutamıyorum yine cvp yazıyorım adımı agzına alma zaten kendi yazdıgın kelimelere bakta sorna başlası hk yorum yap nejse işim olmaz.

Yaaaa gitme canım lütfen Dönem dönem bende kötü şeyler yaşadım,cezalar aldım... Kendimi ifade etmeye çalıştım,haklı olduğum haksız olduğum durumlarda oldu ama hiçbir zaman ayrılmadım buradan.. Her ne kadar karşımdaki bazı kişiler sırf ceza almam içim uğraştıysalar bile aslaöınalrın istediklerini yerine getirtmemek içim gitmedim. Lütfen sende gitme Seni üzen,yorumlarını görmek istemediğin kişileri gözardı et,görme gitsin lütfen... Eskilerden kim kaldıkki bak,hem ilham perim geldi Yen’i fotolar atacağım şimdi Gel olurmu

Kızlar,ilham perim gelmişken birkaç foto çekildim. Şimdi ekleyeceğim Takip ettiklerime duyurulur

Lütfen gitme... Ameliyat öncesi Bana en ama en çok yardımcı olan arkadaşlarım dan bir tanesisin. Şuan çok üzüldüm bu yazıyı okuyunca. Senin gibi iyi kalpli ve yardımsever, bıkmadan usanmadan sorularıma yanıt veren bı arkadaşımı kaybetmek istemem

Selena kaçıncı gunundesin? 365 cc gayet buyuk bence.Bana 325 yuvarlak kas alti yapildi benimde ortada hic yok hepsi yanlara tasik. 9. Gunumdeyim. Zamanla hepimizin kendi ortasini bulacağını düşünüyorum :)

Günaydın kızlar, dün gece yediklerimi çıkardım bi kac defa. Sonra ilaç falan derken kendime geldim, uyudum. Kahvaltı bekliyorum cok açım Bugün insallah taburcu olacağım, ev ortdmında nasıl olacağım bakalım? Kendinizi nekadar sakındınız, Yani ev işlerinden vs? Annem Bakacak allahtan

Selena kaçıncı gunundesin? 365 cc gayet buyuk bence.Bana 325 yuvarlak kas alti yapildi benimde ortada hic yok hepsi yanlara tasik. 9. Gunumdeyim. Zamanla hepimizin kendi ortasini bulacağını düşünüyorum :)
Canim tesekkurler bugun 5. gunumdeyim,bandaji uyguluyorum elimden geldigince,asagi iniyor gibiler.Su an cok erken tabiki 6 ayi bulacak tam seklini almasi.Cok gecmis olsun sanada,bir resim koydum burda mesajlarima,ilk andan 6 aya gogsun degisimini gosteriyor,ondada ilk 6 aya kadar ara hep ayrik ama sonra cizgi olusuyor

Hadi bakalim insallah memislerimiz gonlumuze gore olur canim :) dün kontrolum vardi doktorum da ayni seyi söyledi zamann. Bu arada burada arkadaslar bandaj ve sutyen bahsediyorlar.Ayri ayri kullaniyorlar sanirim anlamadim ben o kismi. Seninki nasil birsey canim? Benim doktorum ameliyat sonrasi medikale bir korse getirtmis ustunde de bandaji var yani zorunlu olarak korse bandaj kullaniyorum.Ise yariyor bence ama canimi da aliyor öyle skiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…