Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

73 ise 75 B olan sütyen sana olur canım. Sütyen bedeninde 75 dir senin,degilmi?
Arzum benim bugün 12.gün ve ben aml önce 85 b takıyordum ama şimdi sarkık ve bşraz dolgum varken 375 takıldı dojtor şişlik inecek c kup olursun dşyornama bans şimdi bunksr e kup gibi büyük geliyor moralin bozuk iişlik inince kaç cm küçülür

Evet,75beden olur ama sen lastik kısmı rahat olsun ,75 sıkar Belki dersen 80 bedeni al.. Benim arkadaşım benden önce ameliyat olmuştu. O aldığı sporcu sütyenini bana vermişti,yedek olarak onu kullanmıştım. O da 80 bedendi ,rahattı... bedenini sen daha iyi bilirsin...
Meme altı kesisi ile olup bu sütyeni kullanan arkadaşlar vardı forumda . Böyle kesi yerine geldi,rahatsız etti gibi yorumlar olmadı . Rahatsız etse zaten diger sütyenlerde rahatsız eder muhakkak.

Ya ben eski fotolarımı buldumda yani ameliyat hemen sonrası ilk aylara ait fotolarımı... o zamanlar daha ufakmış,zamanla büyümüş benimkiler ama tabi benim yöntem kas zarı altıydı.. Protezin büyüklüğü daha belli oldu zamanla yani.
Birde ilk üç ayda misal şekilsiz garip duruyor ve göze kötü görünüyor. Hem büyük hemde şekilsiz o yüzden memnuniyetsizlik oluyor Aslında . Ben sanmıyorumki zamanla seninde gözüne kötü gelsin. Yani durumunu şu anki halini bilmediğim,görmediğim için net yorum yapamıyorum.
Zamanla üst kısım doğallaşıp gögüs salıyor kendini. Bence moral bozma,zamana bırak

Herkesin derdi farkli bana da 375 cc takıldı 26 gun önce ve çap olarak çok küçük geliyor gözüme

Tmm dir cnm ben yedek birtane daha aliyim eniyisi tek sutyenle 2-3 ay gecirilmez benden bugünlük bukadar
Arzumcum tekrar teşekkür ederim yardimlarin için
Oğlumu uyuttum bende kaçar artık yarın malum iş var cümleten iyi geceler

Senin küçülme oldu mu aml sonra şişlikler ne zaman inmeye başladı.
İlk 1 hafta 10 gun kadar ödem ve koltukaltima dogru şişlikler vardi 12-15 günde falan koltukaltlarim boşaldi rahatladı şu an ödem yok ama cm bazında hiçbir değişiklik yok ben 2. Günden beri her gün ölçüm yapiyorum dual planla oldu benim

İkinciyi almak için acele etme ama. Bunu sipariş ver,bir kullan bak ona göre Ya aynısından yada Farklı birşey alırsın
Hayırlı geceler canım

Merhaba yaklaşık 2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. 310 CC yuvarlak protez takıldı.
Bu gerginlik hissi ve sertlik ne zaman geçecek daha önce ameliyat olan arkadaşlar ne zaman cildiniz esnedi ve memeleriniz yumuşadı acaba? sanki göğsüme öküz oturmuş gibi hissediyorum.

2. Hafta icinde ağırlık hissi geçiyor ama yumuşama yavaş oluyor; 2. yılında yumuşamasının hala devam ettiğini söyleyen arkadaşlar var. Benim 2.5 ay oldu ağırlık yok, benimlermis gibi hissediyorum, bir miktar yumuşadı da ama hala sert tabi

yan yatmaya başladın mı? yatmaya başladıysan döndüğünde silikonların yana doğru toplandığını hissediyormusun? yada ağrı oluyor mu? yan yatmaya hasret kaldım.

yan yatmaya başladın mı? yatmaya başladıysan döndüğünde silikonların yana doğru toplandığını hissediyormusun? yada ağrı oluyor mu? yan yatmaya hasret kaldım.
Evet yan yatabilen var mi 2. Haftasinda?Doktorum yatabilirsin dedi ama ben göğüs kafesim kirilacakmis gibi hissettigimden yatamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…