Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Özel bir klinikte olacaksan 8000-15000 bin arası değişiyor cnm sen fiyata takılma eğer içine sindigse drun seni anladiysa, elektriginiz tuttuysa ee 12000 bini verecek butcen de varsa bize hayırlı olsun demek düşer :)
aynen katılıyorum eğer bütçen elveriyorsa çok takılma herşey güzel olsunda 3 aşağı 5 yukarı ne fark eder

Meraba canım. Şöyle bir şey söyleyeyim. Elbette ki herkes in süreci farklı gelişiyor ama ben kendi tecrübemden yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki ben ameliyat in 4. Gününden sonra kendimi gayet iyi hissediyordum ve şayet çalışan bir bayan olmuş olsaydım pekâlâ gidebilirdm işime diye düşünüyorum. Ve kaldı ki ameliyat im en ağrılı diye tabir edilen kas altı yöntemi ile oldu. 4. günü atlattıktan sonra insan kendi bile inanamıyor böylesi hızlı bi iyileşme sürecine. ... İnşallah senin de sorunsuz ve güzel geçer ameliyat in ve inşallah sende hızlı bir şekilde toparlanirsin

Özel bir klinikte olacaksan 8000-15000 bin arası değişiyor cnm sen fiyata takılma eğer içine sindigse drun seni anladiysa, elektriginiz tuttuysa ee 12000 bini verecek butcen de varsa bize hayırlı olsun demek düşer :)
Doktor Haldun Kamburoğlu duymuşsunuzdur benim içime sindi yeterki doğal olsun sağlıklı olsun uygun fiyat arayacağım derken yanlış kişiye düşmeyelim ben göze almıştım 10bini

benimde ameliyat günüm çok yaklaştı ücret benimde 12 bin fakat bana silikon + yağ enjeksiyonu yapılacak

Benim de dudak kenarı ve dudaga yağ enjeksiyonu olacak bu operasyonu saymiyorum nedense iki ameliyattan bahsediyorum herzaman burun+göğüs diye :) belkide ciddi bir operasyon dan saymiyorum herşey güzel olacak kızlar çok güzel olacak hepmizi muhteşem bir yaz bekliyor inşallah
Benim en çok sevindiğim ve içim içime sığmayan konu nedir biliyormusunuz bu yaz alacağım bikiniye sutyenlerden çıkardığım silikonlari dikmek zorunda kalmicam denizden çıkınca diktigim silikonlar içeri çöker ve ben utanip havluya sarilmicam
Bu psikolojiyi anlarmisiniz bilmiyorum ama gerçekten o tatil benim kabusum oluyordu ve her dolgun goguslu hatun gördükçe de düşmanım Onda varda bende neden yok diye

Selam kızlar.
Ben geçtiğimiz sali ameliyat olacaktim korkudan mi yoksa başka birseyden mi bilmiyorum ishal oldum. 2 gun ishaldim ve susuz kaldığım için anestesi uzmanı acil bir ameliyat olmadigi icin ameliyatı erteledi. Sabahin körunde gittigimiz hastaneden döndük eve geldik.
Ama herseyde vardır bir hayır dedim zaten doktor tam içime sinmemişti. Somestreye gore ayarlamistim simdi nisanda tatil var tekrar o zman yaptirabilcem ancak. O gune kadar da geni bir dr. Bulucam. Zaten icime sinmemeisti bu surecte yaptiklarindan sonra da kesin vazgeçtim.
Ameliyattan once zaten bisey konusmamisti hicbirsey belli olmadan girecektim çok tedirgindim. Ama vaktim kisitliydi iyi bir dr. Diye soğukluğunu ulaşılmazligini gozardi edip ameliyat olacaktim. Sabah hastaneye gittik anestesizte ishal oldugumu soyledim bu arada 1 gun once dr.u arayip sordum tabiki sekreteri araciligiyla kendisini baglamadilar bile bisey olmaz dediler. Anestesizt doktorla görüşüp bana ameliyatin ertelendiğini söyledi. Doktor gelip te kendi bi aciklamada bulunma zahmetinde bulunmadı orda olmasina rağmen. Yani bu sebepten dolayi iyice soğudum ve hayırlısının olduğunu düşünüyorum. Simdi yeni bir dr. Bulma safhasindayim izmirdeki doktorlar için tavsiye bekliyorum

Merhaba teşekkür ederim inşallah sizin gibi şanslı olup hızlı iyileşme olur doktorum bana ağrın olmucak dedi baya tecrübeli konuştu bakalım bünyem kaldıracakmı 1 ay var ameliyata hep düşünüyorum vazmı geçsem diye

