Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Neden memelerinizi oldugundan buyuk gostermek istersiniz?memelerinizin icine yabanci bir cisim koyuyorlar silikonmudur o nedir...cok enteresan..nasil rahat ediyor bunu yaptiranlar..
Hangi rüzgar meme estetiği topiğine attı sizi ben de onu merak ettim. Hiç gidip burun estetiği topiklerini okumuyorum mesela! Keyfimiz, psikolojim, herşeyim büyük istiyor. Olan anlar mı ki bizi?

Hangi rüzgar meme estetiği topiğine attı sizi ben de onu merak ettim. Hiç gidip burun estetiği topiklerini okumuyorum mesela! Keyfimiz, psikolojim, herşeyim büyük istiyor. Olan anlar mı ki bizi?
Topik karsimda duruyordu bende bi bakiiim bakim dedim..tombul tombul dolasmayin bacim..ortalik sapik kayniyor..birde su burun topigine burnumu sokim bakim orada ne car ne yok..

Selam kızlar buralara girmeyeli baya oldu, bir sene oldu benim, izler azaldı ama duruyor acık tenli oldugumdan sanırım, onun dısında her seyden memnunum, bu arada fotolarımı sildim, beni izleyenler beni listeden çıkarabilir, yeni ameliyat olanlara gecmiş olsun diyorum, korkmayın atlatırsınız, ben bile atlattıysam :)

İlk günler biraz zor geciyor ama her gün biraz daha iyi oluyorsun merak etme, ev işi falan ilk hafta askıya al hepsini ben yataktan zor dogruluyordum, doktorun ne söylediyse yap, bir an önce toparlarsın umarım, gecmiş olsun

Teşekkür ederim , bisey yapamıyorum zaten Bugün 3. Günüm daha iyiyim. Gece biraz zor oluyor, 2 saate bir uyanıyorum bel agrısıyla. Sırt üstü yatmak nekadar zormuş. Sabah kalkarken göğsüm yırtılacak gibi agrıdı. İlaçlarımı içtim iyi geldi şimdilik. Böyle böyle geçecek. Ama sunu söyleyebilirim ki hic kolay değilmiş. Canımda tatlı degildir, ameliyat olacak olanların mutlaka desteğe ve bakıma ihtiyaçları olacaktır.

Kızlar, doktorum bana 315 anatomik implant taktı. Dolu c cup olur dedi. Varmı aranızda 315 cc taktıran? Memnunmusunuz boyutundan? Benim az dokum vardı, dümdüz değildim.

Gecmis olsun
600 cc ne demek ya cok buyuk degilmi
Sizmi istediniz
Ben 400cc bilebuyuk geliyor gozume
Albumunuz varsa béni izleyebilirmisin bende sizi izlerim

Sargılarım var o yüzden şuan olmaz ama ilerde yaparım benim boyum 1.80 o yüzden bana normalin bırAZ büyüğü gibi durdu daha büyük olabilirmiş ama daha önce çocuk filan dogurmadıgım için ve eski halı hiç meme dokum yok denecek kadar az olduğu için bu daha ideal olduğunu söyledi Dr ama bız memnunuz yanı şimdi :)

Doktorun kim? Hangi yöntem uygulandı? Protezin?

M mildirt canim nasil oldun?
Benimde bdlimden yag alip , yuzume enjekte ettiler. Belim resmen komur gibi ve inanilmaz sis. Agrisi ise cok fazla. Memeyi gectim bunun odemi ve agrisi ne zaman gecer diye merak ediyorum
gayemcim benim çok şükür geçti morluklar memeden çok orası ağrıdı zaten ama önce hafifledi rengi ve çizgi çizgi oldu sonra geçti çok kaşındı geçerken bide :)) bir- 1,5 ayı buldu

merhaba kızlar bayadır giremedim işlerim çok yoğundu protezler şükür baya indi tam istediğim gibi oldu yumuşadılar yarın fotoğraf koycam, sizi çok özlemişim herşey yolundadır umarım sağlıkla kavuşun memelerinize hiç korkmayın 3-4 sene beklediğim için çok pişmanım süngerlerden öylesi bıkmışım ki elde bulaşık bile yıkamıyorum

Merhaba lar ben de göğüs estetiği yaptırmayı düşünüyorum 280 veya 300 cc düşünüyorum çok mu kucuk olur acaba 300 taktiran var mı aranızda ? Ameliyat öncesi göğüs altı ve üstü ölçüsünzü yazabilir misiniz bir de göğüs çevresi ne kadar değişti onu merak ediyorum :)

bana 325cc kondu dokum hic yoktu nerdeyse onceden 75 gogus alti gogus 77 78 falandi .cc boyutu kisiye gore degisir farkli kisilere ayni cc konur farkli durur bunu en iyi dr bilir muayenede isteyinizi soyleyin vucudunuz elverirse koyar benimkiler buyuk degil uzunum zaten bi de buyuk olmasimlar dedim bana yetecek kadarlat

Kizlar birsey soracagim,yarin 1 hafta olacak,gogusler asiri sert ve sanki sutyenimin icine iki koca tas tıkıştırılıp bastırılmış gibi hissediyorum.Her an o yabancı cisim hissi var,sizde yasadinizmi?Gogusler 2-3 ayda ancak yumusuyor diye biliyorum,bu kadar uzun suruyormu bu his?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…