- 30 Eylül 2017
- 201
- 83
- 48
Hangi rüzgar meme estetiği topiğine attı sizi ben de onu merak ettim. Hiç gidip burun estetiği topiklerini okumuyorum mesela! Keyfimiz, psikolojim, herşeyim büyük istiyor. Olan anlar mı ki bizi?Neden memelerinizi oldugundan buyuk gostermek istersiniz?memelerinizin icine yabanci bir cisim koyuyorlar silikonmudur o nedir...cok enteresan..nasil rahat ediyor bunu yaptiranlar..
Topik karsimda duruyordu bende bi bakiiim bakim dedim..tombul tombul dolasmayin bacim..ortalik sapik kayniyor..birde su burun topigine burnumu sokim bakim orada ne car ne yok..Hangi rüzgar meme estetiği topiğine attı sizi ben de onu merak ettim. Hiç gidip burun estetiği topiklerini okumuyorum mesela! Keyfimiz, psikolojim, herşeyim büyük istiyor. Olan anlar mı ki bizi?
Bizim ki bi ameliyata bakıyo da sizin durum daha vahimmiş hahahahTopik karsimda duruyordu bende bi bakiiim bakim dedim..tombul tombul dolasmayin bacim..ortalik sapik kayniyor..birde su burun topigine burnumu sokim bakim orada ne car ne yok..
Oooo benim bastan asagiya kadar estetige ihtiyacim var..Bizim ki bi ameliyata bakıyo da sizin durum daha vahimmiş hahahah
Yaaa tesekkur ederim, icime su serpiliyor boyle yorumlarla..Dubble bi görüntü görmedim ben canım. Gayet hoş
valla rahat ediyoruz yormayin kafaniziNeden memelerinizi oldugundan buyuk gostermek istersiniz?memelerinizin icine yabanci bir cisim koyuyorlar silikonmudur o nedir...cok enteresan..nasil rahat ediyor bunu yaptiranlar..
İlk günler biraz zor geciyor ama her gün biraz daha iyi oluyorsun merak etme, ev işi falan ilk hafta askıya al hepsini ben yataktan zor dogruluyordum, doktorun ne söylediyse yap, bir an önce toparlarsın umarım, gecmiş olsunGünaydın kızlar, dün gece yediklerimi çıkardım bi kac defa. Sonra ilaç falan derken kendime geldim, uyudum. Kahvaltı bekliyorum cok açım Bugün insallah taburcu olacağım, ev ortdmında nasıl olacağım bakalım? Kendinizi nekadar sakındınız, Yani ev işlerinden vs? Annem Bakacak allahtan
Teşekkür ederim , bisey yapamıyorum zaten Bugün 3. Günüm daha iyiyim. Gece biraz zor oluyor, 2 saate bir uyanıyorum bel agrısıyla. Sırt üstü yatmak nekadar zormuş. Sabah kalkarken göğsüm yırtılacak gibi agrıdı. İlaçlarımı içtim iyi geldi şimdilik. Böyle böyle geçecek. Ama sunu söyleyebilirim ki hic kolay değilmiş. Canımda tatlı degildir, ameliyat olacak olanların mutlaka desteğe ve bakıma ihtiyaçları olacaktır.İlk günler biraz zor geciyor ama her gün biraz daha iyi oluyorsun merak etme, ev işi falan ilk hafta askıya al hepsini ben yataktan zor dogruluyordum, doktorun ne söylediyse yap, bir an önce toparlarsın umarım, gecmiş olsun
Gecmis olsunMerhaba arkadaşlar bende dun ameliyat oldum 605cc takıldı ilk gecem çok rahat gectı ancak sabaha ağrılarım oldu sırtım çok ağrıyor bide ödem oldu ama zamanla gecıcektır ama kolay değilmiş gercekten
VaooouuuuuMerhaba arkadaşlar bende dun ameliyat oldum 605cc takıldı ilk gecem çok rahat gectı ancak sabaha ağrılarım oldu sırtım çok ağrıyor bide ödem oldu ama zamanla gecıcektır ama kolay değilmiş gercekten
Doktorun kim? Hangi yöntem uygulandı? Protezin?Sargılarım var o yüzden şuan olmaz ama ilerde yaparım benim boyum 1.80 o yüzden bana normalin bırAZ büyüğü gibi durdu daha büyük olabilirmiş ama daha önce çocuk filan dogurmadıgım için ve eski halı hiç meme dokum yok denecek kadar az olduğu için bu daha ideal olduğunu söyledi Dr ama bız memnunuz yanı şimdi :)
gayemcim benim çok şükür geçti morluklar memeden çok orası ağrıdı zaten ama önce hafifledi rengi ve çizgi çizgi oldu sonra geçti çok kaşındı geçerken bide :)) bir- 1,5 ayı buldu
bana 325cc kondu dokum hic yoktu nerdeyse onceden 75 gogus alti gogus 77 78 falandi .cc boyutu kisiye gore degisir farkli kisilere ayni cc konur farkli durur bunu en iyi dr bilir muayenede isteyinizi soyleyin vucudunuz elverirse koyar benimkiler buyuk degil uzunum zaten bi de buyuk olmasimlar dedim bana yetecek kadarlatMerhaba lar ben de göğüs estetiği yaptırmayı düşünüyorum 280 veya 300 cc düşünüyorum çok mu kucuk olur acaba 300 taktiran var mı aranızda ? Ameliyat öncesi göğüs altı ve üstü ölçüsünzü yazabilir misiniz bir de göğüs çevresi ne kadar değişti onu merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?