Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yaaa ne güzel!
Ben izleyebilir misin nasıl duruyor bakabilir miyim?

Edit: yazmışsın görmemişim, albümün yokmuş

Benim kasalti. 415 cc. Boyum 170cm kilo 65. Fotolarimi ozelden paylaştım bazi arkadaslarla ilk zamanlar. Albümüm yok yani. Su an telefondada kayitli fotom yok. Musait bi zamanda atarim ozelden sana. Simdi izleyim.
Tmm cnm nezaman bulup müsait olursan atarsın , senin boyuna ve kilona göre protez büyüklüğü çok normal benim drum 400 CC ler sana olmaz diyor halbuki olur diyen drlar vardı girustuklerimden, 1.56 52 kilom ama vücut hatlarim düz ve zayıf değil bir gogsum yok ama alt kismim gayet iyi hatta çevrem küçük Shakira derler :) Rabbim bir göğüs vermemiş oyuzden bende hantal duracağını sanmıyorum ama drum vücuduma olabilecek en dolgun yüksek profili takacak sabırla bekliyorum bakalım:)

Amin canım. İnan sanki benim hissettiklerimi yazmışsın birebir hem de.

Aman ya dolgun olsunda ne takarsa taksin çünkü izlediğim bazı arkadaşlara 300 CC takılmış ama 400 gibi duruyor bazilarinada 400 takılmış 300 gibi duruyor ben diyeceğimi dedim fotolar gösterdim ne istediğimi anladı oyuzden artık CC lere takilmiyorum yüksek profil olsun çap olarak dolgun olsun yeter oda memnun olacağımı zaten doğal bir görüntü seni tatmin etmez dedi ameliyata girmeden tekrar tembihlicem pimpirikli olduğumu da gördü sanmıyorum ki minnoş bir protez taksin :) güveniyorum ya dolgun olsunda ne olursa olsun

Benim kasalti. 415 cc. Boyum 170cm kilo 65. Fotolarimi ozelden paylaştım bazi arkadaslarla ilk zamanlar. Albümüm yok yani. Su an telefondada kayitli fotom yok. Musait bi zamanda atarim ozelden sana. Simdi izleyim.
Canım şuan ki halini atmadin bana. Merak ediyorum. Ben seni izliyorum zaten. 4 ay fotosu koymuştum en son. Özelden atarmisin sende bana bı ara

Allahgönlüne göre verir inşallah canım :)

Allahgönlüne göre verir inşallah canım :)

Amin kuzum Amin , Ben inanıyorum ki Rabbim kabul olunmayacagi şeylerin hayalini kurdurmazmiş, ruyalarimda hayallerimde goguslerim tam istediğim gibi:) şimdiden okadar benimsedimki ameliyattan sonra ilk gün bile onlarla sanki yıllardır yaşıyorum gibi gelecek bana O derece yani :)

Hayallerime kaldı : 59 gün
Gecelerde hesaplamistim 70 kusurlerdeydi , Zaman ne çabuk geçiyor :)
Hayırlı geceler arkadaşlar oğluş uyudu bende yatar artık Ankara'dan mis kokulu öpücükler

Çıkıntı artmıyor,gögüs arası ödem inince göğsün ileri doğru duruşu daha belli oluyor demek istedim. Şöyle düşünün yada yapın. Gögüs arasına elinizle bastırın. Göğsünüzün çıkıklıgo büyüklüğü arttımı? Artmaz. Sadece görüntü değişti degilmi?
Proteziniz cebe oturdukça ve yumuşadıkça yayılacak o sivri duruş gidecek merak etmeyin

Ark birde kas altı için sorarmısın o küçülürmüymüş.
Arzum guzel aciklamis .
Ben kas alti oldum canim Vé benim drum 1 yil içinde yuzde 10 kuculucek kas alti oldugu icin dedi.Belkide benim kas yapima gore konustu bilemiycem,ama biraz daha kuculme olursa sevinirim yani

Çok teşekkür ederim. Yayilacaksa içime su serpildi :)

Arzum guzel aciklamis .
Ben kas alti oldum canim Vé benim drum 1 yil içinde yuzde 10 kuculucek kas alti oldugu icin dedi.Belkide benim kas yapima gore konustu bilemiycem,ama biraz daha kuculme olursa sevinirim yani
Her dr farklı farkli mı konuşuyor anlamıyorum. Ben de ikinci bir operasyon için birkaç drla konuştum 3 ay bekle diyen de var 6 ay bekle diyen de. Ama benim konuştuklarim zaman geçtikçe daha büyük gelecek gözünüze kendini saldikça konusunda ortakti da.. Birkaç ay sonra 500 cc takabilirim diyen de var 500 cc olmaz sarkar diyen de hangi dr a inanacağimi şaşirdim en iyisi 6 ay beklemek herhalde. Belki de HP seçerek hata yaptim modarate pluslara bakiyorum şimdi daha yayık gövdeyi daha çok kapliyor sanki

Canim seninki kac cc takildi
Sanirim kucuklugunden sikayetcisin

Canim seninki kac cc takildi
Sanirim kucuklugunden sikayetcisin
375 cc ama ameliyat oncesi 400-500 takarim demişti sonra da daha büyüğü oturtunca dik durmadi dedi. Çap olarak istediğim kadar değil yani biraz yanlardan taşan yayık bir görüntü istiyordum. Göğüs altim geniş çünkü

Anladim canim
Albumun varsa izleyebilirmisin béni

Çok teşekkür ederim ben Hakan beye burun ameliyatı oldum çok memnun kaldım şimdi de göğüs düşünüyorum ama bununla ilgili bi görüşme yapmadım en kısa zamanda görüşcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…