- 23 Ocak 2018
- 17
- 3
- 1
- 39
teşekkür ederim cevap için :) bekarım çocuk doğurmadığım için pek bilmiyorum açıkçası daha önce hiç ameliyat da geçirmedim.Korkma hastanede agrin fazla olmayacak 2 ve 3.gun biraz daha fazla yardim alirsan sorun cozulur sonra azalir yavas yavas panik olmayin sezeryan dogum yaptiysaniz aynisi diyebilirim.
Hastanede agri duymasın.cok güçlü agri kesiciler veriyorlar.evde deÖyle dayanılmayacak bu agri olmuyor.agri kesici reçete ediyor doktor.tabi acı oluyor bıçak yarası sonuçta.ama 3-4 gün en fazlaameliyata karar vermem gereken tarih yaklaştıkça beni ameliyattan çıktığım andaki ağrı/ acı süreci ile ilgili çok büyük bir panik sarmaya başladı. ameliyat olanlar biraz yardımcı olabilir mi acaba bu ağrı süreci ile ilgili tabii ki herkesin acı eşiği farklıdır ama bu göğüslere ağırlık bindiği için bir ağrı şeklinde mi yoksa özellikle kasaltı olanlarda acı şeklinde mi? sanki ameliyat sonraki süreci kaldıramazmışım gibi bir panik atak geçirecekmişim gibi korkmaya başladım. sizin güzel sonuçlarınızı duymak tabii ki beni teşvik ediyor ama korkudan geceleri uyuyamaz oldum
Bende görmek istiyorumBir parti yspıp göstereceğim
Canım çok zor bu durum bakacak kimsen yoksa.cunku yattığın yerden kendin kalkamayacaksın ilk günler.birinin seni arkadan desteklemesi gerek.benim de 4 yaşındaki oğlum kucağa çok düşkündü.eve geldiğimde söyledim ameliyat olduğumu onu bir süre kucağıma alamayacağımı.o günden beri kucağına al demedi bana.onlar küçük ama çok akıllılar anlatırsan durumu anlarlar merak etme.nasil yattığın yerden tek kalkacaksın o daha önemliKızlar hayırlı akşamlar
Valla ben hastaneyi falan düşünmüyorum , hemşireler sağolsun gerekli yardımı yapacaklar , serumdan bir kas gevşetici verdimmi tmmdir benim korkum hastaneden eve geldiğimde , sabahları uyandığımda ki o herkesin tabiri varya goguslerimde iki öküz var
Geceleri sırt üstü yatmaktan sırt ağrıları , ve 3,5 yaşındaki oğlumu kucağıma almadan nasıl zapdedecegim kara kara düşünüyorum
Oğlum çalışma hayatima halen alışmış değil ve eve geldiğimde kucağımda vakit geçirir ve almadigimda kıyameti koparır zaten memeden de zor kestim inanılmaz. Düşkün kucağımda kokumla uyur valla çocuğu olan bayanların daha zor işi bana göre, bekar olsam yataktan cikmazdim sanırım oyuzden bize göre siz bekarlarin iyileşme süreci tamamen istirihat halinde olacak ben napiyim nerelere gidiyim
Ameliyat gizli olduğu için kimse olmucak yanımda akşamları eşim ilgilenecek Allah'ım sana geliyorum yardım et bana 2 çocuğumla alnimin akıyla iyilesebileyim hickimseyi aramak zorunda kalmayın hayırlısıyla bu olup bitseydi yeni doğmuş gibi olacağım
leyla_ebrum Yalnız bu şekilde kıyaslama yapmak çok yanlış; kırılan arkadaşlarımız olabilir. =) Evlilerin cocuk, eş derdi olduğu gibi bekarların da iş, okul vs. bircok derdi olabiliyor. Ben ilk pansumanim yapıldığı gün anında 7 saatlik yola çıkıp ertesi gün de aktif olarak hastanede koşturmaya başlamıştım. Ogrencilikte izin olmadigi için tüm bu ameliyat ve pansuman zamanını küçücük bir haftasonuna sigdirdim. Başka bir bekar arkadaşımız dinlenmeyi bırakın, ağırlık kaldırması gereken bir sektörde calisiyordu. Örnekler cogaltilabilir. Endişelerinizi anlıyorum ve umarım sizin için en iyisi olur ama bir bekarın çıkıp "Oh siz evlilere durum kolay, eşiniz yardım eder her seye" demesi hoş olmayacağı gibi tam tersinin yapılması da güzel degil. Pek kimse bir eli yağda bir eli balda gönlünce dinlenerek geçiremiyor süreci; herkesin hayat zorluğu kendine
