Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arzum77 Nasilda anladın derdimi cansin ya❤ gerçekten sirtim öyle ağrıyor ki dediğini yapicam canim benim , teşekkür ederim

Evet yan yatabilen var mi 2. Haftasinda?Doktorum yatabilirsin dedi ama ben göğüs kafesim kirilacakmis gibi hissettigimden yatamiyorum
Ben 2 ci haftamda yan yatiyordum. Ama gogus kafesim agriyordu. Ozellikle gogus ortasina cok baski yapiyordu.
3 cu haftadan itibaren daha rahat oluyor.6 haftaya girdim ama yinede bazan unutarak ani hareketkerde agri oluyor .
Gecmis olsun sizede

arzum77 Nasilda anladın derdimi cansin ya❤ gerçekten sirtim öyle ağrıyor ki dediğini yapicam canim benim , teşekkür ederim
Canim birde su boyun icin seyahat yastigi aldim ben 45 derece aciyla yatip onuda boynuma koyuyorum cok guzel uyunuyor,arada hafif bacaklarimi ve basimi yana da kiviriyorum sorun olmuyor

Ben 5. günde yan yatabilmeye baslamistim. Herkesin süreci çok farklı, vücudunuzu iyi dinleyin. 2 hafta da olabilir 1 ay da, yeter ki kendinize zarar vermeyin.

Sirt üstü konusunda da Arzum doğru yolu göstermiş zaten =)

Kızlar 2 aya doğru gidiyorum ben yavaş yavaş silikonları artık hissetmeye başladım daha kaslarım çeper oluşturmadı sutyen takabilirsim dedi doktorum her akşam iz kremimi mutlaka sürüyorum üstler aşırı yumuşadı ama ortalar hala sert sizler nasılsınız

Bende aynen böyle yapıyorum.2 haftam bitti benimde.eskisi gibi rahat olmasada iyi geliyor agrilara

Iz kremine bende basladim.6 ci haftam
Bende sol memede silikonu hissediyorum.Azda olsa yumusama var ama memnunum.Daha ne kadar yumusama olur onuda bilmiyorum. Pek masaj yapitigimda soylenemez.

Evet yan yatabilen var mi 2. Haftasinda?Doktorum yatabilirsin dedi ama ben göğüs kafesim kirilacakmis gibi hissettigimden yatamiyorum
Ben 20. Günden itibaren yan yatabilmeye başlamıştım. 20 gün den önce her yan yatmayi denemem de canım yanıyordu

Benim de üst ve altlar çok sert, iç ve dışlar yumuşadı

Merhaba silikonları hissetmeye başladım demişsiniz bu kötü bişey değilmi?

Su an göğüs çevreniz kaç cm geliyo peki kaç cm değişti

Ben 2 ci haftamda yan yatiyordum. Ama gogus kafesim agriyordu. Ozellikle gogus ortasina cok baski yapiyordu.
3 cu haftadan itibaren daha rahat oluyor.6 haftaya girdim ama yinede bazan unutarak ani hareketkerde agri oluyor .
Gecmis olsun sizede
Zamanim var sanirim daha.. size de geçmiş olsun ayni zamanda hayirli olsun :)

Yarin 40 gun oluyor bana .Az once foto ekledim.Beni rahatsiz eden kucuk kusurlar var.Drlarin titizligi cok onemli.Biz kadinlar kucuk detaylara takilip kalabiliyoruz.
O yüzden drunuzu iyi secin

Zamanim var sanirim daha.. size de geçmiş olsun ayni zamanda hayirli olsun :)
Yan yatmak.icin 2 hafta 3 hafta cok erken degil mi ben en az.1.ay .sirt ustu yattim. hala da cok uzun sure yan yatmamaya özen gosteriyorum. Yatinca rahatsizlik.duymuyorum ama belki bir ay daha bu ozeni gostericem. Sonucta kolay ameliyat olmadik. dikkat etmekte fayda var :))

Senin memeler ne zaman görüceye cikacak :))
Bir parti yspıp göstereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…