Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ark birde kas altı için sorarmısın o küçülürmüymüş.
Kızlar arzum77 kendininkilerin ilk aylara gore 6 aydan sonra daha buyudugunu yazmisti ama ben kas zari alti yontemiyle oldugum icin demisti,acaba kas alti olanda kuculuyor,kas zari alti olanda buyuyormu?En tecrubelimiz sensin arzum77 canim ne dersin?

@leyla_ebrum merhaba siz Hakan beye mi ameliyat olacaksınız fiyat bilgisi alabilir miyim? Kızlar ameliyat olanlar fiyat bilgisi verebilir mi?

Evet cnm araştırma hastanesi Dr hakan bulama ameliyat olacağım yillar sonra kendi drumu buldum diyebilirim , ücret konusunda burdan fiyat vermem doğru olurmu bilmiyorum ama burun : 3500-4000 arasi tutar dedi meme buyutme : 5000 TL
Ozel oda ayıracak oda 50 TL esim refakatçi kalacağı için özel odayı uygun gördük senin için hayırlısı olsun cnm , bol bol görüşmelere git lütfen seni anlayan Dr nerede hangi hastane de oldugu bilinmez ben çok görüşmeler yaptım başka drdan aldığım ameliyat günümü yaktım içime sinmeyen şeyler olduğu için , tabi bütçeyi de kullandık sıfırdan tekrar bütçe ayırdık biriktirerek , bak ben 7 yıldır bu forumdayim 7 yıldır ameliyat olamadım fazla erteleme geriye baktığında çok pişman oluyorsun imkanin varsa bol görüşmeler yapıp karar ver hakkında hayırlısı olsun cnm

Kas altında olup büyüyende oldu küçülende. Bu biraz kasın kalınlıgı,yapacağı baskı,ödemlerin çok olup olmayacagı gibi faktörlerden değişiyor Aslında.
Sonuçta olan bir doku var,sabit kalan. Birde protezin büyüklüğü sabit. Kilo alımı olur,vücut yağlanırsa meme de büyür. Yani buda kişiden kişiye değişiyor. Ben bekarken yada evlenip çoluk çocuktan Sonra kiloda alsam memeler büyümezdi Ama bazı arkadaşlarım vardı,kilo alınca memeleri büyüyordu :))
Ameliyat sonrası kas altı olanlarda ilk başta kasın yaptıgı baskı sebebi ile gögüs biraz daha ufak duruyor. Aslında gögüsten ziyade misal gögüs arasıda şişiyor,haliyle meme daha az çıkık duruyor. Zamanla o ödem inince meme arası inince gögüs daha çıkık büyük duruyor. Bu sefer memem büyüdü diyoruz. Aslında ödemler gidince de büyüklük belli oluyor. Kiminin ödemi çok oluyor,göğsü şişiyor. Ödemler gidince gerçek görüntü ortaya çıkıyor ve memem küçüldü diyorlar :))
Yöntem,ödem,herşeyi etkiliyor Yani. Gerçek görüntüye gelmesi 6 ay bir seneyi buluyor. Ben ikinci senemde bile değişimi gördüm.

Doktorlar ameliyattan Sonra büyümez diyorlar. Aslında dediğim gibi zamanla şekillendikçe gögüs gerçek görüntüye gelmeye başlayınca daha çok seviyor beğeniyoruz. İlk üç ay normal sütyen talamadım. Sütyenin içine girmiyor garip duruyordu .Hatta kabinde ağladığımı bilirim,ne biçim oldu bunlar diye :)) Üçgen bikinilerle şekilsiz garip duruyordu. En güzeli sutyensiz görüntüydü :)) Sabırlı olmak lazım işte

arzum77 yorumunda bir kelimen dikkatimi cekti üçgen bikinilerle garip duruyordu dedin sen 14 Şubat'ta ameliyat oldun yaza eğer bikini giydigin halde begenmediysen ki 5-6 aylık bir dönem bu ,
Yani böyle bir ihtimal varsa muhteşem bir plaj bizi beklemiyor olabilir

Peki straplez tarzı kıyafetlerde nasıl yine rahatsız edici bir görüntü olabililirmi acaba 5-6 ayda yani bu zaman dilimi yaza temmuz ağustosa denk geliyor tam şeklini almazmi , yoksa tam oturması burun ameliyatı gibi 1 yılı buluyormu

