:)) Bak ne yap biliyormusun,sürekli sırtüstü yatmakta sırt bel ağrısı yapıyor . Yattığında hafif yan dön ve sırtını yastıklarla besle. O seni rahatlatacak hemde rahatsız etmeyecekGeçecek sabır
Ben 2 ci haftamda yan yatiyordum. Ama gogus kafesim agriyordu. Ozellikle gogus ortasina cok baski yapiyordu.Evet yan yatabilen var mi 2. Haftasinda?Doktorum yatabilirsin dedi ama ben göğüs kafesim kirilacakmis gibi hissettigimden yatamiyorum
Canim birde su boyun icin seyahat yastigi aldim ben 45 derece aciyla yatip onuda boynuma koyuyorum cok guzel uyunuyor,arada hafif bacaklarimi ve basimi yana da kiviriyorum sorun olmuyorarzum77 Nasilda anladın derdimi cansin ya❤ gerçekten sirtim öyle ağrıyor ki dediğini yapicam canim benim , teşekkür ederim
Bende aynen böyle yapıyorum.2 haftam bitti benimde.eskisi gibi rahat olmasada iyi geliyor agrilara:)) Bak ne yap biliyormusun,sürekli sırtüstü yatmakta sırt bel ağrısı yapıyor . Yattığında hafif yan dön ve sırtını yastıklarla besle. O seni rahatlatacak hemde rahatsız etmeyecekGeçecek sabır
Iz kremine bende basladim.6 ci haftamKızlar 2 aya doğru gidiyorum ben yavaş yavaş silikonları artık hissetmeye başladım daha kaslarım çeper oluşturmadı sutyen takabilirsim dedi doktorum her akşam iz kremimi mutlaka sürüyorum üstler aşırı yumuşadı ama ortalar hala sert sizler nasılsınız
Ben 20. Günden itibaren yan yatabilmeye başlamıştım. 20 gün den önce her yan yatmayi denemem de canım yanıyorduEvet yan yatabilen var mi 2. Haftasinda?Doktorum yatabilirsin dedi ama ben göğüs kafesim kirilacakmis gibi hissettigimden yatamiyorum
Benim de üst ve altlar çok sert, iç ve dışlar yumuşadıKızlar 2 aya doğru gidiyorum ben yavaş yavaş silikonları artık hissetmeye başladım daha kaslarım çeper oluşturmadı sutyen takabilirsim dedi doktorum her akşam iz kremimi mutlaka sürüyorum üstler aşırı yumuşadı ama ortalar hala sert sizler nasılsınız
Merhaba silikonları hissetmeye başladım demişsiniz bu kötü bişey değilmi?Kızlar 2 aya doğru gidiyorum ben yavaş yavaş silikonları artık hissetmeye başladım daha kaslarım çeper oluşturmadı sutyen takabilirsim dedi doktorum her akşam iz kremimi mutlaka sürüyorum üstler aşırı yumuşadı ama ortalar hala sert sizler nasılsınız
Su an göğüs çevreniz kaç cm geliyo peki kaç cm değiştibana 325cc kondu dokum hic yoktu nerdeyse onceden 75 gogus alti gogus 77 78 falandi .cc boyutu kisiye gore degisir farkli kisilere ayni cc konur farkli durur bunu en iyi dr bilir muayenede isteyinizi soyleyin vucudunuz elverirse koyar benimkiler buyuk degil uzunum zaten bi de buyuk olmasimlar dedim bana yetecek kadarlat
Esabil eker ank devlet hast. Çok memnunum harika bi insan eli çok iyi.Merhaba hangi doktora oldunuz ameliyatı
Yenimi oldunuz bide ücretleri nasıl ben özele anlaştım haldun kamburoğlu 12 bin tlEsabil eker ank devlet hast. Çok memnunum harika bi insan eli çok iyi.
Zamanim var sanirim daha.. size de geçmiş olsun ayni zamanda hayirli olsun :)Ben 2 ci haftamda yan yatiyordum. Ama gogus kafesim agriyordu. Ozellikle gogus ortasina cok baski yapiyordu.
3 cu haftadan itibaren daha rahat oluyor.6 haftaya girdim ama yinede bazan unutarak ani hareketkerde agri oluyor .
Gecmis olsun sizede
Yan yatmak.icin 2 hafta 3 hafta cok erken degil mi ben en az.1.ay .sirt ustu yattim. hala da cok uzun sure yan yatmamaya özen gosteriyorum. Yatinca rahatsizlik.duymuyorum ama belki bir ay daha bu ozeni gostericem. Sonucta kolay ameliyat olmadik. dikkat etmekte fayda var :))Zamanim var sanirim daha.. size de geçmiş olsun ayni zamanda hayirli olsun :)
Senin memeler ne zaman görüceye cikacak :))Esabil eker ank devlet hast. Çok memnunum harika bi insan eli çok iyi.
6500 cşvarıYenimi oldunuz bide ücretleri nasıl ben özele anlaştım haldun kamburoğlu 12 bin tl
Yan yatmak.icin 2 hafta 3 hafta cok erken degil mi ben en az.1.ay .sirt ustu yattim. hala da cok uzun sure yan yatmamaya özen gosteriyorum. Yatinca rahatsizlik.duymuyorum ama belki bir ay daha bu ozeni gostericem. Sonucta kolay ameliyat olmadik. dikkat etmekte fayda var :))
Bir parti yspıp göstereceğimSenin memeler ne zaman görüceye cikacak :))
Çıtayı yükselttin :))) Senden acayip fotolar bekliyoruz ı zamanBir parti yspıp göstereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?