- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
KızlarArk birde kas altı için sorarmısın o küçülürmüymüş.
Foto koyarsan haber verir misin cnmFotom yok su an inanki sekli daha düzgün bile değil ama doğal duruyor üst kısımda silikonun kenarları belli değil.alt kısım daha dolgun. Hafif sivri gibi. Günden güne sekli değişiyor güzelleşiyor
@leyla_ebrum merhaba siz Hakan beye mi ameliyat olacaksınız fiyat bilgisi alabilir miyim? Kızlar ameliyat olanlar fiyat bilgisi verebilir mi?
Kas altında olup büyüyende oldu küçülende. Bu biraz kasın kalınlıgı,yapacağı baskı,ödemlerin çok olup olmayacagı gibi faktörlerden değişiyor Aslında.
Evet ben biraz daha büyüsün istiyorum. Dual planla olsa da benim de kas alti drum drum öyle dedi 3 tip dual plan varmış hangisini uyguladi bilmiyorum ama kas alti diyorSen büyükmü olsun istiyorsun
Hayır hayır,yaza kadar hazırdım..arzum77 yorumunda bir kelimen dikkatimi cekti üçgen bikinilerle garip duruyordu dedin sen 14 Şubat'ta ameliyat oldun yaza eğer bikini giydigin halde begenmediysen ki 5-6 aylık bir dönem bu ,
Yani böyle bir ihtimal varsa muhteşem bir plaj bizi beklemiyor olabilir
Straplez beyaz bir elbisem vardı. Onu sutyensiz giyiniyordum şahane duruyorduPeki straplez tarzı kıyafetlerde nasıl yine rahatsız edici bir görüntü olabililirmi acaba5-6 ayda yani bu zaman dilimi yaza temmuz ağustosa denk geliyor tam şeklini almazmi , yoksa tam oturması burun ameliyatı gibi 1 yılı buluyormu
Ayyy insallah yaAz önce yurtdışı bir sitede okudum bir hasta doktora sormuş dr 3-4 ay bekleyin biraz büyür falan demiş. Ben de danışmak için bir doktora mail attım 6 ay bekleyin yumuşar ve daha büyük görünür daha çok tatmin eder boyutu dedi.
Dual ile kas altı aynı yöntem. Kas altı olsanda sonuçta tüm protezin her kısmı kasın altına girmiyor. Üst kısmı kasın altında kalıyor,alt kısmıda Ne kadar gerekli ise. Dual planda alt kısım daha kasın üzerinde kalıyor. Üst kısım yine kas altında yani.Evet ben biraz daha büyüsün istiyorum. Dual planla olsa da benim de kas alti drum drum öyle dedi 3 tip dual plan varmış hangisini uyguladi bilmiyorum ama kas alti diyor
Hmm Arzum Hanım siz öne doğru çıkıntı artiyor demişsiniz doğru mu anladım? Benim çıkıntı çok zaten şu an, kiyafetle dik durunca hatta biraz kaba duruyor. Benim istediğim büyüme yayılma şeklinde hani gövdeyi kaplar ya öyle, yani siz büyüse de öne doğru çıkıntı olarak mi sadece diyorsunuz yayılma olmaz mıKas altında olup büyüyende oldu küçülende. Bu biraz kasın kalınlıgı,yapacağı baskı,ödemlerin çok olup olmayacagı gibi faktörlerden değişiyor Aslında.
Sonuçta olan bir doku var,sabit kalan. Birde protezin büyüklüğü sabit. Kilo alımı olur,vücut yağlanırsa meme de büyür. Yani buda kişiden kişiye değişiyor. Ben bekarken yada evlenip çoluk çocuktan Sonra kiloda alsam memeler büyümezdiAma bazı arkadaşlarım vardı,kilo alınca memeleri büyüyordu :))
Ameliyat sonrası kas altı olanlarda ilk başta kasın yaptıgı baskı sebebi ile gögüs biraz daha ufak duruyor. Aslında gögüsten ziyade misal gögüs arasıda şişiyor,haliyle meme daha az çıkık duruyor. Zamanla o ödem inince meme arası inince gögüs daha çıkık büyük duruyor. Bu sefer memem büyüdü diyoruz. Aslında ödemler gidince de büyüklük belli oluyor. Kiminin ödemi çok oluyor,göğsü şişiyor. Ödemler gidince gerçek görüntü ortaya çıkıyor ve memem küçüldü diyorlar :))
Yöntem,ödem,herşeyi etkiliyor Yani. Gerçek görüntüye gelmesi 6 ay bir seneyi buluyor. Ben ikinci senemde bile değişimi gördüm.