Canım çok zor bu durum bakacak kimsen yoksa.cunku yattığın yerden kendin kalkamayacaksın ilk günler.birinin seni arkadan desteklemesi gerek.benim de 4 yaşındaki oğlum kucağa çok düşkündü.eve geldiğimde söyledim ameliyat olduğumu onu bir süre kucağıma alamayacağımı.o günden beri kucağına al demedi bana.onlar küçük ama çok akıllılar anlatırsan durumu anlarlar merak etme.nasil yattığın yerden tek kalkacaksın o daha önemli
Bende 10 gün nasıl rapor alıcam diye düşünüyorum 4gün izinim var yeterli olmaz sanırım bankada calışıyorm müdür sıkıntılı benimde estetik olduğunu söylerlerse birileri başıma sıkıntı olurCnm ben ya anlatmak istediğimi anlatamadım yads doğru cümleler kuramadım sanirim , kafam karisikligindan dolayı olabilir yalnis anlaşılmak ta istemem yani demek istediğim izin öğrencilik çalışma hayatı değil ki bende çalışıyorum 10 gün raporu nasıl karsilcak isyerim onuda bilmiyorum büyük ihtimalle de 10 günü tamamlamadan iş başı yaparım muhasebeciyim malesefff bizim isimizde bu kadar uzun bir süre ayrı kalmayı kaldırmaz ya kovulurumyada yüzüm gözüm mor kambur halde iş başı yaparım (burun+göğüs olacak ) bende 10 gün evde yatmicam artı olarak oglumdan dolayı geçireceğim zor günlerden bahsediyorum empati kurmanizi beklemiyorum oğlumu tanımadığınız için kısaca şöyle anlatiyim küçücük örnekle aksam evime gelince mutfakta kucağımda oğlumla yemek yapıyorum kesinlikle abartmiyorum ayağımı dolabın cekmecesine dayiyorum o derece , oyuzden çocuğu olmayanların iyileşme süreci biraz daha rahat olur demek istedim her evli çocuklu boylemidir tabiki değildir kafam okadar karisikki hem ameliyat sonrası sonuçlar beni tatmin edecek mi diye düşünüyorum hem evde çocuklarımla baş edebilirmiyjm diye düşünüyorum herkesin evresi kendine özel zordur Allah yardım etsin ve pişmanlık vermesin hepimize
Bende 10 gün nasıl rapor alıcam diye düşünüyorum 4gün izinim var yeterli olmaz sanırım bankada calışıyorm müdür sıkıntılı benimde estetik olduğunu söylerlerse birileri başıma sıkıntı olur
Off benimde kafam karışık allah yardımcımız olsunCnm hiç sorma druma ameliyat tarihimi aldığım gün sordum kaç gün rapor verirsiniz diye , nedese beğenirsin 20 gün :) yapmayın hocam bide ameliyat sonrası iş arama derdiyle ugrastirmayin beni kesin kovulurum dedimyani 10 gün rapor kesin verecek ama ben asla 10 gün evde durmucam benim patronum sıkıntılı değil cok şükür ancak finans çok yoğun , 10 gün işler beni asla beklemez 3 günden sonra yarımşar gün gitmeyi düşünüyorum başka türlü çözüm gelmiyor aklıma
Birde herkez ameliyat ücretime cok fazla diyor araştır iyice diyorlarOff benimde kafam karışık allah yardımcımız olsun
Off benimde kafam karışık allah yardımcımız olsun
Ameliyat ücreti yüksekmi herkes laf ediyor 12 bimAmin kuzum Amin
Bende partiye davet olmak isterim :)))Bir parti yspıp göstereceğim
Birde herkez ameliyat ücretime cok fazla diyor araştır iyice diyorlar
Ameliyat ücreti yüksekmi herkes laf ediyor 12 bim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?