- 30 Eylül 2017
- 201
- 83
- 48
Canim benim doktorum sadece sporcu sutyeni takiyor,basit penyeden ama cok rahat.Sonra uzerine bandaj yaptiriyor,ama tum gun takamiyorum,yatarken ve disari cikarken takiyorum.Surekli de hava almaz yaralar zaten,bandaj sıkıntılı epeyHadi bakalim insallah memislerimiz gonlumuze gore olur canim :) dün kontrolum vardi doktorum da ayni seyi söyledi zamann. Bu arada burada arkadaslar bandaj ve sutyen bahsediyorlar.Ayri ayri kullaniyorlar sanirim anlamadim ben o kismi. Seninki nasil birsey canim? Benim doktorum ameliyat sonrasi medikale bir korse getirtmis ustunde de bandaji var yani zorunlu olarak korse bandaj kullaniyorum.Ise yariyor bence ama canimi da aliyor öyle skiyor ki
Bence dokun baya az canim,sanki kas alti daha iyi olur gibi.Gerci benimde azdi ama kas zari alti yapildi.Seninki daha az gibi geldi benimkindenBefore foto ekledim. Ben bile bakmak istemiyorum ama neyse :) sıkan sütyen izlerim aman Allahım!
Bana kas zarı altı için yeterli dokum var mı bakıp söyleyebilir misiniz? Bu dokuyla kas altı daha mı iyi olur,dubble bubble dan tırsıyorum.
Takip etmiyoken görünüyo demek ki fotomBence dokun baya az canim,sanki kas alti daha iyi olur gibi.Gerci benimde azdi ama kas zari alti yapildi.Seninki daha az gibi geldi benimkinden
Canım ben seni izledim gözükmüyorTakip etmiyoken görünüyo demek ki fotomayarları sadece takip ettiklerim yaptım ama niye olmuyo anlamadım.
Ben de heveslenmiştim kas zarı altı olur ağrısı da az olur diye
Beni izlemeyen görebiliyor ama. Ayarlarım ‘takip ettiklerim’Canım ben seni izledim gözükmüyor
Canim benim doktorum sadece sporcu sutyeni takiyor,basit penyeden ama cok rahat.Sonra uzerine bandaj yaptiriyor,ama tum gun takamiyorum,yatarken ve disari cikarken takiyorum.Surekli de hava almaz yaralar zaten,bandaj sıkıntılı epey
Benim fotolarimdaki beyaz sutyen taktigim,bandaj seninkinden buyuk komple saracak sekilde cevreliyor takinca,ama cok bunalticiEki Görüntüle 2105130 benim ki böyle canim birlesik yani ikisi birini seçme sansim yok. Ki dediginde haklisin bence de iyilesmeyi geciktiriyor sikmktan sırtımda sislikler oluşmuş ayrica. İstisnasız 1 ay takacaksin dedi dun ustelik doktorum
Sen yinede doktoru baz al canimcim,belki o uygun gorur kas zari altiniTakip etmiyoken görünüyo demek ki fotomayarları sadece takip ettiklerim yaptım ama niye olmuyo anlamadım.
Ben de heveslenmiştim kas zarı altı olur ağrısı da az olur diye
Ben senin fotolarıni goremiyorum canim E Evremnigne seninkileri de göremiyorum hatta ben hic foto göremiyorumBenim fotolarimdaki beyaz sutyen taktigim,bandaj seninkinden buyuk komple saracak sekilde cevreliyor takinca,ama cok bunaltici
Canim senin cc kacti ? Ve kac gun oldu ?Eki Görüntüle 2105130 benim ki böyle canim birlesik yani ikisi birini seçme sansim yok. Ki dediginde haklisin bence de iyilesmeyi geciktiriyor sikmktan sırtımda sislikler oluşmuş ayrica. İstisnasız 1 ay takacaksin dedi dun ustelik doktorum
325 cc 10. Günüm bugün canim.Canim senin cc kacti ? Ve kac gun oldu ?
