Hadi bakalım canım. Az kalmış senin de. İnşallah herşey gönlünce olur ve inşallah kolay atlatanlardan olursun sende20 şubat
inşallahteşekkür ederim iyi dileklerin için :)Hadi bakalım canım. Az kalmış senin de. İnşallah herşey gönlünce olur ve inşallah kolay atlatanlardan olursun sende
Agri konusunda.doktoruna guvenebilirsin. Zor da.kalsaydim ertesi gun oglen bile işe gidebilirdim..sonrasinda.da agri.kesici almak.soyle.dursun sizi.bile.hissetmedim. cok sukur :) ameliyat surecim iyi gecti.beni zorlayan sey sirt ustu oturmam yatmamdi.Kalcam.cok agrimisti. Simdilik tek sorun hissislik. Onunda gecmesi zaman alir diye dusunuyorum :)Merhaba teşekkür ederim inşallah sizin gibi şanslı olup hızlı iyileşme olur doktorum bana ağrın olmucak dedi baya tecrübeli konuştu bakalım bünyem kaldıracakmı 1 ay var ameliyata hep düşünüyorum vazmı geçsem diye
guzel. simdi nasilsini? kac cc taktirdiniz? boyunuz kilonuz kac?seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.
Canım ben 6000 tl ye oldum@leyla_ebrum merhaba siz Hakan beye mi ameliyat olacaksınız fiyat bilgisi alabilir miyim? Kızlar ameliyat olanlar fiyat bilgisi verebilir mi?
Geçmiş olsun arkadaşım kaç cc takıldı ve kendi meme dokun varmıydı hiçSelam kızlar, benim bugün 6. Günüm inanılmaz bir rahatlama oldu 4. günden itibaren. Kollarımı daha rahat kullanıyorum, hafif işler yapabiliyorum. Ama ilk 4 gün hicte hafife alınmaması lazım. Yatıp kalkarken destek şart. Yardım edecek birileri varsa şanslısınız. Özetle dayanılmaz agrı olmadı bende( kas altı oldum), destek olan vardı ama. Değermi, kesinlikle değer. Keşke daha önce olsaydım diyorum. İlerde ne olur bilemem ama şimdilik iyi gidiyor. Eşimi zor ikna ettim, şimdiyse gözünü alamıyor memişlerden. İçinizde kalmasın kızlar imkanınız varsa yaptırın, farkı yaşayın
Arkadaşlar ameliyatının uzerinden 6 ay geçmiş sorularima cvp verebilecek kimse yok muMerhaba acaba ameliyattan bi 6 ay sonra oluşan normal duzeyde kapsülün göğsü daha büyük gösterdiği doğru mu ve yumuşayinca biraz yayilma dolayisiyla daha büyük bir görünüm oluyor mu serbestleşince ?
Canım benim ameliyatın üzerinden sadece 18 gün geçti ama ameliyat öncesinde ve sonrasında çok araştırma yaptım.Arkadaşlar ameliyatının uzerinden 6 ay geçmiş sorularima cvp verebilecek kimse yok mu
Teşekkür ederimCanım benim ameliyatın üzerinden sadece 18 gün geçti ama ameliyat öncesinde ve sonrasında çok araştırma yaptım.
Aynen dediğin gibi 6 ay sonra ve hatta 1 yıl sonra daha büyük oluyor memeler. Google 'a "breast augmentation post op 6 months" yazıp , search ettiğin zaman ameliyat sonrası 6 aylık gelişmelerin resimlerini görebilirsin.
Benim de üst çok yumuşak yanlar sert kaldıBenim de üst ve altlar çok sert, iç ve dışlar yumuşadı
Kötü bişeyden ziyade ödemlerim komple indiMerhaba silikonları hissetmeye başladım demişsiniz bu kötü bişey değilmi?
Bende çok masaj yapamıyorum canım ya neden öyle oldu bilmiyorum yapamıyorum pekIz kremine bende basladim.6 ci haftam
Bende sol memede silikonu hissediyorum.Azda olsa yumusama var ama memnunum.Daha ne kadar yumusama olur onuda bilmiyorum. Pek masaj yapitigimda soylenemez.
Doktor bana küçülecek dedi dört gözle küçülmesini bekliyorum.Canım benim ameliyatın üzerinden sadece 18 gün geçti ama ameliyat öncesinde ve sonrasında çok araştırma yaptım.
Aynen dediğin gibi 6 ay sonra ve hatta 1 yıl sonra daha büyük oluyor memeler. Google 'a "breast augmentation post op 6 months" yazıp , search ettiğin zaman ameliyat sonrası 6 aylık gelişmelerin resimlerini görebilirsin.
Gögüs altındaki bantlae ne zaman çıkıyor iz tedavisine ne zanam başladınBende çok masaj yapamıyorum canım ya neden öyle oldu bilmiyorum yapamıyorum pek
Oooo sende bendensinameliyata karar vermem gereken tarih yaklaştıkça beni ameliyattan çıktığım andaki ağrı/ acı süreci ile ilgili çok büyük bir panik sarmaya başladı. ameliyat olanlar biraz yardımcı olabilir mi acaba bu ağrı süreci ile ilgili tabii ki herkesin acı eşiği farklıdır ama bu göğüslere ağırlık bindiği için bir ağrı şeklinde mi yoksa özellikle kasaltı olanlarda acı şeklinde mi? sanki ameliyat sonraki süreci kaldıramazmışım gibi bir panik atak geçirecekmişim gibi korkmaya başladım. sizin güzel sonuçlarınızı duymak tabii ki beni teşvik ediyor ama korkudan geceleri uyuyamaz oldum
O nedir kiKızlar merhaba ben iki yıl önce Aqua filing yaptırdım çok pişmanım boyutu bir tık daha yukseldi yine küçük anlayacağınız şimdi silikon yaptırmak istiyorum memnun kaldığınız dr. Varmı İstanbul Avrupa yakasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?