Kizlar birsey soracagim,yarin 1 hafta olacak,gogusler asiri sert ve sanki sutyenimin icine iki koca tas tıkıştırılıp bastırılmış gibi hissediyorum.Her an o yabancı cisim hissi var,sizde yasadinizmi?Gogusler 2-3 ayda ancak yumusuyor diye biliyorum,bu kadar uzun suruyormu bu his?
Benim 1 ay boyunca cok sertti. 5 hafta bitti yinede sertlik var ,eskisine gore daha iyi ama tam yumusamis degil.Bazi gunler dahada sert oluyor .Senin daha cok yeni biraz daha sabirKizlar birsey soracagim,yarin 1 hafta olacak,gogusler asiri sert ve sanki sutyenimin icine iki koca tas tıkıştırılıp bastırılmış gibi hissediyorum.Her an o yabancı cisim hissi var,sizde yasadinizmi?Gogusler 2-3 ayda ancak yumusuyor diye biliyorum,bu kadar uzun suruyormu bu his?
Benim 1 ay boyunca cok sertti. 5 hafta bitti yinede sertlik var ,eskisine gore daha iyi ama tam yumusamis degil.Bazi gunler dahada sert oluyor .Senin daha cok yeni biraz daha sabir
Yok canım sporcu sutyeni takip arada bandaj yapiyorum.Umarim kaybolur hicbirseye konsantre olamiyorum her an bu hisle2. Haftadan itibaren yavaş yavaş kayboluyor, merak etme. Normal sutyen takmiyorsun, değil mi?
Evet canim aynen o his ya iki koca taşı sürekli göğse biri bastırıyor sankiSertliği değil de şu başlarda zamkla taş yapıştırılmış hissi var ya göğüslerde, onu soruyor bence. Anladığım o. Yoksa benim de 1. aydan sonra anca yumuşamaya başladı ama 2.5 ay geçti, hala sertler.
cok sertler 12. Gun his azaldi ama hala sertlerKizlar birsey soracagim,yarin 1 hafta olacak,gogusler asiri sert ve sanki sutyenimin icine iki koca tas tıkıştırılıp bastırılmış gibi hissediyorum.Her an o yabancı cisim hissi var,sizde yasadinizmi?Gogusler 2-3 ayda ancak yumusuyor diye biliyorum,bu kadar uzun suruyormu bu his?
Mrb ameliyattan önce sutyen almayin bedene tam emin olamazsınız her cc herkeste ayni olmuyor. Ameliyattan sonra hemşire sutyen giydiriyor zaten dr sizden mi istedi ki sütyeniArkadaşlar ameliyat sonrası sütyeni çok fazla var piyasada ben bir tane beğendim ameliyatima 2 ay var ama heyecandanmi bilmiyorum ama simdiden yavaş yavaş hazırlanmak istiyorum:) bir tane buldum ayyildizin sporcu estetik ameliyat sonrası sütyen olarak geçiyor beden olarak nasıl karar veriyorsunuz hadi dar oldu çok sıktı yada çok bol oldu birde alt yeri sanki kesi yerine denk gelecekmiş gibi duruyor , tecrübeli arkadaşlar fikir verirmisiniz ?
Mrb ameliyattan önce sutyen almayin bedene tam emin olamazsınız her cc herkeste ayni olmuyor. Ameliyattan sonra hemşire sutyen giydiriyor zaten dr sizden mi istedi ki sütyeni
Ameliyat sonrası sutyenini doktor veriyor ve ücret almiyor ben ve tanıdıklarıma hep öyle oldu. Ölçüye gelince 75-80 gibi numaralar göğüs alti ölçünüzü a-b-c gibi sayilar göğüs üstü olcunuzu yani cup u ifade eder ama penti my bra yazin tarayıcıya hesaplama sayfası çıkıyor pentininkiler bana gore doğru çıkıyor ama şu var operasyon sonrasi ölçünüzü bilmeyeceksiniz doktor istemedikçe onceden sütyen almayin bence. Ben op öncesi iki tane dantelli sutyen almistim simdi keske daha küçük alsaymisim diyorum XL/L aldim aldım oysa m/l daha iyi olurmuş :)Aaa oylemi yani sütyen almadan ameliyata giriyorsunuz , ama bazı arkadaşların ameliyat günü aldığı sutyenler üzerinde bana Dr um sutyenle gel demedi vücudumun aldığı protez yerleşecek internette beden olarak 75 B 80 B 85 B olarak var neye göre karar verilip alınıyor onu anlayamadım ve ben dra sormadım watsapptanmi yazsam acaba zaten devamlı irtibat halindeyiz bilemedim ya
Merhaba... Ameliyattan Sonra doktorunuz ameliyat sütyeni takacak. Yaklaşık bir ay sonrada bu fotosunu eklediğiniz tarzda bir sporcu sütyeni isteyecek sizden ve onu kullanmaya başlayacaksınız.Eki Görüntüle 2106169 Arkadaşlar ameliyat sonrası sütyeni çok fazla var piyasada ben bir tane beğendim ameliyatima 2 ay var ama heyecandanmi bilmiyorum ama simdiden yavaş yavaş hazırlanmak istiyorum:) bir tane buldum ayyildizin sporcu estetik ameliyat sonrası sütyen olarak geçiyor beden olarak nasıl karar veriyorsunuz hadi dar oldu çok sıktı yada çok bol oldu birde alt yeri sanki kesi yerine denk gelecekmiş gibi duruyor , tecrübeli arkadaşlar fikir verirmisiniz ?
