- 3 Ocak 2018
- 192
- 73
- 23
- 42
Sen diklestirmede yaptirmis miydin?Doktor bana küçülecek dedi dört gözle küçülmesini bekliyorum.
Merhaba ucretı gayet uygunmuş nerde ve hangi doktora oldunuz acaba ve memnunmuşsunuzCanım ben 6000 tl ye oldum
ben adanada anil olgunere yaptirdim devket hastanesinde 4000tl.cok da memnunumMerhaba ucretı gayet uygunmuş nerde ve hangi doktora oldunuz acaba ve memnunmuşsunuz
Arkadaşlar ameliyatının uzerinden 6 ay geçmiş sorularima cvp verebilecek kimse yok mu
Benim drumda 1 yil içinde yuzden 10 kuculme olucak demisti.Umarim benimkilerde buyume olmaz.Canım benim ameliyatın üzerinden sadece 18 gün geçti ama ameliyat öncesinde ve sonrasında çok araştırma yaptım.
Aynen dediğin gibi 6 ay sonra ve hatta 1 yıl sonra daha büyük oluyor memeler. Google 'a "breast augmentation post op 6 months" yazıp , search ettiğin zaman ameliyat sonrası 6 aylık gelişmelerin resimlerini görebilirsin.
Soguklarda silikonun hissedildigini ilk kez duydum. Simdi ye kadar boyle bir his yasamadim ama daha 6 haftalik benimki.silikon taktıran arkadaşlar soğuklarda üşüdğünüzde silikon hissediliyormuş ve batma hissi oluyormuş doğrumudur bunu yaşayan var mı ? ameliyattan e kadar sonra yüzüstü yatabildiniz ? yani silikonu unutup ameliyat öncesinde ki gibi uyudunuz ?
ben de gece yanlışlıkla yani alışkanlıkla ustune yatıyorum bazen sabah acıo ama aynı zamanlarda ameliyat olduk melis seninleSoguklarda silikonun hissedildigini ilk kez duydum. Simdi ye kadar boyle bir his yasamadim ama daha 6 haftalik benimki.
Yuz ustu ise ilk kez bu gece uyumusum.Uyandigimda bende sasirdim biraz,agri falan hissetmedim ama kalkarken biraz zorlandim.
Canim sanirim bundan sonra yuzustu yatmanin bir sakincasi olmaz.Suan nasilsin péki memnunmusun goruntunden?ben de gece yanlışlıkla yani alışkanlıkla ustune yatıyorum bazen sabah acıo ama aynı zamanlarda ameliyat olduk melis seninle
Bence de erken canim henuz degerlendirmek icin ben suanki seklini degerlendirmiyorum zaman gecmesi lazim biraz benim hala sisliklerim var sertler tabi daha zaman gecsin biraz bakalim ne olacak ornegin bnm mememin biri daha kucuktu ayni protez koyuldu ama suan kucuk olan az bisi daha buyuk suan :) daha cok sismis demek ki.Canim sanirim bundan sonra yuzustu yatmanin bir sakincasi olmaz.Suan nasilsin péki memnunmusun goruntunden?
Benimkinde bir iki kucuk farkliliklar var ama erken daha .Dr 6 ay diyor en az beklenilmeli.
Hayır silikon sadece dikleştirme olsa daha mı küçük olurdu?Sen diklestirmede yaptirmis miydin?
Teşekkür ederim, benim a cuptı az dokum vardı. 315 cc anatomik takıldı. Kas altı.Geçmiş olsun arkadaşım kaç cc takıldı ve kendi meme dokun varmıydı hiç
Foton varsa izleyebilirmisin beni ben de damla istiyordum benim de dokum cok azdi doktor olmaz dedi damla banaTeşekkür ederim, benim a cuptı az dokum vardı. 315 cc anatomik takıldı. Kas altı.
Ben 12 bin tl ye olcam@leyla_ebrum merhaba siz Hakan beye mi ameliyat olacaksınız fiyat bilgisi alabilir miyim? Kızlar ameliyat olanlar fiyat bilgisi verebilir mi?
İzmir’de Melike Güngör e oldum canım.simdi fiyatları bir tik daha yüksek.ben yılbaşından önce ödeme yapmıştım.yilbasindan sonra zam gelecekti.su an ne kadardır bilmiyorum amaMerhaba ucretı gayet uygunmuş nerde ve hangi doktora oldunuz acaba ve memnunmuşsunuz
Soguklarda silikonun hissedildigini ilk kez duydum. Simdi ye kadar boyle bir his yasamadim ama daha 6 haftalik benimki.
Yuz ustu ise ilk kez bu gece uyumusum.Uyandigimda bende sasirdim biraz,agri falan hissetmedim ama kalkarken biraz zorlandim.
Ark birde kas altı için sorarmısın o küçülürmüymüş.Az önce yurtdışı bir sitede okudum bir hasta doktora sormuş dr 3-4 ay bekleyin biraz büyür falan demiş. Ben de danışmak için bir doktora mail attım 6 ay bekleyin yumuşar ve daha büyük görünür daha çok tatmin eder boyutu dedi.
Sen büyükmü olsun istiyorsunAz önce yurtdışı bir sitede okudum bir hasta doktora sormuş dr 3-4 ay bekleyin biraz büyür falan demiş. Ben de danışmak için bir doktora mail attım 6 ay bekleyin yumuşar ve daha büyük görünür daha çok tatmin eder boyutu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?