Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bakalim birkaç ay sonra daha iyi görünür inşallah.. Ben de seni izledim çok güzel başarılı ameliyatın mutlu günlerde kullan
Canım çok hoş olmuş ben ilk günden 4.haftaya biraz şişlik inmiş galiba çok anlayamadım ama sen daha mı büyük olsun istiyordun büyüklüğü gsyet iyi

Canım çok hoş olmuş ben ilk günden 4.haftaya biraz şişlik inmiş galiba çok anlayamadım ama sen daha mı büyük olsun istiyordun büyüklüğü gsyet iyi
Evet canim sislik tamamen indi su an ödem hic yok daha büyük derken çap olarak daha genis istiyordum bir iki parmak daha genis

Evet canim sislik tamamen indi su an ödem hic yok daha büyük derken çap olarak daha genis istiyordum bir iki parmak daha genis
Canım,baktım şimdi fotolarına da daha Ne kadar geniş olsunki! Gögüs aranda biraz boşluk var,orasında dolsa çok çirkin görülürdü Yani. Koltukaltına kadar gelmiş cep sınırı.. Kas üstü koyulmuş gibi duruyor,direk protezin büyüklüğü çıkıntısı belli olmuş. Çıplakken biraz yapaylık var o da gayet doğal bu süreçte. Zamanla daha doğallaşacak güzelleşecek,dolu dolu diri sexy memişlerin olacak bence

İnşallah canım :) yapaylik farketmez benim için ben yusyuvarlak istiyordum zaten ama fotoda belli olmuyor demek oysa koltukaltlarim dolu değil gerçekten. Derim çok ince belki belli olur zaman gecince de protez.. Gogus ortam biraz yaklaşir diye düşünüyorum çünkü eskiden daha yakındı

Olabilir,bekleyip görmek lazım İnşallah istediğin şekilde gelişir herşey

merhaba kızlar,bugün bir dr.la görüştüm yeni geldim ve hemen size sormak istiyorum.öncelikle ilk görüşmede sizin doktorunuz göğüs çapınızı vs.ölçtümü? gittiğim dr. ölçmedi.elle muyene etti ,örnek implantlardan gösterdi.dokun çok az dedi.kas altı uygun gördü.Fakat benim göğüslerimde sanki sağ gösüm daha küçük.her ikisine aynı ölçüde mi takılıyor?farklı takılan var mı? birde 350 cc daha uygun gibi geldi ama eşim 400cc istiyor.(boyum 1,55 kilom 47)Dr.a başka neler sormam gerekiyor açıkcası bilemedim.Aylardır takipteyim ve heyecanlıyım istersem haftaya olabileceğimi söyledi dr.um.Yardımlarınızı bekliyorum

Ameliyat olduğum dokturumda yalnızca elle muayene etti ve dokumun hiç olmadığını ve ancak kas altı olabilecegini söyledi ve 350 cc yi Uygun gördü. Sonuç olarak 350 cc takıldı ve çok memnunum büyüklüğünden

Arkadaslar su an benim kaşıntıdan mahvolmakta goguslerim,o kadar kasiniyorki cildiracagim,badem yagi surmustum biraz,sizdede oluyormu kasinti?Ne yapmak gerek acaba?

400 cc büyük mü olur ki acaba canım ? birde neler gerekiyor hastaneye giderken çantama neler koysam acaba sıkıntı çekmem?zaten tek geçireceğim geceyi hastanede

400 cc büyük mü olur ki acaba canım ? birde neler gerekiyor hastaneye giderken çantama neler koysam acaba sıkıntı çekmem?zaten tek geçireceğim geceyi hastanede
Eyvah eyvah tek geçirmek çok zor olacak senin için. Keşke yanına bı refakatçi ayarlayabilsen. İlk gece çok önemli çünkü.yatip kalkmak tuvalete gitmek yemek yiyebilmek için birine ihtiyaç duyuyor insan.. çünkü bildiğin robot gibi oluyorsun ve kollarını kaldirman mümkün olmuyor.... Hastane için yanina önden düğmeli yada fermuarlı bı üst alabilirsin. Giyip çıkarmak rahat olsun diye. Su içmek için pipet almani tavsiye ederim.... 400 cc nin büyük olup olmayacağina doktorun ölçümleri sonucu doktorun karar verir sen doktoruna güven bence canım. Çünkü boy kilodan ziyade göğüs kafesi genişliği gibi faktörler de belirliyor cc durumunu. Hakkında hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim ben Hakan beye burun ameliyatı oldum çok memnun kaldım şimdi de göğüs düşünüyorum ama bununla ilgili bi görüşme yapmadım en kısa zamanda görüşcem.

Cnm hakan bey candır can :) ben çok seviyorum bir Dr dan öte kendisi benim için :) canciger arkadaşımla paylasmadigjm konuları paylastim insan psikolojisinden çok iyi anlıyor bence elini cabuk tut ve gününü al derim çünkü yakın tarihte yurt dışına gidecek ve dönüşünde kendi klinigini açacak ve fiyatlar belkide 3-4 katı olacak şuan araştırma Hastanesi'nde ve inanılmaz yoğun ben gideceğini bildiğim için geçen ay nisana aldim ameliyat günümü yani uzun dönemde olsa al başını bağla Derim benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…