Arzum benim bugün 12.gün ve ben aml önce 85 b takıyordum ama şimdi sarkık ve bşraz dolgum varken 375 takıldı dojtor şişlik inecek c kup olursun dşyornama bans şimdi bunksr e kup gibi büyük geliyor moralin bozuk iişlik inince kaç cm küçülür73 ise 75 B olan sütyen sana olur canım. Sütyen bedeninde 75 dir senin,degilmi?
Aaa sporcu sutyende alt beden önemli o vakit üst beden değil şimdi anladım şöyle soyleyim ben şuan full dolgulu 75 B takıyorum alt bedenim 75 ozaman bende 75 beden aldığımda ameliyat sonrası ister C cup olsun ister D cup olsun önemli değil , benim alt beden 2 ayda zannetmiyorum ki değişmez ben en iyisi aliyim calistigim için yavaş yavaş bavulumu hazirlamak istiyorum 2 operasyon olacağı için ancak hazırlık yaparım diye düşünüyorum
Evet,75beden olur ama sen lastik kısmı rahat olsun ,75 sıkar Belki dersen 80 bedeni al.. Benim arkadaşım benden önce ameliyat olmuştu. O aldığı sporcu sütyenini bana vermişti,yedek olarak onu kullanmıştım. O da 80 bedendi ,rahattı... bedenini sen daha iyi bilirsin...Evet cnm 75 B şuan ölçüm , birde bu sporcu sütyeni kullandım dedin, senin göğüs ucu yöntemiyle oldu ameliyatın tahmin edermisin bilmiyorum ama benim kesi altta olacak resimde sanki tam kesi yerine denk geliyor gibi geldi bana sence tam oraya denk gelirmi bu sütyenin alt kısmı rahatsız etmez dimi ? Birde sen yedek aldinmi yani biri yıkanıp yedeği giydinmi yoksa gerek yokmu 1 tane yeterlimi
Ya ben eski fotolarımı buldumda yani ameliyat hemen sonrası ilk aylara ait fotolarımı... o zamanlar daha ufakmış,zamanla büyümüş benimkiler ama tabi benim yöntem kas zarı altıydı.. Protezin büyüklüğü daha belli oldu zamanla yani.Arzum benim bugün 12.gün ve ben aml önce 85 b takıyordum ama şimdi sarkık ve bşraz dolgum varken 375 takıldı dojtor şişlik inecek c kup olursun dşyornama bans şimdi bunksr e kup gibi büyük geliyor moralin bozuk iişlik inince kaç cm küçülür
Senin küçülme oldu mu aml sonra şişlikler ne zaman inmeye başladı.Herkesin derdi farkli bana da 375 cc takıldı 26 gun önce ve çap olarak çok küçük geliyor gözüme
Tmm dir cnm ben yedek birtane daha aliyim eniyisi tek sutyenle 2-3 ay gecirilmez benden bugünlük bukadarAaa olurmu öyle şey ,kafana takılan birşey olursa yaz tabiElimden gelen yardımı,bilgiyi veririm yine
Doktorun koyacağı cc ye göre almayacaksın bu sütyeni ... senin bedenin değişmeyecek ameliyattan Sonra,cup ölçün degişecek!! Yani misal ben 75B kullanıyordum ameliyat öncesi ama full dolgulu,ameliyattan Sonrada 75D oldum!! Bu sütyenin de 75 bedenini aldım giyindim ameliyattan sonra.. Bilmem anlatabildimmi
İstetsen yinede sonraya bırak sen bilirsin tabi.
İlk 1 hafta 10 gun kadar ödem ve koltukaltima dogru şişlikler vardi 12-15 günde falan koltukaltlarim boşaldi rahatladı şu an ödem yok ama cm bazında hiçbir değişiklik yok ben 2. Günden beri her gün ölçüm yapiyorum dual planla oldu benimSenin küçülme oldu mu aml sonra şişlikler ne zaman inmeye başladı.
İkinciyi almak için acele etme ama. Bunu sipariş ver,bir kullan bak ona göre Ya aynısından yada Farklı birşey alırsınTmm dir cnm ben yedek birtane daha aliyim eniyisi tek sutyenle 2-3 ay gecirilmez benden bugünlük bukadar
Arzumcum tekrar teşekkür ederim yardimlarin için
Oğlumu uyuttum bende kaçar artık yarın malum iş var cümleten iyi geceler
Benim 97 cm göğüs üstü ama göğüs altim da 82-82.5 çıkıyor o yüzden büyük durmuyor bence istedigim gibi olmasi icin herhalde 500 cc falan olmasi gerekiyorduŞimdiden ölçmek bilenistemiyorum neyse artık dönüş yok şuanbsenin kaç cm
Umarım gönlümüze göre olur .Benim 97 cm göğüs üstü ama göğüs altim da 82-82.5 çıkıyor o yüzden büyük durmuyor bence istedigim gibi olmasi icin herhalde 500 cc falan olmasi gerekiyordu
Merhaba hangi doktora oldunuz ameliyatıTeşekkürlet benim kas altı inş küçülür.
Merhaba yaklaşık 2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. 310 CC yuvarlak protez takıldı.
Bu gerginlik hissi ve sertlik ne zaman geçecekdaha önce ameliyat olan arkadaşlar ne zaman cildiniz esnedi ve memeleriniz yumuşadı acaba? sanki göğsüme öküz oturmuş gibi hissediyorum.
yan yatmaya başladın mı? yatmaya başladıysan döndüğünde silikonların yana doğru toplandığını hissediyormusun? yada ağrı oluyor mu? yan yatmaya hasret kaldım.2. Hafta icinde ağırlık hissi geçiyor ama yumuşama yavaş oluyor; 2. yılında yumuşamasının hala devam ettiğini söyleyen arkadaşlar var. Benim 2.5 ay oldu ağırlık yok, benimlermis gibi hissediyorum, bir miktar yumuşadı da ama hala sert tabi
Evet yan yatabilen var mi 2. Haftasinda?Doktorum yatabilirsin dedi ama ben göğüs kafesim kirilacakmis gibi hissettigimden yatamiyorumyan yatmaya başladın mı? yatmaya başladıysan döndüğünde silikonların yana doğru toplandığını hissediyormusun? yada ağrı oluyor mu? yan yatmaya hasret kaldım.
Rahatsız oluyorsan yatma tabi. Doktor Ne bilecek senin nasıl Ağrı çektiğini ? Bence erken zaten..Evet yan yatabilen var mi 2. Haftasinda?Doktorum yatabilirsin dedi ama ben göğüs kafesim kirilacakmis gibi hissettigimden yatamiyorum
:)) Bak ne yap biliyormusun,sürekli sırtüstü yatmakta sırt bel ağrısı yapıyor . Yattığında hafif yan dön ve sırtını yastıklarla besle. O seni rahatlatacak hemde rahatsız etmeyecekarzum77 12 gündür sürünüyorum üsdat umut please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?