Merhaba bende izleyebilirmiyimAlbum olusturmaya çalışıyorum ama fotoğraf yuklenirken hata olustu diyor becerebilsem
sağol canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim ,maalesef kimse yok kalabilecekEyvah eyvah tek geçirmek çok zor olacak senin için. Keşke yanına bı refakatçi ayarlayabilsen. İlk gece çok önemli çünkü.yatip kalkmak tuvalete gitmek yemek yiyebilmek için birine ihtiyaç duyuyor insan.. çünkü bildiğin robot gibi oluyorsun ve kollarını kaldirman mümkün olmuyor.... Hastane için yanina önden düğmeli yada fermuarlı bı üst alabilirsin. Giyip çıkarmak rahat olsun diye. Su içmek için pipet almani tavsiye ederim.... 400 cc nin büyük olup olmayacağina doktorun ölçümleri sonucu doktorun karar verir sen doktoruna güven bence canım. Çünkü boy kilodan ziyade göğüs kafesi genişliği gibi faktörler de belirliyor cc durumunu. Hakkında hayırlısı olsun
Bnm de gogsumun biri kucuktu ama doktor farkli koymayalim iyi sonuc olmuo dedi ayni koydukmerhaba kızlar,bugün bir dr.la görüştüm yeni geldim ve hemen size sormak istiyorum.öncelikle ilk görüşmede sizin doktorunuz göğüs çapınızı vs.ölçtümü? gittiğim dr. ölçmedi.elle muyene etti ,örnek implantlardan gösterdi.dokun çok az dedi.kas altı uygun gördü.Fakat benim göğüslerimde sanki sağ gösüm daha küçük.her ikisine aynı ölçüde mi takılıyor?farklı takılan var mı? birde 350 cc daha uygun gibi geldi ama eşim 400cc istiyor.(boyum 1,55 kilom 47)Dr.a başka neler sormam gerekiyor açıkcası bilemedim.Aylardır takipteyim ve heyecanlıyım istersem haftaya olabileceğimi söyledi dr.um.Yardımlarınızı bekliyorum
On gorusme oldugu ivin olcmemistir belki bnm olctu ben gorustum ertesi gun ameliyata girdim cunku ertesi gun ameliyat olacagi icin olcumleri yapti.o da ameliyattan once olcecektir belkimerhaba kızlar,bugün bir dr.la görüştüm yeni geldim ve hemen size sormak istiyorum.öncelikle ilk görüşmede sizin doktorunuz göğüs çapınızı vs.ölçtümü? gittiğim dr. ölçmedi.elle muyene etti ,örnek implantlardan gösterdi.dokun çok az dedi.kas altı uygun gördü.Fakat benim göğüslerimde sanki sağ gösüm daha küçük.her ikisine aynı ölçüde mi takılıyor?farklı takılan var mı? birde 350 cc daha uygun gibi geldi ama eşim 400cc istiyor.(boyum 1,55 kilom 47)Dr.a başka neler sormam gerekiyor açıkcası bilemedim.Aylardır takipteyim ve heyecanlıyım istersem haftaya olabileceğimi söyledi dr.um.Yardımlarınızı bekliyorum
belki de canım,sana kaç cc ve hangi yöntemle takıldı?On gorusme oldugu ivin olcmemistir belki bnm olctu ben gorustum ertesi gun ameliyata girdim cunku ertesi gun ameliyat olacagi icin olcumleri yapti.o da ameliyattan once olcecektir belki
Merhaba,Evet canim sislik tamamen indi su an ödem hic yok daha büyük derken çap olarak daha genis istiyordum bir iki parmak daha genis
Benim 225 takildi canim ama ben ille de kucuk istyrm diye soledim o yuzden benim istegimle yani kasalti takildibelki de canım,sana kaç cc ve hangi yöntemle takıldı?
banada 225 takılacak bende çok büyük istemiyorum sizin ameliyattan önceki sütyen ölçünüz neydi ? benim 75 bBenim 225 takildi canim ama ben ille de kucuk istyrm diye soledim o yuzden benim istegimle yani kasalti takildi
Gordum canim fotol
@meliSSAnil canim foto ekledim
İzledim canim senin albümün varsa sen de beni izleMerhaba,
Beni de izler misin?
Ben hic telli balenli sungerli takmak istemiyorum onlari o kadar takmak zorunda kaldim kiBenim dr da 1 ay sonra istedigin sütyeni tak bunu giymek zorunda değilsin dedi ama ben en az iki ay telli sütyen takmayacağim rahatsiz eder zaten hem de ameliyat sutyeniyle daha çabuk aşagiya iner gibi geliyor
Canım sen zaten çok büyük istemediğin için :) ben hala çok seviyorum balenliBen hic telli balenli sungerli takmak istemiyorum onlari o kadar takmak zorunda kaldim ki
Bnm memem yoktu ama nasil oluyorsa cok terlerdi o sutyenlerden dusunsene cok terlerken belki de ondan yani gormek daha istemiyrmCanım sen zaten çok büyük istemediğin için :) ben hala çok seviyorum balenli
İhtiyacın da yok artik zaten çok şekilli ve düzgün duruyorlar :)Bnm memem yoktu ama nasil oluyorsa cok terlerdi o sutyenlerden dusunsene cok terlerken belki de ondan yani gormek daha istemiyrm
Merhaba, doktora karar Verdinizmi? Ben esteworldde oldum. 9000 tl verdim. Memnunda kaldım. Dr Çiğdem Derya aytop çok iyi iş çıkardıMerhaba arkadaslar, ben ingiltereden istanbula meme buyutme operasyonu icin gelmeyi dusunuyorum fakat Istanbulda cok fikir sahibi olabilicegim insanlar olmadigi icin internetten arastirmalarimla Dora Hospital veya Este World dusunuyordum, sizce hangisinde olmaliyim? Dora hospital yurtdisindan aradigim icin 2700 euro (13000TL) gibi bi fiyat verdi, Istanbulda normalde fiyat araliklari nedir?
@selena80 sadece memislerde mi senin kasinti yaa benim tüm üst govdem alerji oldu bugün. Kabariyor kirmizi ve aşırı kaşıntılı.Arkadaslar su an benim kaşıntıdan mahvolmakta goguslerim,o kadar kasiniyorki cildiracagim,badem yagi surmustum biraz,sizdede oluyormu kasinti?Ne yapmak gerek acaba?
Evet canim goguslerde,ozellikle gerilen deride.Ama bazen sporcu sutyeninin altinda kalan sırt ve bantın yapistigi yerlerde kasiniyor.Sende belki uzun sure kapali durmasi sebep olmus olabilir,arada sutyen ve bandajsiz oturup cildin hava almasinimi saglamak gerek acaba..Ama benimki galiba derinin gerilmesine bagli@selena80 sadece memislerde mi senin kasinti yaa benim tüm üst govdem alerji oldu bugün. Kabariyor kirmizi ve aşırı kaşıntılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?