Neredeyse 1 senedir bu forma üyeyim malesef kimse ile böyle tutarsız ölçüsüz "yaylan" "kapiş" gibi ciddiyetsiz diyaloglarla itham edilmedim ve kimseye saygısızlık yapmadığımı düşünüyorum. Bu formu her daim doğrularla yapılan fikir alışverişi saygı çerçevesinde tartışmalar ve sohbet yanlış yaptığımız yöntemlerle kendimize ders çıkardığımız bir yer olarak adlandırdım. İlk ameliyat tecrübem 9 ay ikinci ameliyat tecrübem 8 ay olacak ve yaşadığım araştırdığım yanlış yaptı isem en doğrusunu benden daha önce yaşamış tecrübesi olan kişilere danışıp doğrusunu öğrenmişimdir ve bundam asla gocunmamışımdır. Ama görüyorum ki hiçbir hakaret icermeyen aksine karşı tarıfın konuyu kendi üstüne çekip uygunsuz bir tarzda yazılar yazması ve onunla aynı gün ceza alıp aynı gün aktifleştirilmiş olmak bana pek adaletli gözükmedi ve kendi isteğimle bu durumu protesto ediyor ve üyeliğimi iptal ediyorum. Sizlerden öğrendiğim ve paylaştığım çok şey oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Özellikle @arzum77 ♡
Ayni gibiyiz,keske benim sutyende siyah olaymis sik duruyor:) birde hic odem gitme filan olmadi yani hatta dahada sisiyor mu ne,bu bandajla nasil 1 ay tamamlanacak off,gecmis olsun sanada...Canim senin cc kacti ? Ve kac gun oldu ?
Bak düne kadar benimkide tam olarak öyleydi gittikce şişme durumu dun kontrole gittim doktor masaja başla dedi ve başladığımdan bu yana azaliyor sen sutyenini kaca aldin ben bu skici seye 250tl ödedim hic sevmiyorum. Sagol bu arada canim sana da geçmiş olsun.Ayni gibiyiz,keske benim sutyende siyah olaymis sik duruyor:) birde hic odem gitme filan olmadi yani hatta dahada sisiyor mu ne,bu bandajla nasil 1 ay tamamlanacak off,gecmis olsun sanada...
Ben sutyen almadim doktorun taktigi var,seninkinin kopcalasi,bandaj ayri,tabii sevilecek birsey degil,ama ben degil masaj yapmak dokunamiyorum bile,daha doktorum oyle birsey soylemedi neysekiBak düne kadar benimkide tam olarak öyleydi gittikce şişme durumu dun kontrole gittim doktor masaja başla dedi ve başladığımdan bu yana azaliyor sen sutyenini kaca aldin ben bu skici seye 250tl ödedim hic sevmiyorum. Sagol bu arada canim sana da geçmiş olsun.
Canim valla cok sanslisin yinede dr bunu uygun bulmus sana,sutyen bile demiyorum ben cok rahat gorunuyor,diger modelleri kapatmasi bile iskence bide bandaji cabasi...Benim fotolarimdaki beyaz sutyen taktigim,bandaj seninkinden buyuk komple saracak sekilde cevreliyor takinca,ama cok bunaltici
Aysegul hn genelde kas zarınaltı yapıyor. Kafama takılan bi bu. Haftaya inş görüşmeye gidicem. Beni izleyebilir misin senin sonucunu da görmek için?Sen yinede doktoru baz al canimcim,belki o uygun gorur kas zari altini
Ayarlarımı düzenledim. 1 gün uğraştım ama temizledim. Sadece takip ettiklerim oldu şükürrrr.Ben senin fotolarıni goremiyorum canim E Evremnigne seninkileri de göremiyorum hatta ben hic foto göremiyorum
Bende bandaj yapiyorum aslinda canimcim,cok sıkıyor cidden takıncaCanim valla cok sanslisin yinede dr bunu uygun bulmus sana,sutyen bile demiyorum ben cok rahat gorunuyor,diger modelleri kapatmasi bile iskence bide bandaji cabasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?