Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Before foto ekledim. Ben bile bakmak istemiyorum ama neyse :) sıkan sütyen izlerim aman Allahım!

Bana kas zarı altı için yeterli dokum var mı bakıp söyleyebilir misiniz? Bu dokuyla kas altı daha mı iyi olur,dubble bubble dan tırsıyorum.

Canim benim doktorum sadece sporcu sutyeni takiyor,basit penyeden ama cok rahat.Sonra uzerine bandaj yaptiriyor,ama tum gun takamiyorum,yatarken ve disari cikarken takiyorum.Surekli de hava almaz yaralar zaten,bandaj sıkıntılı epey

Bence dokun baya az canim,sanki kas alti daha iyi olur gibi.Gerci benimde azdi ama kas zari alti yapildi.Seninki daha az gibi geldi benimkinden

Bence dokun baya az canim,sanki kas alti daha iyi olur gibi.Gerci benimde azdi ama kas zari alti yapildi.Seninki daha az gibi geldi benimkinden
Takip etmiyoken görünüyo demek ki fotom ayarları sadece takip ettiklerim yaptım ama niye olmuyo anlamadım.

Ben de heveslenmiştim kas zarı altı olur ağrısı da az olur diye

Canim benim doktorum sadece sporcu sutyeni takiyor,basit penyeden ama cok rahat.Sonra uzerine bandaj yaptiriyor,ama tum gun takamiyorum,yatarken ve disari cikarken takiyorum.Surekli de hava almaz yaralar zaten,bandaj sıkıntılı epey
benim ki böyle canim birlesik yani ikisi birini seçme sansim yok. Ki dediginde haklisin bence de iyilesmeyi geciktiriyor sikmktan sırtımda sislikler oluşmuş ayrica. İstisnasız 1 ay takacaksin dedi dun ustelik doktorum

Benim fotolarimdaki beyaz sutyen taktigim,bandaj seninkinden buyuk komple saracak sekilde cevreliyor takinca,ama cok bunaltici

Takip etmiyoken görünüyo demek ki fotom ayarları sadece takip ettiklerim yaptım ama niye olmuyo anlamadım.

Ben de heveslenmiştim kas zarı altı olur ağrısı da az olur diye
Sen yinede doktoru baz al canimcim,belki o uygun gorur kas zari altini

#DikDurEğilmeKKforumSeninle
#HepimizSeaThinkerız
#SeaThinkerıYedirmeyiz
#WeLoveSeaThinker

Ayni gibiyiz,keske benim sutyende siyah olaymis sik duruyor:) birde hic odem gitme filan olmadi yani hatta dahada sisiyor mu ne,bu bandajla nasil 1 ay tamamlanacak off,gecmis olsun sanada...
Bak düne kadar benimkide tam olarak öyleydi gittikce şişme durumu dun kontrole gittim doktor masaja başla dedi ve başladığımdan bu yana azaliyor sen sutyenini kaca aldin ben bu skici seye 250tl ödedim hic sevmiyorum. Sagol bu arada canim sana da geçmiş olsun.

Ben sutyen almadim doktorun taktigi var,seninkinin kopcalasi,bandaj ayri,tabii sevilecek birsey degil,ama ben degil masaj yapmak dokunamiyorum bile,daha doktorum oyle birsey soylemedi neyseki

Benim fotolarimdaki beyaz sutyen taktigim,bandaj seninkinden buyuk komple saracak sekilde cevreliyor takinca,ama cok bunaltici
Canim valla cok sanslisin yinede dr bunu uygun bulmus sana,sutyen bile demiyorum ben cok rahat gorunuyor,diger modelleri kapatmasi bile iskence bide bandaji cabasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…