Hayır hayır,yaza kadar hazırdım..
Ben ameliyat sonrası ilk üç aylık falandım o zaman mağazada bikini denemeleri yapmıştım. :))) o zaman hoşuma gitmemişti. Yazın yüzüstü bile yattım şezlongda Çok rahatlamıştım yani

Straplez beyaz bir elbisem vardı. Onu sutyensiz giyiniyordum şahane duruyordu O resmî bulursam atarım sana

Ayyy insallah ya

Evet ben biraz daha büyüsün istiyorum. Dual planla olsa da benim de kas alti drum drum öyle dedi 3 tip dual plan varmış hangisini uyguladi bilmiyorum ama kas alti diyor
Dual ile kas altı aynı yöntem. Kas altı olsanda sonuçta tüm protezin her kısmı kasın altına girmiyor. Üst kısmı kasın altında kalıyor,alt kısmıda Ne kadar gerekli ise. Dual planda alt kısım daha kasın üzerinde kalıyor. Üst kısım yine kas altında yani.
İşte o kasın altında olan kısım ile kasın üzerinde kalan kısım dual planı çeşitli yapıyor

Hmm Arzum Hanım siz öne doğru çıkıntı artiyor demişsiniz doğru mu anladım? Benim çıkıntı çok zaten şu an, kiyafetle dik durunca hatta biraz kaba duruyor. Benim istediğim büyüme yayılma şeklinde hani gövdeyi kaplar ya öyle, yani siz büyüse de öne doğru çıkıntı olarak mi sadece diyorsunuz yayılma olmaz mı

Gercekten ben de ayni seyleri hissediyorum. Sanki gerçekler. Sanki ben hep böyleydim. Fatrecle ayni zamanlarda oldu ameliyatımız. Ben de ayni dusunceleri paylasiyorum. Mutlulugumuz daim olsun bayanlr

Straplez beyaz bir elbisem vardı. Onu sutyensiz giyiniyordum şahane duruyordu O resmî bulursam atarım sana
Arzumcum ben yazın straplez tarzı kiyafetleri çok seviyorum Ankara'da tabi tek olarak giyinmek pek mümkün olmuyor üstüme kombinledigim kısa kollu ve göbek üstü ceketlerim var yada bolero tarzı ceketlerim var osekilde kombin yaparım ama malesefff full dolgulu sutyende okadar iğrenç bir görüntü oluyorki , tatile gittiğimizde full straplez giyinirim ama görüntü olarak tabi iğrenç durur düşün top top ve silikon olduğu belli olan kazık gibi sutyenlerle, inşallah ameliyat sonrası evde kendimi iyi hisseder hissetmez ilk deneyecegim kıyafetler straplez elbiselerim ve badilerim olacaktir dolgun goguslerde muhteşem duruyor bulursan inşallah gormek isterim bende rahat rahat straplez giyinmek istiyorum yaaa tadını cikara çıkara noğlur Allah'ım Noğlurrrr

Gercekten ben de ayni seyleri hissediyorum. Sanki gerçekler. Sanki ben hep böyleydim. Fatrecle ayni zamanlarda oldu ameliyatımız. Ben de ayni dusunceleri paylasiyorum. Mutlulugumuz daim olsun bayanlr
Evet canım seninle aynı hafta oldum ameliyati. Durumun nasıl. Memisler ne durumda :)

Evet canım seninle aynı hafta oldum ameliyati. Durumun nasıl. Memisler ne durumda :)
Gittikce dogallasti. Cok memnunum şükür. Unutuyorum bazen amiyat olduğumu. Kendimi kadın gibi hissediyorum. Aynaya bakmayı seviyorum artik. Carsida pazarda buyuk memeli kadınlara bakip boynumu bükmüyorum artik.
Yıllarca giyemedigim ama cok begenerek aldığim geceliklerimi büyük bir özgüvenle giyiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin ne diyim.

Amin cnm Amin , Rabbim bu mutlulugu bizede yaşatsın , senin hangi yöntemle oldu ve kaç CC takıldı boyun ve kilon nasıl , resmin varsa beni izlemeye alabilirsin rica etsem

Amin cnm Amin , Rabbim bu mutlulugu bizede yaşatsın , senin hangi yöntemle oldu ve kaç CC takıldı boyun ve kilon nasıl , resmin varsa beni izlemeye alabilirsin rica etsem
Benim kasalti. 415 cc. Boyum 170cm kilo 65. Fotolarimi ozelden paylaştım bazi arkadaslarla ilk zamanlar. Albümüm yok yani. Su an telefondada kayitli fotom yok. Musait bi zamanda atarim ozelden sana. Simdi izleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…