Gercekten ben de ayni seyleri hissediyorum. Sanki gerçekler. Sanki ben hep böyleydim. Fatrecle ayni zamanlarda oldu ameliyatımız. Ben de ayni dusunceleri paylasiyorum. Mutlulugumuz daim olsun bayanlrKesinlikle ve kesinlikle kendine aitmiş gibi hissediyorsun. Bir kez bile olsun bi yapaylık hissetmedim ben. Hatta şöyle ki ameliyat im 1. ayından itibaren ameliyat olduğumu dahi unuttum ben ..o derece benimsedim yani. Eşim le değil negatif bir şey yaşamak bilakis özel yaşantımda gusellesti. Çünkü kim ne derse desin kadın demek meme demek arkadaş... ! E buda bende olmadığı için inanılmaz derecede özgüven eksikliği yaşıyordum bu konuda. Ve bu durum cinsel yaşantıya da negatif olarak yansıyordu. Ama şimdi şükürler olsun ki herşey çok güzel gidiyo. Hatta eşime soruyorum bazen, yeni görüntü me alisabildin mi falan diye. İnan ameliyat olduğunu dahi unuttum sanki hep boyleymissin gibi geliyor bana diyor ve çok mutlu oluyorum eşimden bunu duyduğum için. Ki benim eşim yapayliga falan son derece karşı bı erkek. Benim eşim bile bu halime alistiysa her erkek alışır bence. Ki inan sanki Kendi memem gibi. Sanki hep benleydiler yıllar dir
Arzumcum ben yazın straplez tarzı kiyafetleri çok seviyorumStraplez beyaz bir elbisem vardı. Onu sutyensiz giyiniyordum şahane duruyorduO resmî bulursam atarım sana
Evet canım seninle aynı hafta oldum ameliyati. Durumun nasıl. Memisler ne durumda :)Gercekten ben de ayni seyleri hissediyorum. Sanki gerçekler. Sanki ben hep böyleydim. Fatrecle ayni zamanlarda oldu ameliyatımız. Ben de ayni dusunceleri paylasiyorum. Mutlulugumuz daim olsun bayanlr
Gittikce dogallasti. Cok memnunum şükür. Unutuyorum bazen amiyat olduğumu. Kendimi kadın gibi hissediyorum. Aynaya bakmayı seviyorum artik. Carsida pazarda buyuk memeli kadınlara bakip boynumu bükmüyorum artik.Evet canım seninle aynı hafta oldum ameliyati. Durumun nasıl. Memisler ne durumda :)
Gittikce dogallasti. Cok memnunum şükür. Unutuyorum bazen amiyat olduğumu. Kendimi kadın gibi hissediyorum. Aynaya bakmayı seviyorum artik. Carsida pazarda buyuk memeli kadınlara bakip boynumu bükmüyorum artik.
Yıllarca giyemedigim ama cok begenerek aldığim geceliklerimi büyük bir özgüvenle giyiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin ne diyim.
Benim kasalti. 415 cc. Boyum 170cm kilo 65. Fotolarimi ozelden paylaştım bazi arkadaslarla ilk zamanlar. Albümüm yok yani. Su an telefondada kayitli fotom yok. Musait bi zamanda atarim ozelden sana. Simdi izleyim.Amin cnm Amin , Rabbim bu mutlulugu bizede yaşatsın , senin hangi yöntemle oldu ve kaç CC takıldı boyun ve kilon nasıl , resmin varsa beni izlemeye alabilirsin rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?