Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba acaba ameliyattan bi 6 ay sonra oluşan normal duzeyde kapsülün göğsü daha büyük gösterdiği doğru mu ve yumuşayinca biraz yayilma dolayisiyla daha büyük bir görünüm oluyor mu serbestleşince ?

Agri konusunda.doktoruna guvenebilirsin. Zor da.kalsaydim ertesi gun oglen bile işe gidebilirdim..sonrasinda.da agri.kesici almak.soyle.dursun sizi.bile.hissetmedim. cok sukur :) ameliyat surecim iyi gecti.beni zorlayan sey sirt ustu oturmam yatmamdi.Kalcam.cok agrimisti. Simdilik tek sorun hissislik. Onunda gecmesi zaman alir diye dusunuyorum :)

Selam kızlar, benim bugün 6. Günüm inanılmaz bir rahatlama oldu 4. günden itibaren. Kollarımı daha rahat kullanıyorum, hafif işler yapabiliyorum. Ama ilk 4 gün hicte hafife alınmaması lazım. Yatıp kalkarken destek şart. Yardım edecek birileri varsa şanslısınız. Özetle dayanılmaz agrı olmadı bende( kas altı oldum), destek olan vardı ama. Değermi, kesinlikle değer. Keşke daha önce olsaydım diyorum. İlerde ne olur bilemem ama şimdilik iyi gidiyor. Eşimi zor ikna ettim, şimdiyse gözünü alamıyor memişlerden. İçinizde kalmasın kızlar imkanınız varsa yaptırın, farkı yaşayın

guzel. simdi nasilsini? kac cc taktirdiniz? boyunuz kilonuz kac?

Geçmiş olsun arkadaşım kaç cc takıldı ve kendi meme dokun varmıydı hiç

Arkadaşlar ameliyatının uzerinden 6 ay geçmiş sorularima cvp verebilecek kimse yok mu

Arkadaşlar ameliyatının uzerinden 6 ay geçmiş sorularima cvp verebilecek kimse yok mu
Canım benim ameliyatın üzerinden sadece 18 gün geçti ama ameliyat öncesinde ve sonrasında çok araştırma yaptım.
Aynen dediğin gibi 6 ay sonra ve hatta 1 yıl sonra daha büyük oluyor memeler. Google 'a "breast augmentation post op 6 months" yazıp , search ettiğin zaman ameliyat sonrası 6 aylık gelişmelerin resimlerini görebilirsin.

Teşekkür ederim

Doktor bana küçülecek dedi dört gözle küçülmesini bekliyorum.

Oooo sende bendensin ben o kadar acı çekiyodum ki o konuda şimdi geçti o günler hiç bişey kalmadı ilk 3 gün evet ama dayanılmaz değil gerçekten sonuç olarak senin kaslarını kesiyorlar elbet acı çekiyosun fakat kasların iyileşmeye başladığında acı kalmıyo ani hareketlerden kaçınman gerek sadece..

Kızlar merhaba ben iki yıl önce Aqua filing yaptırdım çok pişmanım boyutu bir tık daha yukseldi yine küçük anlayacağınız şimdi silikon yaptırmak istiyorum memnun kaldığınız dr. Varmı İstanbul Avrupa yakasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…