Ayyy yazdıkların benim doktoruma ne kadar çok uyuyor İzmir de mi bu doktor acaba :)

İhtiyacın varsa kesinlikle vazgeçme derim ben. Bu ameliyat i olmakla Hayatımın en doğru karar ini hayata geçirmiş oldum ben. Benden daha mutlusu yoktur herhalde. Çünkü bende doku neredeyse hiç yoktu. Sıfır doku idim diyebilirim yani. 29 yıl bu şekilde İdim ve ameliyat olalı 4 ay oldu ama ben sanki hep doğuştan bu şekildeymisim gibi benimsedim yeni halimi. Eşim bile unuttu önceki dümdüz görüntümü. Bence kimse ne agridan nede sizidan korkmamali. İnan dayanilmayacak gibi değil kesinlikle. Yalnızca sırt üstü yatmak insanı perişan ediyor o kadar.

Benimde hiç gögsüm yok tatile giderken sungerli bikini giyerdim sungerliden bıktım boş hissediyordum rahatsız oluyordum eve gidip bisn önce cıkartmak istiyordum kendimi kadınsı hissedemiyordum çekiniyordum doktor gelişmemiş dedi kimse anlamıyor bizlerden başkası bizi anlamaz babam bile yaptıralım kızım dedi bilgisi var o destekliyor beni

ben daha önce ameliyat tarihi alıp son anda vazgeçmiştim korkudan şimdi tekrar karar aldım ücretin bir kısmınıda sonra vazgeçememek için ödedim şimdi uyuyup uyanıp ameliyatı düşünüyorum içim pır pır inşallah herşey güzel olur birde geçen sefer vazgeçtiğimde eşim üzüldü şimdi beni cesaretlendiriyor ben sana bakarım hiç merak etme herşey güzel olacak diyor sağolsun onun yüzünden vazgeçemiyoruk ki olunacak bu ameliyat mecbur :))

işte benim en çok merak ettiğim de bu gerçekten kendi göğsün gibi hissedebiliyormusun ? ve özel olacak ama cevap vermezsen anlarım eşinle olan özel hayatında negatif birşey yaşadın mı ?

Aynı duyguları yaşıyoruz yatıyorum kalkıyorum ameliyatı düşünüyorum içim pırpır bende ücretin yarısını ödedim vazgeçme zor gibi hayırlsıı

Ne güzel bir platform burası ya
Herbirimiz evlerimizde kimbilir ne telastayken giriyoruz sohbet ediyoruz akıllar alıyoruz birbirimizi motive ediyoruz her birimiz aynı şehirde olsak buluşsak ameliyat olmuş veya olmamış herbirimiz yuzyuze sohbet edebilsek çay kahve eşliğinde ne güzel olurdu

Herkese hayırlı geceler hepinizi seviyorum güzel insanlar

işte benim en çok merak ettiğim de bu gerçekten kendi göğsün gibi hissedebiliyormusun ? ve özel olacak ama cevap vermezsen anlarım eşinle olan özel hayatında negatif birşey yaşadın mı ?
Kesinlikle ve kesinlikle kendine aitmiş gibi hissediyorsun. Bir kez bile olsun bi yapaylık hissetmedim ben. Hatta şöyle ki ameliyat im 1. ayından itibaren ameliyat olduğumu dahi unuttum ben ..o derece benimsedim yani. Eşim le değil negatif bir şey yaşamak bilakis özel yaşantımda gusellesti. Çünkü kim ne derse desin kadın demek meme demek arkadaş... ! E buda bende olmadığı için inanılmaz derecede özgüven eksikliği yaşıyordum bu konuda. Ve bu durum cinsel yaşantıya da negatif olarak yansıyordu. Ama şimdi şükürler olsun ki herşey çok güzel gidiyo. Hatta eşime soruyorum bazen, yeni görüntü me alisabildin mi falan diye. İnan ameliyat olduğunu dahi unuttum sanki hep boyleymissin gibi geliyor bana diyor ve çok mutlu oluyorum eşimden bunu duyduğum için. Ki benim eşim yapayliga falan son derece karşı bı erkek. Benim eşim bile bu halime alistiysa her erkek alışır bence. Ki inan sanki Kendi memem gibi. Sanki hep benleydiler yıllar dir

ayyy içimi ferahlattın çok çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bu gece güzel bir uyku uyurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…