Ameliyat sonrası sutyenini doktor veriyor ve ücret almiyor ben ve tanıdıklarıma hep öyle oldu. Ölçüye gelince 75-80 gibi numaralar göğüs alti ölçünüzü a-b-c gibi sayilar göğüs üstü olcunuzu yani cup u ifade eder ama penti my bra yazin tarayıcıya hesaplama sayfası çıkıyor pentininkiler bana gore doğru çıkıyor ama şu var operasyon sonrasi ölçünüzü bilmeyeceksiniz doktor istemedikçe onceden sütyen almayin bence. Ben op öncesi iki tane dantelli sutyen almistim simdi keske daha küçük alsaymisim diyorum XL/L aldim aldım oysa m/l daha iyi olurmuş :)
Merhaba... Ameliyattan Sonra doktorunuz ameliyat sütyeni takacak. Yaklaşık bir ay sonrada bu fotosunu eklediğiniz tarzda bir sporcu sütyeni isteyecek sizden ve onu kullanmaya başlayacaksınız.
Bende bu sütyeni kullandım sonrasında,inanılmaz rahat ve güzel tavsiye ederimZaten estetik ameliyatlardan Sonra kullanılan bir sütyen bu.
Bedeni gögüs altı ölçünüze göre alıyorsunuz. Cup ölçüsü ayni zaten. Sizin ameliyattan Sonra cup ölçünüz degişecek,bedeniniz degil sonuçta alabilirsiniz Yani
Meme altınızı ölçün,bu şekilde
Eki Görüntüle 2106182 Sonucu yazarsanız hangi bedeni alacagınız konusunda yardımcı olabilirim
Aaa olurmu öyle şey ,kafana takılan birşey olursa yaz tabiarzum77 arzumcum seni okadar rahatsız ettim ki yıllardır hatta gecelerde eski msjlarimi karıştırırken teee 2011 yılındaki konusmalarimizi okudum daha senin estetiğin tazecikti bizlerde senin kadar mutlu olabilmek ve tecrulerini aktarabilmen için msj yağmuruna tutuyorduk çok yardımcı oldun bana ve inanki yüzüm olmuyor senden yardım istemeye utanır oldum Allah Razı olsun senden samimiyetimle söylüyorum ben bu ameliyata seninle karar verdim ve bir çok kişide eminim ki böyle düşünüyordur senin rahatligin , bu ameliyat bizim düşündüğümüz kadar vahim olmadığını her mutsuz kadının olması gerektiğini cesaretimizi sana borçluyuz , özelden sürekli seni rahatsız etttigimi düşündüğüm için senin tecrubeni beni yonlendirecegini bildiğim halde yazamıyorum yine yetistin çok teşekkür ederim drun koyduğu CC ye göre tahmin edebilirsiniz ovakit ben sütyen işini askıya aliyim en iyisi
73 ise 75 B olan sütyen sana olur canım. Sütyen bedeninde 75 dir senin,degilmi?arzum77 cnm buarada meme altı ölçüm 73 geçenlerde olcmustum :)
Aaa olurmu öyle şey ,kafana takılan birşey olursa yaz tabiElimden gelen yardımı,bilgiyi veririm yine
Doktorun koyacağı cc ye göre almayacaksın bu sütyeni ... senin bedenin değişmeyecek ameliyattan Sonra,cup ölçün degişecek!! Yani misal ben 75B kullanıyordum ameliyat öncesi ama full dolgulu,ameliyattan Sonrada 75D oldum!! Bu sütyenin de 75 bedenini aldım giyindim ameliyattan sonra.. Bilmem anlatabildimmi
İstetsen yinede sonraya bırak sen bilirsin tabi.
73 ise 75 B olan sütyen sana olur canım. Sütyen bedeninde 75 dir senin,degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?