Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aysegul hn genelde kas zarınaltı yapıyor. Kafama takılan bi bu. Haftaya inş görüşmeye gidicem. Beni izleyebilir misin senin sonucunu da görmek için?
Kas altinida yapabilecegini dusunuyorum Aysegul hanimin,kas zari alti daha zor diye biliyorum

bir hafta sakin kendini sonra kendin kalkmaya calis islerini kendini yormadan yap ilk zamanlar sadece tuvalet ve yemek isin disinda is yapma bir hafta sonra yapmaya baslarsin ben basladim 10. Gunum ev islerine basladim. Tabi esim hala yardim ediyor sirtim agirmaya basliyor is yapınca

Canim benim doktorum sadece sporcu sutyeni takiyor,basit penyeden ama cok rahat.Sonra uzerine bandaj yaptiriyor,ama tum gun takamiyorum,yatarken ve disari cikarken takiyorum.Surekli de hava almaz yaralar zaten,bandaj sıkıntılı epey
ben de sporcu sutyeni kullaniyorum ustune bandaj ucuz bisey al dedi bana ben de oyle yaptim

benim dr da 1 ay kalacak dedi bandaj ve sporcu sutyeni saglik olsun iyi olsun da sonra keske taksaydim demeyelim dimi

Kas altinida yapabilecegini dusunuyorum Aysegul hanimin,kas zari alti daha zor diye biliyorum
Senin önceki halin evet benimkinden daha fazlaymış. Boyut olarakta seninkileri beğendim. Henüz yeni olduğu için salmamış kendini. Zamanla doğalaşınca istediğin yayılma da olacaktır.
Benimki küçük ama içi baya yumuşadı. Emzirmeden sonra. Elastik olduğundan CC fazla alabilir mi acaba.

Ben de surekli sunu dusunuyorum,baska bir doktorla gorusmustum kendisi ameliyat esnasinda boyut denemeye karsiydi,onceki muayenede olcumlerle boyuta karar verip direkt o protezi takiyordu deneme vs yapmadan.O doktor bana 450 uygun gormustu,ama ameliyatimda doktorum dediki 415 i denedim protezin kenari kivriliyordu,375 te bile cebin kapanmasi zordu,max 365 koyabildim.Ya diger doktora olsaydim ameliyati ne olacakti,cok ilginc cidden,Allah kurtarmis galiba ve Aysegul hanima dusmusum.

bu sitede 10 yildir uyeyim ne kirginliklar ne cezalar gordum ama sonucta ayirlmani gerektirecek bisey gormuyorum fikir ayriligi elbet olacak her dr hastasina gore karar verir.mesela yanimda yatan arkadasla dr ayni bize konan cc miktari ayni ama bize ozel soyledikleri vardi mesela benim tenim cok ince o yuzden fikir ayriliklari olmasindan dolayi size deger veren fikirlerinize ihtiyac duyan insanlari yalniz birakmayin derim.

En iyisi doktorun gorup karar vermesi,ameliyat esnasinda boyut kesinlesiyor zaten.Bana 390 ama +/- 30 dusun demisti.

derinin yapisini bilmeden cc koymak kolay ama derin esnek degilse ne olacak bence ameliyat esnasinda denenmesi gerek

derinin yapisini bilmeden cc koymak kolay ama derin esnek degilse ne olacak bence ameliyat esnasinda denenmesi gerek
Aynen bende guvenemedigim icin baska doktora yoneldim,sirf buyuk olsun diye ite kaka koydurup sonra komplikasyonlarla ugrasmanin anlami yok diye dusunuyorum canim

bu hafta zaten kendimi yoracak bisey yapamam, ancak tuvalete kalkıyorum, yemekleri annem yapıyor öyle işte günden güne iyiye gider umarım.Su an bile masallah fena değilim. En kötüsüne hazırlamıştım kendimi .

Ben dogumlardan dolayi daha sakindim surec konusunda sezeryan oldum iki dogumu da o zaman da en az 1 hafta dinlenmek lazim ki ben hep ayaktaydim bebek var diye simdi daha cok yattim

Selam kizlar,
15.ci gun fotolarini koydum.
Mutluyum cunku su double bubble goruntusu bayagi kayboldu. Sizinde yorumlarinizi alabilir miyim?

Bu arada, bugun bantlari cikarip Scarex jele baslamami soylemisti doktor.
Bantlar o kadar kaynamis ki cikaramadim, banyoya girip yumusatip cikarmaya calisicagim, baska bir kolay yolu yontemi var mi bunlari cikarmanin

Su yerine alkol veya kolonyayla islatirsan daha kolay çıkarırsın ^^

alkolle çok rahat cıkar. onun dısında benimkini annem çıkarmıştı biraz dişimi sıktım zaten 2 saniyede çeker başkası yapsın sen yapamazsan

Su o bantların yapışkanlarını yumuşatmakta çok yetersiz bir madde; en temiz yöntem alkol. Onun dışında kolonyayla yapılacaksa sadece bant kenarlarına sürüleceği için yakma, tahriş gibi sikintilar olmaz, zaten o bantlar yaranın olduğu bolgeye gitmesine izin vermiyor sıvıların

Neden memelerinizi oldugundan buyuk gostermek istersiniz?memelerinizin icine yabanci bir cisim koyuyorlar silikonmudur o nedir...cok enteresan..nasil rahat ediyor bunu yaptiranlar..

Dubble bi görüntü görmedim ben canım. Gayet hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…