Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sağol canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim ,maalesef kimse yok kalabilecek .işte bende dr.göğüs kafesini ölçmeyince tereddüte düştüm.hayırlısı olsun dediğin gibi,sende sağlıkla ve keyifle kullan canım göğüslerini

Bnm de gogsumun biri kucuktu ama doktor farkli koymayalim iyi sonuc olmuo dedi ayni koyduk

On gorusme oldugu ivin olcmemistir belki bnm olctu ben gorustum ertesi gun ameliyata girdim cunku ertesi gun ameliyat olacagi icin olcumleri yapti.o da ameliyattan once olcecektir belki

Benim dr da 1 ay sonra istedigin sütyeni tak bunu giymek zorunda değilsin dedi ama ben en az iki ay telli sütyen takmayacağim rahatsiz eder zaten hem de ameliyat sutyeniyle daha çabuk aşagiya iner gibi geliyor

Benim dr da 1 ay sonra istedigin sütyeni tak bunu giymek zorunda değilsin dedi ama ben en az iki ay telli sütyen takmayacağim rahatsiz eder zaten hem de ameliyat sutyeniyle daha çabuk aşagiya iner gibi geliyor
Ben hic telli balenli sungerli takmak istemiyorum onlari o kadar takmak zorunda kaldim ki

Merhaba, doktora karar Verdinizmi? Ben esteworldde oldum. 9000 tl verdim. Memnunda kaldım. Dr Çiğdem Derya aytop çok iyi iş çıkardı

Arkadaslar su an benim kaşıntıdan mahvolmakta goguslerim,o kadar kasiniyorki cildiracagim,badem yagi surmustum biraz,sizdede oluyormu kasinti?Ne yapmak gerek acaba?
@selena80 sadece memislerde mi senin kasinti yaa benim tüm üst govdem alerji oldu bugün. Kabariyor kirmizi ve aşırı kaşıntılı.

@selena80 sadece memislerde mi senin kasinti yaa benim tüm üst govdem alerji oldu bugün. Kabariyor kirmizi ve aşırı kaşıntılı.
Evet canim goguslerde,ozellikle gerilen deride.Ama bazen sporcu sutyeninin altinda kalan sırt ve bantın yapistigi yerlerde kasiniyor.Sende belki uzun sure kapali durmasi sebep olmus olabilir,arada sutyen ve bandajsiz oturup cildin hava almasinimi saglamak gerek acaba..Ama benimki galiba derinin gerilmesine bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…